Partyflock
 
Verslagen · april 2009
­ Nederland
Frea-X

http://www.duckytext.co.uk/i/2904/0292559748.gif

Na enige twijfel en omdat ik eigenlijk nog maar 1 keer eerder een verslag over een feest heb geschreven heb ik toch maar besloten mijn mening te uiten over afgelopen zaterdag.

Rond 23:30 had iedereen zich verzameld bij ons thuis en vertrokken we richting CS Amersfoort.

SpotjePepper, 29 april 2009 20:24
In Qontrol

In Qontrol 2009, ik was er al op aan het wachten sinds Sensation black 2009 Hasselt!
de dagen gingen mij te langzaam!

maar uit eindelijk was de grote dag aangebroken 25 april :D

Ik ga jullie niet uitgebreid vertellen hoe ik er heen ben gegaan, het was met Neef en een vriend van me neef in de auto.

, 28 april 2009 20:11
7th Heaven

Feest: 7th heaven,the Sunday afternoon party
Datum: zondag 28 april 2009
Tijd: 16.00 uur tot 00.00 uur
Lokatie: club Las Vegas
Plaats: Woerden

Op deze heerlijke zondagmiddag vertrok ik lekker bijtijds richting Woerden. Het 1 na laatste super feestje 7th heaven werd gegeven in club Las Vegas! Ik ben daar al tijden niet meer geweest dus had er zin in! Heel eerlijk gezegd was ik ook erg benieuwd hoe het er nu uit ziet.

, 28 april 2009 05:15
In Qontrol

In Qontrol 2009

Zow, ff een verslagje van Inqontrol, voor mij de 3e editie en tevens ook (naar mijn mening) de beste van die 3.
De line-up kon haast niet beter dus ik keek al een geruime tijd erg uit naar dit feest. Ook had ik me allang bedacht wie of wat ik allemaal zou gaan bekijken ;) Mja dat is vooraf altijd leuker gezegd dan gedaan, want eigenlijk wilde ik zoveel zien.

Stanley3x0, 28 april 2009 02:15
In Qontrol

Nou het begon om 8 uur savonds toen ik heel gezond op de fiets zat richting anthony.
Daar aangekomen stond de muziek hard aan en kwamen we lekker in de stemming door bepaalde middelen. Om kwart over 10 de trein gepakt naar amsterdam centraal, toen met de metro en toen waren we er eindelijk.

Jassen en shit alles opgehangen en nu kon het feest eindelijk beginnen.
Eerst maar allemaal ff drankie halen en lekker plekkie zoeken.

tesju, 27 april 2009 21:48
Kinky paradise

wij zijn zaterdag 25 april afgereisd naar lelystad le baron.
wij waren redelijk vroeg en toen wij de auto geparkeerd hadden kwam er een elctrisch wagentje om de dames met hoge hakken naar de voor deur te rijden wat een goede service en het parkeren gratis ook top.

Privatdancers, 27 april 2009 18:12
Frea-X

De afgelopen weken was ik aan het twijfelen: Ga ik uit van de deurverkoop of haal ik mijn kaartje online? Uiteindelijk heb ik ‘m zaterdagmiddag rond 2 uur online gekocht. In de rij bleek het al een volle bak te worden, achteraan was men aan het bijhouden hoeveel kaartjes er vooraan nog verkocht konden worden, het ging letterlijk zo ‘5, 3, 2, aaaaaaaah laat maar zitten! Wie wil er nog een paar kaartjes kopuh?' Er verdwenen zo vijftien mensen uit de rij.

, 27 april 2009 15:43
In Qontrol

ja ja alweer echt een knal party begin bij het begin

heenweg :

ik ben met de trein in me eentje die kant op gegaan
door bepaalde redenen gelukkig was het niet zo ver van haarlem af
en ja kwam aan bij de rai Amsterdam het top punt vond ik van de heen weg
die vent die aan het drummen was net een jostie band :P
ik kwam bij de rai amsterdam aan en ik werd gelukkig gebelt
door een maatje was ik toch niet alleen

over het feest :

eenmaal binnen en jas is een kluis begon he.

