Partyflock
 
Nieuws 2004
­ Nederland
In 24 uur is onder leiding van promotiebureau Ape een plan gelanceerd dat bijdraagt aan het inzamelen van geld voor de door de vloedgolf getroffen gebieden in Azië. Riel, eigenaar en directeur van Ape zat woensdagmiddag met mede feestpromotor Cliff van FCA Music te praten over de mogelijkheden om tijdens de diverse dance avonden, die tijdens de oud- en nieuw plaatsvinden, te collecteren voor de overspoelde gebieden in Azië.
Funk-e-Lectric
donderdag 30 december 2004
Vrijdag 14 januari 2005 wordt het Cobra Café op het Museumplein in Amsterdam getransformeerd voor een nieuw electro feest. Op deze verrassende locatie wordt niet alleen op de muziekstijlen Electro, Funky House en Techno gedanst, maar ervaart de bezoeker nog een ander fenomeen uit de jaren ´80:“Vintage Videogames”.
Op Zaterdag 1 januari is het zo ver en zal het feest Erotic New Years Vibe plaats vinden in de Hemkade, die zoals de meeste wel weten georganiseerd wordt door de bekende ero-organisaties Unique en Crazyland. Dit belooft het Oud en Nieuw feest van dit jaar te worden.
Als eerste wil de organisatie van Trespassing alle bezoekers bedanken voor de goede respons op de eerste editie van Trespassing. Harlingen heeft laten zien dat zij behoefte heeft aan een avond als deze, vandaar dat op zaterdag 12 Februari de tweede editie plaatsvindt in Trebol.
Vroegtijdig einde Club Umania
zaterdag 25 december 2004
De afgelopen twee weken hebben de meest uiteenlopende geruchten over Umania de dance scene doorkruist. Een ding mag hierin duidelijk zijn; de club is niet meer en dat betreurt niet alleen de eigenaar, Jesse maar ook dansminnend Den Haag en omgeving.
De laatste editie van XtraLarge dit jaar belooft een hele bijzondere te worden. Wij zullen namelijk in onvervalste XL stijl af sluiten met een XXX-mas editie van Xtra Erotic in samenwerking met Club Organza. Er zullen arresleeen gevuld met de kerstman z'n persoonlijke kerstnymfjes door de zaal trekken om kado'tjes uit te delen en iedereen in de juiste hete kerststemming te krijgen. Deze nymfjes zullen dan ook op het podium nog laten zien hoe zij ooit door de kerstman zijn strenge nymfjes selectie heen zijn gekomen.
Chaos on sunday
maandag 20 december 2004
Na lange besprekingen en geregel met andere artiesten is het dan toch eindelijk gelukt. Zeeland heeft een eigen lokatie voor afterparty's. Vanaf zondag 9 januari zal Chaos Events feestjes bouwen van 18.00 tot 00.00 in Flaix te Middelburg tenzij het om 00.00 nog steeds druk is dan zullen de dj's gewoon doorgaan tot de echte sluitingstijd en dat zal 1.00 of 2.00 uur zijn.
Technocoloured
donderdag 16 december 2004
Zondag 26 december zal na anderhalf jaar stilte eindelijk weer een TechnoColoured plaats vinden in de Boulevard in Breda. De laatste editie was alweer in mei 2003 toen Shinedoe te gast was en een bijzondere set draaide die we nog steeds niet vergeten zijn. Hoogste tijd dus om met de aanstaande kerstdagen er weer eens goed tegen aan te gaan.
Op zaterdag 5 februari 2005 organiseert Clone in samenwerking met Olash haar eerste editie van het nieuwe Underground Shock concept. Underground Shock richt zich vooral op de hardere stijlen van de dance: Classics, Hardcore, Hardstyle, Jump en Oldschool. De zaal zal voorzien zijn van een spectaculaire lichtshow en extra geluidsvoorzieningen.
