Partyflock
 

zaterdag 14 februari 2009 om 12:11

Ieder jaar is er weer een Valentijnsdag, dus ook dit jaar! :D
Eigenlijk vind ik het raar, want je kan toch elke dag aan elkaar laten blijken dat je van elkaar houdt en elkaar lief vindt!
En je kan ook elke andere dag leuke dingen doen of je geliefde een cadeautje geven! ;)
Maar ondanks dat ik dat vind heb ik wel cadeautjes gekocht voor mijn schatje! (L)
Gewoon omdat ik hem graag verwen! En ach, waarom zou je ook niet meedoen aan Valentijnsdag! Ik vind het wel grappig, maar voor de rest is het voor mij een doodgewone dag.
Mijn vriendje is gewoon aan het werk en ik doe ook gewoon hetzelfde als wat ik elke andere zaterdag zou doen.

Maar vanavond ga ik mijn schatje verwennen met heel veel leuke, grappige en lieve cadeautjes! ;)
Sommige cadeautjes daarvan wou ik hem sowieso al geven, maar vergat het steeds te kopen. En nu het toch Valentijnsdag is heb ik een extra goed excuus om eens extra lief voor hem te zijn! :knuffel:

Ik ben ook erg benieuwd naar zijn reactie! Nou, ik zal het wel merken vanavond!
Ik ga nu eerst even me uitgroei van me haren bijwerken (jaja helemaal zelf), want dat is hard nodig. Nu maar hopen dat ik het niet verknal. O:)

Tot de volgende blog (al doe ik het niet meer zo vaak).

Liefs Mandy. (K)

woensdag 19 december 2007 om 10:21

Heeee Lieve Allemaal!
Bij deze wil ik jullie even een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen!



Liefs Mandy!

(L)

zaterdag 3 november 2007 om 11:01

Hallooo Allemaal! :D
Vanavond is het dan zover, het feestje van mij en Angela! Oh en ik heb er echt zoveel zin in! Met die Line-up beloofd het weer een TE VET feest te gaan worden! :cheer:
Naar welke artiesten ik het meest benieuwd ben zijn:
Isaac, Activator, Zatox, D-Block & S-Te-Fan, Showtek en Charly Lownoise!
Omdat ik hun al vaker heb horen draaien en weet dat ze echt te gek zijn! En ons helemaal uit ons plaat laten gaan! :D
Verder hoop ik natuurlijk dat het net zo'n vet feestje wordt als RESET dat op 20 oktober was! ;)
Nouja, we zullen het vanavond zien, ik heb er in ieder geval heel veel zin in & zal dus zeker los gaan! :D
En morgen kunnen jullie een verslagje van mij verwachten hoe het was! ;)

(K)

vrijdag 2 november 2007 om 20:40

Nou, mijn haren zijn dus geverfd! En het is echt helemaal stoer geworden! :D
Ik ben er echt ZOOOO blij mee gewoon!
Ook alleen nog maar positieve reacties gehoord erover (en nou maar hopen dat die mensen eerlijk waren :P ).
Verder zeggen veel mensen dat het wel een hele metamorphose is, maar dat ze het echt supercool vinden staan!
Mooi meegenomen dus.
Verder zal ik ff twee foto's hieronder neerzetten, van voor en na het verven en dan kunnen jullie ook ff je mening geven (als je dat wilt natuurlijk).
Ik ben er in ieder geval SUPERBLIJ mee! :coolpeace:

Hier de foto's. Ze zijn niet echt superduidelijk ivm lichtval, maargoed het verschil zie je denk ik wel. :P

Voor:


Na:

