Partyflock
 
­ Nederland

Kits Zonder Blog, Lustige Lola’s B-day Edition in het Club-Up-Huis

gepubliceerd door , op
Kits Zonder Blog, Lustige Lola’s B-day Edition in het Club-Up-Huis
9 maart 2010
Na een geslaagde en verrassende vorige aflevering van Kits Zonder Blog in januari, met gasten Steven de Peven en Mike Mago (die verklaarde veelal zijn muziek te produceren aan de hand van de titeltrack van Inspector Gadget) is het donderdag 18 maart weer tijd voor twee verse gasten die het achterste van hun muzikale tong laten zien in Up.

Deze keer zal Konstijn Egberts en het tweetal van Zzz en zich laten bevragen door de interviewers van kits. Drie gasten in plaats van twee dus eigenlijk. Konstijn Egberts is vooral bekend als de manager van De Jeugd van Tegenwoordig. Dit zijn op het eerste gezicht niet de meest managable jongens, dus dat moet de afgelopen jaren mooie anekdotes opgeleverd hebben. Maar “de Jeugd” is niet het enige wat Kostijn doet. Hij is nu eigenaar van, en manager bij twee platenlabels: Ismusic en Magnetron Music, na vroeger over de hele wereld gedj’t te hebben als DJ Parker Jones. Een man die bovenop nieuwe muziek zit dus. In Up doet hij uit de doeken wat hij interessant en inspirerend vindt.

Naast Kostijn zijn het de orgelrockers van Zzz (Björn Ottenheim en Daan Schinkel) die plaats zullen nemen in de antiek kalfslederen fauteuils van Up. Nadat ze in 2005 de Essent Award wonnen, ging het snel met de twee, die diepe rock maken met slechts een drumstel en orgels. Inmiddels hebben ze twee albums uit en hebben ze de aandacht weten te trekken met een controversiële video bij hun nummer Running with The Beast, van hun gelijknamige laatste album. Daarin verfden hanen tijdens een hanengevecht het artwork cover van de plaat. Ook deze mannen gingen al goed de wereld over met hun muziek. Daan is zelf net terug uit Casablanca, waar hij voor het project In a cabin with met vijf andere Nederlandse muzikanten in een oud abattoir een album opnam dat onder de naam L’abbattoir waarschijnlijk begin mei zal verschijnen.

Deze drie heren praten ieder over hun favoriete tracks met een verhaal. Vanaf 21:00 is iedereen welkom, en omdat we zo graag willen dat jullie gaan begrijpen dat je hier vroeg bij moet zijn, is het voor 22:00uur GRATIS!! Daarna is het 6 euro.

Vanaf 00:00 gaan de stoelen aan de kant voor een intiem clubhuisfeestje met de dames van Club Zonder Filter (The Kevin Spacies), Rassion Mag, Hard/Hoofd Tijdschrift en residents Lustige Lola und Weltschmerz & Excuses. Lekker dansen op goede en leuke muziek!

Als klap op de vuurpijl is het dit keer residente Lustige Lola die haar geboorteviering doet bij deze kits. Verwacht slingers, vuurwerk, klappertjespistolen en de geur van appeltaart en kom haar gratis zoenen.