Partyflock
 
­ Nederland
De Tijdmachine

Vandaag stond er weer een feestje op de planning wat altijd speciaal blijft: De Tijdmachine!
Dit is een fijne afwisseling t.o.v. van de Raw Hardstyle feesten die ik vaak bezoek.
De Raw Hardstyle heeft nog steeds mijn voorkeur maar ik neig de laatste tijd ook meer naar melodieuze Hardstyle. Dit komt omdat in de Raw Hardstyle tegenwoordig veel op elkaar lijkt en weinig meer bovenuit springt.

D-O-M-O, 28 december 2014 04:40
Hard ALS style

Sinds mei was er geen Hardstyle feest in Chez Marknesse geweest maar daar kwam vanavond verandering in. Dit keer was het niet Hardstyle Evolution maar Hard ALS Style. De organisatie ALS We Hardstyle Draaien organiseert feesten waar de gehele opbrengst naar de ALS stichting gaat, en DJ's belangeloos mee werken.

De line-up bestaat uit de bekendere namen zoals A-Lusion, Scope DJ, Blackburn, Cold Case, en Dailucia. Deze namen werden aangevuld met allerlei talenten en regionale DJ's.

D-O-M-O, 14 december 2014 20:03
Pandemonium

Na een super festival seizoen is het nu weer tijd voor de indoor feesten , het december maandje is weer aangebroken en terwijl iedereen lekker binnen zat gingen wij ons alweer opmaken voor een avondje traditiegetrouw Pademonium in de legendarische sport hallen zuid.

ThemcQ, 7 december 2014 18:54
Qlimax

Vanaf het moment dat de laatste kick vorig jaar door de Gelredome dreunde keek ik er alweer naar uit, en afgelopen zaterdag was het dan eindelijk weer zover: Qlimax! Hét paradepaardje van Q-Dance en ook dit jaar is er weer van alles uit de kast getrokken om ervoor te zorgen dat het wederom het feest van het jaar is geworden.

Resonance, 27 november 2014 16:26
Raving Nightmare

ik was bij de eerste ,dan ook bij de laatste,hou van Rave Feestjes altijd mooi gevonden.mijn eerste Feestje was Rave City 1 wist niet wat me overkwam zo veel mensen die van de zelfde muziek houden,alles zo groot en druk iedereen dansen Love Peace & Happyness,zal ik nooit vergeten zo prachtig allemaal.

PARTYANGEL, 9 november 2014 22:36
Night of the Dj's

Vandaag stond voor het eerst sinds maart weer een avondje Takens tijdens Night Of The DJ's op het programma! Dit zou voor ons de 1e x zijn sinds de heropening.
In 1e instantie was het niet helemaal duidelijk of er nog met gratis intree gewerkt werd maar na enig zoekwerk kwamen we erachter dat de 1e 100 mensen gratis naar binnen konden.
Daarom waren wij al om 22.00 bij Takens aangekomen. Aangezien het pas om 22.30 open ging moesten heel even wachten.

D-O-M-O, 2 november 2014 15:39
Dreamersland

Sorry maar wat zijn er nog steeds veel verbeterpunten van zowel de organisatie als de lokatie.

PeerkeEhv, 28 oktober 2014 10:13
Puur genieten
Thrillogy,
Wat was dit een belachelijk vet feest! Eerste wat ik deed toen ik thuis kwam was meteen op die geweldig knop beuken hier op PartyFlock.

Heb nagenoeg de hele avond in de Frequencerz zaal gestaan, op een wandelingetje tijdens Outbreak, het begin van JoS en Digital Punk na. En natuurlijk naar Partyraiser, want RR doet me sowieso niets.

AukeV, 26 oktober 2014 18:12
Audio Obscura

Net weer thuisgekomen en aangezien ik nog strak sta van de cafeïne, gelijk maar even een kort review:

http://s24.postimg.org/iozxhdh3p/DSC_0613.jpg

http://s24.postimg.org/soutx9sd1/DSC_0614.jpg

http://s24.postimg.org/us594xs5x/DSC_0626.jpg

Venue: Dikke super, heel erg gaaf om eens in het Concertgebouw te zijn tijdens een dance event. Prachtige zalen en hallen. Een ervaring die ik niet graag had willen missen (Y).

