Partyflock
 
Nieuws · september 2022
­ Nederland
Verleng je zomer en geniet van de eindeloze warme nazomerzon met de nieuwe track van Team TNT, die laten zien waarom ze één van de meest unieke en eigenzinnige producersteams in de game zijn. Gezongen door de stunning Tally, brengt Team TNT met trots hun track 'Sunny' uit - de perfecte anthem voor deze Indian Summer. Sunny komt uit via Kill Your Darlings en is nu beschikbaar op alle digitale platforms.
Ouwe Stijl is Botergeil
donderdag 29 september 2022
In Nederland is het oppassen geblazen met het woord 'geil', het is een beladen woord dat niet geschikt is voor elke conversatie. Toch is geile grond, of geile klei geen seksueel opgewonden aarde. Het is vette, goed bemeste en vruchtbare grond. In de negentiende eeuw had geil ook de betekenis 'weelderig groeiend' en bestond er toen zoiets als 'geil bier'. Dit was bier dat nog niet opgehouden was met gisten. In het Oudhoogduits betekent geil vrolijk en vol levenskracht. Bij de Duitsers werd 'Geil' dan ook zoiets als 'tof', 'cool', 'vet'. De uitdrukking 'zo geil als boter' of 'botergeil' laat dit ook zien. En als er iets botergeil is. dan is dat wel Ouwe Stijl Is Botergeil! Het vette, goed bemeste, vruchtbare, gistende, toffe, coole maar zeker ook opwindende Early Hardcore concept dat spoedig weer plaats vindt.
Woensdag 19 oktober vindt, op de eerste dag van Amsterdam Dance Event, de officiële opening van GOD IS A DJ plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. GOD IS A DJ is wereldwijd de eerste digitale fototentoonstelling, waar het werk van fotograaf Rutger Geerling is te zien. De expositie, samengesteld door Fotomuseum aan het Vrijthof in Maastricht en gepresenteerd door Samsung, is tot en met 13 november in de Beurs van Berlage te zien.
B.I.T.C.H laatste info
dinsdag 27 september 2022
Als eerste komen we met de nieuwe B.I.T.C.H 20 jarig bestaan op 4 februari 2023. Dit feest zal enkel alleen die datum zijn en niet nog een week erna. Omdat het maar een editie is en in oktober 2 edities waren die alle twee uitverkocht raakten zal de run op de kaarten groot zijn. Er is een early bird en de populaire vip kaarten zullen ook verkocht worden.
Mart Hoogkamer en Donnie zijn met respectievelijk vier en drie nominaties de grote kanshebbers voor de Buma NL Awards 2022. Gezamenlijk zijn de twee zangers genomineerd in de categorie Meest Succesvolle Single en Meest Succesvolle Kroeghit met het nummer 'Bieber van de kroeg'. Mart Hoogkamer is met zijn hit 'Ik ga zwemmen' genomineerd in de categorie Meest Succesvolle Single en Meest Succesvolle Feesthit. Naast de artiesten worden ook de verantwoordelijke componisten en tekstschrijvers geëerd met een Buma NL Award. De uiteindelijke winnaars worden op maandag 10 oktober 2022 tijdens Buma NL in TivoliVredenburg bekend gemaakt.
In een oranje gekleurde Johan Cruijff ArenA onthulde DJ La Fuente tijdens de rust van het Nations League-duel Nederland – België aan het eind van zijn set een nieuwe naam voor de selectie van Huis van Oranje; niemand minder dan Typhoon.
Record & CD Fair Rotterdam Ahoy
maandag 26 september 2022
De beurs van RecordPlanet in Rotterdam is inmiddels een groot succes en niet te vergeten ontzettend gezellig! De beurs kent een heel divers (internationaal) publiek: een mooie afspiegeling van hoe de wereldstad Rotterdam zich de laatste jaren ontwikkeld heeft.
Lodewijk Fluttert, beter bekend onder zijn artiestennaam Bakermat, is onder andere bekend van zijn wereldhits Vandaag (One Day), Baby, Living en meest recent Baiana. De zomersingle 'Madan (King)' is een van zijn eerste releases op zijn eigen platenlabel Big Top Amsterdam, waarbij hij eerder dit jaar heeft getekend. 'Madan (King)' was deze zomer voor wekenlang de meest gebruikte sound op TikTok NL, gedraaid op radio's over de hele wereld en is nu ook opgenomen in de officiële soundtrack van EA SPORTS FIFA 23, waardoor deze nu via de console en PC bij gamers over de hele wereld te horen zal zijn.
