Partyflock
 
Nieuws · maart 2010
­ Nederland
Na succes en sfeervolle edities in Utrecht zal We Are in 2010 ook het zonnige zuiden op stelten zetten. Op zaterdag 3 april zal Club Massa in Eindhoven stevig op zijn kop worden gezet door de meest beloftevolle dj's van het moment. We Are is bij uitstek het platform van de nieuwste in ontwikkelingen in de house en brengt jouw de meest artistieke,eigenwijze en originele artiesten van het moment. Verwacht dus een lading vol met verrassende tribal,progressive en tech-house en misschien zelfs paaseieren!
Wekelijks valt er wel iets te vieren in Studio 80, maar op donderdag 1 april (nee, dit is geen grap) heeft de club op het Amsterdamse Rembrandtplein extra reden om een groot feest te geven. Want op die datum viert WKND – de donderdagnacht waarmee elk weekend officieel wordt geopend - zijn tweede verjaardag!
Het Vrijbuiters go Berlin underground festival keert dit jaar eerder terug dan verwacht. Op zaterdag 3 april staat de eerste ‘Spring Break’ editie van het indoor festival gepland. In een 10 uurs marathon sessie staan ruim 20 artiesten verdeeld over 4 zalen in de Amsterdamse Studio/K.
Scantraxx Invites
maandag 29 maart 2010
Club Rodenburg Beesd, bij velen ook bekend als Discotheek de Rodenburg heeft jaren lang elke zaterdag op volle toeren gedraaid met de lekkerste Hardstyle / Hardcore. Naast de vele succesvolle concepten die de Rodenburg in haar agenda heeft staan, gaan ze vanaf april weer elke maand een avond helemaal in het thema Hardstyle neerzetten voor jullie!
“Like a true nature's child, we were born, born to be wild, we can climb so high, I never wanna die”

A.s. vrijdag is het zover. Een nieuw Harder Styles event genaamd Born 2B Wild in Hollywood Music Hall Rotterdam. Op de eerste editie het duo D-Block & S-te-Fan twee grootheden in de hardstyle scene. Hun ijzersterke producties worden door alle bekende hardstyle DJs gedraaid. Tot op de dag van vandaag brengen ze hardstyle op hun manier; ruig en hard.
Zodiak Commune laat haar trouwe achterban ook na de afgelopen tumultueuze weken niet in de steek met Koninginnedag. De strijd om het Lichtplein is helaas verloren, maar met de alternatieve locatie op het Kennedyplein wordt de roep om Dance tijdens Koninginnedag dit jaar toch gehoord. En dat terwijl het college van burgemeester en wethouders het aanbod van Dance podia in de stad juist fors wilde beperken. Een goed excuus voor Zodiak Commune om dit jaar toch nog stevig uit te pakken met Koninginnedag!
Neverland Outdoor
maandag 29 maart 2010
Het belooft een extreem warme zomer te worden. Wat is dan beter, dat een festivalterrein beschut ligt tussen bomen, bossen en verkoelingsmogelijkheden biedt met een recreatieplas en parelwitte zandstranden? Al deze ingrediënten bevat het recreatiepark Hengelhoef te Houthalen-Helchteren waar deze zomer op zondag 18 juli het Neverland Outdoor Dance festival zal plaatsvinden.
In April pakt TDF elke week groots uit met in Club TDF de beste dj's en live-acts, in de Fun de leukste thema's en grootste hits en in de Ski Hut de beste party hits van toen en nu. Zaterdag 3 april: Planet V.I.P. - 5 Years of MC J-B!
Jumpa is back
zaterdag 27 maart 2010
Jumpa is back. Het concept Jumpa wordt gezien als de grondlegger van de Asian party’s in Nederland. Dit succesvolle concept zorgde altijd voor uitverkochte zalen, en gaf de bezoeker precies wat er van een feest verlangd werd. Na een zonnige vakantie van maar liefst 10 jaar worden de krachten van vroeger met de expertise van tegenwoordig gebundeld en Jumpa 2010 is geboren.
