Partyflock
 
Verslagen · juli 2006
­ Nederland
Tomorrowland

Tomorrowland in de meest subjectieve betekenis (y)

heel beknopt :
een camping bij een festival vinden, hoe moeilijk kan zoiets nou wezen? nou verekkes moeilijk :s
zaterdag avond campingfestival, goed maar miste net dat. er helemaal voor gaan moment :/
zondag zoals ik bij de opmerkingen las. ze konden het beter Rainland noemen. :vaag:
beoordeling : subliem of fantastisch (y)

Oké nu ben ik nog niet veel gewoon, dus bekijk het verslagje zoals je het zelf wil zien natuurlijk.

bounz™, 31 juli 2006 17:25
Free Festival

http://pic.piczo.com/img/i89980132_33651.gif

Free Festival

Tja hier dan maar een verslag over het feest zelf, het publiek, de sfeer en de het aller belangrijkste de DJ's met hun muziekje! En niet over wie er niet en wel in mochten!

12 uur aangekomen bij de parkeerplaats.

, 31 juli 2006 13:29
ROCKIT open air

Onze eerste keer Rockit open air. De line up was van te voren veel belovend! En de goede berichten van het vorige jaar in ons achterhoofd, hebben wij Rockit open air verblijd met een bezoek. En laten Mysteryland dit jaar daarvoor schieten.

Om precies 10.45 uur stonden we voor de hekken. We wilde Dazzle, die om 11 uur moest openen verrassen maar ja, als men pas om 11.20 uur de hekken open gaat doen en voordat je dan bij het Deja Vu podium van Dazzle bent is hij al halverwege zijn set.

:bounce: Don Leo :bounce:, 31 juli 2006 12:11
Free Festival

Weining verslag te schrijven,. Na Zwemporium 2 maanden geleden en Plens Valley vorig jaar hebben wij lekker de benen genomen. Het is nu 18:05 uur, ik weet niet of het in Almere nog steeds met bakken uit de hemel komt, hier in Amersfoort wel iig. We waren voor 12:00 uur al binnen en met de regen die om 17:15 wel erg hevig werd zijn we vertrokken. De 5 uur die we er geweest zijn waren zeker wel goed te doen.

m i Q e, 30 juli 2006 18:13
Rush

Eerste keer dat ik bij een Rush feest ben geweest, dus wellicht zijn sommige van mijn observaties wat knullig. Enfin!

Bij aankomst iets voor 12 uur was het al redelijk druk, in een kwartier tijd was het bomvol. Tickets waren blijkbaar uitverkocht en dat was te merken.

De muziek was harder dan ik verwacht had, vooral erg strakke knallende doch zeer dansbare housebeats met diepe en lange grooves, soms wat electro of techno achtige klanken voor een stukje afwisseling.

Jotti, 30 juli 2006 15:43
Illegal vibes outdoor 2006

Wat een feest. prachtig en volgend jaar zeker weer heen!
Dit waren de laatste gedachten van menig bezoeker bij het verlaten van het feestterein van de Hells Angels in 2005.
Een jaar is lang, maar nadat het feest nog vele malen ter sprake is gekomen, komt dan toch eindelijk het bericht op welke data het weer gaat gebeuren in 2006.
Al maanden van tevoren staat vast wat er op die datum te doen is en niets en niemand gaat daar wat aan veranderen.

Skitter, 24 juli 2006 19:06
Zak

ik heb gewoon alles op zijn kop gezien letterlijk met allemaal oldskool hakkuh freaks om me heen :respect:

ik zweer het jullie, over en jaar zijn we die "legerfreaks die de naam GABBER al een aantal jaren misbruiken" weer vergeten en gaat het weer een nog veeeeeeeeeeel mooiere tijd worden in ZAK.

laten we hopen dat we weer die tijd krijgen dat als je iemand aanstoote en je Baco'tje uit je handen viel direct een nieuwe kreeg.

