Partyflock
 
Verslagen · oktober 2006
­ Nederland
Bij een nieuwe dubbele CD hoort natuurlijk ook een tour! Afgelopen zaterdagavond was het dan zover. De Dream By Daylight Album World Tour van DJ/Producer Ton TB was een feit. Tijdens “Just like iT” party welke met grote regelmaat in de hotste club van onze zuiderburen “La Rocca”wordt gehouden, gaf Ton TB de aftrap van zijn World Tour. Meer nieuws over Ton TB zijn nieuwe dubbele CD en World tour op http://partyflock.nl/interview/44.

:bounce: Don Leo :bounce:, 30 oktober 2006 22:55
Hardstarz

Sorry voor de liefhebbers van feiten nummersnamen enz.Dat ken ik allemaal niet ,het gaat mij vooral hoe ik het ervaren heb, en niet welke nummers er gedraaid werden.Dus bij deze:

We waren mooi op tijd heen gegeaan,want ik d8 zal wel een vette rij staan.Er was geen voorverkoop en de prijs was maar 7,50
Geen rij ,maar wel lekker optijd binnen want algauw volgde de massa.
Toen we binnen waren begon de muziek ook gelijk ,dus kon ik mooi ff warm draaien zeg maar.

Kerstgek, 30 oktober 2006 13:52
Jumpzone

Jumpzone

Na een half jaar organiseren, vergaderen en reclame maken was het zo ver. s'morgens 9 uur waren we bij de beuken. De vloer moest erin. wat een minder werk is dat zeg! Maar hij bleef er heel de avond goed inliggen. Om 10 uur was peter er met het licht en geluid. Alles opgebouwd en toen was het al snel 6 uur. Wat gegeten en de avond doorgesproken. Het was 5 voor half 8 en de deur ging open. The Maximum dj begon te draaien en de gasten kwamen binnen.

, 30 oktober 2006 07:06
Grand opening Bozzini

Net terug van de Bozzini. Wauw. Wat een tent. Had gelukkig twee VIP kaartjes kunnen scoren dankzij wat connecties links en rechts, en dat scheelde toch wel denk ik. Ik kwam om 22:30 aan en 22:32 zat ik aan de Cola. Erg relaxt om langs 750 tot 1000 mensen te lopen die al een uur ofzo in de rij staan hehe. Binnen, wat penningen gepakt en door naar de Main Room. Dang. mijn eerste impressie was iets van 'Wow.

Rob-S, 29 oktober 2006 04:26
Try Before You Die

TBYD - Code Blue

http://partyflock.nl/images/album/2103096.jpg

Alweer mijn tweede verslag van een feest. Hier komt die dan;

Om half 10 was het al tijd om richting Best te rijden en vanuit daar naar Eindhoven station, om met de magicbus door te gaan naar de Time-out, helaas was de bus ongeveer 15 minuten te laat. Maar dit bederfde natuurlijk de pret niet.

Aangekomen bij de Time-out schrokken we ons rot van de rij bij de deur en wat bleek.

Robvanbeers, 29 oktober 2006 00:47
Hellraiser vs Megarave

27 oktober jongstleden was het de tijd voor de reunie van Hellraiser vs Megarave. Na een vermoeiende week met school-verplichtingen en een slechte nachtrust te hebben gehad vertrok ik dan ook rond een uur of half 10 richting Peppermill, waar ik rond 5 voor 10 aankwam. Daar aangekomen waren Pascal en vriendin, K.V.N. en Martijn al aanwezig ;).

Foltergeist, 28 oktober 2006 18:37
Magik muzik night

Tiesto in Paradiso tijdens Amsterdam Dance Event.
Ergens in oktober werd er bekend dat ons beste Export produkt van Nederland een 5 uurs set zou doen in Paradiso. Aangezien ik Tiesto al jaren volg en naar zoveel mogelijks gigs van hem ga, moest ik hierbij dus wel aanwezig zijn. Mijn vermoedde werd bevestigd; De kaarten waren binnen 20 minuten uitverkocht!

