Partyflock
 
Verslagen · januari 2011
­ Nederland
Een uurtje of kwart voor 12 binnengestapt, jas opgehangen enz. Vond het prima geregeld dat je even buiten moest wachten tot er ruimte was bij de garderobe zodat je relaxt in alle ruimte je jas af kon geven. Daarna meteen muntjes gehaald, de zaal ingelopen, biertje gescoord, je kent t wel op t begin van een feest.

Toen we onze plek gevonden hadden waren we net op tijd voor Outblast en Korsakoff die werden aangekondigd door MC Tha Watcher.

Rizzlenat0r, 30 januari 2011 21:24
7th Heaven

Het was een waanzinig drukke en gezellige 7th heaven deze zaterdagavond, rond 03.00 uur moest Wim de hemelse poorten sluiten omdat het anders te druk werd( op dat moment al 757 bezoekers)ik ben maar even geweest omdat ik ook andere bezigheden had gepland dit weekend. maar wat was er weer een TOP sfeertje, SUPER deejays en gezellige bezoekers. maar wat ben ik geschrokken van het vreselijke bericht dat Menno het niet gehaald heeft daar in het AMC.

, 30 januari 2011 19:58
Hard Nature

Feest: Hard Nature.
Date: 29-01-2011.
Time: 22:00--4:00.
Venue: Effenaar.

Nadat ik in maart 2010 naar Hard Nature was geweest heeft het een tijdje geduurd voordat er een nieuwe editie werd georganiseerd! En gister was het zover een nieuwe Hard Nature met Hardstyle, Early rave en Oldschool! Ik vind Hard Nature zelf een goed feest en voor mijzelf altijd vaste prik in Eindhoven. Een goede locatie, een goede sfeer en gewoon lekker losgaan en genieten.

, 30 januari 2011 14:51
Awakenings

EINDHOVEN. LAAAAAT JE HOOORRREEEENNN!

Ik kan er niets aan doen, dat klokgebouw heeft wel iets! En zoals te lezen was, is het recentelijk wat aangepast. Leuk dat je nu achterin de zaal naar boven kunt. Om weet ik veel wat te doen, even uit de drukte bijvoorbeeld. De toiletten stonden tussen zaal 1 en 3. geen losse hokjes meer. Eeerlijk gezegd weet ik niet of het een voordeel was. Ja natuurlijk wel voor de ruimte in de zaal zelf. Maar het was volle bak, in dit geval de plasbak.

Terracotta, 30 januari 2011 14:43
Neophyte records

Om te beginnen ,
nog nooit in de zak geweest ,
vanaf zutphen met wat hulp onderweg
kleine 2 uur onderweg geweest , oldschool style. alles op kladblaadjes schrijven. (Y)

Aankomst , verliep heel soepel ,
eenmaal binnen , verbaasde ik dat ik al mn
spullen nog had zitten waar ik ze vantevoren had gestopt.
was dus niet gefouilleerd haha ,

Even op verkenning ,
prachtlokatie. (Y)
lekkere indeling van de zalen.

[N.G.F.] R., 30 januari 2011 09:04
Na een aardig tijdje wachten was het tijd voor de 2e editie van De wereld draaid hardcore

Rond kwart voor 11 vertrokken wij vanuit Bakkum richting de Bobs.

Met de eerste editie nog in me geheugen was ik er van overtuigd dat deze editie ook weer helemaal top zou zijn.

Tegen een uur of 11 stonden we in de rij en waren vrij snel binnen.