RATATAA!!, 24 juli 2006 18:53
Het was eindelijk 22 Juli 2006 voor ons. Dit was de dag waar de laatste 2 weken veel over gesproken werd! We vertrokken mooi optijd en gingen om half 2 richting harlingen. Na een half uurtje rijden waren we in harlingen aangekomen en dat kwam mooi uit zodat we van onze Sneeker Dj Shadowraiser konden mee genieten. Ik vond het een lekker setje die emiel draaide (Y)

Rond 3 uur besloten we maar eens ronde te doen en even richting de mainstage te lopen.

, 23 juli 2006 13:04
Om 12:00 startte de kolonne met vrachtwagens door de stad. Zelf was ik er pas rond 14:45. Ondanks een paar buitjes smorgens werd het toch nog een partij warm weer en was het gezellig druk toen ik aankwam op de Markt waar de trucks net voorbij kwamen. Hoe de route liep weet ik niet precies maar ze reden gewoon een (letterlijk) rondje door de binnenstad. Er waren o.a. trucks van Dubbelfrisss, Kloontjes, Glorification, Wittekerke, Rudolph, Zalinaz, 't Roefke en Nationaal.

, 23 juli 2006 10:42
Foto's komen zo spoedig mogelijk

Deel 1:

En zo zit je geheel onverwachts op een boerderij in Kimswerd te wachten tot de regen ophoud. :(
Het is nu dus 18:00 uur en ben dus eigenlijk halverwege het feest, maar door plotselingen meteologische omstangidheden was ik genoodzaakt het festivalterrein eerder te doen verlaten en jullie verslag te doen van wat ik tot nu toe heb meegemaakt.

[023] PimRitsel, 22 juli 2006 19:06
Love Parade

Na twee jaar pijnlijke stilte rondom de Siegessaüle in Berlijn, was de tijd toch weer rijp voor een nieuwe editie van de bekendste danceparade ter wereld: de Loveparade. Nadat er van te voren als vanouds weer de nodige stribbelingen binnen de organisatie waren, besloot de “vader” van de Loveparade afstand te doen van zijn “kindje”. Dr.

-Gonzo-, 18 juli 2006 19:06
Extrema Outdoor

Het was voor vele organisaties dit weekend strijden tegen de concurrentie! Waar zouden de mensen dit weekend voor kiezen…? Knijpen met de billen dus voor Extrema en UDC.

Dynamic Reflection, 18 juli 2006 11:00
Om 15:00 uur precies stond ik, samen met drie vrienden, te wachten op de bus die ons naar Monegros zou brengen. We waren gelukkig niet de enigen want er stond een behoorlijke groep Spanjaarden bij. Het was prachtig weer in Barcelona dus dat zou wat beloven voor de dag!

Na een plekje in de bus te hebben bemachtigt kon de busreis beginnen. Het was snikheet in de bus maar de airco begon al te blazen dus dat zou goed komen.

Kashu, 18 juli 2006 07:23
Dance Valley 2006

Ik wilde een mooi verslagje schrijven over de set van Danny Tenaglia (verder ben ik eigenlijk nergens geweest), maar ik kwam dit tegen en kan hier niets meer aan toevoegen:

http://www.volkskrant.nl/kunst/article331163.ece/De_magie_komt_slechts_van_50%2B_dj_Tenaglia/

Toch ligt de keuze van de organisatie om Danny Tenaglia als joker in te zetten voor de hand. Want wie het nieuwe Woodstock wil zijn, moet ook een Jimi Hendrix kunnen presenteren.

, 17 juli 2006 22:42
Love Parade

Loveparade 2006 The love is back http://www.mijnalbum.nl/Foto=C7H7I76G

Ik weet nog goed hoe blij ik was toen ik hoorde dat de Loveparade na een aantal jaren van afwezigheid weer zou doorgaan. Heerlijk nieuws. Vrijwel direct na de bevestiging dat het doorging vrije dagen opgenomen voor vrijdag de 14e en maandag de 17e. Vervolgens opzoek naar een hotel wat ook snel voor elkaar was. Top locatie op 10 minuutjes lopen van de Siegesaulle.

camel80, 17 juli 2006 21:22
Dance Valley 2006

Eindelijk was het dan zo ver. Het dance valley weekend was aangebroken. Vrijdag morgen om half zeven opgestaan, spullen ingepakt, en om acht uur reed ik richting Spaarnwoude.

