Partyflock
 
Barcelona a la Costa!!!!!!
13 september 2006

woensdag 13 september 2006 om 19:54

:bounce:Yo Tessa!!!!!!! :bounce: jij bent nu heeeeerlijk is spanje!!!!!! :bier: :cocktail: maare volges mij hebbe jullie regen!!!! en hier schijnt de zon joh!!! 28grd!!! k dacht ga je weblog ff lekker volkliedere!!!!:9:P:9 k heb me bekeuring binnen!! 230euro GVD!!! mja, geld zat of ni (ahum).. :bloos: (L)(L)Alle mense mogen wete dat we vandaag 5 mnd samen zijn!!! (L)(L)gefeliciteerd voor ons hehehehe.. maare wordt dus een feestje in me uppie ..snik.. nou meis.. spreek je snel!!!(K)
veel fun aan de costa!!
Nu dat LieveCuna moe is van het type, doe-k een klein verhaaltje vertelle...
8 september 2006

vrijdag 8 september 2006 om 09:34

HeeeeeY Lieve Schat, en andre mense hea :p Tessa is me schattje!!!:jaja: vanaf t moment dat ik dr zag! het zat direct goed, ik ging overstag.. je bent mijn Topper als je huilt,lacht, verdriet hebt,veel praat,rare bui hebt :bounce: :bounce: (zijn er nogal wat), zin hebt te zuipe, als je dr voor me bent, me mist, me uren belt, leuke dingen plant en ik kom niet opdagen voor mijn verrassings-diner,met me wandeld(only uknow, you know), me leert vechten, me spierballe tjekt, op vakantie gaat, auto rijde opt hilgelooooo (BOOM), avy helpen accu opladen en beide gaan roken en vonken!!!!, met Cuna,Wendy, Jenniffer etcetc bent en NIET MEER TE STOPPE BENT:9:p:9 , tessa is een ongeleid projectiel dan, met clusterbommen tot aan marokko,als je sigaretten weer eens op zijn, je jezelf te dik vind(tuuuuuurlijk tess):no:, je soooo super lief (L)voor me bent zoals niemand ooit tevoren, sta ik stil alsof bevroren, door jouw liefde ben ik verloren... wat je met me doet ik weet het niet, ma ik kan nooooooit meer zonder je, dat wil ik niet! Je bent mijn lief mijn hartedief, geen moment gaat voorbij dat ik niet aan je denk.. Lieve Tessa, ik ben JOUW Frenk!!!!! (L)(L)(K)(L)(L)(K)

En voor alle Sukkels in dese wereld: WIJ ZIJN NIET TE BREKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sow!
Cunaaa Spreekt over Tessa.....Dus luistereeen Ouweee!!!!
23 augustus 2006

woensdag 23 augustus 2006 om 18:18

Tessa is mijn liefste Dinnetje...Voor altijd and Evaaahh...!!! Schat ken jouw alweer bijna 6/7 jaartjes.. Al voor ik hier kwam wonen!!
Tess en ik leerden Elkaar kennen bij Winkiestad...Tessa ;; het meisje met de tuinbroek en de flaporen (die ze nou niet meer heeft hoor) En Cuna..het meisje..Die het hondenhok achter het groote kasteel van tessa bouwde samen met een schoolvriendje whaha!!

In de eerste klas begon het allemaal...de 2 kleine meisjes werden stout..Heeel stout.. Bijna elke les uit elkaar gezet...En elke leraar had van onze klas gehoord 1H, 1 Hopeloos..Hahaha Wy Basje Kelsey Jij en Ik waren HET groepje uit de klas! HET groepje met de grote bek HET groepje dat altijd in de problemen zat!!

Hahahaha eeste schooldag was masterlijk!!

We hadden handarbeid of weet k veel wat.. in iedergeval hadden we les van Mevr Te Paske onze mentor...Tess knipt een plaatje uit van een naakte wijdbeense hoer..en plakt die op de rug van Mevr Te Paske...Wat hebben wij gelaggen toen dat lelijke wijf door de klas liep met een naakte wijdbeense hoer op d'r rug whahahaa!!!!!

Biologie was ook altijd leuk bij die flikker die wijdbeens met z'n pik tegen de tafel liep op te rijden Whahahah!! Alle spullen lagen aan het eind van de les beneden!!! Dus wij onder de les naar beneden om al die shit op te halen whahaha...Occchhh toen we eruit gestuurd waren omdat we etuis door de klas uit het raam gooide...Wij moesten er dus uit.. komen de klas in Renne... GRATIS IJS IN DE KANTINEE!!!! Halve klas was pleitooos whahaha...!! Maar het ijs wat lekker!!!

Of Tessa's actie op 1 april whaahah!!! Wat een aap ben je ook!! Tess heeft het lype idee om draad wat we altijd bij Te Paske meejatte.. voor de trap te spanne, zodat iedereen naar beneden donderde.!!! Tess druk bezig.. Cuna zet PSSSTTT TESSS KIJK UIT KOM HIER...Tess ;; neeee wacht ff bijna klaar... Whaaha opeens hoor ze stem achter haar EN WAT BEN JIJ AAN HET DOEN TESS.. jaa dat was mevrouw Voskuil afdelingslijder van Zonnebrink whahahaha.. Tessa hard genaaaiti Whahahaha!!!!