dinsdag 24 juli 2007 om 21:23

Zoals velen van jullie weten was ik vanaf 14-07 t/m 21-07 te vinden in Rimini! :cheer: :woop:
En ik zou mezelf niet zijn als ik daar niet even een kort verslagje van zou geven, dus dat ga ik bij deze doen! :P
Op vrijdag 13-07-07 was het dan eindelijk zover, om 10.00 uur (in de ochtend) vertrok onze bus naar Rimini! We (Milou & ik) hadden er echt al vette zin in! :D
Na een busreis die me eigenlijk veel te lang duurde, doordat ik weer is niet kon slapen, kwamen we de volgende ochtend om 7.00 uur aan in Rimini!
Nadat één of ander uilskuiken van een reisleider ons de verkeerde kant opstuurde, zijn we toch beland bij het hotel (Hotel Bolero), doordat Milou de weg wist. Het zag er erg netjes uit & de mensen van het Hotel waren erg vriendelijk (altijd mooi meegenomen) ;)
Van tevoren was ons verteld dat we waarschijnlijk pas om 16.00 uur in onze kamers zouden kunnen. In het Hotel zeiden ze dat we er om 13.00 uur in konden, wat dus stukken beter was dan 16.00 uur. :P
Milou & ik hadden ondertussen al kennisgemaakt met 2 meiden die ook in ons hotel verbleven & ook in onze bus zaten. O:) We gingen met zijn vieren even het strand bekijken, het was er al erg heet! O:)
Milou en ik hadden geboekt bij Gogotours en we moesten om half 10 al bij de Roxybar zijn (als ik het me goed herinner :lol: )
Daar kregen we het één en ander te horen over onze vakantie en de dingen die we zouden kunnen gaan doen via Gogotours.
Wij hadden bij onze vakantie al een Partypakket geboekt, dus dat betekende dat we de eerste 5 avonden stappen al betaald hadden! :D Ik zou mezelf natuurlijk niet zijn als ik die andere 2 avonden ook even zou bijboeken.. dus dat hebben Milou & ik ook maar even gedaan! 8) Verder hadden we nog een clubkaart genomen waarmee we korting zouden krijgen op drankjes in de discotheken! :D
Zo, nu waren we er helemaal klaar voor..
Ondertussen hadden we ook al een smsje ontvangen van Inge & Maxime, we mochten onze kamer al in & het was nog niet eens 10.00 uur! Dat was dus even mazzel hebben! :D
Nou, meteen maar even onze spullen uitpakken en opruimen & op naar het strand dacht ik zo. :jaja:
Daarna douchen, nog eventjes op de boulevard kijken en eten! Het voorgerecht was niet zo geweldig de eerste avond (rijst met champignonnensaus en champignons ofzo, het leek wel pap iig), maargoed ik heb het toch maar opgegeten, want ik had honger. :P Het nagerecht was een stuk beter!! Kip met sperzieboontjes. De kip was echt super & de sperziebonen (die ik normaal dus niet lust) waren ook heerlijk! :D
Na het eten gingen we ons even klaarmaken voor onze eerste avond stappen daar! We gingen die avond naar Life & het was erg leuk! Vooral toen er een beetje club/house muziek gedraait werd beneden gingen de voetjes van de vloer. :bounce:
Rond half 4 hadden we het wel weer gezien & gingen we lopend weer terug naar ons Hotelkamertje om vervolgens diezelfde ochtend weer gewekt te worden om 08.00 uur door de wekker. :O We hadden namelijk met Inge & Maxime afgesproken om, om 08.30 samen te gaan ontbijten. :P
Zo gezegd, zo gedaan. Verder verliep de dag rustig, beetje op het strand liggen, beetje shoppen enzo. Het was trouwens vet heet.. rond de 40 graden! :rot: En dat was eigenlijk de dagen erna ook zo.. Hittegolf ofzo, maargoed, die avond gingen we dus uit in Blow up! :bounce:
Daar vonden Milou en ik het beiden wat minder leuk, maar toch probeerden we er maar wat van te maken.
We waren tot 4 uur gebleven, omdat we de bus ervoor gemist hadden. :S In die tussentijd hadden we ondertussen even kennisgemaakt met 4 andere meiden! Erg gezellig. :D
Die ochtend natuurlijk ook weer vroeg aan het ontbijt & daarna waren we volgend mij weer terug in bed gegaan. :Z
Dat bleek achteraf erg dom te zijn, want we werden er erg lui van. :P
Nouja, in de middag nog ff naar het strand & toen was het alweer tijd om te douchen en eten enzo.
Die avond gingen we naar de Carnaby! Milou en ik vonden het erg vet daar! Leuke muziek, leuke sfeer & we deden zelf gewoon echt achterlijk waardoor het nog leuker was dan normaal. :mixje:
Deze avond waren we dan ook tot sluit gebleven. :banana:
En zoals iedere ochtend weer het ontbijt gedaan, daarna douchen, omkleden en naar het strand! ;)
Die middag hebben we met een paar meiden (7) ook nog op de bananenboot gezeten.. dat was echt GEWELDIG!! :cheer: :kwijl: :woop:
Voor de duidelijkheid even de namen van de mensen erbij: Maxime, Inge, Milou, Gerjo, Kirsten, Lida & ik. Op de boot zelf zat Leoni die filmpjes en foto's maakte! Ben benieuwd naar die foto's! :lol:
Die avond gingen we zoals gewoonlijk weer stappen, dit keer naar Gigi Dagostino in de Alrto Mondo! In het begin vonden Milou en ik het erg leuk, maar naarmate de avond vorderde werd het maar saaier en saaier! :nocheer:
Steeds diezelfde slome beat kwam uit de boxen.. blegh, not my style. :/
Maargoed om 3 uur dus de bus gepakt naar het hotel en slapen maar!
Die ochtend voelde Milou zich helemaal niet lekker, dus is ze even naar de apotheek gelopen, terwijl ik even ging ontbijten. Ze bleek keelontsteking te hebben en kreeg die dag flinke koorts! :( Erg kut! We zijn de hele dag op de hotelkamer gebleven en zijn er alleen afgegaan om te eten!
Die avond kon Milou dus ook niet mee stappen, ik vond het erg vervelend om haar daar achter te laten, maar Milou zei dat ik gewoon moest gaan, omdat zij toch zou gaan slapen! Dus die avond ging ik stappen met de andere 7 meiden! O:) Eerst de Dutch Night in de Gotha bar & daarna door naar de schuimparty in Altro Mondo (waar ik dus uiteindelijk in me bh & rokje rondliep :lol: )!
Maargoed, om 4 uur ging de laatste bus, dus die namen we dan maar!
De volgende ochtend weer aan het ontbijt. De koorts was vandaag weg dacht Milou, maar toch voelde ze zich niet lekker (wat natuurlijk logisch is met een keelontsteking :-| ). We zijn wel even naar het strand geweest, maar het was gewoon te heet! Wel hebben we nog pizza gegeten bij Auriga.. een echte aanrader!! :honger:
Daarna nog eventjes shoppen en weer naar het Hotel om te douchen, eten, etc.
Deze avond gingen we naar Baia Imperiale.. het was er erg mooi en groot! :woop:
De volgende dag gingen we niet om half 9, maar om 9 uur ontbijten, omdat we pas om 5 uur thuis waren. :P
Na het ontbijt zijn we weer lekker ons bedje ingedoken & die middag zijn we naar het strand geweest! Milou voelde zich nog steeds niet lekker & de keelontsteking werd alleen maar erger, echt kut voor haar! :( Dat heeft ook haar hele vakantie verpest, want ze kon haast niks doen! Voordat we gingen eten hebben we nog even snel onze koffers ingepakt, want morgen zou alweer de laatste dag zijn! :|
Na het eten zijn we eerst even naar Stills geweest & het was de bedoeling weer naar Altro Mondo te gaan als afsluiter, maar Milou voelde zich toch niet goed genoeg om uit te gaan. Daardoor ging ik met de andere meiden mee naar Life waar Dj Chuckie zou komen! Eerst brachten we Milou thuis & daarna op naar Life. :woop: Lida en ik waren flink aan de cocktails geslagen en Maxime & Inge aan de Bacardi Breezers. Het was een gezellige boel, maarja wat wil je ook op de laatste avond! :mixje: Ik vond het zelf echt KLOTE dat Milou er niet bij kon zijn. :( Voelde mezelf eigenlijk ook best schuldig dat ik wel was gegaan enzo. :( Maarja wat ik deze avond allemaal heb gedaan hou ik maar even achterwege. :lol: Het was in ieder geval gezellig. Rond 4 uur gingen we op naar Auriga, want we hadden best wel honger, dus hebben we nog eventjes pizza's weg zitten kanen! Daarna slapen en weer ontbijten de volgende ochtend! O:)
De koffers mochten we neerzetten bij 3 jongens die langer verbleven (nouja die later aan waren gekomen) in het Hotel, erg aardig! :)
Ik en 6 andere meiden zijn nog wezen waterfietsen, Milou vond het prettiger om toch nog een kamer te hebben, dus die had ze voor een dag erbij gehuurd (gelukkig kon dat nog). Tijdens het waterfietsen hebben we erg veel lol gehad. :lol:
Daarna zijn we gaan douchen en met zijn allen als afsluiter uit eten geweest bij Auriga (het zal eens niet) :honger:
Daarna hebben we nog voor het hotel gezeten en gewacht op de bus. Ook nog ff snel wat eten en drinken gehaald voor in de bus & nog een souvernier, maar dat was het dan ook echt!
En toen op zaterdagavond 21-07-07 om 21.40 vertrokken we bij busstop 27, we moesten nog langs 1 andere busstop om mensen op te halen en toen rond 10 uur vertrokken we dan echt uit Rimini! :( En toen wist ik al dat ik het verschrikkelijk zou gaan missen.
In de bus op de terugreis hadden we trouwens vet relaxte plekken, veel beenruimte & we konden helemaal achteruit liggen. Heerlijk! Gelukkig verliep de terugreis snel. In Nederland aangekomen was het natuurlijk niet al te mooi weer (het zal eens niet zo zijn). uiteindelijk kwamen we om half 3 in de middag aan bij Zwolle, onze uitstapplaats & was de vakantie echt over. De ouders van Milou kwamen ons ophalen & brachten mij naar Lelystad station waar mijn papa mij kwam ophalen! Uiteindelijk was ik om ongeveer 4 uur thuis. O:)
Al met al vond ik deze vakantie echt GEWELDIG! :bounce: :cheer: :mixje:
Alleen wat echt erg KLOTE was, was dat Milou ziek was! Echt verrot, vooral voor haarzelf, want ze kon haast niets doen, gelukkig waren we de dagen daarvoor al op de bananenboot geweest! Maarja, dit was dus echt een groot minpunt, maar verder vond ik alles echt super! b)
Nou ik ga mn verhaal maar even afsluiten & wie weet zie je me volgend jaar weer in Rimini! (L)