Moonflow, 18 oktober 2014 16:00
Omdat ik de vorige keer bij HMH lang in de rij moest staan buiten, waren we nu mooi op tijd voor de deur. Om 23:15 gingen we naar binnen en dat was zonder wachten. Top dus. Eenmaal binnen een kluisje geregeld (wel in rij) en munten. Op de een of andere manier is het bij HMH altijd even zoeken, maar als je eenmaal in de zaal staat is het top. Geen afgeladen zaal, maar relaxt kunnen bewegen. Het geluid is top.

MBB, 17 oktober 2014 06:21
Na vorig jaar voor het eerst dit feest bezocht te hebben was het vanavond tijd voor een nieuwe editie van Royal Madness! Vorig jaar betrof het een reguliere editie maar ditmaal was het een Gearbox Label Night Showcase.
Dit label is in 2010 opgericht door Desudo en is langzaam bezig zijn opmars aan het maken.
Ik heb altijd wel van het bestaan van Gearbox afgeweten maar me er nooit erg in verdiept.

D-O-M-O, 12 oktober 2014 20:59
Kingdom Club

Nieuwe club, nieuwe kansen! Wens de nieuwe eigenaar en al het personeel heel veel succes.

Het was een mooie entree, rijen lang buiten. zelf was ik wat later omdat ik gewerkt had en had ik het geluk via de korte route naar binnen te kunnen.

Binnen was het druk, rood licht, kroonluchters en de oude stijl van de vorige clubs toch terug te zien. De dj booth verplaatst naar voren met achter de dj vip/box.

MrsAlys, 7 oktober 2014 14:53
Supremacy!
Supremacy,
Na 6 weken niet naar feestjes geweest. Dat was 2 jaar geleden voor het laatst weer uitgekeken naar Supremacy
De verwachtingen waren niet heel hoog omdat ik wel wat mankementen zag in de lineup en timetable.
Na een preparty in Ammerzode waar we met een hele grote groep waren, lekker wat bier gedronken even snel naar huis en omkleden.

Pijks, 29 september 2014 09:57
Q-BASE

Geweldig feest gehad, geweldige mensen leren kennen en geweldige setjes meegemaakt !

Rond half 8 binnengekomen, beveiliging ging allemaal erg vlot, wel werd er even overlegd of ik m'n zakken haribo en lollies mee mocht nemen, nadat ik beloofd had om er niet mee te gooien mocht ik (met snoep) verder, we zijn los !

T.immeh, 15 september 2014 17:44
Het is even een tripje voordat je er bent. maar Beachclub Fuel is prima in orde. Alleen het verplichte toilet-abbonnement voor 3 euro is wel ver gezocht. serieus? Wij waren rond half 7 in de club en toen bleek dat Ferry Corsten om 7 uur zou gaan draaien (4 uur). Dat een top DJ dit doet in zo'n kleine setting verdient volgens mij al respect. Vanaf het eerste moment draaide Ferry uplifting. Veel contact met zn publiek en daardoor leek hij de sfeer erg goed aan te voelen.

MBB, 7 september 2014 02:28
Ground Zero Festival

Mijn observatie, en op een paar lijntjes pep na. ben ik behoorlijk nuchter erbij gebleven.

De muziek:
En dan ben ik alleen in de main hardcore en early hardcore geweest.

Early ging lekker, lekkere setjes van de artiesten. goed gedraaid ook. Juist gedraaid om op te hakken.

Early Gabber Paulus, 31 augustus 2014 14:10
Het was wederom weer een legendarische editie. Ik weet niet wat het is, maar Lowlands verveelt mij nooit. Voorafgaand aan deze editie was er veel kritiek in de media. De formule zou uitgekauwd zijn en weinig vernieuwend. Lowlands is mainstream geworden en populair onder tienermeisjes uit het Gooi. Na drie jaar op rij binnen vijf minuten uitverkocht te zijn, duurde het dit jaar aanzienlijk langer voor alle kaarten waren verkocht.