Techniek was ook altijd kapot laggenn...Mevrouw Te Paske werd eeeelkkke lessss monsterlijk boos gewoon!!!! We zaten als piepende Cavia's in de klas en ze had geeeen ideee wie het deed want we waren met z'n vieren uit elkaar geset dus uit elke hoek van de klas kwam telkens een piep whaha!! Of Basje en Kelsey die vijlen uit het raam gingen gooiien bijna op Hertenskeit Z'n hoofd Whahahahaha!!!!

De 1e klas was sooowww leuk met jouw Schat!! Jammer dat we daarna nooiit meer bij elkaar in de klas hebben gezeten :(:(

Tess en ik kunnen ook heel goed fietsen samen...Groot gevaar voor de Nederlandse samenleving whahahaha...Elke keer gebeuren groote ongelukken.. Net als die keer dat we met de sturen in elkaar bleven haaken en bijna met ons gezicht op een lantaarnpaal terecht kwamen.. Dat ging net goed.. Anders hadden we nu allebei eeen platte neuss whahaha!!!

Of op de zonnebrink.. Cuna snijd Tessa af.. Tessa donderd van de fiets voor een auto die egt keihard moest remmen om tessa niet te raken hwahaha.. Tessaa keeeeiihhaaardd laggen whahaa.. En die lag van haar die mis je niet zomaar Zei Sketterd egt ooooveeraaaal door heen met die aanstekelijke lag van haar :D:D:D:D

I LOVEEEE THAT SOOO MUCH AT YOUUU!!!!
dat vind ik egt HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL leuk aan jouw whahah!!!!

Hmmmm ook begrijpt niemand iets van onze gesprekken.. Van het eeene onderwerrp gaan we naar het andere... Altijd Blablalbalblablalb HAHAHAHAHAAH Blalbabla hAHAHAHAHAHAHAA IK HEB BUIKPIJN VAN LAGGEN HAAHAH blablablalbalblabla ;; je moet die gezichten soms is checke van die mensen!!!

Ik denk dat van die 6/7 jaar dat we elkaar kenne minstens 5 jaar niet meer hebben gedaan dan laggen..Laggen..Laggen en nog eens laggen!!!

Maarjah.. Kleine Meisjs worden groot.. Vanmiddag nog ff foto's gecheckt van 3/4 jaar geleden van ons hahaa.. Sooowww lelijk haha!! En nu zijn we zooowww mooii!!!! hahaha jaaa kapsonnes hea :D:D

Maaree Tess heeft nu eeen heeele lieve vriend Frenky, She like black ones..Gek op Hardcore...!!! What do I say more?

Myself
Yourself
Sheself
Heself..

Ja we waren samen aan het leren.. Cuna goooide dat eruit.. Tessa komt niet meer bij.. Cuna... Waaaatt haha :P

Maare Frenky en Tess sein sooowww leuk samen...Gaat oowk nog wel heeeel lang duren.. Dus stokers... Forget it Baby ;)

Tessa en ik slapen altijd samen in een bed.. haha niet jaloers worden mensen :D maar dat is altijd sooww gezzeliiig met jouw schatjee!!!

Vorige week was ook lagge.. 3 uur s'nachts ofsow.. ik ben moe..okej we gaan slapen... Cunaaaa hoe groot zal de lul van ... zijn.. Hmm ik denk lang en dun.. En van die dan en van die.. Whahah saten we tot 5 uur over piemels van mensen te praten Sooowoowww grappiig hahhaa... Onze gesprekken zijn ook zo serieus ensow!!! hahahaha!!!:D:D:D Of we gaan gewoon 5 uur s'nachts allemaal mensen bellen en irriteren POMPEEEEN OF NIET....WIE? POMPPEEE?? whahah tessa actiieee!!! Hahahahah Nee altijd leuk met jouw schat!!!

Maare ik ga ff stoppe met praten...Alhoewel...Er zijn nog zoooowwwveeeeee leuke dingen te vertellen!! Maar anders ben k morgen nog bezig en moet sow eten.. KUUUTTT!!!!

Schat ik hou egt supper veel van je!!! Jij speelt en een heeele groote rol in mijn leven lieferd!!! Ik hoop dat we voor altijd vriendinne blijven.. En later samen in een bejaardenhuis achter de geraniums zitten te klagen over ' de jeugd van tegenwoordig' met eeen dikke vette joint in onze hand wahahahah!! Jaaa later worden wij de liijpste bejaarden ook.. en worden we vaste klant van de koffieshop!! En NEEEE we blowen niet.... Dat komt later passs!!!! whahahaha :D:D:D:D

SCHAT IK HOU VAN JEEE >>>>> NTD!!!

Sorry dat deze tekst beetje saai is zonder smileys ensow maar ik ken al die shit niet van deze site... ben blond weetjje!!!

Maarreee Dikkkee Kuzzzz Cunaa!!! www.sugababes.nl/p^unani*