Om tien uur kwam ik aan bij het dance valley terrein. Het was slecht aangegeven, waar de parkeerplaats was voor de campinggasten, maar na wat zoeken toch gevonden. Ik volg de instructies van de mensen daar, en parkeer mijn auto in de rij. Stom toevallig stapt uit de auto voor mij Menno, met hem ging ik naar dance valley.

, 17 juli 2006 19:02
Love Parade

Heej allemaal. Even een verslagje van een weekendje Berlijn. Donderdag kwam mijn beste vriendin bij mij slapen omdat we vrijdagochtend om 10 over 6 de trein moesten pakken op den haag cs. Onze intentie was om lekker op tijd naar bed te gaan zodat we goed uitgerust zouden zijn.
Dat is dus niet gelukt, door de warmte én een mug op de slaapkamer hebben we al met al 1 uurtje geslapen. Dus daar zaten we vrijdagochtend met een vermoeid hoofd te wachten op de trein.

, 17 juli 2006 17:00
Dance Valley 2006

Na vorig jaar totaal weggeregend te zijn op de camping, een blaassteking te hebben opgelopen en de ware aard van mijn ex te hebben gezien, ben ik dit jaar toch weer op de camping terechtgekomen.
Mijn tas stond al bijna een week klaar (ik hou van een gedegen voorbereiding) omdat ik vooral niet teveel wilde meenemen. Vrijdagochtend om 9.16 de trein ingehobbeld naar Hoofddorp om daar te worden opgehaald door Ron en Sylvia. Vanaf daar hup naar Spaarnwoude.

PukkiePuk, 17 juli 2006 09:47
Harder is beter

14 juli de dag voor de volgende famiebijeenkomst. Gepakt en gezakt bing ik de driery wiery mtf’ers nog ff saboteren op mijn werk en dan was het eindelijk tijd om mit der Zug nach das schöne Holland zu reisen. Kwestie van wat acclimatiseren ging ik in Tilburg bij Veertje (aka bling bling gabberin Samantha) logeren.
In Roosendaal werd nog een uurtje uitgetrokken om nog wat cd’s te kopen en te Aus schoppen.

, 16 juli 2006 20:33
Inqoming

Goed. als je voor een feest gaat, dan ga je ook om te feesten.
dat liet het deze keer ook zeker weer van zich af weten (y)

ik ging weg rond iets over 10 en kwam voor 11 aan (stapte per ongeluk 1 station verder uit dan echt nodig was, moet helemaal terug lopen :S)
locatie was niet moeilijk te vinden.

Pithune/Mass Vibrant, 16 juli 2006 16:44
Extrema Outdoor

Hallo beste partypeople.

sow nu ff onder het genot van een bakkie koffie alle indrukken van extrema 2006 op me in laten werken,. en. wat was het toch weer een geslaagde dag zeg tjongejonge. vanuit tilburg vertrokken mej ut autooke na verzameld te hebben met partygeestelijken en de sfeer zat er al goed in!

in best aangekomen schuin tegenover de gele m
een private parking waar meer dan genoeg ruimte was om onze heilige koeien te planten.

, 16 juli 2006 10:22
Dance Valley 2006

Dance Valley 2006

Door mijn vrienden van Lockerbox mocht ik dit jaar ook naar het andere feest dat in Spaarnwoude wordt gehouden: Dance Valley 2006. Ondanks dat dit op 15 minuten fietsen van mijn huis ligt, was ik hier nog nooit eerder geweest. Op de mooie zomerse dagen dat Dance Valley in het verleden werd gehouden was het vanuit de achtertuin goed te horen. Maar dit jaar geen achtertuingeluiden maar de live beats vanuit Spaarnwoude.

MvB, 16 juli 2006 01:32
Van god los

Na een hele dag van voorbereidingen treffen en alvast in de sfeer komen met lekkere muziek :P hadden we dan met onze vriend Ivo from hakkuh gelean afgesproken om om half 10 de trein vanuit Nuth richting Weert te pakken. Om 9 uur vanaf thuis vertrokken, bewapend met drinken en cd-speler, gingen we (mijn vriendin en ik dus :P ) nog ff wat gehuurde dvd's terugbrengen, en hadden we dus om half 10 de trein.

