Partyflock
 
­ Nederland

Kapot Lekker

gepubliceerd door , op
Zaterdag 27 maart 2010 maakt Club Diana kennis met Kapot Lekker! De top uit de urban/eclectic scene zal neerstrijken en samen met lokaal talent flink van zich laten horen. “Met Kapot Lekker! willen we een echt eclectisch feest neerzetten. Dat betekent niet alleen maar House en Urban, maar een goed afgestemde, hybride mix van R&B, Hip Hop, House, Dancehall, Baltimore, Baile Funk, Caribbean muziek en meer. Oog voor het publiek is hierbij een must! Door de variëteit aan muziek blijft het energiepeil hoog, waardoor we de hele avond los kunnen gaan.” Aldus Manie, oprichter en resident van Kapot Lekker.

Naast Manie, een muzikale duizendpoot die voornamelijk bekend is als DJ, is ook Jane Doe weer van de partij. Een welkome aanvulling voor het oog en oor. Ze is bekend van Nope Is Dope en events in de Escape, The Power Zone, Go Planet Expo Hall, Zebra Lounge en Bitterzoet. Ze is samen met Manie met regelmaat bij Kapot Lekker te vinden.

Manie heeft op zijn beurt zijn sporen ook ruimschoots verdiend. Zo was hij support act voor artiesten zoals Jagged Edge, Ginuwine, 112, Sean Paul en (resident) DJ in venues als Club Players, Escape, Club Noa, Effenaar, Marcanti, Ocean Diva, The The Power Zone, Heineken Music Hall en Sinners. Ook maakt hij deel uit van LexBoogie, samen met host Lexay, die vooral bekend is van o.a. FunX, Recognize en New Jack City.

De regionale versterking komt van DJ’s Swizz en The Pro-Stitute. Eerstgenoemde is bekend van o.a. Swizz Entertainment en de provinciale DJ contesten en laatstgenoemde als de winnaar van de meest recente contest ‘beste dj van Drenthe’. Samen zullen zij met een back-to-back set de avond in stijl openen. Daarnaast vindt er een ‘Miss Kapot Lekker’ verkiezing plaats, waarbij de winnares een gratis glamour fotoshoot wint van Robert van Heerde fotografie.

Zoals gebruikelijk is er ook ditmaal weer een Kapot Lekker mixtape, gemixed en gehost door DJ Manie. Deze is gratis te downloaden op www.onemadguerrilla.com en een gelimiteerde oplage zal aan de eerste 100 bezoekers worden uitgedeeld op 27 maart.

Club Diana is te vinden aan de Brinkstraat 71 in Assen en de deuren gaan om 00:00 open. Kijk voor meer informatie op de website van Club Diana (www.club[location=1224]assen.nl).