Niekodemus, 31 augustus 2014 10:16
Unleashed

Geweldig feest! Heerlijke sfeer! Aankleding van de Panama was ook stijlvol. Maar: in vergelijk met andere feesten is er in organisatie toch wel veel ruimte tot verbetering (ook al is er al veel verbeterd tov eerdere Unleashed-feestjes! - De parkeergelegenheid is slecht, moeilijk te verhelpen. Wel heel frustrerend.
- piepkleine lockers waar je steeds €2 in moet gooien. Zeker in fetish-kleding wil je vaker iets anders aan trekken of iets uit de locker hebben.

Diamonds, 17 augustus 2014 18:14
Lakedance

Tsja wat zal ik ervan zeggen of vinden. #LakeDance was gezellig, leuk, leuke mensen om me heen, zonnetje, biertje, muziekske, veel bekenden gezien maar ook veel niet (jammer). Maar toch heb ik geen WAUW gevoel eraan over gehouden deze keer. Sorry.

PeerkeEhv, 11 augustus 2014 12:58
Dominator

ik ben 2jaar geleden geweest en 3jaar terug maar dit was echt een comercieel hardstyle feest
met in de mainstage een mix van hardcore en hardstyle dus gewoon softy terwijl dominator opgebouwd is vanaf de ondergrond hardcore,de entertaiment was zeker wel goed gedaan alleen de watervoorziening was bar slecht er drupel,de maar wat uit een kraantje,ik had er meer van verwacht de gons was er niet en het geluid vond ik minder als dat ik gewend ben,ik sprak ook nog met een security,die zij ook al dat.

, 6 augustus 2014 01:53
CRAFT

De hele week had ik er al naar uit gekeken en eindelijk was het moment daar: CRAFT Festival!
Toen ik vlak na de reguliere De Tijdmachine van maart op de NDSM-werf lucht kreeg dat er op dit nieuwe festival ook een Tijdmachine stage zou komen wist ik, hier moet ik absoluut bij zijn!
Met wie, en hoe en wat wist ik nog niet, maar daar maakte ik mij sowieso niet druk om.

D-O-M-O, 27 juli 2014 16:23
Tot volgend jaar!
Electronic Family,
Eerst was er die hete pendelbusreis, daarna een klein stukje door het bos. Per stap die ik zette, klonk de muziek harder en herkenbaarder, ik voelde dat ik super veel zin had in dit feest en ging er harder van lopen :P Gelukkig mocht ik via de guest ingang naar binnen en kon dus direct door, ook weleens lekker :) Helemaal niemand voor me. :D Gelukkig maar, want ik wilde perse om half 2 alles geregeld hebben. Kluisje, muntjes, toiletstempel en een koud biertje.

Kevolution, 21 juli 2014 16:08
Sun-NRG

Afgelopen week had Tom mij benaderd om het aankomende weekend voor de verandering eens een feestje op het strand te gaan bezoeken. Het bleek te gaan om Sun NRG wat gehouden werd bij Beachclub Fuel in Bloemendaal.
De line-up bestond uit een aantal bekenden namen zoals Artifact, Warface, Crypsis, en Jason Payne. Daarnaast waren er ook wat onbekendere namen zoals Cold Case, D-Style, Up Syndrome en TBS.
Ik keek vooral uit naar de sets van Artifact, Warface en Crypsis.

D-O-M-O, 21 juli 2014 15:34
Last World

Na 2 maanden geen feest bezocht te hebben (door 2 vakanties en het WK) stond vandaag eindelijk weer een feest op het programma. En wat voor een feest : Last World!
Vorig jaar heb ik dit festival in België ook bezocht en dat was 1 van mijn dikste feesten van het jaar! Erg benieuwd of het vorig jaar kan evenaren of misschien zelfs overtreffen.