Foltergeist, 15 juli 2006 19:42
Born 2 bounce

Born 2 Bounce "Roberto's B-day Party"

Beste mense. Kan niet anders zeggen dat dit een zeer geslaagde verjaardag is geweest voor mij! In het begin van de avond hebben Dr.Axel en XceQte de avond geopend. De sfeer kwam er al goed in, was nog niet echt druk maar de mensen kwamen wel met bosjes te gelijk binnen. Daarna was het de beurt aan Mikeness en TheBeatMan, die er voor zorgde dat het tempo wat werd opgevoerd, en de zaal liep al goed vol.

K9, 15 juli 2006 14:34
Defqon.1 Festival

Eindelijk was het zover. het feest waar toch velen naar uitkeken stond op de agenda! met een veelbelovende line-up en met veel bekenden moest dit haast wel weer een superfeest worden.

rond een uurtje of 11 vanuit emmeloord vertrokken, werden we bij almere gigantisch omgeleid

Uiteindelijk toch iets na 12en daar aangekomen, snel munten gehaald en toen maar even het terrein verkend.

, 14 juli 2006 22:06
Sensation

Black. Om 20.15 vertrokken we uit Dronten met de partybus (Event-travel). De bus was op tijd en had verder geen oponthoud, klasse!

We waren op tijd op locatie en de doorstroming bij de ingang (in ons geval J) was super, we hoefden niet te wachten en dat bij een bezoekersaantal van 35.000!

De opening was superr, alleen vond ik persoonlijk het thema niet zo tof, of tenminste de aankleding ervan.

@dren@line, 14 juli 2006 15:28
STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE!

Aufwiedersehen :bye:, 14 juli 2006 01:26
Sensation

Even een verslaggie uit de oude doos, ooit door mij geschreven. SENSATION BLACK
Zaterdag 10 juli 2004. De afgelopen 2 zaterdagen was de Amsterdam Arena het grote decor voor het welbekende spektakel “Sensation”.

Nuncabeatz, 13 juli 2006 23:49
Rave The City II

'Waarom schrijf ik 15 jaar later een verslag over een feest?'
Omdat ik toen nog geen internet had.

'Waarom schrijf je uberhaupt een verslag over dit feest?'
Omdat ik toen 23 was en in die periode voor de eerste maal de ‘gabber-house’ meemaakte.

Het begon al weken vantevoren.

Zwaardski, 13 juli 2006 16:09
Sensation

Sensatie Black
Nu bijna een week geleden stond Sensation Black op het programma. Met een degelijke lineup, waarbij voor ieder wat wils zat, zou het voor iedereen een mooie avond moeten worden. Met een suprise act van Rob Gee met mederwerking van Slipknot, had ID-t een poging gewaagd het publiek te verrassen.

Na enkele dagen na het feest, vind je op internet tal van commentaren wat er die nacht gebeurt is.

, 12 juli 2006 13:09
Sensation

Het is nu zondag 8 juli 2006 14:00 en ik heb gisteren avond misschien wel de vetste avond in mijn leven gehad (niet overdreven) Sensation Black was zooooooo vet niet normaal! Ik kan niet stoppen met lachen, heb maar 2 uur geslapen en die beat gaat maar door in mijn hoofd. Ik heb inmiddels de livesets al van gisterenavond, dus ik hoef ook niet te stoppen.

Maar even beginnen bij het begin: Vorige week zaterdag, 1 juli 2006.

JariS, 11 juli 2006 23:12
Mortal kombat

Mijn verwachting voor mortal kombat was echt goed, ik hoorde al van meerdere dat MK 1 goed was,
Dus mijn besluit stond vast om naar MK 2 te gaan, een paar uur voor MK 2 kreeg ik opeens bericht van monika,
Of ik fotos voor core-c.nl wou maken, omdat ze verhindert was. dat leek mij een leuk idee, maar ik had het nog nooit gedaan…

Vrijdag 7 juli 20.00 uur wachtte ik in lelystad bij mijn oude school want ik reed met Dj aDline mee, dat was even uitgelopen tot 20.