Noise
vrijdag 10 december 2004
Hartkoor-residents Wexx & Bassix zullen dit keer als duo hun visie geven op wat nou echte hardcore classics zijn. Na hun laatste optreden op het Haagse feest Hardcore Factory zullen er veel mensen zijn die weten dat deze 2 DJ's garant staan voor een strakke mix met een zeer uiteenlopende en afwisselende platenkeus.
Op zaterdag 26 februari 2005 organiseert Q-dance de 12e editie van het gerenommeerde Houseqlassics concept. Het evenement vind plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Houseqlassics behoort tot Q-dance haar oudste concepten. Ooit begonnen in de Hemkade in Zaandam, verhuisde het concept naar de Vechtsebanen in Utrecht. De laatste 5 edities vonden plaats in Amsterdam. Na 12 edities is dan ook met zekerheid te zeggen dat dit evenement de tand des tijd heeft doorstaan.
Santamania 2005
donderdag 9 december 2004
Santamania is inmiddels uitgegroeid tot een bekend (hardcore) concept in de regio Midden-Limburg én wellicht daarbuiten. Iedere 1e zondag van de maand staat de Santa Domingo te Nederweert helemaal op z'n kop. In 1e instantie was het Steve "Darkraver" Sweet die als vaste resident de regionale deejays cq. talenten kwam ondersteunen.
Megarave
donderdag 2 december 2004
Speciaal voor Megarave komen Bass-D & King Matthew de regionen versterken in de Early Rave Area. Deze Masters of Hardcore waren ook bij de eerdere edities aanwezig en staan natuurlijk bekend om hun vermogen om overal een feestje te bouwen. Ook hebben we in de VIP wat extra artiesten toegevoegd waaronder een van de deejays die in 1998 draaide op de Megarave.
Déjà vu - Back in time again
zondag 28 november 2004
De dagen vliegen voorbij en voor je het weet zit je alweer in het tweede weekend van de nieuwe maand en dat betekent alleen nog maar 1 ding; De tweede zondag van de maand is hier, tijd voor Déjà vu!
Vrijdag 19 november, zal de eerste editie plaatsvinden van het International ” Cryogenic” Harddance Event, in The Powerzone te Amsterdam. Om deze 1 ste Cryogenic editie niet snel te vergeten is er een top line-up neergezet om er een onvergetelijke nacht van te maken. Dj’s zoals Pavo, Zany, Luna, Gizmo, Dana en Darkraver zullen deze avond alles uit de kast trekken en alleen het beste van zichzelf laten zien (en vooral horen).
Art of Dance credits
donderdag 23 september 2004
Afgelopen weekend vond er weer een weergaloze editie van Masters of Hardcore plaats in het Thialf Stadion in Heerenveen! Via deze weg willen wij de 15.000 aanwezige hardcore freakz bedanken voor de support en hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van de knallende dj en live sets, de laser en licht shows en het prachtige podium en decor!
JunkieXL, Brainpower, Green Lizard, Total Touch, Loïs Lane en Raymzter gaven zich ooit óók over aan het oordeel van de Grote Prijsjury. De kersverse Regio Finalisten van 2004 maken grote kans om in de voetsporen te treden van deze oud-winnaars. Nighttown werpt zich op als strijdtoneel.
Ook in de zomer wordt het goed toeven op de OCEANDIVA, tijdens de Loveboat 2.0 parties. Lekker uitwaaien op het bovendek! En binnen genieten van de unieke Loveboat sfeer! Op 3 juli is het tijd voor alweer de 9e Amsterdamse editie van de Loveboat 2.0 met als thema “Return of the Fashion Victim” wat volgend jaar vast en zeker gezien zal worden als het warm-up feest van de Amsterdam Fashion.
Brutality afgelast door brand
vrijdag 11 juni 2004
Een brand heeft in de nacht van donderdag op vrijdag het Cultureel Jongerencentrum Azotod in De Meern deels in de as gelegd. De rest van het gebouw heeft te maken met flinke waterschade. Niemand raakte gewond. De
schade wordt geschat op enkele tonnen.
