Partyflock
 
Verslagen · augustus 2007
­ Nederland
Liquid outdoor

" Hey, we gaan naar Buren!"

" Buren, waar ligt dat?"

" Volgens mij in de buurt bij Tiel, maar ik denk; tomtom aan en GAAN!"

Zo gezegd, zo gedaan zijn we met z'n 5-en richting Buren gereden om een kijkje te nemen bij Liquid Ourdoor. De lineup klonk ons al als muziek in de oren en voor 20 euries kun je geen armoe lijden zeg ik altijd maar!

Onderweg zat de stemming er al goed in, gemixt cd'tje van EJC, broodje erbij, doet altijd goed :).

Baske @ :o :), 30 augustus 2007 13:09
Mystery Land

Boh gek! Eindelijk bijgekomen van Mysteryland!

Stond zaterdag ochtend om 6 uur op, om 7 uur werd k opgehaald door Roel en Bjorn en werd ik in geleen afgezet bij de bus. Daar stond de bus al en we konden er meteen in, maar uiteraard eerst nog ff buiten hoie zeggen tegen de taxi's en een sigaretje roken.

, 28 augustus 2007 16:45
Mystery Land

Is er plaats voor NOG een Mysteryland verslag? In ieder geval voor de trance en dus Armada liefhebbers, dit is verslag numero 18 (y)

Rond twee uur 's nachts lagen we weer uitgeput in ons Aqua-bed. Vanmorgen alle hens aan dek voor Mysteryland. De bekende rituelen om op ons feest-best eruit te zien. De jaren gaan tellen, maar op de een of andere manier is dat steeds minder belangrijk allemaal. Het genieten staat voorop. De rest is bijzaak. Niet wie er komt, maar wat er te horen is.

alphons, 27 augustus 2007 16:37
Love Parade

Love Parade(de Nederlandse kar) blijft het mega-evenement van Europa

Afgelopen woensdagavond werd onze conceptdesigner in contact gebracht met de enige Nederlandse kar dit op het grootste buitenevenement van Europa al jaren is ingepland. Er heerste paniek in het Nederlandse kamp, er moest geschakeld worden, en men kon hem vanaf andere edities van de Love Parade in Berlijn.

Wild Romance, 27 augustus 2007 09:13
Mystery Land

Mysteryland 2007

(kleine compulatie die ik snel heb gemaakt)

's ochtens om half 12 op het station wachtend op de trein naar Mysteryland, mijn eerste outdoor festival. Ik ben benieuwd.

Na een klein half uurtje stappen we bij station hoofdorp op de bus. Waar ik al menig bekende mensen tegen kom die ook op het laatste moment hebben besloten toch maar te gaan.

http://lh3.google.nl/w.tetteroo/RtFbTjd_n1I/AAAAAAAAAJM/tTH1aDEFp98/DSC02401.

Dj Marinus, 26 augustus 2007 20:35
Mystery Land

Yesterday is history
Today is a gift
Tomorrow is a mystery. Zoals eerder vermeld had ik mij voorgenomen deze zomer zoveel al dan niet alle Nederlandse outdoor festivals te bezoeken waar er hardcore gedraaid zou worden.
Defqon, Groud Zero, Dominator en Decibel was ik dus al geweest en dus was het deze week tijd voor een thuiswedstrijd op het Floriadeterrein bij Hoofddorp.
Maar je begon je verhaal met festivals waar hardcore gedraaid werd.

[023] PimRitsel, 26 augustus 2007 14:43
Mystery Land

Yesterday is History, today is a Gift, tomorrow is Mystery.
Op zaterdag 25 augustus bezochten 60.000 partypeople het Floriade terrein in de Haarlemmermeer om een sprookjesachtige dag te beleven. Daarmee was het laatste grote dance-evenement van deze zomer 5 dagen van tevoren stijf uitverkocht.

Rond 12 uur kwamen we aan op station Hoofddorp, waar de pendelbussen ons naar het festival terrein zouden brengen.