D-O-M-O, 14 juli 2014 15:04
Zodiak Commune

Okee dan, weer een potje manney goed besteed vandaag. fucking hell. Eén of een paar weken terug was hier ook een evenementje, en laat het nu zo zijn dat ik vlakbij Eindhovens' hoerenboulevard woon (waar ik ooit dacht meubels te kunnen kopen, tot ik het gebied enterde. wááát wegwezeng hier) , ik maar denken dat het ergens nabij het ketelhuis daar is, tegenover 't Klokgebouw. Totale onzin natuurlijk, Ik vroeg de weg maar even aan een willekeurige voorbijganger, die me de juiste weg wees.

, 13 juli 2014 02:58
Summerfestival

's morgens vroeg opgestaan en trein gepakt richting Antwerpen. Daar aangekomen werd ons groepje aangeklampt door hele horden Duitsers die ons valse tickets probeerden aan te smeren, we konden hen gelukkig snel afschudden en geraakten veilig langs de security met illegale dingen zoals een blikje ice tea en een halve sandwich. De eerste indruk was goed, veel zitruimte, zeer netjes, lekker hard geluid.

bass vd gemeentekas, 8 juli 2014 02:54
Enige andere die ik heb bezocht was die in 2012. Kreeg ik een vip-ticket op een kopieer papiertje, die ook nog is uitgeprint was terwijl de inkt bijna op was! "Is dit wel echt", vroeg ik toen aan de Free Record Shop medewerker. Betaalde ik een tientje extra voor VIP, was ik er rond half twee al. Gaat de kiet pas om 1420 ofzo open. Wel potjandriedubbeltjes! Deze editie niets van die shizzle. Via partyflock vroeg een medepartyganger nog om een medereiziger, die kwam vanuit België met de auto.

, 9 juni 2014 20:36
dit was een goed feest, en paul elstak was natuurlijk weer de grootste gangmakerrrrrrrrrrrrrr
ook een aantal andere artiesten waren wel leuk en goed, zoals de partysquad en de flexican!

Dj MADOWL, 2 juni 2014 08:44
Saw

Zat een beetje te kutten&sikkeneuren op m'n computer deze avond. Wilde wel naar Saw, maar had ook geen zin om weg te gaan en shit. Het begon dan ook zo'n zaterdag nacht te worden waarop je uit pure, audiofiele armoede, huilend in slaap valt. Ik nog ff facebooken, zo rond twee. Spot een wazige foto op de SAW pagina. Zo'n foto waarvan de ene denkt, 'amateurs', denkt de ander 'Fuck yeah! Die sfeer is aan, let's go!'. Ik val in die laatste categorie, en met reden.

, 1 juni 2014 13:36
PRSPCT XL 19

Oke mensen, dit was zo'n 'well earned' feestje voor mezelf. Dinsdag dan maar beslist woensdag te gaan. Ik moest mijn gedachten weer even naar het 'niets' laten gaan (zit veel te vol met bullshit), en hoe kan dat beter dan door flink uit je naad te gaan op een feessie? Beats Mallorca any day! Duss. vanuit Eindhoven vertrok ik rond kwart over negen.

, 30 mei 2014 10:34
De laatste tijd bezoek ik niet enorm vaak hardcorefeestjes, en terrorparties zijn daarnaast heel erg schaars. Geen twijfel mogelijk dus! Dit was een goeie party om de smaak weer ff te pakken te krijgen. Bij binnenkomst werd meteen de toon al gezet, deze terror gemengd met frenchcore deerde mij wel! Mr. Ivex is natuurlijk overduidelijk een frenchcore artiest, maar over V-Maxx, die zich achter dezelfde classificatie schaart, daar ben ik minder zeker van.

, 25 mei 2014 22:07
Breek

Ik ging eigenlijk helemaal niks doen, zo was de planning. Voor de avonduren is dat de afgelopen anderhalve maand steevaste prik, tenzij ik 'verplichtingen' (PARTY) heb, iets wat pas twee keer is voorgekomen sinds medio maart. De partyspirited gevoelens kriebelen dus als nooit tevoren, en niet te zuinig ook Deze avond begon met een maat een beetje audiofiel aan het kutten, ik heb van de week de single "D'r zit een Jehova op mijn sofa" gehaald, dus dan weet je het wel.