Zaterdagavond 21 oktober was het dan zover! Om 21.45 uur afgesproken met vrienden aan de rand van Amsterdam.

, 26 oktober 2006 10:42
I Love Techno

Dit feestweekend stond voor ons in het teken van onze vriend Johan V, die deze avond jarig was, en dit natuurlijk vierde op het feest met de voor ons meest toepasselijke titel:

I Love Techno.

We vertrokken pas rond 23.00 richting het Belgische Gent. Jep, we waren weer eens ietsiepietsie aan de gare kant van de avond ervoor. Tijdens deze rit werd weer eens zeer pijnlijk duidelijk waarom we in Nederland wél wegenbelasting betalen.

Boelie, 26 oktober 2006 00:56
Beatbusters

BEATBUSTERS IN BERLIKUM

Zaterdagavond naar Berlikum gaan begint voor mij met de bus. Met de gewone lijndienst heb ik het even gehad. Daarom pak ik deze zaterdagavond de buitengewone lijndienst 79. De discobus van Winsum naar Berlikum. De vraag is waar medereizigers zullen zijn. Alle hoop is gevestigd op Franeker en die hoop wordt bevestigd. De halte bij het station levert meteen drie medereizigers op en vanaf de Hertog van Saxenlaan is de bus vrijwel vol.

groove, 24 oktober 2006 12:29
Lexion

Nou eindelijk is het dan zover ! 21 Oktober 2006,

Lexion The Reunion Party. Het feest waar iedereen het al een jaar over heeft. met de vorige editie nog vers in het geheugen.
Voor de echte fans wel te verstaan. de fans die de LEX al bezochten voor de brand.

De tijd nadert en ik zit al helemaal te genieten dat ik weer eens kompleet uit mijn dak ga.
Als ik dat al niet elk weekend deed ! We werden er wel voor klaargestoomd.

, 23 oktober 2006 23:02
Club X

Club x zaterdag 21 oktober 2006

Was echt super gezellig. Ben er samen met een vriendin heen gegaan en met robin maar die kwam iets later. en de rest hebben we daar ontmoet. Bij aankomst was het al aardig druk om 23.00 maar we hoefden gelukkig niet lang in de rij te staan. Bij binnenkomst konden we gelijk onze jassen ophangen en zijn we daarna effe gaan rondneuzen op alle verdiepingen en de rest zoeken haha. De muziek was zeer goed, ook in de kelder ging het aardig loss.

lauwra, 23 oktober 2006 22:20
I Love Techno

nou goed hier gaan we dan, mun eerste verslag, we zullen wel zien waar het gaat eindigen, ik wil heel veel schrijven erover , maar weet niet of ik alles goed georganiseerd en duidelijk op jullie kan overbrengen, aangezien er her en der voor mij ook dingen nog niet duidelijk zijn, en dat waarschijnlijk ook niet meer zullen worden.

Trommel, 23 oktober 2006 21:50
I Love Techno

Na potverdorie toch wel 1,5 maand vet te hebben uitgekeken was het dan toch zo ver. mijn allereerst techno-only event. aangezien ik toch wel iemand van het hardere werk ben en graag door wil raggen was dit een hele uitdaging voor mij. het is me ook niet tegengevallen :). Na een vrijdagavond veels te lang pokeren (dwz. 07:15). ging ik om half 8 lekker in mijn nest in waarna ik om half 10 al weer wakker werd gebeld en ik voor de rest nauwelijks nog geslapen heb.

, 22 oktober 2006 23:52
I hate trance

http://www.xs4all.nl/~jemdb/Egnals%20mates%20list/Vageman.JPG*
Happy fucking birthday mister VaGo

Zaterdag 21 oktober I Hate Tiësto in de Amigo’s te Dordrecht. Eindelijk weer eens een feestje in de Amigo’s :bounce: Het was ondertussen al een tijdje geleden en aan de Amigo’s heb ik altijd al goede herinneringen gehad. Zelfs van de Slave To The Rave editie van in het begin van het jaar waar ik permanente gehoorbeschadiging opgelopen heb.