EdelWise volgende week vrijdag
vrijdag 23 september 2022
Verwonder je op EdelWise Asian Tribes op vrijdag 30 september. Let's get into the tribe vibes. EdelWise brengt Asia dichterbij dan je denkt. Waan je in tempelse sferen en rituelen. ⁣
Bryan Mg is klaar om dit najaar de concertzalen van België en Nederland in vuur en vlam te zetten. Laat je op 25 november door Bryan MG en liveband meenemen op een persoonlijke en muzikale reis in de Next van 013.
Een van de meest bekende spelers binnen de Nederlandse hiphop-scene, Ronnie Flex, is toegevoegd aan de selectie voor Huis van Oranje. Niemand minder dan Virgil van Dijk zorgde er persoonlijk voor dat de Rotterdamse hit-zanger en rapper komt optreden in de Johan Cruijff ArenA. Waar Huis van Oranje-host Jack van Gelder nog aan het onderhandelen was, had de aanvoerder van het Nederlands elftal aan één woord genoeg om Ronnie Flex te strikken voor het grootste Oranjevoetbalfeest ooit in Nederland.
Een imposant terrein, zeven imposante podia en ontelbare beats als kloppend hart: Herfstdrift trapt op vrijdag 25 en zaterdag 26 november haar 10e editie af. Na drie jaar afwezigheid een prachtig weerzien met het NYMA-terrein afgelopen lente, maakte de organisatie haar meest avontuurlijke line-up tot nu toe bekend. De kaartverkoop van het festival gaat op 23 september van start.
Junior Client Succes Manager
vrijdag 16 september 2022
Startende topper met een liefde voor festivals gezocht!
Ben jij net afgestudeerd (0-2 jaar werkervaring) én toe aan een leuke uitdagende functie waarin je veel kan leren? Dan is dit de ideale baan voor jou.
Leef jij je normaliter helemaal uit op de vetste festivals en feesten en deel je deze ervaringen graag met je vrienden? En wil je daarnaast graag binnen de evenementen scene je communicatieve skills een boost geven? Dan hebben wij voor jou dé ideale stageplek!
Lucas & Steve hebben de krachten gebundeld met de dance-act 4 Strings. Vandaag brengen ze de track "If It Ain't Love" (ft. Lagique) uit op het label van Spinnin' Records. Het duo heeft zich inspireren door 4 Strings' grootste hit, de trance-klassieker The Silmarillia. De herkenbare tune van deze plaat samen met de pop-sound van Lucas & Steve zorgt ervoor dat je onmogelijk stil kan blijven staan. Voeg hier de vocals van de zanger Lagique aan toe en deze na-zomerse hit gaat niet meer uit je hoofd.
ADE Lab is ADE's nieuwe platform voor educatie en talentontwikkeling gericht op jonge producers en aspirant-professionals. Bekende artiesten als Carl Cox, Ellen Allien, Oliver Heldens, Nicky Romero en Van Anh hebben hun medewerking aan masterclasses toegezegd en daarnaast worden inhoudelijke sessies met de teams van onder meer Spotify, SoundCloud, Beatstars, ID&T, Armada Music, Martin Garrix' STMPD Studio's en Charlotte de Witte's platenlabel KNTXT georganiseerd. ADE Lab vindt plaats van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 oktober in Amsterdam.
Lil Kleine zal aanstaande zaterdag optreden tijdens het bijna uitverkochte TIKTAK Festival in Rotterdam. Na een spectaculaire show in 2019 zal de rapper ook dit jaar weer van de partij zijn.
Na een wervelende week vol festivals en clubnachten vormt ADE Hangover op zondag 23 oktober de officiële afsluiter van het Amsterdam Dance Event op de NDSM-werf. Op deze laatste dag wordt de werf bewerkt met live muziek, DJ's, kunst, een markt, hottubs en alle ingrediënten voor een comfortabele kater. Jong en oud, tantes en buren: iedereen krijgt de Hangover gratis cadeau van Amsterdam Dance Event, Into the Woods en Stichting NDSM-Werf.