Thjardo!, 10 juli 2006 19:32
Sensation

Sensation Black 2006

Zo, de grote dag was weer aangebroken! Na een jaar wachten was het weer 8 juli, de dag van Sensation Black. Voor mij een feest wat toch een speciaal plekje heeft, de kaartjes lagen dan ook al maanden klaar :jaja:

Binnenkomst
Nog geen 10 minuutjes wachten voor de ingang, het was een wonder ;) Na een ellendig lange tocht de trappen van de Arena op bereikten we (mezelf, een vriend en zijn meisje) da toch eindelijk de eerste ring.

Stefanovic b), 10 juli 2006 17:23
Sensation

De wekker ging zaterdag ochtend tegen half 10 af. Na even lekker gedouched te hebben maar richting Richard gegaan. Daarna Chris opgehaald en maar even snel een bezoekje aan de supermarkt gebracht. Toen richting A'dam gereden. Reed wel vlotjes door. Half 1, 1 uur waren we in A'dam aangekomen. Eerst de gehele dag in de stad zelf rondgelopen.

Toen het 6 uur was maar weer terug naar de auto gegaan (onder de Arena) daar even gechilled.

, 10 juli 2006 11:05
Sensation

jaja, na 19 en een half uur slaap. Begin ik nou maar eens aan mijn verslag. :p

Ik kwam aan bij 1 van de laatste nummers van Kai Tracid namelijk bij Trance and Acid, 1 van zijn beste nummers vind ik.
Het decor vond ik erg mooi en goed over nagedacht met het dreamcatcher gedoe! :)
Daarna The Prophet bracht de sfeer lekker op gang, ik zag de hele club bouncen. En iedereen genoot lekker van zijn set.

Vato`, 10 juli 2006 09:24
Sensation

Tweede keer Sensation Black.
Zeg er gelijk bij dat ik het vorig jaar beter vond, maar goed iedereen zijn mening:)

Ik had er echt VET zin in. Moest overdag gewoon werken maar als ik dan aan de avond dacht begon het gewoon ff te kriebelen in m'n buik :lol:
In de auto zat de stemming er al goed in.
Even een vette beuk cd erin, en HOPPA gaan met die banaan.
Mn broer en ik waren rond half 12 binnen.
Eerst ff een card halen.

, 9 juli 2006 20:50
Sensation

Sinds 3 Juli ben ik een kijkje komen nemen op PartyFlock nadat ik op 1 Juli mijn allereerste feest “Sensation White” heb mogen beleven. Voor mij een geslaagd feest. Al had ik over de gehele avond wel een aantal malen het gevoel dat het heel erg individualistisch was. Er hing naar mijn mening een sfeer van ieder voor zich en dat deed wel afbreuk aan de avond.
Dit is hoe ik het heb ervaren en ik spreek dan ook niet voor anderen.

, 9 juli 2006 19:34
Normaal gesproken staan de feestjes die wij bezoeken al ruim van te voren in onze agenda maar afgelopen week hadden we pas spontaan besloten de Asta weer eens te gaan verblijden met een bezoek van ons. Dus voor ons eigenlijk een spontane actie, en die zijn in de regel altijd zeer goed!

Op het hoofdmenu stond voor gisteravond niemand minder dan Marco V.

:bounce: Don Leo :bounce:, 9 juli 2006 18:44
Sensation

.

, 9 juli 2006 17:47
Sensation

SENSATION BLACK 2006

Waarschuwing: Veel leesmateriaal :P

Dit jaar was mijn eerste Sensation. Sterker nog, eerste dance-event zoals dat dan heet. Met vier man (uiteindelijk vijf) gingen we al vroeg in de middag op weg richting Amsterdam, om een paar leuke terrasjes te pakken, zoals dat hoort met warm weer.

Rond half 10 besloten we met de metro richting de ArenA te gaan. De metro zat al vol met mensen in zwart, en hadden overduidelijk veel zin in wat er te wachten stond.