(6) Danger Angel (6), 27 april 2009 00:52
In Qontrol

In Qontrol
Stonden er 2 weken geleden de RAI nog vol met mooie glimmende bolides, dit weekend was het tijd voor de 5e editie van In Qontrol. Zoals q-dance het noemt: "de afsluiter van het binnenseizoen" Het thema was de vraag:"Who is in Qontrol". De achterliggende gedachte dat we allemaal beheert worden door iets groters. Geld, media, de regering. Of ben JIJ het? Heerlijk filosofisch dus.

Aankomst
Dit jaar eens een keer niet met de trein, maar gewoon lekker met de vierwieler.

Bass-Shifter, 26 april 2009 23:01
In Qontrol

Soms heb je wel eens zo'n zondag ochtend dat je lekker thuis komt op je eigen stekkie en je je dan realiseert dat je weer iets bijzonders mee heb mogen maken. Dit is duidelijk zo'n zondag! de aanloop naar het feest was vrij bijzonder doordat het kaartje via een kleine omweg (Sydney Australië) in mijn bezit was gekomen (da's een lang verhaal 8) ) En uiteindelijk kan ik nu toch ook wel stellen dat deze nacht toch wel net zo bijzonder en uniek was als de uitzonderlijke reis van het kaartje.

Thijs-BK, 26 april 2009 13:12
In Qontrol

Ik zij altijd “ ik heb geen zin meer aan q feesten (te commercieel en te massaal allemaal, en altijd het zelfde, nooit iets vernieuwends)

Afgelopen donderdag kreeg ik te horen dat iemand 2 tickets over had, en er gingen ook nog eens veel bekenden heen, er kwam een kleine twijfel bij me, en ik zij voor de grap als ik ze gratis kan krijgen ga ik wel, uiteindelijk goede deal gesloten en toch maar weer eens een q feest proberen.

killingscum, 26 april 2009 10:32
In Qontrol

In Qontrol @ R.A.I. Amsterdam

http://partyflock.nl/images/upload/185226_regular.jpg

S'middags toch besloten om naar In Qontrol te gaan, dus even een kaart bestellen via ticketonline. Dus niet!
Wegens overmatige belangstelling voor Defqon was de site van ticketonline bijna niet toegankelijk, dus na wat bellen was er toch iemand die er wel op kwam en zo vrij was om een kaart voor mij te fixen, best prettig!

we hebben het hier over 4 uur s'middags.

Thijsonwijs, 26 april 2009 08:24
Hardcore Outlet

vorige keer had niemand een verslag geschreven ( weet niet of dit ook wel toepasselijk is voor zo'n feestje) maar toch dan wil ik het nu wel doen!

om 11 uur weggegaan uit friesland. we kwamen om ongeveer half 1 aan en het beukte al lekker maar was nog niet zo druk! eerst even een shirtje gehaald en dan toch ook maar de zaal in :D
predator en bass D (dacht iK) was echt een heerlijke die lekker ragde en toen begon het langzaam een beetje drukker te worden en dus ook.

:hyper:Moritz:hyper:, 25 april 2009 21:36
Elixer

Al een hele poos heb ik mij op dit feest verheugd. Leek me wel een heel eind rijden naar het zuiden en dat was dus ook zo! Vanuit de polder in ieder geval anderhalf uur melde mijn tomtom. Maar met dit feestje in het voor uit zicht had ik het er graag voor over. Bovendien hadden we een leuk hotelletje geboekt vlak bij Tilburg voor de zondag dus hoefde niet dat hele eind weer terug te rijden….