Na enkele speciale thema's en uitschieters gaat evenementenbureau Soulmax weer 'back to basic'. Op zaterdag 22 mei keert de organisatie huiswaarts naar Den Haag voor een nieuwe editie van I love Los. In het Paard wordt de avond van 23.00 tot 05.00 uur verpakt met de bekende succesformule: een gevarieerd pakket van hoogwaardig House-entertainment. Om die dure woorden kracht bij te zetten, trakteert de organisatie op een line-up met rasechte headliners.
A High Quality Midnight Cruise
vrijdag 26 maart 2010
Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden wanneer je terugkijkt naar de vierde editie van GrotesQue afgelopen zaterdag. Hoewel de subtitel ‘Experience The Higher Level’ een aardig vooruitzicht beloofde was het resultaat misschien nog wel mooier. Wat een geweldig feest weer..
Na een weergaloos en uitverkocht oud en nieuw feest staat Drift ook dit jaar weer garant voor een ieder die driftig wil dansen. Om de daad dan ook maar direct bij het woord te voegen staan er in april en mei twee dikke edities gepland. Ten eerste pakt Drift op 1 april uit met een eindbazen festijn vol hoogwaardig techno vertier waarbij niemand minder dan Cari Lekebusch zijn Doornroosje debuut gaat maken. Daarnaast slaan Drift en Crackhouse op 12 mei de handen ineen voor "Crackhouse is op Drift" waarbij technokoning dj Rush (die tien jaar niet in Doornroosje is geweest) komt rocken met een speciale disco en house set. Het moge duidelijk zijn dat Drift - Om te dansen met deze edities weer twee uiterst prettige en bijzondere knalfeesten heeft gepland.
Hey! Queensnight
dinsdag 23 maart 2010
Koninginnenacht dit jaar betekent wederom techno, tech-house en house in de Watt, en dat allemaal ter ere van onze majesteit! Het is misschien nog redelijk ver weg, maar iedereen kijkt toch al weer uit naar de aankomende zomer. Festivals, strandfeestjes en barbecueën in het park. Voor velen begint de zomer echter al eind april, Koninginnedag en natuurlijk Koninginnenacht! Na een spetterende techno avond op Koninginnenacht ‘09 in de Watt met Hey! Queensnight 2010 niks onder te doen voor het spektakel van vorig jaar.
“Het was me het verjaardagsfeestje wel” verzuchtte een tot op het bot vermoeide Misja Helsloot na de ‘Birthday Bash’ die Create events in januari van dit jaar in touw had gezet. Geheel tot zijn eigen verrassing werd Misja ook nog het stralende middelpunt van een heuse surprise party, voorafgaand aan het trancefeest in Speakers. En dat maakte deze extra feestelijke aflevering compleet. De ‘Birthday Bash’ ging de boeken in als een druk bezochte en uitermate sfeervolle editie van Create, waar zowel organisatie als publiek met veel plezier op terug kan kijken.
Sunday High
maandag 22 maart 2010
Met de carnavalseditie nog vers in het geheugen is het afwachten op de volgende editie een zeer geduldige taak. Voor elke hardcore liefhebber is Sunday High het vetste concept op de zondag en iets waar hij of zij vaak al maanden naar toe leeft. Sunday High is uniek in zijn soort met als belangrijkste kenmerken dat er altijd vette dj’s zijn, het geluid altijd hard en zo optimaal, een sfeer die je het liefst overal zou willen zien en natuurlijk dit alles voor 0,00 euro!
Knock Out! Ultimate Battles
maandag 22 maart 2010
Aanstaande zaterdag organiseert b2s het evenement Knock Out ‘Ultime Battles’ in de SilverDome Zoetermeer. Hierbij het programma en alle informatie die je als bezoeker dient te weten.
Bunnies & eggs… so let’s go nuts!