Josti :), 9 juli 2006 17:16
Sensation

Goedemorgen iedereen! Iedereen bijgekomen van de Avond met gemengde gevoelens? Ik wel. Hier mijn verslag:

Wij zijn rond 9 uur vertrokken om vervolgens om half 10 bij de arena te zijn. Na snel een parkeerplek gevonden te hebben en door de beveiliging heen te zijn geweest eindelijk naar THE WORLD'S LEADING DANCE EVENT! Wel vervelend hoor al die trappen omhoog :S

En dan kom je in die zaal. Zwarte gloed. geweldig. Wel een beetje apart aangekleed.

Botj3, 9 juli 2006 14:22
Sensation

Oke, ik zie nog geen andere verslagen, dus zal ik maar beginnen.

Voorop gesteld dat ik niet teveel in zal gaan op de platenkeuze (ik ken nu eenmaal de meeste platen niet. )

Het was voor mij de eerste keer Sensation. Na al die jaren zoveel gehoord en gezien te hebben moest het dit jaar wel gebeuren. Samen met Inge afgereisd naar de Arena.

Rond kwart voor 12 binnengekomen (geen wachtrijen!) en eerst een blik geworpen op de enorme arena.

Zwaardski, 9 juli 2006 07:51
Hardcore4Life

eindelijk was het dan zo ver ! nielsje en ik mochten van het terras af naar 4 uur pinten en wachten tot ze ons op zouden komen halen ! op naar rotterdam ! aangekomen bij outland snel de auto uit en in de rij aangesloten . en sow da ging snel ! en YES ! we waren binnen .

en dan net als altijd eerst ff rond koekeloeren met shannon mun rave teefje want die wil eerst alles goed bekijken voor haar voetjes van de grond gaan.

op-ge-zwolle, 4 juli 2006 01:52
Tja, als je van House houdt en je gaat elke woensdagavond braaf naar salsales met je vriendin, zit er eigenlijk maar 1 ding op. kaartje kopen voor Latin Village 2006. Vorige editie heb ik niet meegemaakt en afgaande op de verhalen die ik heb gehoord heb ik wat gemist.

Op de site werd geopperd dat Latin Village het grootste Latin festival van Europa zou zijn, met naast natuurlijk de house-Dj`s een keur aan nationale en internationale latin artiesten.

**W**, 3 juli 2006 12:51
Sensation

Sensation, the worlds leading dance event!

vs

'Sensation' White 2006, "sold out in less than 20 minutes!"

Hou koud kun je het krijgen?
Je hebt van die momenten dat de rillingen over je rug lopen, dat je het koud krijgt, dat je overspoeld wordt en dat je het niet anders zou willen. Zo is het goed!
Een gevoel dat je met duizenden mensen wil, kan en mag delen. Je voelt je intens én gelukkig.

Squido, 3 juli 2006 11:31
Dancetour 2006

Het feest begon eigenlijk al in de trein. We gingen met z'n 5en richting dancetour Leeuwarden, en ik, Thijs en Sietse hadden, voordat we de trein in stapten, nog een lekker jointje gerookt. Het was dus vrij lachwekkend in de trein.

Maar goed, eenmaal aangekomen in Leeuwarden, hebben we ieder nog een stuk spacecake genomen om het spacegevoel compleet te maken later die dag! We hadden helaas de set van Perry gemist, maar goed, je kunt niet alles hebben natuurlijk.

Trancepim, 3 juli 2006 10:44
Zoals ieder jaar staan de zomermaanden weer bomvol van de outdoor festivals, de een groter als de ander, de een beter als de ander, maar allemaal met de bepaalde charmes die feesten als deze met zich mee brengen.

Na een paar festivals waaronder een geslaagde Defqon 1, mocht feestvierend Nederland ( en wellicht andere nationaliteiten ) zich op gaan maken voor een nieuw outdoor concept; Ground Zero.

, 2 juli 2006 21:47
Sensation

Een week geleden had ik ineens superzin om weer eens een groot feestje mee te pakken. Na een aantal keer geboden te hebben op marktplaats toch nog 2 kaarten weten te bemachtigen voor Sensation White. (Dankjewel Kirsten!)