Annavanv, 26 augustus 2007 14:13
Mystery Land

Yesterday was history, today is a gift, tomorrow is MYSTERY

Was echt een topdag.

We gingen om 11.uur met de trein richting hooddorp.Daar aan gekomen staan de pendelbussen al klaar,alleen jammer dat je daar eerst een kaartje voor moet kopen .Had niet erg geweest als de wacht tijd niet ongeveer 1 uur had geweest.Dus een taxi naar het terrein.Dat was super makkelijk en eigenlijk niet eens duur.

danscafebarenboos !!, 26 augustus 2007 13:45
Mystery Land

Mysteryland 2007.
We kwamen aan met eventravel bij ingang Oost (dit was uiteindelijk nog 25 kilometer lopen maar dat vertelde niemand erbij)

Even de plus en de minpuntjes op een rij :

- Het terrein is kilometers lang, alles ligt veel te ver uit elkaar, en omdat je toch alles wil zien ben je overal maar even en ga je weer rondlopen
- 60000 kaarten verkocht dit jaar, 50000 was ook wel genoeg geweest ;)
- Armada, waarom die tent verdomme! Het was bij Armin te druk om los te lopen.

, 26 augustus 2007 13:21
Mystery Land

Een goed begin is het halve werk (iets in die geest dan). Dat bleek afgelopen zaterdag wel. Netjes om 10.50 uur gingen de poorten van het ML terrein open. Hierdoor konden we lekker op tijd bij Cor Fijneman aanwezig zijn die als schone taak had opgekregen om de Q-Dance voor deze dag muzikaal te openen.

http://album.partyflock.nl/18452335.jpg

En zoals we dat op de Q-Dance gewend zijn is het rustig opbouwen van een set niet mogelijk. Dus werden er direct de tandjes erop gegooid.

:bounce: Don Leo :bounce:, 26 augustus 2007 13:19
Mystery Land

Op dinsdag heb ik de tickets gekocht bij FreeRecordShop en de dag erna was het uitverkocht. Op de 'grote dag' was het lekker weer, kwamen we omstreeks 14 uur bij station Hoofddorp en de pendelbussen stonden klaar ging heel snel om een kwartier later bij het festivalterrein te zijn. Toen bij de ingang kaarten scannen, etc. en bij de fouillering moest iemand flesje parfum van 60 euro in de vuilnisbak mikken. Eerst maar een beetje samen over terrein wandelen.

Save Planet Exit, 26 augustus 2007 12:28
Sonne Mond Sterne

Nature One: een open-air mainstage, een zeer grote circustent en een x-aantal lange tunnelachtige bunkers vol met keiharde hardcore en rauwe techno. het klinkt aardig heftig. maar met een eindtijd van 6:00 (! ) de eerste nacht, en slechts 9:00 de tweede nacht valt het allemaal wel reuze mee.

MarijN, 25 augustus 2007 07:27
Zucht. Dit was voor mij de derde Lowlands op rij, en terwijl ik van menig medefestivalganger van te voren te horen kreeg dat ze de line-up dit jaar veel beter vonden als andere jaren, ( + het feit dat het zo snel al helemaal uitverkocht was) ging ik met een heel ander gevoel naar Lowlands. Ik had er minder zin in, vanwege het ontbreken van de grote namen dit jaar.

Akki_DK8, 23 augustus 2007 11:47
Decibel

Waar ga je liever heen; dag- of nachtfeesten? Dit vroeg mijn vriendin me vorige week. Eerlijk gezegd heeft het beide wel z’n charmes. De gezelligheid van een zonnige dag of de magie van een nachtje grandioos doorhalen; het heeft allebei wel wat.
Nee. als ik dan toch mag kiezen, geef me dan maar een feestje naast de deur. Geen gezeik met openbaar vervoer en pendelbussen (hoewel het meestal vrij aardig geregeld is) maar gewoon lekker relaxed op het fietsje naar je favoriete party.