, 21 april 2009 22:32
Alweer een nieuwe editie van Metz on Sunday. Reden genoeg om de zon en het terras te verlaten, mijn spring-edition outfit aan te trekken, en haren en gezicht in de plooi te brengen. Aangezien ik dit keer het geluk had om met mijn vriendin op de gastenlijst te staan hadden we besloten gebruik te maken van het buffet omdat we in ieder geval voor half 8 binnen moesten zijn. Volgens de geruchten was het ook nu weer uitverkocht.

Showmelove, 21 april 2009 18:56
Atmoz

Atmoz was zoals gewoonlijk goed
Het dak knalde er af
Goede sfeer onderling. ,.

Dj'z knalde de ene schijf na de andere
Een groot feest dus.

MuzZ, 20 april 2009 06:17
Elixer

18-04-2009 Elixer in de Carpe DM in Tilburg

Main Stage:
22.00 - 23.15 miss J
23.15 - 00.15 Ko-C
00.15 - 01.15 K-C
01.15 - 03.00 Ruben Vitalis B2B Spider
03.00 - sluit Da Dominator

Dungeon Room
Dj Raven

Performances:
22.00 - 24.00 Lisa's. 00.00 - 04.

Foxxy, 19 april 2009 20:42
Commu//nication

Je kwam, aanschouwde de laffe deuntjes, zoop je klem om het enigszins dragelijk te maken, at een mandarijn en koos het hazepad.

/////Ah, sweet oblivion...\\\\\, 19 april 2009 18:09
De naam 'The Prodigy' zal menig danceliefhebber letterlijk en figuurlijk als muziek in de oren klinken. Na het toch wel iets teleurstellende album 'Always Outnumbered, Never Outgunned' was het in 2009 tijd voor een frisse wind in de style van The Prodigy en keerde het terug met de oude vertrouwde ravesounds op het album; Invaders Must Die. Met succes, want het album werd lovend ontvangen en de tour was een feit.

, 18 april 2009 18:04
Awakenings

Belofte maakt schuld!

Awakenings heeft weer gedaan wat iedereen hoopte, een dik spectaculair feest organiseren. Geweldig is de Awakecrew toch altijd.
Van de eerste stap in de ronde westergas tot de laatste danspas bleef die lach op mijn gezicht hangen.

Het begon al goed op station Sloterdijk. Daar zag ik 2 mensen naar een taxi lopen en ik dacht:"die gaan ook". Dus ik vragen of we in de taxi mee mochten rijden zodat we de kosten konden delen. Dat mocht dus 2 biertjes in de pocket.

Lucas81, 17 april 2009 15:04
F*CKING NIET NORMAAL dj Kristof’s birthday party op zaterdag 11 april 2009

Sinds de Happydayzz zijn deuren gesloten heeft, zijn mijn mannetje en ik niet meer naar een gewone discotheek geweest……de reden hiervan is simpel, een discotheek trekt vaak een zeer jong publiek aan en ook is er naar mijn idee weinig uitdaging voor mensen die gewend zijn grote feesten te bezoeken, bovendien is een vroege sluitingstijd ook niet een echte publiekstrekker.

sweetdreamsss, 13 april 2009 19:20
Ultimate 90's

Ultimate 90’s @ Podium, Hardenberg!

Nadat in januari de eerste editie van het nieuwe concept Ultimate 90’s plaats had gevonden in Etten-Leur, waar ruim 1000 bezoeker genoten van 2 Brothers on the 4th Floor, Sunclub en Dune, kozen de organisaties Pure Nostalgie en J&E Entertainment ervoor om het eens verder weg te gaan zoeken. Daarvoor vonden zijn een discotheek in het oosten van het land, namelijk uitgaansgelegenheid Podium, aan de rand van Hardenberg.

Don B. B), 13 april 2009 17:21
Pussy Motherfuckers

Pfoee 't ruige weekend begon allemaal op 10april. na veel gezopen te hebben by Vato Gonzalez kwam ik op vrydag/zaterdag nacht om half 2 thuis en begon met werken van 9 tot 5. Met een dikke kater lekker aan 't werk. erna toen ik thuis kwam dacht ik even te slapen maar dat zat er niet in voordat ik het wist was het alweer tijd om te douche en blablabla. "TREIN":
Kaartje halen: een dom mokkol dacht dat ze popi jopie was: 'Pussy motherfuckers? klinkt waar veel sletjes lopen.