Net klaar met stappen maar nog lang niet naar huis? Als zaterdagnacht niet genoeg is geeft Club Latido in Amsterdam Noord je elke zondag de kans het einde van de nacht nog een paar uurtjes uit te stellen tijdens de Morning Moves. En dit Pinksterweekend geldt dat zelfs voor beide dagen, zondag 30 EN maandag 31 mei.
Hellraiser
dinsdag 18 mei 2004
Over 2 weken gaat de Hellraiserparty in het op 3 na grootste partycomplex van Nederland van start. De voorbereidingen zijn in volle gang en de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden hebben we op een rijtje gezet.
Verscheidene leden hebben een e-mail ontvangen die van Partyflock afkomstig zou zijn. Deze e-mail is echter niet verzonden door ons!
Vrijdag 14 mei is het weer tijd voor Technopolis. Emilio Ferreira zal hier voor de tweede keer komen draaien. Deze rijzende ster in de technowereld heeft al op vele evenementen gedraaid. Op underground technofeesten zoals Techno Rumba, Reactor en Simply Sota, maar ook op mainstream locaties zoals de Winkel van Sinkel naast DJ Rush en Valentino Kanzyani tijdens Xcess en met Shinedoe op Rockit.
Impulz Festival 2004
zaterdag 24 april 2004
Dance liefhebbers kunnen in Nederland maar één keer per jaar de hele nacht doorgaan op een grootschalig openlucht dance event. Op zaterdag 26 juni aanstaande is het weer zover.
Met gemengde gevoelens, trots en eigenlijk ook wel een voldaan gevoel moeten we helaas melden dat DOTF er mee gaat stoppen. We hebben echt een fantastische tijd gehad met ze’n allen, verschrikkelijk veel gelachen en vooral veel onbekende oude sounds op de kaart gezet.
Koniginnen Rave in Doetinchem
woensdag 14 april 2004
Op vrijdag 30 april 2004, zal de eerste Koniginnen Rave plaatsvinden op de Bleek te Doetinchem. Al een aantal jaar wordt er getracht een dance evenement te geven tijdens de koniginedag in Doetinchem.
Na enkele weken geleden het tweejarig bestaan van 's lands bekendste after ( Morning Mission ) te hebben gevierd, organiseert Club Organza komend weekend 2 keer deze roemruchte afterparty. Om de steeds groter wordende groep liefhebbers van de MM de kost te geven, gaan we eerste én tweede paasdag los.
ID&T publiceert boek
maandag 5 april 2004
'Release', dat uitgebreid is geïllustreerd met nooit eerder vertoond foto- en beeldmateriaal, is - zoals de ID&T-ers het zelf noemen - een echt 'jongensboek'. Duncan Stutterheim c.s. vertellen openhartig over alle hoogte- en dieptepunten van de afgelopen tien jaar.
In het verleden van begin 1991 t/m ongeveer 1997 werden er veel feesten in Twente en omgeving gegeven (o.a in Duitsland) door een organisatie genaamd: Night of the Hools, kortweg N.o.t.H.
Evenementenlocatie Platte Zaol in Maastricht gaat mogelijk op 1 mei weer open. Huurder Heineken heeft een exploitant bereid gevonden de zaal tijdelijk te beheren. Met een definitieve nieuwe uitbater wordt nog onderhandeld.
Transistor XS
vrijdag 26 maart 2004
Na een afwezigheid van enkele maanden is de technoavond van Tilburg terug! Transistor Xs zoals de avond zal gaan heten is iets kleiner van opzet dan voorheen maar is grootser van sfeer dan ooit te voren.