Bombing Eardrumz, 20 augustus 2007 21:13
Lakedance

Zo genoten, dat ik toch een verslagje wilde schrijven B)

Ik was niet zo heel vroeg, maar ook zeker niet laat. Ik was rond 3 uur daar. Mijn auto geparkeerd (netjes geregeld!) en ik liep naar de ingang. Daar stonden de mannen van House-on-wheels B)

Leuke gasten, mooi initief! "Mensen bij de ingang al vermaken". Ik had ze al eerder ontmoet bij de ingang van Emporium. Ook nu even een praatje gemaakt, ze hadden weer hun electroniche percussiepad (Roland Handsonic) bij.

, 20 augustus 2007 17:27
Dancetour 2007

Dancetour 2007 Eindhoven

Eindelijk weer eens iets fatsoenlijks dicht bij huis. De goede feestjes in Eindhoven zijn op 1 hand te tellen, terwijl er toch een aantal zeer goede DJ's uit lampengat komen. Het weer was onstuimig, volgens Piet (F*cking) P., de weer boeman. Dus de paraplu maar mee. In de avond zou het gaan regenen, en dat heeft het gedaan. Maar goed even bij het begin beginnen.

Rond 1 uur naar het NS station alhier, na 9 minuten staan we in Eindhoven.

alphons, 20 augustus 2007 15:01
Dancetour 2007

Dancetour 2007.

00:00 - 00:00: MC: Villain
13:00 - 14:30: Dazzle
15:00 - 16:30: Menno de Jong
16:30 - 18:30: Ferry Corsten
18:30 - 20:00: Bart Claessen
20:00 - 22:00: Marco V

Ik vond het al met al een heel slap feest. Ik kan alleen maar zeggen dat het bier, de wc's en de vrouwen goed geregeld waren. Het geluid was veel te zacht. Ik stond 1,5 meter van de dicht bijzijnste boxen stapel maar dit gaf niet het optimale voor geluid. Nog niet eens voldoende te noemen.

berrys, 20 augustus 2007 00:27
Decibel

"Operation" Decibel

vrijdag 17-08:
het is half 11 en ik en 3 maten lopen naar Leiden Centraal station. Op naar tilburg! (waarom nu al? lees je verder). eindelijk in tilbrg rond 12 uur gelijk met de taxi naar Beeske Bergen. we werden in de nacht pal voor de nog gesloten ingan afgezet. we zijn toen over de hekken van speelland geklommen en stilletjes naar een goed punt gegaan waarvandaan we de boel goed konden overzien.

>Ruben<, 19 augustus 2007 22:39
Decibel

Het Feest: Beter Dan Geweldig!
Het Personeel: Waardeloos!

De Pendelbus kost 5 euro, dan heb je een retourtje. beetje veel dacht ik bij mezelf want voor 5 Euro heb je een "met elkaartje" en kun je met zijn 2en voor 5 euro de hele dag onbeperkt bussen door brabant. maar goed, voor deze ene keer. Komen we aan. ja hoor een rij van hier tot tsja.

einahpetS, 19 augustus 2007 19:46
Decibel

Het was vrijdag 17 augustus. Ik stapte met tegenzin mijn bed in. Ik wist zeker dat het een lange nacht zou gaan worden. Met de gedachtes aan decibel heb ik een zeer onrustige nacht gehad. Gelukkig toch nog een beetje geslapen en toen ging om 7 uur eindelijk de wekker.

Hoppa, gelijk wakker. Even lekker gedouched. Stevig ontbijt genomen (boterham met gebakken ei) en toen was het rond 8.15 tijd om mijn maat op te halen waarmee ik samen de beekse bergen zou gaan betreden.

, 19 augustus 2007 17:22
Decibel

Decibel:

Het is weer tijd voor een verslag over een festival dat ik bezocht heb waar ik weer heel bijzondere dingen heb gezien, gehoort, gedaan en heb meegemaakt.