, 22 oktober 2006 16:44
We praten 1 juli jongstleden als ik, samen met , voor de eerste keer kennis maak met De Waerdse Tempel en de organisatie Global Dance Productions. Op het feest Hardpact gaan we samen helemaal los en ik ben in een klap enthousiast! Na het verslag dat ik schreef over dat feest ben ik in contact gekomen met Danny, een van de twee mesen achter GDP, de ander is The Scientist.

Tim, 22 oktober 2006 14:27
I Love Techno

Hallo mensjes,ik ben helemaal geen held in het schrijven van verslagen.
Vroeger op school niet,nu niet en nooit niet,
dus daar ga ik jullie ook echt niet mee vermoeien.
Ik schrijf alleen ff naar mijn mening wat plus en min punten op.(heb nu toch niks beters te doen

+ Gratis waterpunten. zie ik daar voor het eerst.
- Gratis waterpunten. was er verschrikkelijk druk voordat je aan de beurt zou zijn ben je al voorledig uitgedroogd.

, 22 oktober 2006 10:31
Tunnel Club

Voordat we vertrokken hebben Nolly B & Tha Dodge Jr hun platen uitgezocht, en klaar gezet voor deze gezellige avond :)

Nolly B & Tha Dodge Jr hebben om kwart voor 7 afgesproken bij Danspaleis Haaksbergen, en we zijn naar Eibergen gereden naar (Het Wapen) en daar zaten al 2 lui wie mee zouden gaan naar Hamburg.

, 21 oktober 2006 21:17
Hoe gaar dan

http://partyflock.nl/images/upload/75970_regular.jpg
http://partyflock.nl/images/upload/75971_regular.jpg
Feest: Hoe Gaar Dan – Freeze, kom hier met die b-day!
Datum: Vrijdag 20 oktober 2006
Tijd: 20.00 – 03.

>> ** Mr.Nice ** <<, 21 oktober 2006 11:37
Masters of Hardcore

nou luitjes
die er nie bij waaruh julie hebben echt iets gemist ik zal eens effe een verslagie type:
nou wij werden om 17:50 opgehaald met de bus, bus 54 alsk ut goed heb. we werden in raalte opgehaald daarna naar nijverdal en daarna naar almeloooooooooo.

[EGN]_NL-BRAINDESTRUCTOR-NL_[EGN], 19 oktober 2006 15:55
Ravezone

Toen Sander nog een kleine gup was en braaf nog elke dag naar de basisschool ging kwam er een periode waarin je de school kon verdelen in drie groepen.

Aan de ene kant had je de jonge gabbertjes, aan de andere kant de skaters en dan had je altijd nog dat groepje dat nergens bijhoorde; de losers.

Ik was in die periode dus fanatiek skater. Ik had mijn eigen skateboard en mijn broeken waren dan ook echt oversized. Om je een klein beetje een idee te geven.

[023] PimRitsel, 16 oktober 2006 11:40
ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.

[EGN]_NL-BRAINDESTRUCTOR-NL_[EGN], 16 oktober 2006 09:43
Multigroove

Beestjes, beestjes, beestjes, knagen, wreten, trekken, scheuren, happen, kauwen,… Klote beesten in de kleerkast hadden een aanslag gedaan op mijn kleren :frusty: Het zekere voor het onzekere genomen door alles te wassen. Gauw gefikst, maar het strijken was minder. Belachelijk eigenlijk dat er ooit een skrinkle was die het tot norm heeft gemaakt om gekreukte kleren als fout te bestempelen.

, 15 oktober 2006 19:50
Qlubtempo

Het was tijd voor een feestje met lekkere oude hardstyle. en dan ook nog eens gecombineerd met nieuwe hardstyle in de postbank, oftewel: het geweldige concept van Qlubtempo!