Een nieuwe, unieke attractie waar bezoekers in de huid kruipen van een internationale top-dj, dat is ONSTAGE. Een dance-beleving waar je door 7 interactieve kamers wordt verwonderd, opent donderdag 15 september officieel haar deuren in Breda. Media zijn dan van harte welkom om deze bijzondere 'mixed reality' belevenis te ervaren en te coveren.
Alle kaarten voor AMF, dat tijdens het Amsterdam Dance Event plaatsvindt, zijn officieel uitverkocht. 35.000 dancefans, waarvan 65% buitenlandse bezoeker, verzamelen op zaterdag 22 oktober in de Johan Cruijff ArenA om optredens van o.a. Armin van Buuren, Martin Garrix, Tiësto en Afrojack b2b met Nicky Romero te aanschouwen. Daarnaast vindt ook de jaarlijkse DJ Mag Top 100-ceremonie plaats tijdens AMF en wordt 's werelds nieuwe #1 DJ bekend gemaakt.
Afgelopen vrijdag verscheen Better, de nieuwe single van Sam Feldt. Het nummer is een samenwerking met de Ierse singer-songwriter Gavin James. Onlangs bracht de Nederlandse dj nog de zomerhit Late Night Feels uit met Monsta X, verder verschenen de afgelopen maanden de tracks Madness met Frank Walker en Zak Abel en Future In Your Hands met David Solomon en Aloe Blacc.
Na het enorme succes van ROQ 'N Rolla Labelnight 2019 is het eindelijk zover: Op 19 oktober keert het bekende muzieklabel terug met een nieuwe editie tijdens het Amsterdam Dance Event. In deze unieke nacht maakt de bezoeker kennis met de artiesten van ROQ 'N Rolla, BAD MANOR en sublabels Nouveau Riche en Lieve Jongens. Liveoptredens van gevestigde namen zoals Snelle, Jebroer, Digitzz en Tally en knallende DJ-sets van Lady Bee, Jay Psar en vele anderen beloven een wilde nacht op de dansvloer.
Het populaire technofestival DGTL heeft de wachtwoorden en privégegevens van 130.000 bezoekers gelekt. De organisatie had per ongeluk de inloggegevens van zijn database online gezet waardoor iedereen toegang kon krijgen tot deze zeer gevoelige gegevens. Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws.
Het WK voetbal komt steeds dichterbij en het Huis van Oranje in Nederland krijgt ook steeds meer vorm. Vandaag maakt bondscoach Louis van Gaal in een video de eerste namen bekend voor de shows die eind november plaatsvinden in de Johan Cruijff ArenA. Zo wordt de halftime-show op 25 november verzorgd door DJ La Fuente.
REBELLiON Line-up nu online
donderdag 8 september 2022
Met grote trots presenteert REBiRTH Events de volledige en grootse line-up voor REBELLiON 2022. Deze 35+ artiesten zullen, samen met ruim 12.000 RAW Hardstyle liefhebbers, ervoor zorgen dat de grootste editie van REBELLiON vanaf het begin af aan legendarisch zal zijn!
Op zaterdag 21 januari 2023 wordt de Ziggo Dome in Amsterdam omgetoverd tot het ultieme feestcafé, waar bezoekers een avondlang onbeperkt feesten met de leukste feestartiesten van Nederland. Na een succesvolle eerste editie van het Grootste Feestcafé van Nederland in 2020 presenteren Het Feestteam & MOJO een tweede editie van het spektakel.
Boat party w/ Solarstone + Fisherman
donderdag 8 september 2022
Are you ready for our closing party on the water? On the magical Stedemaeght once more? Because…WE ARE! The thoughts of hearing timeless classics like Solarcoaster, Seven Cities, Fireisland and many more being played by the man himself that is Solarstone, is giving us goosebumps already!
Full Line-up 11de van de 11de
donderdag 8 september 2022
Hey ! Knaltibal is back op de 11de van de 11de in Music Dome! Met niemand minder dan: Frequencerz, Jebroer, John Tana én SJAAK! Verwacht confetti, polonaises, sitdowns en mega veel opblaasdieren! De minimum leeftijd is 16 jaar! Bijzijn is meemaken!
Lazy Sunday
donderdag 8 september 2022
Ben jij op zoek naar hét event waar je de week mee af kunt sluiten en een energyboost krijgt om de week mee door te komen?! We got it all for you.