EQ Sessions
dinsdag 16 maart 2004
Alles wordt weer uit de kast gehaald om de bezoekers weer het optimale basement gevoel te laten beleven. De afgelopen maanden heeft de rotterdamse organisatie eqh een gevarieerd programma neer weten te zetten waarin internationale, nationale en lokale artiesten de muziek verzorgden.
Hell @ Vibing
woensdag 10 maart 2004
De opening afgelopen zondag was een enorm succes en dit is natuurlijk voornamelijk te danken aan jullie, de bezoekers! De hele avond was gevuld met hoge kwaliteit house (zowel funky als deep en techy!) en er zijn nagenoeg geen problemen geweest.
Wat was het een waanzinnige avond tijdens de vorige AmsterdammeetsRotterdammeetshousemusic! Na een fantatische set van Marysol nam Marcello het over en draaide als nooit te voren. Tot over sluitingstijd bleef de club bomvol met een uitzinnig publiek.
Masters of Hardcore digiflyer online
woensdag 25 februari 2004
De digiflyer voor Masters of Hardcore 20-03-2004 staat nu online. Check de digiflyer en maak kans op gratis kaarten.
2 Fast 4 Trance
dinsdag 17 februari 2004
Zoals beloofd hebben we hier de timetable van 2fast4trance voor 21 februari, de avond dat Leeuwarden weer uit zijn voegen zal barsten omdat het eerste kindje van All Dance Events weer staat te trappelen om zijn gezichtje te laten zien.
Laatste nieuws aankomende Mania
zondag 15 februari 2004
Met nog een kleine week te gaan zetten we hierbij de laatste nieuwtjes omtrent aankomende Mania, die zal plaatsvinden op vrijdag 20 februari, op een rijtje.
2 Fast 4 Trance vs 2Hard4U?
donderdag 12 februari 2004
Op 8 mei is het zover, All Dance Events gaat zijn horizon verbreden en het hoge Noorden blijft uiteraard de thuisbasis. All Dance heeft zich gehuisvest in Friesland en gaat nu een stap in oostelijke richting maken.
Op 9 januari 2004 hebben wij voor onze bezoekers een zeer succesvolle eerste editie van Pure Hard Stylez afgesloten.
Zoals waarschijnlijk al bekend is heeft Dylan Drazen gecancelled. Zijn vervanger is Petar Dundov geworden. Deze Kroatische producer van het bekende en gerespecteerde label Music Man en Tomorrow, ook wel bekend als Brother’s Yard, zal voor de tweede keer Nederland aandoen met zijn energieke, melodieuze, diepe techno.
Format 5
maandag 9 februari 2004
Stichting Abstract organiseert op deze avond een bijzondere vijfde editie van haar Format feesten in Buk Buk. De avond zal van 22:00 tot 03:00 in het teken staan van minimale opzwepende techno waarbij je de heupen wel moet bewegen.
Donderdag 12 februari zal er voor de tweede keer een Club Orbiss plaatsvinden in de Nightlife te Breda. Net als tijdens de eerste editie zal er een grote naam aanwezig zijn en deze keer is dat niemand minder dan Erick E.
Op zaterdag 31 januari 2004 organiseert XCM/ESD Recordings de unofficial release party van het debuutalbum van Bas Kunnen, getiteld 'Lucid Dream', in de Heerlense club Peppermill.
Exxellent Xxtra in The Matrixx
maandag 26 januari 2004
Zaterdagavond 31 Jan. is het Exxellent XXtra in The Matrixx. Deze groovy, stylefull en up-lifting dancenight wordt normaal op de eerste zondag van de maand gehouden.
Hard Bass
woensdag 21 januari 2004
Over enkele weken is het zover en dan zal er weer een editie van Hard Bass zijn in het SilverDome te Zoetermeer.
TW Magazine @ Thunderdome Radio
dinsdag 20 januari 2004
We zullen speciaal voor deze uitzending Dj Wizard. meenemen om de mix te verzorgen in het laatste uur van het programma.