:kusje:

dinsdag 29 mei 2007 om 11:25

Zo, laat ik is even aan een update beginnen! O:)
Dit keer heb ik geen tijd voor een heel lang verhaal, omdat mijn beste vriendin zo langskomt. We gaan onze vakantie ff betalen! :D
Woeehoee Rimini here we come! :cheer:
Ik heb echt zoveel zin in die vakantie.. eerst niet zo, want ik had liever naar Kreta gegaan (Chersonissos), maar omdat Milou (my best buddy) niet zoveel geld had konden we daar niet heen. Nja dan offer ik me wel op om met de bus (wat ik dus echt haat :O) naar Rimini te gaan! O:) Maar heb er wel super veel zin in nu! Het wordt gewoon een TE GEKKE vakantie.
Maarja, ik heb ook sinds kort nieuw werk (eindelijk van mijn stomme bijbaantje af) en ik vind het er echt helemaal leuk! :D
Maargoed, ik heb de laatste tijd niet zoveel geld gehad om naar veel grote feesten te gaan (wat ik zelf erg jamer vind), omdat ik moest sparen voor die vakantie! ;) Maargoed, ik hoop dat daar binnenkort weer ff goed verandering in komt, want om nou eeuwig in Almere uit te gaan! :O
Haha, niet dat ik het niet gezellig heb ofzo hoor, maar grote feesten zijn gewoon leuker vind ik! ;)
Dit weekend ben ik op vrijdag eerst naar de kermis geweest met mijn broertje, zusje & 2 vriendinnetjes van mijn zusje! ;) Angela (vriendin van mij) kwam later, want die moest eerst stage lopen. Daarna zijn Angela en ik naar een feest geweest in Almere (Underworld). Was opzich wel gezellig, maar er werd echt kut gedraaid! Zaterdag had ik een verjaardag (dus ik mocht weer drinken, ik ben namelijk gestopt met drinken sinds al een hele tijd, en drink alleen nog op verjaardagen). Het niet drinken gaat me erg goed af al zeg ik het zelf, had nooit verwacht dat ik het zo lang zou volhouden! O:) Ik heb nu 3x een verjaardag gehad in mijn 'niet drinkende fase' en heb ook echt alleen die keren gedronken. Vet goed! :D
Maargoed ik had dus een verjaardag & het was echt supergezellig, we waren met wat meiden (zegmaar soort van girlsnight) en hadden het zo gezellig dat de tijd voorbij vloog. O:) Dus was het alweer snel tijd om naar de stad te gaan..
5 uur, 2 dozen flugel, 3 rondjes tequila, 1 stuiterbal & 4 raketjes verder was het alweer tijd om naar huis te gaan! DAMN, wat ging de tijd snel. :O echt jammer, maarja we zijn wel tot het eind gebleven met zijn allen! :cheer:
De terugreis verliep wat minder, het regende pijpenstelen en ik sliep bij Angela die op 10 minuten afstand lopen van de stad woont. Dusja, je raadt het al, we moesten LOPEN door de gietende regen! :O Dat was wat je zegt niet echt fijn. :| Maar we hebben het overleefd. Een warme douche & halfuur later konden we lekker fris gaan slapen!
Nou tot zover mijn partyweekend, want de zondag heb ik lekker rustig aan gedaan samen met Angela. We hebben gezellig 2 filmpjes gekeken & zijn daarna gaan slapen! :Z
Nou, nu vind ik het wel weer ff genoeg!