Om 9 uur vanuit Emmeloord vertrokken en rond half 11 kwamen we aan. Bij binnenkomst nog even het laatste stukje van de set van Beholder meegekregen, die wist de sfeer er al wel vroeg in te brengen.

Marc La Cruz volgde hem op.

DirQie, 15 oktober 2006 17:12
In Trance We Trust

Het lijkt wel alsof de Asta de nieuwe trance tempel van Nederland lijkt te worden. Na feestjes als , en lijkt de trance fan een nieuwe plek te hebben gevonden.

Alhoewel het niet was uitverkocht, hebben het label In Trance We Trust en de DJ's er zeer zeker voor gezorgd dat het de moeite was om naar Den Haag af te reizen.

Als de 30 minuten van de set van net goed waren als de rest van hun set, dan had ik er zeker eerder willen zijn.

®oLf, 15 oktober 2006 15:31
Crazyland

crazyland heeft zichzelf weer overtroffen.

wat een super feest vanacht.

Zaterdag avond 2300,we vertrekken van huis en rijden al met goede moed naar zaandam toe.
Lekker goed hard de muziek aan en we swingen er op los. opeens een hoop herrie! de uitlaat valt eraf. godver. maar gelukkig kwam de anwb zeer snel en konden wij weer met veel zin naar de hemkade. Daar aangekomen waren wij de laatste die op het terrein mochten parkeren. pffffff gelukkig.

Dj Dali, 15 oktober 2006 10:21
Hard Bass

Ja mensen het was allemaal weer een vaag, relaxt, gezellig en een helemaal abuis weekendje. Het begon al bij de mac, Grote bende bij elkaar, en toen wij beslote te vertrekken hing er een bumper los, tjah danny was ff op benito's auto afgerede, bumper eraf en we vertrokken weer. we kwamen vlakbij de brabanthallen, en we stonden in een lange tering rij, J.

[D]aa[N], 10 oktober 2006 00:03
Intuition invites

2 dagen na wat mij overkomen is zal ik er maar eens een verslag over schrijven, pardon, typen. wat mij is overkomen heet Intuition Invites. Toen ik op de heenreis in de trein zat samen met 2 vrienden Sietse a.k.a. Geofrax en Daan a.k.a. Goldrush had ik er nog geen idee van wat voor nacht het zou gaan worden.

Trancepim, 9 oktober 2006 22:49
Masters of Hardcore

Rond 17:00 stapten we op de bus van Eventtravel in Purmerend. In die bus zaten al mensen uit Hoorn. Samen met hun reden we nog langs Zaandam en Amsterdam om vervolgens koers te zetten richting Dortmund. Na een paar stops reden we met een goedgevulde bus iets na 21:00 de stad in.

Na een ‘sluiproute’ rond het complex waarin we na een scherpe bocht een deel van de duitse vangrail hebben ontwricht, parkeerden we totaal ergens anders als vorig jaar.

Remco, 9 oktober 2006 14:45
Hard Bass

.

Oemberto, 9 oktober 2006 13:28
Awakenings

vervolg van vrijdag

Dag 2 werd een stuk moeizamer. Ik ging ergens op het einde van de middag slapen en werd pas om 23.30 wakker. Ietstiepietsie te laat om nog om 22.00 te kunnen vertrekken. We reden dan ook pas rond 00.30 weg en waren rond 2.00 bij de Westergas. 2000 And One was net zijn set aan het afsluiten en maakte plaats voor (wat mij betreft) de hoofdact op deze Hollands Glorie avond; Bart Skils. Erg vette tik techno, zoals we al vaak van hem gehoord hebben.