[D]ave, 30 januari 2011 00:19
Hardcore Vibes XL

GODVERDOMME EEN 3 KWARTIER EEN MOOI VERSLAG GESCHREVEN TOP INORDE, MAAR DOOR EEN OF ANDER HOERUHHH KUT KNOPJE OP ME LAPTOP WAT IK PERONGELUK AANRAAKTE GING DIE NAAR EEN ANDERE PAGINA:s WAARDOOR IK NU DUS MIJN HELE FOCKING VERSLAG KWIJT BEN:@:[ :frusty: :rot: KON HEM OOK NIET MEER TERUG KRIJGEN DOOR OP VORIGE PAGINA TE KLIKKEN! :s IK BAAL HEM DIK DIKKE KUT ZOOI:@:@:@ MORGEN ME LAPTOP TEGEN DE MUUR KAPOT RAMMEN BAM!

GabberPinda4Life, 29 januari 2011 07:01
Pukkelpop

De ochtend erna was het snikkelheet! We besloten op tijd weg te gaan om ons van een mooi plaatsje in de Boiler te verzekeren. Kill Frenzy draaide daar en hij draaide niet slecht, maar ook niet fantastisch. Toen werd het tijd voor een act waar Mick naar had uitgekeken namelijk Renaissance Man! Dit duo bestaande uit DownTown en Jaxxon draaide lekkere pounding Techno.

Dj Hydra, 28 januari 2011 15:13
Pukkelpop

Ik werd weer wakker door gerammel aan mijn tent. Nu was het inmiddels half 10 en Mick en Tom waren al wakker… Heel, heel langzaam opgestaan, opfrissen, even wachten op Bjorn en op een slakkentempo richting het festivalterrein. Daar zijn we als allereerste naar de toiletten gegaan achter The Shelter, omdat Mick en ik de avond ervoor ontdekten dat die nog redelijk schoon waren. Daarna zijn Tom, Bjorn en ik nog het museum ingegaan.

Dj Hydra, 28 januari 2011 15:12
Pukkelpop

Nog even chillen bij onze tentjes, onder de wol (slaapzak) kruipen en toen we bijna sliepen kwamen Guy en Tom terug. We werden wakker en ik had Mick aan Tom voorgesteld, omdat hij vlakbij sliep. Op donderdagochtend had ik een ‘rude awakening’, ik hoorde mijn naam geroepen worden en er werd hevig met mijn tent geschud! Het was Tom die schudde en Mick die riep: ‘Heey Roeie, wordt eens wakker!’ Met tegenzin stond ik op, ik kon nog wel effe blijven liggen, maar het mocht niet zo zijn.

Dj Hydra, 28 januari 2011 15:11
Pukkelpop

De zin in Pukkelpop begon al weken van te voren! Na twee weken dagelijks de website checken werd eindelijk de time-table bekend gemaakt: puzzelen geblazen. Op de dinsdagmiddag inkopen gaan doen, dinsdagavond met Guy afgesproken om op woensdagochtend met de auto richting de camping te gaan. Guy nam nog een tweetal vrienden mee: Tom en Bjorn.

Dj Hydra, 28 januari 2011 15:10
Pinkpop

Wat een weekend hebben alle Pinkpop-gangers weer achter de rug! Tijd voor een sfeerimpressie van de belevenissen die ik op Megaland en omstreken heb meegemaakt. Het gaat om een verslag, geen samenvatting. De mensen die mijn Pukkelpopverslag te lang vonden, hebben pech! Als ik het later teruglees dan heb ik er mooie herinneringen aan, hoe meer ik dan te lezen heb, hoe meer ik ervan geniet! Ook hierbij gaat het om mijn belevenissen, ervaringen, gevoelens en meningen.

Dj Hydra, 28 januari 2011 15:08
Solar Weekend 2010

Solar Weekend Festival Verslag 10 aug, 03:26

Ik had al een verslag geschreven voor Pukkelpop, helaas is die site nu uit de lucht. daarom deponeer ik hem alsnog op PF. Als ik later groot ben, kan ik dan festival verslagen terug lezen en kan ik elke keer weer nagenieten!

Solar 2010

Booooh. Brak en kapot, de treinreis terug naar Maastricht was echt zwaar opgeverkloot.