Doeg! (K)
Even bijwerken dan maar... & Walibi World!
19 april 2007

donderdag 19 april 2007 om 20:38

Zo, het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn weblog heb bijgewerkt (ja, sorry mensen O:)). Had er geen tijd voor, geen fut voor OF (nog erger) geen zin in als ik wel tijd had. :O
Tsja, dus nu maar eventjes een vervolg.
Ik heb gelukkig geen last meer van die hoofdpijn (uit mijn eerdere blog). :D

Ik ben wel nog een keer naar NOX geweest (puur en alleen omdat het een Hardcore feest was) en heb deze avond gelukkig geen problemen gehad met het deurbeleid en de portiers. :cheer:
Ben er lekker uit mn dak gegaan tijdens de sets van o.a. Promo, Endymion & Lunatic. :bounce:
Heb ook dit weekend weer een druk weekend achter de rug gehad. :O

Vrijdag was ik (voor de verandering) maar is niet uitgeweest, zodat ik zaterdag met de rest van het gezin meekon naar Walibi World. :cheer: Het is namelijk een nieuwe regel hier in huis dat als er iets (met het hele gezin) gedaan wordt op zaterdag & ik ga uit op vrijdag, dan mag ik niet mee. :O
Dus heb daardoor het weekend ervoor Walibi al gemist, daarom dacht ik laat ik nu maar wel even meegaan hèh!
Dus zaterdag 14 april ging ik lekker met mijn ouders, zusje & broertje naar Walibi World (ja we hebben een seizoenskaart ;))
Mijn ouders gingen lekker zitten & wij gingen het park onveilig maken.
Ben samen met zusjelief & broertje(lief?) eerst naar de X-Press gegaan (voorheen de Superman), maar er was een technische storing, dus die deed het even niet. :vaag: Toen maar naar de La via volta (weetjewel die ene die ook achteruit gaat :D) en ook daar was een technische storing. Het begon dus weer lekker. :S
Nja, toen zijn we uit verveling (omdat die achtbanen het niet deden) maar even in de zweefmolen geweest, opzich wel lekker even uitwaaien, want het was best wel warm.
Toen maar op naar een wateratractie. De boomstammetjes, na enkele technische problemen (ja alweer) die ongeveer 10 minuten duurden (ze wisten namelijk, in tegenstelling tot bij de achtbanen, hier wel wat het probleem was) waren we dan eindelijk aan de beurt. Me broertje ging samen met me vader & ik samen met mijn zusje (me moeder zat op een bankje te kijken). We hadden de grootste lol in het boomstammetje & besloten nog een keer te gaan. Nu ging mijn broertje met mij & me zusje met mijn vader (en ja me moeder zat nog steeds op het bankje ;)). Hierna hadden we er toch wel even genoeg van en besloten even een broodje met tomaat & komkommer (wat gezond weer :D) te gaan eten en wat te drinken, want ja ook dat moet gebeuren. :P
Daarna zijn we verder gegaan naar de mijnkarretjes waar me broertje, me zusje & ik samen ingingen. Oh oh oh, wat hadden we een lol zeg! Me ouders hoorden ons beneden gieren en brullen. :lol: We schreeuwden dus toch best hard. :O Haha, vooral mijn zusje had er wel een handje van.
We zijn zo ongeveer 6x in de mijnkarretjes geweest & toen gingen we naar de atractie ernaast (weet de naam even niet meer :O) Ook daarin hadden we de grootste lol (maar daar vooral om degene die bij die atractie stond, medewerker van Walibi dus, het leek wel een mongool joh).
Daarna zijn mijn broertje en mijn vader in de Splash gegaan & zijn ik en mijn zusje hem naar de La Via Volta gepeerd die het nu wel weer deed. Na 1 ronde wachten zaten we er al in, helemaal vooraan. b) Na deze ronde kwam mijn broertje ook & gingen we er nog een keer in, ja meteen erachteraan weer (wat zijn we toch ook een bikkels).
Hierna door naar de X-press die het nu ook weer deed. :D Toen weer verder gelopen naar de andere waterbootjes (de Rio Grande!?). Daar gingen we gezellig met zijn allen in. Mijn pa die mijn ma aan het uitlachen was toen ze de eerste golf water binnen kreeg was uiteindelijk het meest nat (zijn verdiende loon, wie het laatst lacht, lacht het best was het toch ;)) Ik was denk ik toch wel het droogst (had ik toch weer het goede plekje uitgekozen :D).
Hierna zijn we verder gelopen naar de botsautotjes (jaja, ook dat vind ik leuk). Daar hebben mijn broertje, mijn zusje en ik voor een lange tijd rondgehangen (in de botsauto's offcourse). Ik kreeg zelfs aanspraak dat ik erg behendig was in het besturen van die dingen. :lol:
Hierna werd het wel weer tijd voor wat spannends (nja, zó spannend was het niet), maargoed we gingen naar de space-shot. Erg leuk altijd (vooral als je een rokje aan hebt, wat ik dus weer had :lol: ) na 2x wachten konden we er al in & daarna zijn we meteen nog een keer gegaan. heerlijk dat gevoel in je buik als je omhoog wordt geschoten. Daarna in het draaiding (wat over de kop gaat) naast de space-shot. Heb daarin zelfs nog wat sms'jes verstuurd, ik vond het niet echt een spectakel (terwijl veel mensen dat ding erg eng vinden), wel had ik lol (het zal niet) ;)
Nja, na dat ding maar even op naar de Goliath (zie foto ;)), die ik nog altijd erg leuk vind & daarna weer op naar huis.
Het was een erg leuke dag! (L)

