Partyflock
 

dinsdag 19 oktober 2010 om 20:11

Tweelingen zijn voortdurend op zoek naar de perfecte minnaar en de perfecte seksuele ervaring. Eens ze die gevonden hebben, zullen ze àl hun zintuigen in de strijd werpen. Vooral kijken, horen en voelen zijn dan belangrijk.
Tweelingen zijn niet voor één gat te vangen, en ze zijn altijd wel te vinden voor iets nieuws. Ze houden vooral van partners met originele ideetjes. Ze staan dus voor alles open, zolang ook dat "voor alles open staan" op zich niet al te vanzelfsprekend wordt.

Voor Tweelingen is seks ook eerder een denksport. Seks begint dus tussen de oren, en zakt dan af naar de rest van het lichaam.
Samengevat: Tweelingen versier je dus met super originele, vernieuwende invalshoeken én met "complete" ervaringen. Moet wel lukken, denk je niet?
De meest erogene zones voor Tweelingen zijn de schouders, armen en handen. En ze zijn gek op kleine hi tech gadgets als cadeautje.

Zo versier je vrouwelijke Tweelingen:

Ga voor haar staan en kijk haar strak in de ogen. Laat je vingertoppen zachtjes en verleidelijk over de binnenkant van haar armen glijden, van de oksels tot de handpalmen en dan weer terug.
Verras haar af en toe met een galante handkus.
Leuk voor één keer (daarna zijn ze het weer beu): geile praat in haar oor fluisteren, of inspreken in haar voice mail.

Zo versier je mannelijke Tweelingen

Raak "toevallig" af en toe zijn handen en armen aan
Masseer zijn schouders, eventueel met wat warme geurende olie
Geile praat verkopen (zie hierboven: leuk voor één keer)

Tweelingen bezitten een grote innerlijke onrust, de behoefte aan communicatie vraagt altijd om beweging. Ook seks is voor een Tweelingen in principe een intellectuele bezigheid, er wordt eerder over gevoelens gepraat dan ze werkelijk te ervaren. Een van de grootste problemen voor dit teken is het kunnen invoelen, het echt kunnen begrijpen hoe een ander zich voelt. Tweelingen hecht ook meer waarde aan vriendschap dan aan een liefdesrelatie, voor sommige Tweelingen kan het ook heel moeilijk zijn hierin onderscheid te maken. Ondanks de grote verbale intimiteit van Tweelingen missen intieme relaties heel vaak de intensiteit en diepgang die gedeelde lichamelijke sensaties en gevoelens met zich mee kunnen brengen. Een Tweelingen houdt van flirten, het is een uitlaatklep die prettige gevoelens oplevert, maar echt verliefd wordt een Tweelingen alleen op iemand die zich op dezelfde golflengte bevindt. En zelfs in dat laatste geval blijft het voor een Tweelingen erg moeilijk zich te binden. Veel Tweelingen hebben gedurende hun leven dan ook meerdere belangrijke relaties.


Bij een Tweelingen zit de meest erogene zone tussen de oren. Wat Tweelingen echt opwindt is vooral het fantaseren en praten over seks, dit teken raakt opgewonden door woorden en ideeën. In feite is het hele Tweelingenhoofd een erogene zone en het daar gestreeld worden, bij de haargrens of onderaan bij de nek, kan als zeer plezierig worden ervaren. Ook het met een onderzoekende tong verkennen van de oren kan voor Tweelingen heel erotisch zijn. Wat de opwinding van een Tweelingen eveneens kan verhogen is wanneer er gevreeën wordt op een ongebruikelijke plaats, een vleugje exhibitionisme is dit teken niet vreemd.

Het is moeilijk te zeggen waarvan een Tweelingen precies houdt omdat juist dit teken erg veranderlijk is. Ze houden in ieder geval niet van voorspelbaarheid. Tweelingen houdt eigenlijk voornamelijk van spelletjes, van seksuele spelletjes en woordspelletjes. Wil je een Tweelingen verleiden, begin dan maar een gesprek over seks, en ook met intellectuele vleierij kun je veel bereiken. De meeste Tweelingen zullen vooral de meer subtielere strelingen kunnen waarderen.