Club Eindelijk Weer wordt de speeltuin van paashazen en bunnies! Levensgrote eieren en sensuele decoratie en natuurlijk de mooie partypeople! Dress like a sexy bunny en win een fotoshoot in de studio van Inclusivo, sealed with a kiss in the DJ booth!
Beloofd is beloofd, 8Bahn zou nog minimaal één naam van klasse presenteren voor haar Night & Day Festival. 8Bahn doet daar zelfs nog een schepje bovenop, want met het presenteren van Speedy J én Egbert live is het cirkeltje eindelijk rond.
Dat de tijd vliegt mag een understatement zijn als je bedenkt dat het dit jaar alweer de vijfde editie is van Absolutely Queensnight. Wat begon als een klein feestje in een achteraf steegje in Enschede is inmiddels uitgegroeid tot een van Nederlands grootste outdoor events tijdens de landelijke Koninginnenacht.
Trossen los. De eerste editie van Tijdreis staat bomvol met eerste klas, grensoverschrijdende globetrotters. Aangezeild vanuit Amsterdam, Den haag, Delft, Maastricht en Breda, zal een 6 man sterke line-up je gidsen op de tocht van jazz tot aan house. Corduroy jasjes, rode voeringen, bakken twaalf inch. Admirals’ Jazzics is als je favoriete opa: grappig, wijs, en vol spannende verhalen van lang geleden. Grijsgedraaide platen met oneindig veel levenslust.
Het Nederlandse label Flamingo Recordings heeft zichzelf in een korte periode zeer sterk op de internationale kaart gezet met uitmuntende producties van oa de oprichters van flamingo recordings Funkerman en Fedde le Grand. En als logisch gevolg op een onuitputtelijke stroom van ijzersterke producties werd Flamingo Nights in het leven geroepen.
Kapot Lekker
woensdag 17 maart 2010
Zaterdag 27 maart 2010 maakt Club Diana kennis met Kapot Lekker! De top uit de urban/eclectic scene zal neerstrijken en samen met lokaal talent flink van zich laten horen.
Bla Bla goes Dutch
woensdag 17 maart 2010
Zaterdag 27 maart is het weer tijd voor de gekste clubavond van Amsterdam. In hartje centrum aan het Rembrandtplein vindt iedere laatste zaterdag van de maand Bla Bla plaats. Een avond vol goede muziek met reeds gevestigde artiesten maar ook de nieuwe talenten van het moment. Naast de altijd supergezellige sfeer, mede dankzij het publiek, kan er gezegd worden dat Bla Bla bovenal kwaliteit levert als het gaat om een avondje compleet uit je dak gaan.
Rotzooii Queensnight Madness
dinsdag 16 maart 2010
Nog eventjes en dan is het eindelijk zover Rotzooii queensnight. De voorbereidingen draaien op volle toeren en er mag vanuit gegaan worden dat dit een unieke Rotzooii avond wordt. Evenals voorgaande edities wordt dit er weer eentje om nooit meer te vergeten. Rotzooii waagt zich op deze speciale en feestelijke editie aan een line up die niet te versmaden is.
Marco V Live
dinsdag 16 maart 2010
Na 26 september 2009 was het voor de bezoekers, Club Noa en Marco V zelf overduidelijk dat er een herhaling moest komen van deze In Charge avond. De combinatie van de nummer 1 club Nederland en één van Nederlands beste DJ’s was er één om in te lijsten.
Hard Attack
dinsdag 16 maart 2010
Op zaterdag 29 mei is het tijd voor de tweede editie van Hard Attack. Na het succes van vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven. De sporthal Baskenburg leent zich perfect voor een evenement als dit en de organisatie zal alles op alles zetten om het feest van vorig jaar te overtreffen.
‘Hour house is your rush’. Nieuwe namen evenals oude gegadigde zullen de revue passeren met als headliner de oosterbuur Motor City Drum Ensemble.
