Partyflock
 
­ Nederland

In House We Trust

anoniem gepubliceerd op
In House We Trust
13 maart 2010
Status update
Met nog een week te gaan zijn de voorbereidingen in volle gang. Alles zal uit de kast getrokken worden om de eerste editie van In House We Trust op zaterdag 20 maart te laten knallen! De line-up is inmiddels alom bekend: Productiekoning ATFC vliegt over uit het Verenigd Koninkrijk om Nederland eens te laten zien waarom hij tot de meest gerespecteerde producenten uit de wereld hoort. Met een arsenaal aan recente hits en heel veel nieuwe tracks zal deze man The The Power Zone helemaal op zijn kop zetten!

Naast ATFC is er nog een buitenlandse gast, te weten DJ Grégory uit Frankrijk. Ook hij mag met recht een oude rot in het vak genoemd worden; zijn tracks van jaren geleden worden nog volop gebruikt in sets van o.a. Sunnery James & Ryan Marciano! Op dit moment heeft hij een dikke hit te pakken samen met Sidney Samson, een artiest van eigen bodem waar we trots op mogen zijn en die op 20 maart de dj-booth ook zal betreden! De hele wereld is in de ban van Sidney Samson na zijn monsterhit Riverside en het eind lijkt ook nog lang niet in zicht! Gregor Salto kan inmiddels metGrégory en Sidney Samson in een adem genoemd worden,want wat doen deze heren toch veel samen. Vele hits en livesets hebben deze kanjers samen op hun naam staan en op In House We Trust zullen ze een nieuwe dimensie toevoegen aan de begrip “joining the forces”.

Wie ook een dikke aankomende knaller met Gregor Salto heeft, is Afrojack. Afrojack is wellicht de meest begeerde Nederlandse producer van het moment. David Guetta, Steve Angello, Madonna, Diplo, noem maar op… Allemaal willen ze “sumthin’ sumthin’” van “probably the tallest dj in the world”! En niet zonder reden… Wil jij weten wat de reden hiervan is? Kom genieten van Afrojack en je weet meteen waarom!

Ook Quintino staat op het menu. Velen kennen hem van zijn hoog genoteerde tracks met Mitch Crown, waarbij hun nieuwe track “U Can’t Deny” waarschijnlijk ook geteld mag worden. Op In House We Trust zal Quintino zorg dragen voor een waardige opwarming van The The Power Zone tot subtropische temperaturen, waarna het geweld van eerdergenoemde heren, aangesterkt door het snoeiharde en loepzuivere geluid van de Funktion-One speakers, Amsterdam keihard op zijn grondvesten zal laten trillen!

De bezoekers die na dit allemaal nog energie over hebben worden overgeleverd aan Melly Mel. Naast zijn ijzersterke platenkeus staat Melly Mel ook bekend om zijn fantastische oneliners! Volg hem op Twitter en je weet meteen waarom! Muzikaal is alles tot in de puntjes in orde, maar het oog wil ook wat. The The Power Zone zal zoals het thema doet vermoeden omgetoverd worden tot een Miami hotspot en alle acts zullen rondom dit thema worden opgebouwd. Benieuwd geworden? Come see for yourself!

Op www.inhousewetrust.nl / www.ihwt.nl en bij alle filialen van Free Record Shop is de voorverkoop in volle gang. De prijs van een ticket is het enige wat on-Miami-aans is: voor € 17,50 exclusief fee bemachtig jij je entreebewijs voor In House We Trust. Kies je ervoor je ticket aan de deur te kopen, dan betaal je € 22,50. Wil je je avond helemaal goed beleven, neem dan een VIP-tafel. Meer info daarover op www.inhousewetrust.nl, vip@inhousewetrust.nl of op 0614 – 42 48 90.