Partyflock
 

De Microclub

afbeelding De Microclub
organisator concept
SiteSite demicroclub.nl
E-mailinfo@demicroclub.nl
AdresUtrecht
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage
Nieuws
Nu al feest! Dansen van 20.00u tot 00:30u is het nieuwe uitgaan. Veel praktischer en met meer energie feest vieren. Frühstück is meteen de dansvloer op en je weekend de beste start geven.
Nu al feest! Dansen van 20.00u tot 00:00u is het nieuwe uitgaan. Veel praktischer en met meer energie feest vieren. Frühstück is meteen de dansvloer op en je weekend de beste start geven.
Na ruim een jaar microclubben in club BASIS is het tijd voor een nieuwe locatie voor De Microclub in Utrecht.
Na een succesvol eerste jaar keert De Microclub weer terug naar de plek waar het allemaal begon: club BASIS in Utrecht.
Na een succesvol eerste jaar keert De Microclub weer terug naar de plek waar het allemaal begon: club BASIS in Utrecht.
Na meerdere succesvolle edities in Utrecht, Den Haag en Rotterdam, keert De Microclub op zaterdag 7 april terug naar De Kring (ClubUp) voor weer een volle avond dansen (20.00u - 0.00u) voor 25+ op de beste elektronische muziek.
Na meerdere succesvolle edities in Utrecht, Den Haag en Amsterdam, keert De Microclub op zaterdag 3 februari terug naar De Kring (ClubUp) voor weer een volle avond dansen voor 25+ op de beste elektronische muziek. 6
De Microclub
2 januari 2018
Na meerdere succesvolle edities in 2017 keert De Microclub op vrijdag 12 januari terug in BASIS. Vanaf 20.00 wordt er begonnen met dansen!
Na het succes van de eerste editie keert De Microclub op vrijdag 8 september terug in BASIS. Vanaf 20.00 wordt er begonnen met dansen op de tunes van Will Oirson en SHMLSS. 1