Dj Hydra, 28 januari 2011 15:06
X-Qlusive

Voorafje
Met mijn vers aangeschafte CD: DBSTF – Rockin’ ur Mind op de achtergrond kwam ik tot de conclusie dat X-Qlusive D-Block & S-Te-Fan eigenlijk wel weer een verslagje waard was. Laat ik dus maar eens beginnen.

Zo’n jaartje of 3 geleden raakte ik besmet met het virus wat men hardstyle noemt, oorzaak: “Keep it Coming”. Deze sound met melodie, vocals en bass hebben mij destijds weg geblazen. De jaren die daarop volgde waren voor me altijd DBSTF-minded.

Tomba!, 25 januari 2011 18:05
http://94.100.120.29/1218550001-1218600000/1218588601-1218588700/1218588608_6_uqkb.jpeg

Het is precies 2 jaar en 5 dagen geleden dat ik voor het eerst kennis maakte met het begrip “WesterUnie”. Want eerlijk is eerlijk, voor de echte trance liefhebber is de Amsterdamse WesterUnie veel meer dan een club. Het is een top locatie in de hoofdstad van ons landje.

D2W, 24 januari 2011 19:46
Midnight Freaks

belabberd : akelig, beklagenswaardig, beroerd, deerlijk, ellendig, erbarmelijk, godverlaten, jammerlijk, miserabel, naar, rampzalig, rottig, slecht

belabberd is 5 maal gevonden als synoniem van een ander trefwoord:

beroerd : afgrijselijk, akelig, armzalig, bar, bedenkelijk, belabberd, besodemieterd, droevig, ellendig, erbarmelijk, flauw, hopeloos, jammerlijk, klote, kut, kwakkelig, miserabel, moeilijk, naar, onaangenaam, rot, slap, slecht, vervelend, vervloekt
belazerd : bedonderd, be.

Gedenkbeeldige Alizée, 24 januari 2011 13:19
was een apart feestje vannacht in de hemkade ,
het was anders dan anders ,
behoorlijk druk , niet t echte hemkade volk zoals ik t ken ,
kan me hierin vergissen , en dat ik t deze keer anders gezien heb dan normaal.

maargoed , onze heenreis begon om 20:27 vanuit zutphen ,
gezelligheid in de trein uiteraard , waren om half 11 in zaandam .
Kwart over 11 door de controles en de garderobe heen , weinig bijzonders op aan te merken.

[N.G.F.] R., 23 januari 2011 15:28
Eindelijk 22januari ! Beter kom je niet vs Day-mar :bounce:
en dan maak je vaak een planning van te voren met zijn alle :lol:
maar dit zou al mis gaan voor de mensen die om 22:00 / 23:00: Mobius
wilde zien want we stonde gezelllig in de rij :| we hebbe ruim 65minuute daar gestaan vanaf 22:00, dit was naar mij mening als standaard lokatie van 4000man niet echt supper geregeld.

nl-presilla-nl, 23 januari 2011 09:28
Kinky Paradise

Kinky Paradise 15 januari 2011

Minimumleeftijd
18
Kledingvoorschrift
Lak, Leer, Rubber, Uniform, Metal

Muziekstijlen
club, electro, house, trance, tribal house

Prijs
Deurverkoop: € 35,- per persoon all inclusieve! :YES::banana::bounce:

Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.

Opmerkingen
Couples and ladies only
Heren alleen dienen echter sowieso met voor en achternaam te reserveren bij, de organisatie van Kinky paradise.
Voor info:www.wix.com/talens/kinky-paradise

Blondy, 21 januari 2011 14:25
Euphoria

Hoppa, eerste feestje van 2011 in het vooruitzicht! Al afgesproken om te gaan, want Qountdown liep ik mis. Dat is dan maar zo en via een omweg een kaartje geregeld voor mij en me maatje. Waarop we rond 00.00 uur de tent in liepen waar al 70% van de kaart was. Natuurlijk, het is ook vroeg afgelopen. Alleen er bestaat ook een gezegde: "Nooit meer naar huis".