Die avond ging ik ook nog naar InQontrol! En ik had er echt super veel zin in joh. :woop:
Nja, een verslag van InQontrol is ook te lezen (staat wel tussen mijn verslagen) dus ik ga het er nu niet uitgebreid over hebben, want dan hou ik denk ik niet meer op. :O Haha.

Verder heb ik de rest van de week gewerkt (behalve maandag), veel gezeik aan me hoofd gehad van mijn ouders enzo & ook nog een beetje leuke dingen gedaan (voor vakanties kijken), want ik ga morgen dan EINDELIJK mijn vakantie boeken samen met Milou! Heb er zin in girl! (L)
Nah, dit was het weer voor vandaag. Tot de volgende keer. (K)

zondag 18 maart 2007 om 18:12

Ok, even een verslag van mijn zaterdagavond! O:)
Ik had eerst een verjaardag van een vriend. Dat was erg leuk, want er was een dj die lekkere hardstyle draaide! :D Erg gezellig ook met veel bekende mensen!

Na die verjaardag gingen we uit, rond een uurtje of half 1/ 1 uur.
We wisten nog niet precies waar we heen gingen, maar de jarige [en de meerderheid] wou naar NOX. Ik zag het niet zo zitten, maar toch ging ik mee. Anders is het ook zo lullig hèh. Maargoed. Wij daar heen. Eerst 10 minuten buiten wachten in die pokke regen, terwijl er geen rij stond. :S Eenmaal binnen ging ik meteen naar de kassa met een paar vrienden/vriendinnen, we waren met zo'n grote groep dat we niet meteen met zijn allen tegelijk naar binnen konden. Dus nja, entree was normaal gesproken 5 euro, maar met OV of ROC schoolpas kon je gratis naar binnen. Ik heb geen OV meer van dit jaar, want heb me diploma al gehaald in februari! Dus ik pakte die van vorig jaar die toevallig nog in mijn jas zat, en het lukte nog ook, gratis entree! :D
Maargoed, toen hoorde we dus dat één iemand er niet inkwam, want ze had geen id. Dom, maarja dus een ander haar id aan dat meisje gegeven en opnieuw proberen. Ik zei nog neem mijn id maar, want mijn gegevens weetje. Maar ze was zo dronken dat ze dat niet eens snapte. :O Dus hij vroeg haar voornaam en achternaam, voornaam is makkelijk, die weet je wel van je vrienden, maar toen zei dat kind mijn achternaam. :S How stupid! Nja, dus een andere vriendin begon meteen te zeggen wat voor klotezooi het was & toen werd ze eruit gezet, omdat ze zogenaamd de portiers beledigde. De id van dat meisje is afgepakt, dus ik ging dat even vertellen aan degene van wie de id was.
Gelukkig zag ik een vriend bij de garderobe, dus vroeg ik of hij mijn tas ook even weg wilde laten zetten. Gelukkig deed hij dat, dat scheelde me weer 3 kwartier wachten, want ja zolang duurde het. Geen denderend begin dus. Toen kwam ik eindelijk binnen & wat een kutgeluid zeg. :O Verschrikkelijk. Nja, ik samen met een vriendin de jarige zoeken, maar we kwamen wat jongens tegen die we kenden en zaten wat te dollen. Beetje gek doen enzo. Dus op een gegeven moment was mn blikje redbull leeg, dus ik wil het een beetje aan de kant gooien, zodat het niet op de dansvloer ligt. Dus ik doe dat, komt het per ongeluk tegen één van die jongens die ik kende aan. Die vond het niet erg. Maar die bolle van de beveiliging greep me meteen bij me arm en zei ja, je gaat er nu uit. Ik was zo boos, want hij greep me hard vast in me arm & het was echt om niks. :S Dus ik gaf hem een por tussen zijn ribben, toen hij mijn arm nioet wou loslaten, nadat ik al 2 keer had gezegd dat ik best zelf kon lopen. Ik heb hem ook nog even verrot gescholden, want ik vond het echt geen stijl hebben. Nja, niemand van mijn vrienden & die jongens & de omstanders die het hadden gezien eigenlijk. Toen vroeg hij dus, die beveiligingsman om mijn nummer van mijn jas. Dus ik zeg zo, ik heb een tas & mijn nummer heeft een vriend van mij die binnen is. Nou dan zoek je het maar uit zegt hij zo. Toen was ik echt helemaal pissed. Ik duwde die deur open en ging met één van die portiers praten. Na een halfuur, elke 5 minuten, gehoord te hebben dat ze me binnen 2 tellen zouden helpen. Wat dus erg lang is voor 2 tellen, werd ik helemaal gek. Ik schold ze allemaal verrot & toen kreeg ik wel opeens me zin. Ik mocht die jongen gaan zoeken binnen om mijn jas te halen. Toen ik hem gevonden had eiste ik van de beveiliging dat hun me tas zouden pakken, want anders moest die jongen drie kwartier in de rij staan. Dat deden ze gelukkig ook. Nja, tussendoor heb ik gezien hoe er ongeveer 40 mensen ook utigezet werden voor niks. Nja 2 hadden gevochten, dus dat snap ik. Maar de rest werd er ook uitgezet voor niks. Ook was er nog een vriend van me beschuldigd van vechten, terwijl hij dat echt nooit zou doen & het ook niet had gedaan. Maar hij zag mij wel staan & wist meteen dat er iets niet goed was. Dus hij kwam even met me praten en me even een beetje kalmeren! Echt lief van hem! :jaja: Nja, toen ging ik daarna weg met 2 vriendinnen en wat denk je dat die klootzakken nog zeggen ook 'tot ziens' ik had het niet meer en schreeuwde meteen 'Tot nooit meer ziens zal je bedoelen idioot!' Oh ik was zo boos. Toen gingen we richting de grote markt om onze andere vrienden op te gaan zoeken. We vonden nog 2 vriendinnen, waarvan 1 heel dronken. Één van de 2 vriendinnen ging met ons mee. We besloten wat te gaan eten & daarna de bus te pakken samen met zijn 4en dus. Dat was mijn avond/nacht gister. :[
Verjaardag zusje, werk & hoofdpijn!
13 maart 2007