De afgelopen 2 jaar bestormde hij de dance scene met meerdere producties en pompende dj-sets. Tom Trago zal Amsterdam vertegenwoordigen met zijn Voyage Direct live-set. Daarnaast zal Rush Hour co-founder en Rush Hour label manager cool Chris de rest van de avond voor zijn rekening nemen.
Harders Plaza
maandag 15 maart 2010
‘Er is er één jarig…’ Wie? Harders Plaza! Deze roemruchte en unieke club heeft in krap 24 maanden tijd het uitgaansleven volledig op zijn kop gezet. Daarom wordt het tweejarig bestaan groots gevierd, met een knalevent op zaterdag 20 maart dat zijn weerga niet kent. Er staan alleen maar Nederlandse topjocks achter the decks die dit verjaardagsfeestje zelf ook absoluut niet willen missen.
Hardcore4life en Darkness4life slaan hun krachten ineen om op zaterdag 10 april 2010 de Maassilo in Rotterdam geheel af te breken! Hardcore4life staat bekend om het allerbeste in “Present Hardcore” en “Early Rave & Hardcore classics” en in de twee area’s die Darkness4life tot zijn beschikking heeft zullen “Industrial & Darkcore” en “Terror & Speedcore” het geluidssysteem op de proef stellen.
House the 90s
zondag 14 maart 2010
Op 5 juni 2009 was de eerste editie van House the 90s in Club Noa. Het concept voor en door de liefhebbers van de wat hardere house uit de jaren 90. Geheel tegen alle trends in wilde de organisatie dat de DJ’s weer langere DJ sets zouden gaan draaien en waarbij het voor de bezoekers draait om de sfeer en de gezelligheid uit de jaren 90 waarbij ze nog echt los gaan op de muziek.
In House We Trust
zondag 14 maart 2010
Status update
Met nog een week te gaan zijn de voorbereidingen in volle gang. Alles zal uit de kast getrokken worden om de eerste editie van In House We Trust op zaterdag 20 maart te laten knallen! De line-up is inmiddels alom bekend: Productiekoning ATFC vliegt over uit het Verenigd Koninkrijk om Nederland eens te laten zien waarom hij tot de meest gerespecteerde producenten uit de wereld hoort. Met een arsenaal aan recente hits en heel veel nieuwe tracks zal deze man The The Power Zone helemaal op zijn kop zetten!
Na een geslaagde en verrassende vorige aflevering van Kits Zonder Blog in januari, met gasten Steven de Peven en Mike Mago (die verklaarde veelal zijn muziek te produceren aan de hand van de titeltrack van Inspector Gadget) is het donderdag 18 maart weer tijd voor twee verse gasten die het achterste van hun muzikale tong laten zien in Up.
Reset
donderdag 11 maart 2010
Over een paar dagen is het eindelijk weer zo ver. Art of Dance presenteert voor de zesde keer Reset in de North Sea Venue van Zaandam. Check hier de site. Reset staat voor dikke hardstyle en harde techno maar, ook voor een podium voor nieuw talent. Zo levert de Future Reset Contest elke keer weer meer inzendingen op van een steeds hoger niveau. Hierdoor wordt het lastiger voor de jury om een selectie te maken van de artiesten die op Reset een kans krijgen.
Ferry Corsten maakt vandaag bekend dat hij binnenkort op wereldtournee zal gaan met een uniek concept genaamd “Once Upon A Night: The Experience”. De wereldtournee zal een ondersteuning zijn ter promotie van de nieuwe mix compilatie Once Upon A Night, die 29 maart in de winkels ligt en als digitale download verkrijgbaar zal zijn.
De tijd is weer aangebroken waarop de zomerfestivals met hun programma naar buiten komen. Beleef het ultieme vakantie gevoel op het Luminosity Beach Festival! Met meer dan 30 artiesten heeft de organisatie van Luminosity's Beach Festival haar programmering bekend gemaakt. In de volledige line-up staan veel internationale en exclusieve artiesten die slechts beperkt op Nederlandse festivals te zien zijn.