Bij binnenkomst hoorde ik al gelijk wat ik in tijden niet gemist had. Twee artiesten achter elkaar van de label Scantraxx.

, 19 januari 2011 03:37
Invited

Geheel onverwacht *omdat het restje energie al best laag stond en tsja…soms zitten sommige dingen gewoon ’n soort van niet mee zeg maar* heb ik het zo ontzettend naar me zin gehad op dit feestje en ben gebleven tot die voetjes van mij het haast niet wilde functioneren. Wat werd er GE-WEL-DIG goed gedraaid door alle deejays eigenlijk. Alvast hartstikke bedankt lieve deejays en aanwezige party vriendjes…jullie hebben mijn weekend “gered” en laten zien dat ik o.a.

, 18 januari 2011 00:53
Noize Suppressor

Noize suppressor sonar world tour in de matrixx

Zoals jullie misschien wisten was er een prijs vraag, over waarom nou jij op het podium zou moeten staan met de noize suppressor.

eind goed al goed, ik met al me liefde een mooi verhaal getikt en op gestuurd naar de matrixx in nijmegen.

Het mooie was dat ik ook mee had gedaan met een prijs vraag voor nightmare in ahoy rotterdam.

hardcore4life80, 17 januari 2011 20:03
Noize Suppressor

Woensdag telefoon: Met de Matrixx, we hebben een leuk verjaardagscadeau voor je; je hebt de wedstrijd gewonnen, 2 gratis kaartjes en je mag met Noize Suppressor op de Sonar spelen! Waaaah :O Gelijk helemaal door het dolle heen natuurlijk!

--Maddy!!, 17 januari 2011 17:13
Addicted

aangezien ik niet kan slapen bij deze het verslag!

ik kwam binnen het was 10 uur. wicked sounds moest draaien. ze deden het niet slecht vond ik hier en daar wat foutjes al met al ik had niets te klagen. Rond kwart over 11 gingen de lazers aan dit was toch wel ff vet qua licht was er ook niks te klagen. toen kwam het anthem van addicted mijn minpunt van de avond maar toen ik even goed zat te luisteren hoorde ik dat de kick was aangepast dus het klonk al wat beter.

joopiejoep, 17 januari 2011 03:53
Birthday Bash

Weet gewoon niet wat ik moet zeggen. was was het vreselijk GEWELDIG! :RESPECT:
heb genoten van begin tot eind, en pfffffffff wat een opkomst en dan heel heel veel mensen die ook wilde komen maar het was UITVERKOCHT! kan het bijna nog niet bevatten allemaal.

, 16 januari 2011 20:38
Noize Suppressor

Noize Suppressor Present SONAR WORLDTOUR ! Hier heb ik echt op zitten wachten. Afgelopen jaar al geen hardcore junky dus dit was een heerlijk vooruitzicht :woop:

Was nog noit in de Matrixx geweest en wist ook totaal niet wat ik ervan moest verwachten.

Janneke_:doetiewoep:, 16 januari 2011 16:02
Back 2 the 90's

na een uur en 30 minuten te hebben gereden van uit rotterdam naar zwolle toe moest men 8 euro betalen voor het parkeren normaal niet erg maar nou moest je zo ver rijden nog om een plaatsje te hebben niet normaal was niet die 8 euro waard.
bij binnenkomst ook nog eens een kluisje aangeschaft want ja je wilt ook natuurlijk je jassen kwijt kostte 6 euro kastje en 5 euro borg en dan heb je dat ook geregeld loop je langs de wc's is dat ook eens 3 euro voor een hele avond.

partyboyz, 15 januari 2011 15:56
Tranceclassixx

Trance Classics: Het is misschien wel een van de lekkerste stijlen binnen de trance. Het is de nostalgie van vroeger, toen de DJ’s nog niet van CD, en zeker niet vanaf een USB stick hun muziek draaide, maar vanaf vinyl. Je weet wel die grote zwarte ronde platen, die misschien bij je opa ook nog wel in de kast staan. Het is de herkenbaarheid in het geluid, die je vanaf de eerste beat van een bepaalde plaat, meteen terug brengt naar het verleden.