Een festival waar ik mensen met bomen heb zien schuren, vrienden op wespennesten gaan zitten, DJ's dropjes uitdelen en de mooiste hardstyledames hand in hand gaan met de ruwste terrorgasten. Alles kwam op zaterdag 18 augustus te samen in de Beekse bergen waar B2S weer een nieuwe editie van Decibel voor ons in petto had.

[023] PimRitsel, 19 augustus 2007 11:23
Decibel

Ook ik ga maar is aan de slag met mijn verslag van Decibel!

Wij hadden de planning om om 16.00 uur bij Zany op Mainstage te beginnen. Door wat oponthoud met parkeerplek zoeken kwamen wij uiteindelijk om 16.10 uur aan bij Zany.

, 19 augustus 2007 11:21
Decibel

Het is zaterdag ochtend en ik sta op met een lichtelijk zwaar hoofd knap heh? de avond ervoor nog een paar pintermannen op want verleden jaar sliep ik zo verrot slecht voor Decibel daar had ik nu geen last van :D heb heerlijk geslapen :D moest alleen effe wakker worden hahaha.

Distorded Freak, 19 augustus 2007 09:28
Decibel

http://partyflock.nl/images/upload/104768_regular.

GhansCore, 19 augustus 2007 05:07
FFWD Afterparty

Eenmaal in het Maasgebouw aangekomen verbaasde ik me om de vele mooi ingerichte zalen. Het hele feest straalde een bepaalde intimiteit en chique-heid uit. Goede muziek en een duidelijke scheiding van de zalen maakte het geheel wel erg aangenaam.

, 17 augustus 2007 12:13
Nature One

*waarschuwing* dit is een érg lang verslag :D kan er niets aan doen. schrok er zelf ook van :P

Zo. Eindelijk rust! De (derde) was draait, m'n 'kampeeruitrusting' is weer opgeruimd. Heb een glas rosé voor mijn neus en een sigaret in de hand, Remy ‘pompt uit de speakers’… Chiiillll.
En dan kan ik nu beginnen met een verslag te maken van afgelopen weekend.

Nature One 2007!
Samen met Leonie heb ik maanden geleden besloten hierheen te gaan.

, 15 augustus 2007 14:43
Nature One

Donderdag 2 augustus samen met een vriendin naar Duitsland vertrokken om 2 festivals te gaan bezoeken. Nature One en Sonne Mond Sterne. Het eerste festival waar we arriveerden was Nature One. (ik heb nog nooit zo'n grote camping gezien ) Op de hele camping stond alleen maar jeugd met campers, tentjes, vouwwagens en muziek, veeeel muziek! Na een uurtje na aankomst stond ons geweldige tentje (jeeej), de stoelen werden gepositioneerd en de rosé ging open. Die avond was de camping party.

, 15 augustus 2007 13:41
Dichterlijke dichters dagen der doorgefeeste Solaristen

Er was eens…. ik zou het eigenlijk niet weten,
ik ben namelijk 3/4 van afgelopen weekend vergeten.
Het ene moment zit ik vrijdag op de A2 te rijden,
het andere moment ben ik mezelf op maandag ochtend met eiergooien aan ’t verblijden.

1Roy@everyparty=altijdgoed, 15 augustus 2007 02:36
Dichterlijke dichters dagen der doorgefeeste Solaristen

Er was eens…. ik zou het eigenlijk niet weten,
ik ben namelijk 3/4 van afgelopen weekend vergeten.
Het ene moment zit ik vrijdag op de A2 te rijden,
het andere moment ben ik mezelf op maandag ochtend met eiergooien aan ’t verblijden.

1Roy@everyparty=altijdgoed, 15 augustus 2007 02:35
Sonne Mond Sterne

Sonne Mond und Sterven van geluk :lief:

De piep in mijn oren is nog vers, mijn voeten zitten nog onder de bloeduitstortingen, schrammen, en het lichaam is nog kromgetrokken van al het raven, plus mijn stem klinkt alsof ze met een schuurmachine van de praxis over m’n stembanden geknalt zijn.
De herrinneringen zijn nog vers dus zoals elk jaar is het weer tijd voor verslag.