Sommige clubs dromen alleen maar van zo'n dj programmering maar voor anderen is het gewoon werkelijkheid. In het weekend van 23 en 24 januari ontvangt Mazzo op vrijdag Robert Owens. En de volgende dag komt James Holden langs. Alleen jammer dat je niet kunt blijven slapen.
Kosmoz Kick Off Party Den Bosch
donderdag 15 januari 2004
Vanaf volgende week zaterdag 17 januari vindt Kosmoz elke zaterdagavond plaats in Voetisch in het Centrum van Den Bosch.
Deaz D. Invites you
dinsdag 6 januari 2004
Na een zeer succesvolle ‘Deaz D. Birthday Party!’ in 2003 is er op vrijdag 30 januari 2004 een nieuwe editie van ‘Deaz D. Invites You!’ in Locomotion te Zoetermeer.
Club Las Palmas
zondag 4 januari 2004
Het afgelopen jaar is Las Palmas in Rotterdam uitgegroeid tot één van de toonaangevende clubs in Nederland. Een jaar dat bekroond werd een BG Award voor “Beste Club”.
31 december 2004
Dancescene toont betrokkenheid bij Azië
30 december 2004
Funk-e-Lectric
Erotic New Years Vibe VIP bijna uitverkocht
27 december 2004
Trespassing II - Only the harder styles
25 december 2004
Vroegtijdig einde Club Umania
21 december 2004
Xtra Erotic XXX-mas edition opent eerder haar deuren wegens verwachte kerstdrukte
20 december 2004
Chaos on sunday
16 december 2004
Technocoloured
Clone & Olash presents – Underground Shock
10 december 2004
Noise
9 december 2004
HouseQlassics - The Night of The Knights
Santamania 2005
2 december 2004
Megarave
28 november 2004
Déjà vu - Back in time again
20 oktober 2004
Cryogenic nieuw internationaal Harddance concept
23 september 2004
Art of Dance credits
28 augustus 2004
Regiofinales grote prijs van Nederland
22 juni 2004
Loveboat 2.0 - Return of the Fashion Victim
11 juni 2004
Brutality afgelast door brand
28 mei 2004
Club Latido gaat 2x Maximaal met Pinksteren
18 mei 2004
Hellraiser
15 mei 2004
Valse Partyflock e-mailtjes in omloop
12 mei 2004
Michel de Hey 3 uur op Haarlem Fridays
24 april 2004
Impulz Festival 2004
18 april 2004
Defenders of the Faith stoppen ermee
14 april 2004
Koniginnen Rave in Doetinchem
8 april 2004
Morning Mission paasweekend in Organza
5 april 2004
ID&T publiceert boek
2 april 2004
Terugkeer van een kleine legende
30 maart 2004
Platte Zaol gaat mogelijk weer open
26 maart 2004
Transistor XS
16 maart 2004
EQ Sessions
10 maart 2004
Hell @ Vibing
6 maart 2004
Las Palmas – AmsterdammeetsRotterdammeetshousemusic
25 februari 2004
Masters of Hardcore digiflyer online
17 februari 2004
2 Fast 4 Trance
15 februari 2004
Laatste nieuws aankomende Mania
12 februari 2004
2 Fast 4 Trance vs 2Hard4U?
Jouw zomer op Texel met Pure Hard Stylez?
10 februari 2004
Integrate - Where emotions mix up with technology
9 februari 2004
Format 5
Tweede editie Club Orbiss met Erick E
29 januari 2004
Debuut album van Bas Kunnen - Lucid Dream
26 januari 2004
Exxellent Xxtra in The Matrixx
21 januari 2004
Hard Bass
20 januari 2004
TW Magazine @ Thunderdome Radio
Robert Owens en James Holden in Mazzo
15 januari 2004
Kosmoz Kick Off Party Den Bosch
6 januari 2004
Deaz D. Invites you
4 januari 2004
Club Las Palmas