Boelie, 9 oktober 2006 12:36
Hard Bass

Aan het begin van deze week vroeg ik mij af: wat zal ik dit weekend eens gaan doen? Ik had een aantal keuzes, waaronder Hard Bass. Na een hoop afwegingen besloot ik hiervoor te kiezen. Weer eens gezellig met de voetjes van de vloer op vrolijke deuntjes in ‘onze eigen’ Brabanthallen.

Ik weet dat de meningen hierover verdeeld zijn, maar ik vind het een prima locatie. Lekker ruim, koel en last but not least: dichtbij.

, 8 oktober 2006 17:10
Masters of Hardcore

Om 20.00 uur vertrokken van huis en verzamelt bij het tankstation. Met 3 auto's richting Dortmund. Het kaartje hadden we natuurlijk al maanden in huis, eindenlijk was het zo ver! Als echte die-hard partygangers hadden we natuurlijk allemaal vipkaarten weten te bemachtigen.

Om half twaalf kwamen we aan bij de Westfalenhallen en kon het feest beginnen. Het sfeertje zat er al goed in toen we aankwamen. Een goede binnenkomer; geen rijen en een t-shirt rijker gingen we naar binnen.

chunkymonkey, 8 oktober 2006 11:07
Bass invaders

Bass invaders

Het is zaterdag ochtend half zes 7 oktober van het jaar 2006. Mijn wekker staat te gillen dat ik er uit moet want er staat een ochtenddienst voor de deur. Na nog zes keer te zijn omgedraaid en drie keer de wekker zijn mond te hebben gesnoerd kom ik dan toch maar uit bed en om 6 uur precies zit ik in de auto naar Uithoorn. In de auto vraag ik me af hoe ik het toch altijd weer red die ochtenddiensten en zeker als ik zo weinig slaap want het was weer half drie toen ik ging slapen.

Flexy, 8 oktober 2006 08:31
Harder indoor

Na vorige week Harder Indoor in Everdingen te hebben bezocht, was het deze vrijdag al weer feest, deze keer in Boven Hardinxveld. Alles leek goed gepland, zou met een vriend van me meerijden, dan een vriendin en een vriend ophalen en dan op weg. Dus rond 9 uur vertrek ik naar die vriend van mij, en ik bel netjes aan, staat die vader mij glazig aan te kijken.

PJ, 7 oktober 2006 20:04
Blackout

Hey
Vandaag stond in de line-up dj fresh, dieselboy en black sun empire.
Het viel me op dat dj fresh flink wat aandacht besteedde aan contact met het publiek vanachter de draaitafel en Dieselboy draaide een soort van mix met wat gabber(hardcore)kicks er af en toe doorheen wat de muziek lekker ruig maakte om op te dansen.
Ik was zelf nog niet in aanraking geweest met dnb en wat gabber(hardcore)kicks doorelkaar maar mij beviel het echt prima.

bsm, 7 oktober 2006 19:11
Defqon.1 Festival

Defqon.1 was me eerste feest. Het was eigelijk niet gepland dat ik erheen zou gaan, maar de dag ervoor verkochte 2 meisjes die ik ken hun kaartjes, Evelien en ik wouden er graag mee omdat haar en mijn vriend ook gingen met nog een vriend. Dus hadden we de kaartjes overgekocht. Ik had nog helemaal geen idee hoe zo'n feest ging, maar het leek me wel erg vet van de verhalen die ik ervan had gehoort.
's Morgens rond 8u stonden we op want we wouden de trein nemen van half 9 ongeveer.

Milou! :bounce:, 3 oktober 2006 13:32
Decibel

Decibel was me 2e feest, ik keek er erg naar uit en kon die nacht ervoor amper slapen omdat ik er zo'n zin inhad. Uiteindelijk was het zover, ik stond extra vroeg op zodat ik alle tijd had. We gingen vanuit Beers met een bus, dat hadden een paar lui uit Beers geregelt, dat was erg fijn want we konden er met de bus rechtstreeks heen.
Om 11u vertrok de bus.