Klyeine, 13 april 2009 15:21
Time Warp

""Geschreven een dag na het feest""

Ja ben een beetje moe en ben zo slim geweest vrijdag vrij te vragen i.p.v. vandaag (mooi weer e.d.)

Een zien:
We zaten in een leuk hotelletje (naam vergeten) op 3 km afstand van de hallen.
Toen we aankwamen dachten we dat we naast het politiebureau sliepen. Bleek de duitse politie ook in dat hotel te slapen dat was wel humor aangezien wij en vele andere nederlanders toch wel wat zooi mee hadden. Maar dit gaf verder geen problemen.

Eddieee, 13 april 2009 15:09
Pussy Motherfuckers

Eindelijk 11 april. de dag/avond waar we op gewacht hebben :bounce:

na zoveel dagen, minuten en uren te hebben gewacht, was het dan eindelijk zo ver, 11 April 2009 - Pussy Motherf*ckers!

Zaterdag eerst even te hebben gewerkt,, begon ik al het gevoel te krijgen van te gaan rossen @ werk, maarja dat kan ik jammer genoeg niet maken,, na het werk even te hebben gedouched ging ik naar station iemand ophalen.

, 13 april 2009 15:00
Translated Visions

Gisteren was Translated Visions. Het werd beschreven als onder andere drumm & bass, techno en breakcore. Nu ben ik meer van hellfish&the producer, frazzbazz, Drokz. Ik verwachte een licht feessie met softe muziek. Niets bleek minder waar. Toen ik binnenkwam, beleefden mijn trommelvliezen al een muzikaal orgasme door de dikke bass die dj Hilarious uit de boxen schalde. Ik mocht haar laatste tien minuten nog beleven en daar was ze zelf volgens mij uiterst ontevreden over. Over het publiek althans.

, 13 april 2009 13:01
The Decennium

11 Arpil 2009 Argus Presents The Decennium

Het is 20:45 als ik mijn fiets pak en richting Argus fiets. Eerst langs de pinautomaat hier 400 meter vandaan geld trekken en door fietsen naar de pomp zo’n 100 meter verder sigaretten halen. Met een haastige snelheid rijdt ik vanuit Kooimeer richting Daalmeer, wat een klere end fietsen is dat toch eigenlijk. En andere maar klagen dat ze zo ver moeten fietsen.

, 12 april 2009 15:03
Ik zit nog steeds te twijfelen of dit nou een persoonlijke bedankbrief word of een verslag!
Ik heb het feest Maar GEWELDIG gegeven, omdat ik niet hogers mocht kiezen.
Maar gister was het Goede Zaterdag een gelovig-feest volgens de Technoboyanen. Dit festijn voor mensen die geloven in muziek werd in het heilige Utrecht gevierd door Passionele (krachten in het heetst van de strijd, waren net 18.

Tyc, 12 april 2009 08:47
Bassleader

Bassleader 09. eerst ff melden dat ik het jammer vond dat de hardtechno/schranz zaal wegviel voor deze editie. Deze stroming knalt gewoon ook hard! maar oké, half 7 trein gepakt naar flanders expo met die 3 goei maten (vele die paste :s) waar we tegen 10 uur binnenwaren. Vlotte reis en al goed gelachen. Vrienden vonden het te gek dat we meteen de tram konden pakken en gewoon binnenwandelen.

Stijn'', 8 april 2009 16:05
Zomaar op een gekke dag zeiden we tegen elkaar. laten we onze verjaardag nou net eventjes anders gaan vieren. een PsyBeaverchicks on Tour vol met fluo, flowers, butterfly's, goa, psy, tech, ambient, chill,fruit,wierook en natuurlijk allemaal leuke, happy, gezellige mensen op het feest. Afijn, alle voorbereidingen waren getroffen. de Beaverchicks een ieder op ze eigen manier uitgesloofd. en uiteindelijk dat we onze creativiteit konden uiten in het onwijs relaxte pand de sluizen.