Daddy Cool verplaatst naar Nieuwe Nor
woensdag 7 september 2022
Popfestival Daddy Cool vindt komend weekend niet plaats in de buitenlucht maar binnen in poppodium Nieuwe Nor. De organisatie kiest voor verplaatsing vanwege de slechte weersvoorspellingen. De komende dagen, zowel tijdens de opbouw als tijdens het festival wordt veel neerslag verwacht op een op dit moment kurkdroog grasveld. De veiligheid van personeel en bezoekers is hierdoor niet gegarandeerd. Door de verhuizing is het festival verzekerd van de juiste beleving voor bezoekers. In de Nieuwe Nor is ruimte voor 1000 bezoekers, waar C-Mill werd ingericht voor maximaal 2500 bezoekers op hetzelfde moment.
Het programma van Daddy Cool blijft volledig intact met headliners Blanks, sor, Sera en YīN YīN en het festival blijft gratis toegankelijk.
Afro Bros, het Nederlandse DJ/producers duo met een Latin Grammy op zak, brengt vandaag het nummer "Luv is Luv" uit. Een nazomerse samenwerking met de Canadese singer-songwriter Raff Pylon en met McKenzi Brooke, die met meer 15 miljoen fans op Tik Tok, een ware online sensatie in Amerika is. De drie artiesten hebben de krachten gebundeld met als resultaat een heerlijke feel-good dance track, waarbij het door de energieke beats onmogelijk is om stil te blijven staan. "Luv is Luv" is vanaf vandaag te beluisteren op alle wereldwijde streaming platformen.
Art of Creation komt dit jaar nog met een eigen evenement. Het label, dat geleid wordt door Headhunterz, Wildstylez en Noisecontrollers, zal tijdens 'Chronicles' de groei van de afgelopen jaren laten tijdens een exclusieve avond. "Those who know the story, will tell you that this is not an ordinary label."
30 september 2022
Team TNT verlengt de zomer met de track Sunny
29 september 2022
Ouwe Stijl is Botergeil
GOD IS A DJ, digitale fototentoonstelling van Rutger Geerling, in Beurs van Berlage
27 september 2022
B.I.T.C.H laatste info
Meeste nominaties Buma NL Award voor Mart Hoogkamer en Donnie
26 september 2022
Typhoon toegevoegd aan selectie Huis van Oranje
Record & CD Fair Rotterdam Ahoy
23 september 2022
Nederlandse artiest Bakermat terug in de officiële EA Sports fifa 23-soundtrack
EdelWise volgende week vrijdag
Bryan MG met liveband naar 013 op 25 november
Virgil van Dijk strikt Ronnie Flex voor Huis van Oranje
22 september 2022
Herfstdrift is terug voor de eerste échte Drift-weekender
16 september 2022
Junior Client Succes Manager
Stagiair Event Content Manager Partyflock – MBO
Lucas & Steve releasen track met dance-act 4 Strings
15 september 2022
ADE bevestigt Carl Cox, Ellen Allien, Oliver Heldens, Nicky Romero, Van Anh voor ADE Lab masterclass programma
14 september 2022
Lil Kleine toegevoegd aan de line-up van TIKTAK Festival in Rotterdam op zaterdag 17 september
De officiële afsluiter van Amsterdam dance event
13 september 2022
Publieksattractie ONSTAGE Experience opent
12 september 2022
AMF 2022 met o,a Armin van Buuren, Martin Garrix, Tiësto, Afro Jack en Nicky Romero officieel uitverkocht
Sam Feldt brengt samen met Gavin James nieuwe single Better uit
9 september 2022
ROQ 'N Rolla Music en BAD MANOR Records trappen ADE af met unieke Labelnight
Festival DGTL lekt wachtwoorden en privégegevens 130.000 bezoekers
8 september 2022
Bondscoach Louis van Gaal maakt eerste namen Huis van Oranje bekend
REBELLiON Line-up nu online
Het grootste feestcafé van Nederland op 21 januari 2023
Boat party w/ Solarstone + Fisherman
Full Line-up 11de van de 11de
Lazy Sunday
7 september 2022
Daddy Cool verplaatst naar Nieuwe Nor
2 september 2022
AfroBros brengt track uit met Amerikaanse TikTok grootheid
Art of Creation presenteert eerste eigen event Chronicles