Partyflock
 
de kl#te zomer van 2005
20 juni 2005

maandag 20 juni 2005 om 12:48

2005 het jaar start zoals altijd: winter, sneeuw, school, werk, stage, stappen.
......no problemo....
Behalve dat ik mij doodverveelde op mijn saaie stageplek leek alles goed te gaan tot de 30e van april.. toen sloeg het noodlot toe!!


Volgetankt met alcoholische versnaperingen was ik aan het rieleksen met keimpe en arjen..
We waren flink aan het stoeien totdat ik kermde van de pijn dus we stopten, maar dat had geen leuke gevolgen ach eigen schuld dikke bult ik dacht nog pijn trekt zo wel weg ..

Maar toen kwam het pijnlijkste stuk ik kon niet meer lopen en zakte dikwijls door mijn knie, na twee vermoeiende uren toch maar ff naar t ziekenhuus met de taxi alleen..

Deze jongen heeft daarop de halve avond op de eerste hulp gezeten en moeten horen dat zijn zowel zijn kniebanden als zijn knieschijf kapot waren!

Volledig ontsteld door de berichtgeving heb ik mij even laten gaan tegen de dienstdoende zuster.
Gelukkig voor mij was behoorlijk verdoofd door de alcohol enz..

De juist gearriveerde dokter spalkte mij in en daar ging ik..

De eerste week van mijn ongeval vond ik zo k#t!!
Daarbij heb ik in mijn leven nog nooit zon ellndige pijn gevoeld, buiten dat miste ik de volledige maand Mei dodenherdendenking bevrijdingsdag het straatfestival en tal van andere activiteiten!!!

Na een vermoeiende week gespalkt te zijn mocht ik wederom het ziekenhuis aandoen, de dokter had helaas geen goed nieuws..

drie weken gips voor de boeg :(

Los van de alsmaar aanwezige pijn verveelde ik mij dood en was ik volledig afhankelijk van anderen en kon ik geen kant op, en het ergste nog van het hele voorval de anders zo leuke maanden mei en juni ontgingen mij volledig...

2juni (stemdag grondwet) mocht het gips eraf maar wederom beklonk mij slecht nieuws mijn knie was nog niet dunner geworden dus nog enkele weken rust waren mijn lot..

ach dacht ik: ben ook niet van suiker komt wel goed eh!!!

maar in de wetenschap dat defqon langzaamaan dichterbij kwam begon ik toch het ergste te vrezen want ook dit fantastische evenement ging aan mijn knie onderdoor...

En inderdaad ik was nog niet genezen dus twee dagen voor defqon heb ik mijn kaart via marktplaats moeten verkopen!!!

het is nu 20juni bijna twee maanden na het voorval en ik leer weer lopen nu en deze week moet ik weer aan het werk hetzij zeer rustig aan...

dit was mijn f#cking zomer tot nu toe hopen dat juli en augustus de schade kunnen beperken...

Ammer 20-6-2005