D2W, 9 januari 2011 16:19
De Aftrap 2011

Na een drukke werkweek, barstensvol met huisbezoekjes aan nieuwe wereldburgertjes met hun ouders *let op: baby-boom in Almere-city* was het dan toch sneller dan verwacht vrijdagmiddag. We keken al een poosje uit naar deze Aftrap 2011 want uit ervaring weten wij dat het áltijd een super gezellige party is in ons favo cluppie. *net als zoveel meer feestjes die er mee te beleven zijn elke weekend* Op de website partyflock.

, 9 januari 2011 01:44
We love the 90's

Op zijn Harry and Lloyd kwamen we aan op station Eindhoven centraal waar wij vlakbij muziek hoorden toen we buiten kwamen.
Wij dachten ejjj dat klinkt goed, en we hoorden er is een feest in het beursgebouw, wij mooi kaarten geregeld met zijn vieren!
Dus we konden mooi naar binnen toe en staken een sigaret op maarja kwamen er 2 klerenkasten naar ons toegelopen dat we heel snel die sigaret uit moesten maken.

, 7 januari 2011 23:15
Fantasy Island

Party: Fantasy Island Winter Wonderland.
Venue: Go Planet Enschede.
Time/Date: 20:00-08:00 31 december 2010/1 Januari 2011.

, 3 januari 2011 23:59
Morning Mission

Wat is er nou leuker om je 1ste weekend in 2011 te eindigen met een paar dansjes met je party vriendjes in de Organza op de Morning Mission! Voor ons in ieder geval helemaal niets want het was ook voor ons een zalige afsluiter van paar daagjes feest.

, 3 januari 2011 19:03
GrotesQue

Het leven van een Die-Hard-Feestbeest gaat niet over rozen. Dat is dit weekend wederom gebleken. Na een enigszins tegenvallend Sensation NYE, in Dusseldorf, gevolgd door nauwelijks 3 uurtjes van slaap, is de zaterdagavond alweer begonnen. Voor deze avond stond GrotesQue - New Years Special van PT Events op het programma. Met al een aantal van hun feesten achter de rug, had ik dus ook wel een aardig idee wat ik van het feest kon verwachten.

D2W, 3 januari 2011 14:11
Sensation

Deze tijd van het jaar is voor alles en iedereen weer een tijd om terug te kijken. Terug te kijken op de goede en slechte dingen van het laatste jaar. Terug te kijken op de hoogte en diepte punten, en een tijd om even stil te staan bij de mooiste herinneringen en ervaringen die we de laatste 365 dagen weer bij elkaar verzameld hebben.

D2W, 3 januari 2011 13:08
Stout & Nieuw

Mijn verslag van Stout & Nieuw 2010 heb ik geschreven aan de hand van een timeline. Eventueel is dit niet heel eenvoudig lezen op PF (zie ik enkel pas na het posten).

Wat een verschrikkelijke avond. 01:30; wij komen aan bij InCasa. Er staat een GIGANTISCHE rij, tot ver buiten te hekken. Constant ontstaat er ruzie in de rij. Diverse (minder leuke) mensen klimmen over de hekken, dringen voor, duwen iedereen om.

02:30; aangekomen bij de deur. Er staat 1 metaaldetector (goh.

NovaH, 3 januari 2011 00:36
Sensation

Allereerst wil ik zeggen dat ik geen fanatieke Sensation-ganger. Ik ben 1 keer eerder in 2004 op Sensation Amsterdam geweest. Ik vond het toen een mooi feest, leuk om een keer geweest te zijn maar niet meer dan dat. Het is een prachtig gezicht om zo'n massa in het wit maar dat is elke keer hetzelfde. Verder was de show en de decoratie mooi MAAR niet genoeg om voor de hoge entreeprijs die er voor word gevraagd er nog een keer heen te gaan.