, 5 mei 2014 08:00
Beat the Bridge

De nummers van de dag waren wel voor mij :
1. Radical Redemption - The Black Demon (Digital Punk Remix)
2.Zatox - Red Alert
3. Delete - Dismissed
4. Digital Punk - Firestorm
5. E-force - Seven

We kwamen binnen tijdens Phuture Noize, die een lekker setje wegzetten, met veel eigen werk en platen als Undiscovered en Fatality, erg lekker dus ! Goede plek midvooraan opgezocht, waar de sfeer er al lekker in zat.

T.immeh, 27 april 2014 21:51
Kingdance

Na gisteren een leuke Nacht van Oranje in de stad gevierd te hebben was het vandaag tijd voor het serieuze werk : Kingdance! Op deze 1e Koningsdag ooit hadden wij besloten om naar Kingdance in Zwolle te gaan. Het feest was spotgoedkoop en slechts een half uurtje rijden vanaf Emmeloord (Y).

D-O-M-O, 27 april 2014 18:55
Hardshock Festival

Na de lovende reacties over de eerste editie van Hardshock Festival besloten om de 2de en ook deze 3de editie te bezoeken, met tot nu toe 3 maal op rij hele hele dikke line ups, waarvan die van dit jaar toch wel de beste is in mijn ogen, dit gecombineerd met de kleinschaligheid en de brede programmering met Hardcore en al zijn substijlen die onder deze noemer vallen.

, 22 april 2014 18:29
Awakenings

Na een tip van een bekende hadden we besloten om tickets te kopen voor de editie van vrijdag 18 april. Hier zijn we nog nooit geweest dus we hadden geen idee wat te verwachten. Wij zijn zogenaamde herintreders in de scene en voor ons is trance tot nu toe hetgeen geweest waar we het meest van genieten.
Maar ja, de Gashouder in Amsterdam. Ff gecheckt hoe het zit met parkeren: Valt erg mee na de laatste nieuwsbrief van Awakenings.

Sasquatch (L), 22 april 2014 11:38
Loudness

Na een onderbreking van 1 week stond er vanavond weer een ouderwets beukfestijn op het programma, namelijk Loudness! Met de line-up en het brute geluid op de Main in mijn achterhoofd had ik er alle vertrouwen in dat het de vorige editie minstens kon evenaren, of misschien nog wel overtreffen.
Het zou vanavond alweer mijn 7e Loudness worden, wat gaat de tijd toch snel :O.

D-O-M-O, 21 april 2014 00:03
Hardshock Festival

Alweer de 3e editie van Hardshock Festival, 19 April 2014,
het 1e festival van het seizoen, en wat voor opening!

Om 06:30 van huis vertrokken, 07:00 trein richting Utrecht, vandaar verder naar Zwolle->Kampen,
toen weer terug naar Zwolle, om daar vervolgens de stadsbus om 10:50 te nemen die we toevallig konden redden.

[N.G.F.] R., 20 april 2014 23:08
Restylerz

Vandaag stond er voor het eerst sinds 14 september van het vorig jaar weer een editie van Restylerz op het programma.
Waar het de vorige keer om een Indoor Festival ging, was het vandaag gewoon een reguliere (Raw) editie van Restylerz.
Voor het grote publiek sprongen er vandaag maar 2 namen uit : E-Force en Digital Punk. Mede voor die
DJ's had ik besloten hierheen te gaan, maar ik was ook erg benieuwd naar de sets van de 'onbekendere' DJ's.

D-O-M-O, 6 april 2014 22:02
Hardcore XL

Het was mijn tweede feest dus heb niet zoveel ervaring met feesten. Maar ik vond het een geweldig feest. Ik heb genoten van vele dj's maar vooral DJ-Anime en Art of Fighters.

Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen. Ze waren stuk voor stuk gezellig en hoop er wel mee contact te houden. Helaas kreeg ik het twee keer Spaans benauwd omdat ik slecht tegen drukte en warmte kan.

Helaas heb ik mezelf niet over mijn faalangst heen gezet dus hopelijk volgende feest wel hakken.

D4rkprinc355, 24 maart 2014 17:08
Epic Harder XL

Deze tent is gelukkig niet zo moeilijk te vinden. Rond 22.05 op station, ca. een kwartier later binnen. Het volume was we een beetje tam, om het maar zacht uit te drukken. De millenium hardcore die ik hoorde, daarop ga ik normaliter "sneller dan een straaljager, door het licht", maar met dit gematigde volume was daar geen mogelijkheid aan. laatste half uurtje van de set van deze gasten (roep maar als je weet wie) ging er daarentegen kneiterhard tegenaan.

, 8 maart 2014 05:06
Zaterdag stond ik nog in de kelders van Dynamo op Hakkuhgat verbale ballenbrij te spuwen, vandaar dat ik dit feestweekend niet volledig kon vieren in Culemborg. En das maar goed ook, na hakkuhgat snel naar huis, beetje slapen. Wakker worden, ochtendritueel half uitvoeren, tergend langzaam, en ergens tussen 12 en 1 was het dan echt tijd om te vertrekken! helemaal dood en kapot een beetje garen op een feessie is in mijn ogen ook niks.

, 3 maart 2014 09:40
Decade 1990-2000

Decade, een feestje waar we zeker heen wilden.
Twijfelen werd ons onmogelijk gemaakt, aangezien we door het bijwonen van de Thunderdome Reunion een gastenlijst plek gekregen hadden. (Y)
Kwart voor 9 van huis gegaan richting de trein, waarna we kwart voor tien aankwamen op Almere Centrum.
Net als de vorige keer eerst nog even wat eten, zodat we niet midden op de avond honger hebben. Vervolgens richting de Eindelijk Weer gelopen.

[N.G.F.] BlondeBitch, 27 februari 2014 20:31
A State of Trance 650

Afgelopen zaterdag was het weer zover, voor mij de 4de editie van het jaarlijkse ASOT spektakel. Na de wat tegenvallende 600 ditmaal in de Jaarbeurs Utrecht. Goeie keus wat mij betreft en het zorgde al voor wat nostalgische TE momenten. Na de brabantse chaos van vorig jaar was de binnenkomst deze keer een verademing. Goeie doorloop naar binnen, snel in het bezit van je locker en geen lange rijen bij de munten.

Dyon41, 17 februari 2014 13:06
Mindcontroller

Na iedere keer na een feest te roepen dat ik wel even een verslag ga typen om dan vervolgens toch de puf er niet voor te nemen ga ik het dit keer wel doen :lol:

Na eindelijk een groep beunhazen gevonden te hebben die wel even naar Mindcontroller wilden hebben we afgesproken elkaar op Zaandam station te treffen.

LPM., 12 februari 2014 00:09
Samskara Trancenday

wat een lekker feestje, ik heb zo heerlijk gedanst.en wat een leuke lokatie en geweldig creatief aangekleed met doeken en beamers. Wim heeft zich creatief kunnen uitleven met de laser verlichting en rookmachine , hij heeft alles uit de kast getrokken. entree en de drankjes hebben prettige prijzen en heel leuk publiek. volgende keer ga ik zeker weer.
de DeeJee's Epleptic en Zen draaiden geweldig, ik heb morgen vast spierpijn, maar dat heb ik er graag voor over.

green amazone, 27 januari 2014 00:05
BKJN vs Partyraiser 4

Harder than the rest
Beter Kom Je Niet heeft de toon voor dit nog prille jaar gezet. Met één van de hardste events die hardcore te bieden heeft was het al weer tijd voor BKJN vs. Partyraiser IV. Vier zalen gevuld met zo’n veertig artiesten en natuurlijk vol liefhebbers. Maar eigenlijk draaide het deze avond maar om één iemand: Partyraiser. The main man himself stond zes uur lang achter de draaitafels, vergezeld door verschillende artiesten die om en om met Partyraiser mochten draaien.