dinsdag 13 maart 2007 om 16:53

Ok, ik vond het wel weer tijd voor een weblogje! O:) Haha.
Ik zal even kort vertellen wat ik de afgelopen dagen heb gedaan.

Maandag was mijn zusje jarig. Ze werd 16 jaar! Ik zal voor verheldering wel een foto van mijn zusje erbij plaatsen! ;) Dat is dus mijn zusje, rechts boven op de foto! :D
Ze werd dus 16 jaar & dit hebben we natuurlijk wel een beetje gevierd, met het gezin dan hèh.
Ze moest zelf eerst naar school, me broertje ook & ik moest werken van 13.00 - 17.00! Das wel wat minder, maar daarna hebben we Foe Yong Hai gegeten. Zoooo goddelijk vind ik dat. (L) Echt mijn lievelingseten [samen met pizza, want dat vind ik ook heerlijk.] Maargoed we hadden dus heerlijk gegeten! :D
Daarna ben ik met mijn zusje de hond gaan uitlaten. We gingen een groot rondje zodat we ook lekker gezellig konden praten!
Me zusje vroeg aan me of ze nou wel of geen feestje moest gaan geven! En toen zei ik natuurlijk dat ze WEL een feest moest geven. :cheer:
Hallo, its her sweet sixteen! O:) Dat MOET je gewoon vieren, net als 18 & 21! Of eigenlijk moet je ieder jaar iets te vieren hebben ten ere van jezelf vind ik, dus ik vier ieder jaar mijn verjaardag! :D
Maargoed ze wil dus gaan bowlen & ze kwam meteen met allemaal ideeën van ja, dan blijven er 2 vriendinnen slapen & die mogen dan zaterdag rond 1 uur weer weg gaan [smiddags, want ze wil het vrijdag vieren] en dan kan ik zeggen dat ik zaterdag met jou uitga voor mijn verjaardag nog! :D
Haha, echt grappig hoe ze dingen bedenkt om mee uit te kunnen met mij, zo lief gewoon. Ik vind het natuurlijk niet erg, maar mijn moeder. Hmm, she would love that! :no:
Maargoed daar hadden we het dus een beetje over. Was gezellig. Gisteravond hebben we de film Pirates of the Caribbean gekeken op sbs6. ;)
En toen was de avond alweer om.

Vanochtend werd ik om 7 uur wakker gemaakt, want moest om 9 uur al op mijn werk zijn! Eenmaal op mijn werk aangekomen [bijbaantje bij BellSell, callcenter] zag ik dat ik instructie zou krijgen voor een nieuw project. Ik wist al wat het was & had er totaal geen zin in. :(
Het was namelijk instructie voor het project 'Nederlandse Energie Maatschappij' dus kort gezegd zorgen dat mensen overstappen naar die leverancier! ;)
Opzich wel te doen, want het is een goede actie & ze zijn ook ECHT goedkoper. Normaal zeggen bedrijven dat wel, maar is het nooit zo.
Nu heb ik het zelf nagekeken & het blijkt dus dat ze WEL goedkoper zijn dan de meeste leveranciers.
Waarom ik het dan niet leuk vind!?
Omdat ik hiervoor al een halfjaar [vorig jaar zomer tot eind vorig jaar ofzo] op Oxxio heb gezeten. Wat dus ongeveer hetzelfde was & ik vond het een hel. :O Echt verschrikkelijk.
Ik probeerde er maar vanaf te komen, maar ze lieten me erop zitten, want ik scoorde wel is goed [meestal eigenlijk.] Ook al deed ik mijn best niet, heel raar! :S
maarja ze wisten dus dat ik dat soort projecten verschrikkelijk vind & wat doen ze, zetten ze me DAAR op. GRRRR! :[

Maarja, dat was nog niet alles, want sinds een paar dagen heb ik erge last van hoofdpijn & waardoor het komt weet ik niet, want ik ben ook al gestopt met alcohol drinken. :S
Meestal komt de hoofdpijn 1/2 uurtjes nadat ik wakker ben & eindigd het rond 5/6 uur savonds. Soms komt het daarna rond 8 uur weer terug totdat ik ga slapen. Echt heel raar! Vandaag had ik dus weer zo'n hoofdpijn! Dus ik ben eerder weg gegaan van mijn werk [3 uur in plaats van 5 uur.] Maargoed, ik snap dus niet waar die hoofdpijn vandaan kome & het is wel zoo verschrikkelijk irritant. :( Maar ik hoop dat het snel weer over gaat! Misschien zo maar even op bed liggen!? Alhoewel, daar heb ik geen zin in. Haha O:)
Maarja, nu is het weer heel lichtjes, terwijl het zo rond 1 uur verschrikkelijk was. Snapt één van jullie het!? [als iemand dit uberhaubt leest ;P] Anyway, ik ga wel naar de dokter als het over 2 weken nog niet weg is.