Beaverchic, 7 april 2009 10:07
Bassleader

neh k zal mijn ervaring van bassleader ook eens neerpennen :)
wij moesten licht en geluid doen
dus je zult wel merken dat ik het heel anders heb ervaren allemaal :D

Zaterdag half 1 smiddags de trein gepakt vanuit over richting sint pieters
en mooi om half 3 smiddags kwam ik int station aan.

, 7 april 2009 01:26
Bassleader

Bassleader: the Capital of the Harder Styles

Reizen und zo
Om half acht vertrokken met de bus vanuit onze hometown De Pinte en via nog een tram zijn we tegen acht uur bij de Expo aangekomen.

Éclats De Noisettes, 6 april 2009 21:30
Quest4Trance 4

Zaterdag 4 april was het weer zover de derde editie van Quest for Trance.
Dit feest wordt georganiseerd door Martin (El Haag) en wordt gehouden in club Bazart in Den Haag.
De club zelf is niet echt groot maar groot genoeg om dit feest hier te organiseren.Martin organiseert dit feest om onbekend talent een kans te geven om te draaien. Ik heb nu twee edities meegemaakt en Martin bewijst dat je geen grote namen hoeft op te trommelen om een heerlijke zweefavond te hebben.

anjunian, 6 april 2009 20:45
Bassleader

Bassleader 2009

Eindelijk was het 04/04/09 hoog tijd voor Bassleader, met een gemengd gevoel ging ik naar het feest toeleven.
Vooral de vraag hoe wordt het bleef bij me steken.

Doorreis
Na het afspreken aan het station met onze bende werd het hoogtijd om de trein op te kruipen!
Op de trein nog wat lullen over wat er komen zou waren we uiteindelijk in Gent aan beland!
Daarna naar de tram gegaan, na 5 minuten wachten was hij daar.

, 6 april 2009 19:02
Bassleader

Bassleader 2009

Ja, ook dit jaar gingen we naar het Belgische Bassleader. Dit keer in een andere formatie, maar wel weer met dezelfde auto problemen. Maar aangezien we dit keer wel genoeg auto’s hadden was het een minder groot probleem. 2 Uurtjes rijden naar Gent om daar lekker te gaan kamperen! Zoals te zien is hebben we wel even duidelijk gemaakt dat wij er waren. Alleen waarom onze barbecue steeds weer mislukt is mij een raadsel. Maar ach, de hamburgers waren nog best te vreten.

, 6 april 2009 12:45
STRP Festival

STRP Verslag

Eindelijk was het dan 4 april, lang op gewacht. Toen de geruchten waar bleken te zijn dat Aphex Twin met een andere artiest genaamd Hecker zou optreden en ook Squarepusher en Venetian Snares naar Eindhoven zouden komen was het natuurlijk fantastisch nieuws om te horen! Omdat Squarepusher na een hele lange tijd eindelijk eens naar Nederland kwam, vond ik het verbazingwekkend dat hij in zo’n korte tijd weer ons kleine kikkerlandje aandeed.

Fabbo Grebo, 6 april 2009 00:17
Knock Out!

Feest: Knock Out!
Organisatie: B2S
Locatie: Silverdome, Zoetermeer
http://album.partyflock.nl/63438692.jpg

De startopstelling voor de de “race of the harderstylez” was als volgt,
22:00-23:00 Fausto
23:00- 0:00 Technoboy
00:00-01:00 Headhunterz vs. Wildstylez
01:00-02:00 Tuneboy
02:00-03:00 D-Block & S-te-fan
03:00-04:00 Zany vs noisecontrollers
04:00-05:00 Tatanka
05:00-06:00 Dana
06:00-07:00 Evil Activities
Hosted by: Mc Ruffian

http://album.partyflock.nl/63438857.

