Partyflock
 

dinsdag 27 oktober 2020 om 16:35

Iemand die ik niet ben zat op het randje, met zijn handen in het haar in de wat, glad, kat, kut, natkamer. Over tien minuten ben ik alweer vijf minuten. Vergeten. Als ik het antwoord op mijn eigen vraag voorzeg, wie houd ik dan voor de gek en is dat dan vals spelen? Leraar, dat is ook raar. Maar in een spiegel kijk je toch altijd jezelf aan. Dat een klimop altijd omhoog klimt is logisch want anders was de naam vrij slecht verzonnen. Empirisch onderzoek wijst uit dat superhelden vaker dan de gemiddelde mens de onderbroek over de grotemensenbroek aan hebben, en dat dit dan wel ok is. We noemen dit 'Superprivilege'. Ook blijkt dat er twee soorten mensen zijn; ik, en de rest van jullie. Niemand weet helaas welke kleur neuroot, wit, blauw precies is.

Mips maakt één klein grapje en iedereen wordt weer helemaal gek. Wat geven ze er voor denk je dan? Weet je wie ik gisteren tegenkwam? Broekje? Als het oude normaal stuk kan, koffiekan Mitch het nieuwe normaal ook gewoon stuk maken. Snorry (dit betekent niet zo sorry). Waarom tekenen mensen op elke afbeelding van Chiel Beelen snorretjes? Of denk ik dat maar? Waar komt dat geluid toch vandaan? Door het bos de bomen niet meer zien, en hoe komen die beren überhaupt op de weg terecht? Een spookrijder is niet van genezijde, maar daar wel goed naar op weg. Enfin, ik ben aan de lijn met het punten-dieet. Voor de rest kun je beter inleg hebben dan uitleg geven. Qua bandnaam ga ik voor 'Covid19' en alle vogeltjes zullen dit weten. Anders twitter ik het wel. Wie het rijmt moet het zeggen.

Moraal van dit verhaal; bwloedldldldldl [phonetisch] heet in de volksmond motorboten, in bad logischerwijs duikboten. Lullen als Vlugman. Ouwehoeren, jonge hoeren en alles wat daar tussen zit. Dan kom ik er nog overheen. Geenstijl is ook stijl zoals wansmaak ook smaak is. Huiswerk klinkt als schoonmaken vond ik. Kijk ook eens in de holle kant van een lepel voor je aan de bolle kant kijkt. Doe gerust rustig aan, of activeer pedante-trut-modus en hups op de Hardcore met coolguyglasses (elke zonbril is een coolguyglasses). Trouwens telt niet als je een muntje in de put gooit. Denk ik. Weet ik. Vergeet ik. Te gek, te gaaf en tegoed. Luiheid is een kunst.

Waarom blijft dit steeds gebeuren?