Voor nu vind ik het weer even tijd om te stoppen met loggen, want het is alweer bijna etenstijd & ik heb verschrikkelijke honger! Ik ga zo lekker bloemkoolschotel eten [ovenschotel dus ;)] Heerlijk vind ik dat ook, jaja ik hou ook van groenten! :P
Nou fijne avond verder en tot de volgende log. (K)
Eerste weblog!
11 maart 2007

zondag 11 maart 2007 om 20:48

Hallo iedereen!

Ik verveelde me een beetje dus ik dacht laat ik eens aan een weblog beginnen. Vond het al een tijdje interessant, omdat mensen die het lezen dan meer over je te weten komen. Misschien heeft het ook wel betrekking met de 'kijk' op een persoon! Nouja, ik ben ook van plan mijn eigen site te gaan beginnen. Dan kan ik lekker webloggen, foto's plaatsen, meer informatie geven over mezelf en dergelijke! :)
Daarvoor moet natuurlijk wel een hoop gebeuren, natuurlijk eerst even een domeinnaam kopen, maar dat is niet alles. Ik moet wel mijn eigen page gaan designen, niet dat ik dat niet kan ofzo. Want ben ook al een hele tijd druk in de weer met Photoshop en dergelijke, dus dat moet geen probleem zijn. Maarja het kost wel tijd natuurlijk en dat is nou juist het probleem, want ik heb niet zoveel tijd.
Meestal werk ik namelijk 32/40 uur in de week. Daarnaast heb ik natuurlijk nog een kamertje te onderhouden [weliswaar me slaapkamer, maar toch het kost tijd.] Ook wil ik natuurlijk mijn vrienden niet verwaarlozen, dus doe ik regelmatig leuke dingen met vrienden. En ik hou nou eenmaal van uitgaan, ik vraag me trouwens af of uitgaan ook een verslaving kan zijn!? Als uitgaan een verslaving zou kunnen zijn ben ik namelijk definitief verslaafd. (L)
Haha. Nouja soms hou je er natuurlijk ook wel is van om niks te doen en lekker te bankhangen [tenminste ik wel, als ik thuiskom van werk, gegeten heb & een beetje moe ben.] Dus ook daar spendeer ik wat tijd aan. En natuurlijk msn & partyflock ik regelmatig [meestal werk ik dan ook aan mijn design, naja design zo kan ik het nog niet noemen vind ik, laat ik het op idee houden ;)] Al met al blijft er dus weinig tijd over om aan mijn eigen site te beginnen. Het is dat ik nu even tijd heb, omdat ik gister al mijn kamer heb opgeruimd. Maargoed, omdat ik dus nog geen eigen site heb & ik dit toch wel erg leuk vind doe ik het dus even hier op Partyflock! :)

Nou om even verder te lullen laat ik het over mijn verslaving hebben: uitgaan! (L)
Ik ga zo'n 2/3 keer per week uit, tot grote spijt van mijn ouders. Als ik niet op een hardstyle/hardcore/jumpstyle feest ben, ben ik meestal gewoon te vinden in Almere. Ik ga dan altijd naar de Grote Markt waar veel danscafés zitten. Het is meestal erg gezellig. Mijn favoriete danscafé is 1e rang! :D Erg leuk altijd, waarom dit mijn favoriet is, is omdat er daar een leuke sfeer hangt & omdat ik er veel mensen ken! Ook kom ik wel eens in Men at work. Ook erg leuk, alleen is de sfeer er heel anders, waardoor ik me toch anders voel dan in 1e rang, niet dat ik me niet kan vermaken dan ofzo, want uit mijn dak gaan doe ik altijd! :D Nouja, dan hebben we ook nog Mambo waar ik zo af en toe ook is binnenkom & verder ga ik ook wel eens naar Anno, dat vind ik zelf erg leuk op vrijdag. Ook zit er nog Club Ik, daar ga ik zelf niet zo vaak heen, soms wel op vrijdag omdat ze meestal tot 6 uur/7 uur open zijn! En dan rijden net de 'gewone' bussen weer. Dus dat is wel lekker.
Toch ga ik zowiezo, als ik dus in Almere uit ben, altijd langs 1e rang! Ik noem het ook wel mijn stamkroegje, er is ook altijd één vaste groep & natuurlijk komen er ook andere mensen, maar die behoren niet meteen tot de vaste groep. ;)
Nou dat was Almere wel zo'n beetje.
Oh, wacht ik vergeet wat. Naast de grote markt hebben we ook nog 2 discotheken/clubs buiten de grote markt. Eentje heet Almere Events Center, wat dus vroeger Eindelijk was, en daar kom ik zelden. Ben er tot nu toe nog nooit geweest sinds dat het veranderd is. Maar daar komt verandering in, want op 23 maart is er een hardcore feest & daar ben ik wel voor in, want Partyraiser komt ook. :bounce:
Ook hebben we nog een nieuwe discotheek/club, het heet NOX. Ik ben er zelf nog niet geweest, maar heb al veel positieve reacties gehoord. Ook wel negatieve natuurlijk, maar meer positief. Des ben wel van plan daar ook eens te gaan kijken binnenkort. Nou dit was zo ongeveer het uitgaansleven in Almere. Niet heel spetterend, maar wel gezellig! :D Vooral als je veel mensen kent.