Thijsonwijs, 5 april 2009 16:11
Knock Out!

B2S blijft ons steeds verassen met nieuwe concepten. deze maal KNOCK OUT in het Silverdome te Zoetermeer! De organisatie, B2S had naar eigen zeggen dit nieuwe concept gelanceerd in het Silverdome in verband met het ongelooflijke geluid ter plekke.
Zelf had ik eigenlijk niets dan slechte verhalen gehoord over deze locatie, maar alles krijgt een verdiende kans.

sweetdreamsss, 5 april 2009 09:25
Knock Out!

B2S Proudly Presents: Knock Out
Vandaag was het dan zover, we mochten eindelijk officieel vandekaart.nl op Knock Out in ZoetahMeah. 2 weken geleden op sensatie zwart België geweest en ons daar prima vermaakt dus de organisatie moest zeker zijn best doen om ons weer te plezieren. Ook vanwege het nieuwe concept was ik erg benieuwd naar wat het zou worden.

Lovin' the hardstyles, 5 april 2009 07:49
Optima Forma

Onder het mom van beter laat dan nooit toch nog maar een verslag van Optima Forma. De hitte van de afgelopen dagen steekt aardig af naast de warme gevoelens die terug komen bij de geweldige nacht in de lexion.

Fred Henderson
Bij binnenkomst was Fred Henderson al lekker aan het knallen, er werd vanaf het begin al stevig gedraait, wat ik persoonlijk goed kan vertoeven.

Ghosttown

28 Maart 2009: GhostTown 2009

20:00 Verzamelen: Vertrek

Samen met 2 vrienden ging ik naar GhostTown 2009, maar voor het zo ver was eerst verzamelen en nog wat voetbal kijken.

Pietje B, 2 april 2009 17:56
FeestDatumAuteurPublicatie
Frea-XSpotjePepper29 apr 2009
In Qontrol28 apr 2009
7th Heaven28 apr 2009
In QontrolStanley3x028 apr 2009
In Qontroltesju27 apr 2009
Kinky paradisePrivatdancers27 apr 2009
Frea-X27 apr 2009
In Qontrol(6) Danger Angel (6)27 apr 2009
In QontrolBass-Shifter26 apr 2009
In QontrolThijs-BK26 apr 2009
In Qontrolkillingscum26 apr 2009
In QontrolThijsonwijs26 apr 2009
Hardcore Outlet:hyper:Moritz:hyper:25 apr 2009
Elixer21 apr 2009
Metz on Sunday invitesShowmelove21 apr 2009
AtmozMuzZ20 apr 2009
ElixerFoxxy19 apr 2009
Commu//nication/////Ah, sweet oblivion...\\\\\19 apr 2009
The Prodigy and Dizzee Rascal18 apr 2009
AwakeningsLucas8117 apr 2009
F*cking niet normaalsweetdreamsss13 apr 2009
Ultimate 90'sDon B. B)13 apr 2009
Pussy MotherfuckersKlyeine13 apr 2009
Time WarpEddieee13 apr 2009
Pussy Motherfuckers13 apr 2009
Translated Visions13 apr 2009
The Decennium12 apr 2009
10 Years of TechnoboyTyc12 apr 2009
BassleaderStijn''8 apr 2009
PsyBeaverchicks on TourBeaverchic7 apr 2009
Bassleader7 apr 2009
BassleaderÉclats De Noisettes6 apr 2009
Quest4Trance 4anjunian6 apr 2009
Bassleader6 apr 2009
Bassleader6 apr 2009
STRP FestivalFabbo Grebo6 apr 2009
Knock Out!Thijsonwijs5 apr 2009
Knock Out!sweetdreamsss5 apr 2009
Knock Out!Lovin' the hardstyles5 apr 2009
Optima Forma' B) Minister van Sterke Drank B)4 apr 2009
GhosttownPietje B2 apr 2009