The launch sequence has started! An early flight to Intents Festival 2010 ‘The Ultimate Universe’. Op 5 en 6 juni 2010 vindt Intents Festival voor de zevende keer plaats in Oisterwijk. In dit nieuwsbericht wordt onder andere de line-up voor zaterdag 5 juni onthult!
Audio Active XXL
maandag 8 maart 2010
Aanstaande vrijdag zal voor het eerst een speciale extra large editie van Audio Active in de grote zaal van het Paard plaatsvinden. Dit wordt een nieuwe baanbrekende avond in Den Haag waar vele verschillende stijlen muziek elkaar zullen ontmoeten. Van breakend tot ‘simpel’ beuken: hokjesloos feesten.
2010 Is nog maar net begonnen en is nu al een gedenkwaardig jaar voor Showtek, voor de tweede keer op rij de officiele ‘World’s number one hard dance act’. Showtek laat alle andere hard dance acts achter zich en wint vier awards tijdens de prestigeuze ‘UK Hard dance awards 2010’ uitreiking. Deze uitreiking vond plaats tijdens een uitverkocht Atomik Weekender in Prestatyn op 6 maart.
Op zaterdag 15 mei 2010 vindt Euphoria voor het eerst plaats in Central Studios. b2s gaat uiteraard alles uit de kast halen om deze eerste editie in Utrecht tot een evenement van formaat te maken. Alle ingrediënten waar Euphoria bekend om staat komen hier maximaal tot z'n recht; waaronder vette shows en natuurlijk dik geluid.
Non Night @ klinch
zaterdag 6 maart 2010
19 maart vindt de eerste Non Night van het label Non Records plaats. Non Records is een platenlabel dat een breed spectrum aan muziek uitbrengt. De muziek varieert van diepe analoge pop tot classic vintage popsongs met elektronische invloeden en moderne dance noise. Het label heeft live spelen torenhoog in het vaandel staan. Op deze avond passeren dan ook maarliefst drie live-acts de revue.
Officiële website Nightmare Outdoor 2010 ‘Lost In The Forest’ online! De website van ‘Nightmare Outdoor - Lost In The Forest’ is dit jaar erg uitgebreid, kent veel mogelijkheden en ziet er ook nog eens supervet uit!
Ongeveer 25 jaar geleden begon de invloed van housemuziek voelbaar te worden in de hedendaagse muziek.
Organisator Unomodo presenteert vanaf vrijdag 12 maart op wekelijkse basis Juke box in Amsterdam! Beleef elke vrijdagavond pure 80’s & 90’s muziek in een van de mooiste clubs van de hoofdstad, gelegen op een steenworp afstand van het gezelligste plein van Amsterdam.
Een traditie wordt voortgezet. Ook in 2010, het jaar waarin de Rodenburg in Beesd, haar 25 jarig bestaan zal vieren, neemt ook G.O.D je even mee terug in de tijd. House en haar geschiedenis, ondertussen kun je misschien zelfs wel spreken van een geloofsovertuiging.
VJ Academy 2010
donderdag 4 maart 2010
Creativiteit, video, muziek, animatie & performance
..voel jij je aangesproken? Dan is VJ'en wat voor jou!
SLAM/TV Launch Party
woensdag 3 maart 2010
Om te vieren dat SLAM!TV digitaal te ontvangen is in Heerhugowaard organiseert de Waerdse Tempel op zaterdag 10 april in samenwerking met SLAM!FM de SLAM!TV Launch party.
Na lange afwezigheid keert Alexander Kowalski terug in Utrecht! De Winkel van Sinkel heeft in samenwerking met Zeus haar deuren geopend voor deze technolegende. Alexander Kowalski staat bekend om zijn weergaloze live act, wie zich Alexanders' live' show op Free Your Mind Festival in 2007 herinnert, weet dat dit een onvergetelijke avond zal worden. Naast 24 april zal L'Etiket op maandelijkse basis de Winkel van Sinkel aandoen. Deze kersverse club avond staat in het teken van de bekende labels en iconen uit de internationale en nationale underground scène dat georganiseerd wordt door Zeus.