Milou! :bounce:, 3 oktober 2006 13:25
Poltergeist

Voorspel:
Zaterdag 30 september werd de overgangsmaand afgesloten met maar liefst 4 fucking hardcore-gerelateerde feesten. Het was geen makkelijke keuze :no: Wat net de knoop heeft doen doorhakken, staat in volgende provoceerde paragraaf.

POLTERGEEST :bounce: Geen suffe trage hardcore zoals op Geestcontrolleerder met mensen die zich in hun Aus moeten hijsen om er een gezellige boel van te kunnen maken.

, 2 oktober 2006 22:48
Evolution

DE ENIGE ECHTE

Atjuhh...., 2 oktober 2006 20:30
Q-BASE

Q-Base werd me 3e feest, ik had er nu vooral zin in omdat het 16u was! En er een vriendin meeging, en op Decibel was ik enigst meisje.
Die zaterdag moest ik eerst nog werken van 10 tot 1, toen ik thuiskwam ging ik me gelijk klaarmaken maar ik was al best vroeg klaar, dus ik verveelde me behoorlijk nadat ik klaar was en nog 1,5 uur moest wachten. Ik kon niet wachten om te gaan, maar we namen pas om 4u de trein van Cuijk naar Nijmegen. We gingen vanuit Nijmegen met een pendelbus naar Q-base.

Milou! :bounce:, 2 oktober 2006 17:14
Overstuurd

uurtNou Eindelek 30 sept.

d-day oftewel OVERSTUURD in sans souci berlikum.

Naar een week heel veel werken,zaterdag middag om 16.00 thuisgekomen wezen douchen ff paar uurtjes slapen en toen om 22.08 de bus richting berlikum gepakt.

stom verbaasd stapt er op de route franeker,dronrijp,menaldum en berlikum geen 1 meer bij.

dus bij het hemmemaplein aangekomen half 11 werd ik voor de deur van sans afgezet.

, 2 oktober 2006 00:50
Club r_AW

De twijfel slaat in de trein terug hevig toe,wetende dat Revolting Against ook een geweldig verslag schrijft,maar toch dankzij deze kerel+glas-in-hand,ben ik ook ooit begonnen aan het avontuur wat schrijven heet,en raap k toch mn moed bij elkaar om het te flikken weer:

30 September begint aardig vaag voor me,nadat ik op de 29e klaar ben met werken om 14.

Makewablief, 1 oktober 2006 23:44
Mindcontroller

Wat er aan vooraf ging:

De laatste tijd veel kleine feestjes in de regio bezocht
en als het weer tijd was voor een groot feest werd het meestal techno.

Harder&Harder, 1 oktober 2006 22:56
Mindcontroller

Jaja na een week school en werk was het eindelijk zover:) Mindcontroller.

Om 10 over half 10 bij station Zaandam met wat vrienden afgesproken om gezamelijk richting de Hemkade te fietsen. We gingen zo vroeg omdat 2 jongens moetsen werken achter de bar, en de rest geen zin had om Pavo te missen. Om 10 uur arriveerden we bij de Hemkade. Na de snelle security check kwamen we aan in de lounge hal. Snel onze jas opgehangen en muntjes gehaald en het feest kon beginnen.

Jeff88, 1 oktober 2006 20:12
Mindcontroller

Mind Controller 30-09-2006 in de hemkade

het was alweer een tijdje geleden dat ik in de hemkade was geweest en omdat het toch wel redelijkeen thuiswedstrijd is voor mij had ik dan ook echt zin in, en dat is zeker wel goed gekomen.

nadat we (Dr.

Dr. Struggle :harry-uf:, 1 oktober 2006 18:13
Supersized

De verjaardag van Supersized (en Ava :p )

Zo, vandaag weer eens tijd een jonge traditie in ere te houden, namelijk een verslagje maken ;)
Het was wederom weer erg spannend of ik wel zou gaan. Eerst wel, toen weer niet, toen misschien, toen niet, toen misschien, en toen won ik 2x gastenlijst via Fresh FM B)
Dus ja, dan kan je niet wegblijven he :p

Arno maar weer eens gebeld of ie meeging, wat natuurlijk een dikke ja was. En zodoende arriveerden we rond 23.15 bij die stampbunker.