Een verslag van een festival waar ik al naar uitkijk vanaf het moment dat ik thuiskom van het jaar ervoor.

, 15 augustus 2007 01:52
Wonderland

het is weer augustus! de maand dat wonderland gehouden word in het pitoreske langlaufgebied waldfrieden in duitsland bij osnabruck. een stuk natuur wat hier en daar ook wel aan het zwarte woud doet denken en oppassen als je een wandelingetje wil maken, je kan er uren ronddwalen en bent zo verdwaalt. zorg in iedergeval dat je de muziek kan blijven horen.
na een uur of 3gereden te hebben kwamen we zaterdagmiddag om een uur of 4 aan, het weer was prachtig de mensen hadden er allemaal zin in.

, 14 augustus 2007 07:05
Neetjur Wan

Nuttige links :
http://www.neetjurwan.nl/
http://www.nature-one.de/events/nature-one/
http://smltd.tv/
http://www.reuselcity.nl/v8/index.php?uid=fot&fot1_id=559&fot1cat_id=

Ok (y)The week after. Muziekje derbij ! Al zullen sommige van jullie Neetjur Wan al lang kennen, en sommige misschien ook gewoon helemaal niet. Voor mij was het de eerste keer (y) En terugkijkend op deze "georganiseerde Chaos" ,zoals Michel VJ me direct opmerkte, NW-zaterdag rond 18:00 uur, :D.

davidjd_b, 14 augustus 2007 00:26
Net terug van vakantie stond het eerste festival voor ons al weer in de boeken. Hadden wij in Frankrijk tussen de 25 en de 30 graden met zon, kregen wij dit cadeautje hier weer opnieuw. Toen wij in de auto stapten om naar Roermond te vertrekken scheen de zon volop.

Rond half 2 liepen we het festival terrein op. Na de gebruikelijke poespas bij de toegang, security etc, mochten wij de eerste stapjes op het terrein maken dat vanaf de ingang tot achterin in sfeer gezet was.

Funnyhappyviper, 13 augustus 2007 13:26
Sensation

Black Is The Magic That Will Take Over Your World
Black Is The Hole You Will Be Drawn Into
Black Is The Virus That Will Run Through Your Veins
Black Is The Light That Will Blind Your Eyes
Black Is The Shadow That Will Lead You To The Darklands
Black Is The Identity That Will Change Yours Forever

Tja Sensation, you either love it or hate it. Ik hoor bij de eerste groep in ieder geval.

Stefanovic b), 13 augustus 2007 00:35
Misschien is het niet gebruikelijk dat een organisator een verslag schrijft, hier op PF maar 11 augustus was dan ook wel zo’n bijzondere dag, dat ik dit gewoon weg niet kan laten.

Al maanden geleden waren we begonnen met de voorbereidingen. BKJN events zou een nieuwe stap voorwaarts zetten en dat wel op een van de grootste dance parades van Europa.

XXL, 12 augustus 2007 18:35
FFWD 'Fit For Free Dance Parade' Rotterdam 2007, The Catwalk

De vorige FFWD was volledig in het water gevallen. Ik kan me eigenlijk alleen nog maar de enorme rotzooi en het eten bij de Mac Donalds herinneren. Maar vandaag een herkansing. H*n*k*n heeft zich teruggetrokken als sponsor, nu is het de fitnessketen 'Fit for Free' die als hoofdsponsor fungeert. Het mooie weer. Minder seks, helaas, en meer muziek. De verwachtingen zijn hoog voor "The Catwalk".

alphons, 12 augustus 2007 16:42
Goedenmorge/middag/avond whatever,

Op mijn telefoon gekeken naar de tijd was t 01.30 ik dacht: WHOPPA vandaag naar Rotterdam knallen! Lekker naar mn bedje gegaan. lekker de oogjes rust geven. Om 09.50 hoor ik ineens t duitse luchtalarm wat als mijn wekker fungeert afgaan. HUP! uit mn nest laten pleuren en hop onder de douche. Onder de douche vandaan gekomen. ff naar de kast rennen. ff kijken wat ik vandaag toch aan moet trekken. ik was er al snel uit.