Motor @ Deep_Rood special
dinsdag 2 maart 2010
Deep_Rood brengt vernieuwende techno en underground (tech)house @ The Redroom; Diep en meeslepend. Júst for the music.
Vrijdag 2 april een Deep_Rood, de bijzondere live act; Motor. Handelsmerk van Motor is harde techno met ruwe industriële rockelementen. Het is eén van dé meest baanbrekende live-acts van het moment.
Cape Fear uitverkocht
maandag 1 maart 2010
Cape Fear, één van de twee dance events die UDC organiseert op het Forteiland bij IJmuiden, is uitverkocht.
Vrijdag 5 maart is het dan zover, Adam Beyer komt naar de Rotterdamse Catwalk! Hij gaf weer een puntgave set weg met Joel Mull op Awakenings Eindhoven, een optreden dat tot één van de hoogtepunten van de avond kan worden gerekend. Na deze knallende verschijning maakt de Zweedse held zich op voor nog één van de zeldzame avonden waarop hij in Nederlandse plaats neemt achter de tafels.
31 maart 2010
We Are bezorgt je een vrolijk paasweekend
30 maart 2010
Studio 80 opent Paasweekend met tweede verjaardag van WKND
Vrijbuiters go Berlin underground festival
29 maart 2010
Scantraxx Invites
Born 2B Wild met D-Block & S-te-Fan in HMH
Zodiak Commune’s Queensday Festival 2010 verhuist naar het Kennedyplein
Neverland Outdoor
27 maart 2010
April madness in TDF Berlikum met meer House en een te gekke Planet V.I.P.
Jumpa is back
I love los 'back to basic' in Paard van Troje
26 maart 2010
A High Quality Midnight Cruise
Drift brengt Cari Lekebusch eerste keer naar Doornroosje
23 maart 2010
Hey! Queensnight
22 maart 2010
Een nieuw Create feest om niet licht te vergeten
Sunday High
Knock Out! Ultimate Battles
4 April paaseditie van Sunday after 3 in Almere
Speedy J zal 8Bahn Night & Day Festival afsluiten
18 maart 2010
Koninginnedag/nacht en Bevrijdingsdag programma Enschede bekend
Tijdreis zorgt voor meer gezelligheid in Rotterdam
17 maart 2010
Fedde le Grand presents Flamingo nights
Kapot Lekker
Bla Bla goes Dutch
16 maart 2010
Rotzooii Queensnight Madness
Marco V Live
Hard Attack
15 maart 2010
De Club Up staat in het teken van de Rush Hour Family Night
Harders Plaza
Hardcore4life meets Darkness4life
14 maart 2010
House the 90s
In House We Trust
12 maart 2010
Kits Zonder Blog, Lustige Lola’s B-day Edition in het Club-Up-Huis
11 maart 2010
Reset
10 maart 2010
Ferry Corsten wereldtour 'Once upon a night'
9 maart 2010
Line-up Luminosity Beach Festival vol met internationale top dj's
Intents Festival: The Ultimate Universe maakt lineup zaterdag bekend
8 maart 2010
Audio Active XXL
De winnaar is Showtek, Showtek, Showtek en...Showtek
b2s maakt line-up Euphoria bekend
6 maart 2010
Non Night @ klinch
Nieuwe website Nightmare Outdoor online
House top 1000 aller tijden op Fresh FM
5 maart 2010
Jukebox every friday at Club Home
Good Old Days op vier april in de Rodenburg in Beesd
4 maart 2010
VJ Academy 2010
3 maart 2010
SLAM/TV Launch Party
2 maart 2010
Alexander Kowalski, exclusieve DJ en Liveset in Utrecht
Motor @ Deep_Rood special
1 maart 2010
Cape Fear uitverkocht
Adam Beyer minimaal 4 uur op Diepgang