Zelf vind ik het mooiste van een feest het complete plaatje waarbij het een combinatie is van sfeer, muziek, show en licht en tot nu toe weet ik uit ervaring dat sensation aan alle factoren voldoet.

, 2 juli 2006 14:41
Rock Werchter

Rock Werchter vrijdag 30-6-2006

Main Stage:
15.10 - 16.10 Kanye West
16.40 - 17.40 Sean Paul
18.15 - 19.15 Live

Marquee Tent:
20.15 - 21.00 Vitalic
21.00 - 22.40 Soulwax
22.40 - 23.40 Tiga
23.40 - 00.45 2 Many DJ's

Na uitgeslapen, opgefrist en bijgekomen te zijn van een onwerkelijke dag op Rock Werchter hier mijn verslag.

Omdat ik helaas in de ochtend nog even moest werken zijn mijn vriend en ik om 13.00 uur vanuit Bergen op Zoom vertrokken, bestemming Werchter België.

, 1 juli 2006 12:50
in het begin stonden we kei lang in de rij te wachten. op het begeven moment stond en best een knap meisje voor me met een ouwe kerel rond de 50 jaar. vieze kerel. wij dachten oh dat meisje gaat met z'n vader naar een hardcore feest. maar nee nee. bah . zoiets gruwelijks heb ik nog nooit gezien. staan ze daarbinnen wat te kleffen en te knuffelen te kussen. bah bah. maja. het zijn ook maar mensen. verder heb ik me kei goed geamuseerd daarbinnen. gezellige mensen goeie muziek. mooi geluid.

(kon), 1 juli 2006 10:48
FeestDatumAuteurPublicatie
Tomorrowlandbounz™31 jul 2006
Free Festival31 jul 2006
ROCKIT open air:bounce: Don Leo :bounce:31 jul 2006
Free Festivalm i Q e30 jul 2006
RushJotti30 jul 2006
Illegal vibes outdoorSkitter24 jul 2006
ZakRATATAA!!24 jul 2006
Illegal vibes outdoor23 jul 2006
Streetparade Middelburg23 jul 2006
Illegal vibes outdoor[023] PimRitsel22 jul 2006
Love Parade-Gonzo-18 jul 2006
Extrema OutdoorDynamic Reflection18 jul 2006
Monegros Desert festival 12Kashu18 jul 2006
Dance Valley 200617 jul 2006
Love Paradecamel8017 jul 2006
Dance Valley 200617 jul 2006
Love Parade17 jul 2006
Dance Valley 2006PukkiePuk17 jul 2006
Harder is beter16 jul 2006
InqomingPithune/Mass Vibrant16 jul 2006
Extrema Outdoor16 jul 2006
Dance Valley 2006MvB16 jul 2006
Van god losFoltergeist15 jul 2006
Born 2 bounceK915 jul 2006
Defqon.1 Festival14 jul 2006
Sensation@dren@line14 jul 2006
Noisekick's verouderingsprocesAufwiedersehen :bye:14 jul 2006
SensationNuncabeatz13 jul 2006
Rave The City IIZwaardski13 jul 2006
Sensation12 jul 2006
SensationJariS11 jul 2006
Mortal kombatThjardo!10 jul 2006
SensationStefanovic b)10 jul 2006
Sensation10 jul 2006
SensationVato`10 jul 2006
Sensation9 jul 2006
Sensation9 jul 2006
AStA special Marco V:bounce: Don Leo :bounce:9 jul 2006
Sensation9 jul 2006
SensationJosti :)9 jul 2006
SensationBotj39 jul 2006
SensationZwaardski9 jul 2006
Hardcore4Lifeop-ge-zwolle4 jul 2006
Latin Village Festival**W**3 jul 2006
SensationSquido3 jul 2006
Dancetour 2006Trancepim3 jul 2006
Ground Zero Festival2 jul 2006
Sensation2 jul 2006
Rock Werchter1 jul 2006
Hellraiser vs Megarave(kon)1 jul 2006