The New Breed, 2 januari 2011 21:26
Qountdown

Eindenlijk net pas bijgekomen van een heftige avond.Dacht bij mezelf zal eens een verslagje typen over mijn bevindingen.

De avond begon om half 10 bij ons vast verzamelpunt,iedereen was lekker op tijd.Aangezien het tussen de rivieren flinke mist hing besloten we gelijk maar te vertrekken met 2 wagens richting HMH.

Eenmaal aangekomen was het lekker rustig op het parkeerterrein en de binnenkomst verliep lekker vlot.

Mindspacerrrrrrr, 1 januari 2011 22:40
Qountdown

Qountdown

Waar ik vorig jaar het feest gigantisch heb afgekraakt, zal ik dit jaar een iets reëler beeld kunnen geven van de niewjaarswisseling. Ik ben bang dat ik het feest zelfs een beetje de hemel in zal gaan prijzen, maar zoals een wijs man ooit zei: ‘Spreek ik mezelf tegen, dan heet dat verandering’ (Sticks).

, 1 januari 2011 16:05
Fucking Bastards

De afgelopen tijd vond ik feestjes niet bijzonder / speciaal genoeg meer om een verslag voor te schrijven, blijkbaar raak ik gewoon verwend want vroeguhhhh schreef ik steevast elke zondagochtend een verslag.
Ik kan ook bij voorbaat al melden dat dit verslag niet erg lang gaat worden want op zowel de organisatie, aankleding, geluid,line- up, als op de plaatkeus was erg weinig aan te merken.
Een feest waarbij de organisatie zo goed was verdiend een verslag, dus bij deze.

sweetdreamsss, 1 januari 2011 15:03
FeestDatumAuteurPublicatie
De wereld draait hardcoreRizzlenat0r30 jan 2011
7th Heaven30 jan 2011
Hard Nature30 jan 2011
AwakeningsTerracotta30 jan 2011
Neophyte records[N.G.F.] R.30 jan 2011
De wereld draait hardcore[D]ave30 jan 2011
Hardcore Vibes XLGabberPinda4Life29 jan 2011
PukkelpopDj Hydra28 jan 2011
PukkelpopDj Hydra28 jan 2011
PukkelpopDj Hydra28 jan 2011
PukkelpopDj Hydra28 jan 2011
PinkpopDj Hydra28 jan 2011
Solar Weekend 2010Dj Hydra28 jan 2011
X-QlusiveTomba!25 jan 2011
Intuition Winter FestivalD2W24 jan 2011
Midnight FreaksGedenkbeeldige Alizée24 jan 2011
Beter kom je niet vs DaY-már[N.G.F.] R.23 jan 2011
Beter kom je niet vs DaY-márnl-presilla-nl23 jan 2011
Kinky ParadiseBlondy21 jan 2011
Euphoria19 jan 2011
Invited18 jan 2011
Noize Suppressorhardcore4life8017 jan 2011
Noize Suppressor--Maddy!!17 jan 2011
Addictedjoopiejoep17 jan 2011
Birthday Bash16 jan 2011
Noize SuppressorJanneke_:doetiewoep:16 jan 2011
Back 2 the 90'spartyboyz15 jan 2011
TranceclassixxD2W9 jan 2011
De Aftrap 20119 jan 2011
We love the 90's7 jan 2011
Fantasy Island3 jan 2011
Morning Mission3 jan 2011
GrotesQueD2W3 jan 2011
SensationD2W3 jan 2011
Stout & NieuwNovaH3 jan 2011
SensationThe New Breed2 jan 2011
QountdownMindspacerrrrrrr1 jan 2011
Qountdown1 jan 2011
Fucking Bastardssweetdreamsss1 jan 2011