Partyflock
 
­ Nederland

Loveboat 2.0 - Return of the Fashion Victim

anoniem gepubliceerd op
Loveboat 2.0 - Return of the Fashion Victim
22 juni 2004
FeestLoveboat 2.0 · Return of the Fashion Victim
Datumzaterdag 3 juli 2004
OpstapplaatsPiet Heinkade Piet Heinkade 27, Amsterdam
LocatieOcean Diva Site
Ook in de zomer wordt het goed toeven op de Ocean Diva, tijdens de Loveboat 2.0 parties. Lekker uitwaaien op het bovendek! En binnen genieten van de unieke Loveboat sfeer! Op 3 juli is het tijd voor alweer de 9e Amsterdamse editie van de Loveboat 2.0 met als thema “Return of the Fashion Victim” wat volgend jaar vast en zeker gezien zal worden als het warm-up feest van de Amsterdam Fashion. Week die vanaf 29 juli in Amsterdam wordt gehouden.

Billy the Klit heeft zich met de Loveboat Crew de afgelopen maanden uiterst grondig voorbereid op dit thema. Billy bezocht in februari de London Fashion Week om inspiratie op te doen onder andere voor zijn outfit. Dit nam hij wel erg letterlijk, want de paperazzi signaleerden hem samen met Claudia Shiffer op de Gerard party die later op de avond plaatsvond.

Daarna reisde Billy en Crew meteen door naar de Fashion Week New York waar hij een gemoedelijke lunch had met Anna Wintour, de hoofdredactrice van de Vogue, en de meest gevreesde vrouw in de fashion scène. Met Anna besprak hij de laatste facts, do’s en don’ts door, ter voorbereiding op het spectaculaire Loveboat 2.0 “Fashion Victim” feest. Verder ging hij nog even aan de zwier met Paris Hilton voor een nieuwe video clip. In Milaan trof hij Victor en Rolf toen hij voor de entertainment crew de D&G custom made handtasjes aan het selecteren was. Billy heeft de afgelopen dagen druk gebeld met verschillende model agencies zoals Elite, I.M.G. Models en Ford Models en de vertegenwoordiging uitgenodigd om op de aankomende Loveboat 2.0 samen met hem op zoek te gaan naar nieuwe top modellen. Zorg er dus voor dat je er tip top uitziet! Tot slot heeft hij samen met de Loveboat fashion crew nog een gedicht geschreven ter inspiratie voor de dresscode:

You are so Patsy or Edina, Looking Absolutely fabulous, Wearing vintage Piere Cardin. Together with Paco Rabanne and Emilio Pucci in the mix. But don’t forget Couregges, Mary Quant, Coco Chanel, Leonard, Yves Saint Laurant, Bill Blass, Oscar de la Renta, Christian Dior, Vera Wang, Fong Leng, Isaac Mizrahi, and Thierry Mugler, Dress as though your life depends on it, or don’t bother. For make up we would say go polka dots all over. As Leigh Bowery is you style king for the night. For god’s sake, when in doubt overdress. Prints and colors are up and going. Logo mania all over again. Feeling beyond being a supermodel. As the dance floor is your catwalk. For those who are lost, There is always vintage as a rescue. With lots of gold and pearls as a spice you up. Hooray for the return of the fashion victim

Kortom het ziet ernaar uit dat het weer een knaller van een party gaat worden op 3 juli. We zouden haast vergeten dat er naast het top entertainment nog een lekkere line up is samengesteld met o.a. Loveboat residents Erick E en “Versace” ROOG en “Von Bitch” Marcella, die de warm up op het maindeck zal verzorgen.

Ook op zaterdag 3 juli zal de Ocean Diva weer uitvaren vanaf haar vertrouwde stek in het centrum van Amsterdam, de Passagiers Terminal. Een duidelijke routebeschrijving vind je op de website.

Datum: zaterdag 3 juli 2004
Docking: Passagiers Terminal Amsterdam (PTA)
Boarding: 23.00h (!) – 01.00 uur
Sailing: 01.00 – 04.00 uur
End: 05.00
Organisatie: Beads & Healers en Party Planners
Informatie: http://www.loveboat2.nl / info@loveboat2.nl

8 opmerkingen

twendy twendy, are you flunky?

are you flunky I ask you?
 
loveboat owns .
 
:D
het is echt ongelooflijk, elke keer wil ik er heen en dan is er weer wat :S

Ach ja, ik vermaak me wel in Spaarnwoude ;)
 
Klinkt goed(Y)
moet helaas naar dat bagger awakenings...

anders was ik weer gegaan (L)
Artiest {SHOWLIST artist 44849, 1841}
ja ik heb gastenlijst dus dan gaat ik maar....
Het moet maar heh, naar die Love boat.


lijkt me echt niks aan , haha

Let's party motherf.ckers out there ! ! !