The Jeweler, 12 augustus 2007 03:20
Dominator

DOMINATOR

Eindelijk was het dan zover, het mega hardcore festival in stad grunn.
Super dat we zo´n feest hier hebben.
Zaterdag ochtend vroeg opgestaan en me voorbereid op een super wrede dag vol Oldschool,hardcore en terror.

050-Grunn, 10 augustus 2007 17:09
Nature One

Nou nou, Nature One 2007 zit er op. En hoe. Over het feest kan ik heel kort zijn, in 1 woord: geweldig! Is met helemaal niets te vergelijken, nog nooit zo'n super locatie gezien. Het was 1 groot feest, zowel op de campings als op het festival terrein zelf.

We waren speciaal tot maandag op de camping blijven staan om er zeker van te zijn dat we maandag middag lekker nuchter achter het stuur konden gaan zitten voor een veilige terug reis maar toen begon alle ellende.

, 10 augustus 2007 09:44
Raadhouseplein

raadhouseplein 2007

eerst kwam hardbangers met de opening tot 21.45
ze draaide eerst scope dj : lockdown ( een mooie plaat om te openen ).
en zoals we gewend zijn van sybren kwam er een stuk geluid uit :D.

verder op de avond werd er wel mooie muziek gedraait ook nog enkele jump gehoord. en veel hardstyle.
Toen kwam A-drive ( de dj die ook of defqon.

robv, 9 augustus 2007 17:13
Boudoir Bizarre

Uiteindelijk was het dan zo ver, na al menig kinky feest te hebben bezocht was het nu tijd om eens te gaan ontdekken wat Boudoir Bizarre in de waakzaamheid zo bijzonder maakt.

Na een lange auto rit kwamen we aan op de plaats van bestemming en aangezien we van begin tot het eind aanwezig wilden zijn waren we er rond 22.00 uur.

Na binnenkomst en omkleden arriveerden we in de party areas waar we werden ontvangen met welkoms drankje en een erg prettige aanvangsmuziek.

, 9 augustus 2007 13:31
Reng Deng Deng

'De Waerdse tempel is de 2e HMH'
Een discussie waar maar geen eind aan te breien was op de flocks/forum.
gek genoeg is de HMH mijn favoriete tent dus moest ik maar eens gaan kijken hoe het 'kleine broertje' ervoor stond :).

na een rit van pakweg 45 min zag ik in de verte al de autos in nette rijen staan en plukjes mensen zag ik enthiousiast richting de WT lopen.
fouilleren ging lekker snel & muntjes waren ook lekker makkelijk geregeld voor een euro p/stuk.

Faniac, 7 augustus 2007 20:35
Pinky'z Monday

?

, 7 augustus 2007 03:27
Steam Sunday Special

Steam Sunday Special @ Whoosah
Ik had weleens eerder gehoord dat er bij deze strandtent vette minimal feesten gehouden werden, dus besloot ik maar eens en kijkje te nemen. Een extreem hete zondag dat het was, volgens mij de warmste tot nu toe, was het al mega druk bij de Whoosah in de middag met vele zon aanbidders.

Het viel me op dat er een hele relaxte sfeer bij de Whoosah hangt.

, 7 augustus 2007 03:20
Armada

Armada @ The Beach 2007, Bloemendaal

De hele week regen, wind, hagel, sneeuw en meer van dat soort ellende. Maar de weermannen en vrouwen op tv werden steeds vrolijker naarmate het weekend dichterbij kwam. De zomer zou dan eindelijk eens gaan beginnen. Kwam goed uit want we hadden Armada @ The Beach op ons lijstje staan.

alphons, 6 augustus 2007 16:21
Loveland Festival

Zwaar gebaald aan het begin van het feest. Drie kwartier voor de ingang gestaan in de brandende zon omdat de organisatie maar twee ingangen voor loveland tickets had tegenover een stuk of zes voor ticketbox (hoezo kan je als organisatie zo'n foute inschatting maken? Je hebt toch zicht op je verkoop). Echter had bijna de hele rij loveland tickets en dus kreeg je trechtervorming. Leuk hoor dat de persoon van loveland die toezicht hield ijsjes uitdeelde.