Stefanovic b), 1 oktober 2006 17:35
Hardcore feelings

Ik dacht laat ik nou ook maar eens weer de moeite doen om een verslagje te schrijven. Mijn avondje in het Bolwerk begon pas om half 1 omdat ik met me luie reet op de bank lag en had al via smsjes gelezen dat de gezelligheid en de sfeer super was. Dus had toch maar besloten om richting de bolwerk te gaan want zoiets wil je tenslotte ook weer niet missen. Eenmaal aangekomen kon ik meteen lekker doorlopen zonder een rij.

, 1 oktober 2006 15:05
DJ dance party

Zo jongens zal ik maar eens een verslagje schrijven:ikzelf kwam om half 7 binnen en wat mij opviel was gelijk dat de aankleding goed verzorgd was.leuk trussje met licht en zeer professionele geluidsapperatuur.mooi cameratje op de dj met grote schermen.ik ben gelijk een beetje gaan indraaien en had er al zin in.nog even kennisgemaakt met de andere dj's en toen begon de ellende.loting wie er eerst moest draaien.

Enzyme -E:bier:, 1 oktober 2006 12:04
FeestDatumAuteurPublicatie
Ton TB's Dream by Daylight Tour:bounce: Don Leo :bounce:30 okt 2006
HardstarzKerstgek30 okt 2006
Jumpzone30 okt 2006
Grand opening BozziniRob-S29 okt 2006
Try Before You DieRobvanbeers29 okt 2006
Hellraiser vs MegaraveFoltergeist28 okt 2006
Magik muzik night26 okt 2006
I Love TechnoBoelie26 okt 2006
Beatbustersgroove24 okt 2006
Lexion23 okt 2006
Club Xlauwra23 okt 2006
I Love TechnoTrommel23 okt 2006
I Love Techno22 okt 2006
I hate trance22 okt 2006
StraightOn recordings specialTim22 okt 2006
I Love Techno22 okt 2006
Tunnel Club21 okt 2006
Hoe gaar dan>> ** Mr.Nice ** <<21 okt 2006
Masters of Hardcore[EGN]_NL-BRAINDESTRUCTOR-NL_[EGN]19 okt 2006
Ravezone[023] PimRitsel16 okt 2006
The History of Hardcore Tour 2004/2005[EGN]_NL-BRAINDESTRUCTOR-NL_[EGN]16 okt 2006
Multigroove15 okt 2006
QlubtempoDirQie15 okt 2006
In Trance We Trust®oLf15 okt 2006
CrazylandDj Dali15 okt 2006
Hard Bass[D]aa[N]10 okt 2006
Intuition invitesTrancepim9 okt 2006
Masters of HardcoreRemco9 okt 2006
Hard BassOemberto9 okt 2006
AwakeningsBoelie9 okt 2006
Hard Bass8 okt 2006
Masters of Hardcorechunkymonkey8 okt 2006
Bass invadersFlexy8 okt 2006
Harder indoorPJ7 okt 2006
Blackoutbsm7 okt 2006
Defqon.1 FestivalMilou! :bounce:3 okt 2006
DecibelMilou! :bounce:3 okt 2006
Poltergeist2 okt 2006
EvolutionAtjuhh....2 okt 2006
Q-BASEMilou! :bounce:2 okt 2006
Overstuurd2 okt 2006
Club r_AWMakewablief1 okt 2006
MindcontrollerHarder&Harder1 okt 2006
MindcontrollerJeff881 okt 2006
MindcontrollerDr. Struggle :harry-uf:1 okt 2006
SupersizedStefanovic b)1 okt 2006
Hardcore feelings1 okt 2006
DJ dance partyEnzyme -E:bier:1 okt 2006