meneerdevink, 22 januari 2014 00:33
Millennium

Millennium. een feest waar ik stilzwijgend enthousiast naar vooruit keek. Millennium hardcore was dé mainstream in de tijd dat mijn partyhearted zieltje werd getriggerd, aangezien de mainstream van nu eigenlijk totaal niet meer te vergelijken is met die van toen, (ik luister het tegenwoordig niet bewust meer, ga meer voor de alto gabba), is mijn liefde voor de mainstream ook een klein tikkeltje over.

, 13 januari 2014 00:11
Rodenburg Label Nights

Vandaag stond mijn 1e feestje van 2014 op het programma. En wat voor feestje!
Het was het een na laatste onderdeel van de Theracords Celebrates feesten vanwege het 5 jarige bestaan. Qua eigen zaal hosten was dit vanavond wel de laatste keer, en over 2 weken sluiten ze het waardig af met een Theracords Celebrates Ultimate Battle tijdens Xxlerator Raw.

Het zou vandaag mijn 2e Theracords Celebrates feest worden (de vorige was 2 november in Sans Souci) en ook mijn 2e keer in de Rodenburg.

D-O-M-O, 12 januari 2014 23:13
FeestDatumAuteurPublicatie
De TijdmachineD-O-M-O28 dec 2014
Hard ALS styleD-O-M-O14 dec 2014
PandemoniumThemcQ7 dec 2014
QlimaxResonance27 nov 2014
Raving NightmarePARTYANGEL9 nov 2014
Night of the Dj'sD-O-M-O2 nov 2014
DreamerslandPeerkeEhv28 okt 2014
Puur genietenAukeV26 okt 2014
Audio ObscuraMoonflow18 okt 2014
Hardwell presents RevealedMBB17 okt 2014
Gearbox Labelnight ShowcaseD-O-M-O12 okt 2014
Kingdom ClubMrsAlys7 okt 2014
Supremacy!Pijks29 sep 2014
Q-BASET.immeh15 sep 2014
Ferry Corsten on the BeachMBB7 sep 2014
Ground Zero FestivalEarly Gabber Paulus31 aug 2014
Lowlands 2014 door Niet Elke Mening TeltNiekodemus31 aug 2014
UnleashedDiamonds17 aug 2014
LakedancePeerkeEhv11 aug 2014
Dominator6 aug 2014
CRAFTD-O-M-O27 jul 2014
Tot volgend jaar!Kevolution21 jul 2014
Sun-NRGD-O-M-O21 jul 2014
Last WorldD-O-M-O14 jul 2014
Zodiak Commune13 jul 2014
Summerfestivalbass vd gemeentekas8 jul 2014
Harmony of Hardcore9 jun 2014
Lakeside FestivalDj MADOWL2 jun 2014
Saw1 jun 2014
PRSPCT XL 1930 mei 2014
The Hardest Inside25 mei 2014
Breek5 mei 2014
Beat the BridgeT.immeh27 apr 2014
KingdanceD-O-M-O27 apr 2014
Hardshock Festival22 apr 2014
AwakeningsSasquatch (L)22 apr 2014
LoudnessD-O-M-O21 apr 2014
Hardshock Festival[N.G.F.] R.20 apr 2014
RestylerzD-O-M-O6 apr 2014
Hardcore XLD4rkprinc35524 mrt 2014
Epic Harder XL8 mrt 2014
Frenchcore Confetti3 mrt 2014
Decade 1990-2000[N.G.F.] BlondeBitch27 feb 2014
A State of Trance 650Dyon4117 feb 2014
MindcontrollerLPM.12 feb 2014
Samskara Trancendaygreen amazone27 jan 2014
BKJN vs Partyraiser 4meneerdevink22 jan 2014
Millennium13 jan 2014
Rodenburg Label NightsD-O-M-O12 jan 2014