Sancti, 5 augustus 2007 13:34
Gay pride

De gaypride is weer voorbij en ik ben weer weg uit het Amsterdamse. Het flyeren verliep prima -we zijn zelfs behoorlijk wat Brabo's tegengekomen!- maar toch was ik ontzettend blij toen ik weer in de auto naar huis zat! Er is geen stad in Nederland zo koud en ongeïnteresseerd als Amsterdam en zelfs al word ik als drag constant aangesproken en gefotografeerd, mijn toch bijzonder interessante gezelschap werd constant achterover de menigte in geduwd om dichter bij mij te kunnen staan.

, 5 augustus 2007 11:41
Nederland is weer een dance-festival rijker. Op zaterdag 4 augustus vond in recreatiegebied het Twiske, vlakbij Amsterdam, een nieuw open air festival plaats: Welcome to the Future. Met op 2 buitenpodia en in 2 tenten ruim 30 nationale en internationale artiesten zoals Derrick May, Speedy J, Steve Bug, Mathew Jonson (als vervanger voor Luciano), Shinedoe, Rejected, Josh Wink en Karotte.

Annavanv, 5 augustus 2007 10:47
FeestDatumAuteurPublicatie
Liquid outdoorBaske @ :o :)30 aug 2007
Mystery Land28 aug 2007
Mystery Landalphons27 aug 2007
Love ParadeWild Romance27 aug 2007
Mystery LandDj Marinus26 aug 2007
Mystery Land[023] PimRitsel26 aug 2007
Mystery LandAnnavanv26 aug 2007
Mystery Landdanscafebarenboos !!26 aug 2007
Mystery Land26 aug 2007
Mystery Land:bounce: Don Leo :bounce:26 aug 2007
Mystery LandSave Planet Exit26 aug 2007
Sonne Mond SterneMarijN25 aug 2007
A Campingflight to Lowlands Paradise 2007Akki_DK823 aug 2007
DecibelBombing Eardrumz20 aug 2007
Lakedance20 aug 2007
Dancetour 2007alphons20 aug 2007
Dancetour 2007berrys20 aug 2007
Decibel>Ruben<19 aug 2007
DecibeleinahpetS19 aug 2007
Decibel19 aug 2007
Decibel[023] PimRitsel19 aug 2007
Decibel19 aug 2007
DecibelDistorded Freak19 aug 2007
DecibelGhansCore19 aug 2007
FFWD Afterparty17 aug 2007
Nature One15 aug 2007
Nature One15 aug 2007
Solar weekend festival 20071Roy@everyparty=altijdgoed15 aug 2007
Solar weekend festival 20071Roy@everyparty=altijdgoed15 aug 2007
Sonne Mond Sterne15 aug 2007
Wonderland14 aug 2007
Neetjur Wandavidjd_b14 aug 2007
Solar weekend festival 2007Funnyhappyviper13 aug 2007
SensationStefanovic b)13 aug 2007
Beter kom je niet The FFWD AfterpartyXXL12 aug 2007
FFWD Fit for Free Dance Paradealphons12 aug 2007
FFWD Fit for Free Dance ParadeThe Jeweler12 aug 2007
Dominator050-Grunn10 aug 2007
Nature One10 aug 2007
Raadhousepleinrobv9 aug 2007
Boudoir Bizarre9 aug 2007
Reng Deng DengFaniac7 aug 2007
Pinky'z Monday7 aug 2007
Steam Sunday Special7 aug 2007
Armadaalphons6 aug 2007
Loveland FestivalSancti5 aug 2007
Gay pride5 aug 2007
Welcome to the future FestivalAnnavanv5 aug 2007