Nouja zoals jullie al gelezen hebben ga ik ook graag naar grote 'harder styles' feesten! :cheer:
Ben nog niet naar superveel feesten geweest, maar hey voor iedereen moet er een begin zijn. ;)
Afgelopen zaterdag was ik bij RESET in de Hemkade [tegenwoordig heet het anders, maar voor mij blijft het Hemkade ;)] Ik had kaartjes gewonnen via Partymail, waar ik dus erg blij mee was!

Veel mensen zeggen dat ik veel geluk heb, omdat ik wel vaker dingen heb gewonnen. Ik heb kaartjes gewonnen voor Lelystyle [een tijd geleden], ik heb een hele radio/cd/mp3 installatie gewonnen met boxen en al natuurlijk. ;) En als klap op de vuurpijl had ik ook een reisje naar Ibiza gewonnen, ik mocht ook nog eens 3 vrienden/vriendinnen meenemen. :cheer: Het was weliswaar maar 3 dagen, maar het was GRATIS. En daarbij in zat The Closing Party met Armin van Buuren. Dus dat was natuurlijk wel vet.

Ik zal wel even een fototje erbij doen van Ibiza, als ik een leuke kan vinden hoor. O:) Ik heb wel een leuke gevonden en zal er even wat meer over vertellen. Op de foto zie je een stukje van het resort waar ik verbleef. Het heet Club Punta Arabi. Het was er erg leuk, goed eten, leuk zwembad & opzich ook wel een goede ligging, alleen jammer dat Club Privelege [waar The Closing Party werd gehouden] aan de andere kant van het eiland lag. Ook was een 'goed' strand [mooi wit strand met helder water zonder stenen enzo] ook wel een stukje lopen. maargoed ik had het gewonnen en het was erg leuk daar! :D

Maargoed, verder met het verhaal. Dus veel mensen zeiden, nadat ze hoorden dat ik ook al kaartjes voor RESET had gewonnen dat ik gewoon een enorme mazzelpik ben! Dat ik altijd geluk heb met dat soort dingen, want hun winnen nooit wat. Maar ik kan er natuurlijk ook niks aan doen. Haha, ze zijn verder wel blij voor me hoor, maar ze willen zelf ook graag een keer iets winnen & ik gun het ze ook wel, maarja ik beslis niet. ;) Maargoed, ze begonnen al te praten over dat ik staatsloten moest kopen, omdat ik dan rijk zou worden enzo, haha vind het zelf allemaal wel lachwekkend! :lol: Zoveel geluk heb ik denk ik ook weer niet! Maargoed, genoeg hierover vind ik zelf!

Dus even verder over RESET nu! :D Het was echt een superfeest! Heb me zo goed vermaakt. Er werd zo lekker gedraait in de mainstage [hardstyle] dat ik eigenlijk niet eens in zaal 2 ben wezen kijken [hardcore]. Wel jammer, maar dat is wel een goed teken, want normaal gesproken als er wat minder wordt gedraait in de mainstage [of in ieder geval de stage waar ik het meest/liefst sta] ga ik de boel een beetje verkennen en kijken in de andere zalen. Dus complimenten aan de Dj's in de mainstage! :respect: Vooral de set van Zany vond ik helemaal super. Vond hem altijd al goed, maar na X-Qlusive helemaal! :D
Ik heb me daar dus optimaal vermaakt, het was gewoon een heerlijk feest, kwam veel bekenden tegen dus dat was ook leuk! En dan nog erbij dat het me niks heeft gekost [op treinkaartje & drankjes na], nou wat wil je nog meer!? Nou ok, gratis drankjes had ook wel gekunt. [joke] ;)

Anyway, mijn weekend was dus helemaal super. Ook de vrijdag trouwens, toen was ik dus gewoon in Almere met een vriendin. Erg gezellig, we waren toch leip aan het doen, naja dat doen we altijd, maargoed vrijdag hadden we geen alcohol op. Want ik ben gestopt met alcohol drinken [voor een tijdje maar hoor], want zonder drank ben ik ook al gek genoeg. EN dan komt erbij dat drank je echt dik maakt [tenminste mij wel] Sinds dat ik uitging, en dus ging drinken, ben ik toch wel wat aangekomen & heb ik meer vet gekregen, niet dat ik mezelf nu meteen dik vind ofzo. Dat niet, maar ik wil gewoon niet dat het uit de hand gaat lopen dus doe ik een tijdje rustig aan met drank. ;)
Hetzelfde geld trouwens voor chips & snoep, ook daar ben ik mee gestopt. Chips at ik al weinig, maar ik was een echte snoepert. En ja ook dat is slecht voor je vetgehalte. ;P Ook wil ik weer gaan sporten, maar dan heb ik weer het probleem tijdnood. Dus dan maar gewoon niet stoppen & geen alcohol! :) Zit al op de 2 weken en tot nu toe bevalt het me prima. Geen moeilijkheden gehad, het gaat me makkelijker af dan gedacht. :D
Maargoed, even genoeg daarover.

Mijn weekend was dus toppie, maar nu heb ik wel een beetje hoofdpijn, waardoor dat komt weet ik niet. Normaal nooit last van. O:) Maar gaat wel weer over toch. Verder gaat het wel goed met me namelijk, op een verkoudheidje na dan, maar daar hebben meer mensen last van hoorde ik al. Nou, ik begin nu weer een beetje moe te worden [vind je het gek met maar 4 uurtjes slaap] dus ik denk dat ik zo maar weer even ga stoppen met webloggen en er een eind aan brei. ;)
Ik duik lekker mijn bedje in zo & ik hoop dat jullie het leuk vonden dit te lezen, tot de volgende log! (K)