Partyflock
 
Nieuws · juni 2022
­ Nederland
Meer dan 40.000 fans kwamen afgelopen weekend samen in De Kuip in Rotterdam voor de grootste editie van OH MY! Festival tot nu toe. Het festival vierde haar vijfde editie en maakte indruk met de nieuwe locatie en een imposante internationale line-up. Verdeeld over vier verschillende podia waren de allergrootste (internationale) artiesten in hiphop, rap en afrobeats geprogrammeerd. Op de Boohooman mainstage traden o.a. WizKid, DaBaby, Lil Baby, Lil Durk, Stefflon Don, Tory Lanez, Mabel, Rick Ross en Tyga op.
Crazy Wonderland is al bijna
donderdag 30 juni 2022
Crazy Wonderland komt eraan op 16 juli 2022. Vooralsnog ziet het weer de aankomende tijd er goed uit. Wij hopen dat het droog blijft. Jullie als bezoekers hebben er lang op moeten wachten. En ondanks dat de festivalbranche overhead is geraakt hebben we toch een hele mooie productie kunnen neerzetten. Crazy Wonderland bestaat al heel wat jaartjes. Eerst als Pleasure island op oa het Java Eiland en Houtrak. Daarna als Crazy Wonderland op het buitenterrein van de Hemkade. Maar bij al die locaties hadden we nog nooit zo'n mooie locatie als deze.
Have a nice day festival
woensdag 29 juni 2022
Na een geslaagde eerste editie van HAND Hemelvaart is de organisatie van Have A Nice Day Festival goed opgewarmd om op 6 Augustus, eindelijk weer, hun jaarlijkse editie neer te zetten. 'We hebben de smaak weer helemaal te pakken en kunnen niet wachten tot we onze bezoekers weer zien dansen, zwemmen en genieten in Borculo, dat ultieme HAND gevoel!' aldus organisator Ingmar Brandt.
Vandaag opent Our House in Amsterdam, 's werelds eerste museum experience over elektronische muziek, opnieuw de deuren. De officiële opening vond afgelopen november plaats. Dit was vlak voor de laatste lockdown, waardoor het museum maar voor korte duur bezoekers heeft kunnen ontvangen. Our House heeft hierna de tijd genomen om de collectie gedeeltelijk te herzien en nieuwe content te creëren voor de openingsshow en 4D Culture Ride. Daarbij verkoopt Our House sinds vandaag ook 'sleutels van het museum' in de vorm van 1.980 unieke digitale eigendomsbewijzen (NFTs). Deze sleutels geven de bezitter niet alleen onbeperkt toegang tot de experience, besloten evenementen en feesten, maar ook de creatieve controle over een deel van de expositie.
Vanaf 28 juni tot 6 augustus kan je in Rotterdam rondrijden op een deelscooter van Check met een wel heel erg uniek design. De Blijdorp Festival Check scooter, genaamd Augustus, ziet er zomers uit en en is bijna niet te missen. Dat is mooi, want als je hem spot valt er het een en ander te winnen.
Naast de eerder bekendgemaakte line up, maken bezoekers van Festival De Achtertuin nu zelf deel uit van de muzikale invulling en is er op ieder hoekje van het terrein wat te doen of te beleven. Het festival daagt met het nieuwe initiatief ' Het Geluid' het publiek uit mee te beslissen wat je die dag hoort. Via een speciale tool upload je geluiden die vervolgens gebruikt kunnen worden in de live set van Analog Kitchen op 16 juli. Ook maakt DJ talent kans op een eigen gig en kun je op zoek naar de Hidden Stage.
DEFQON.1 2022 Album
vrijdag 24 juni 2022
Weekend Warriors, it is time to return to the holy grounds of Defqon.1 festival. Na jaren van thuisfeestjes en livestreams mogen we eindelijk weer naar Biddinghuizen om samen met duizenden fans te genieten van de beste hardstyle en hardcore artiesten. Dit jaar is een speciale editie, want we mogen namelijk een extra festival dag toevoegen! Vanaf donderdag tot en met maandag kan iedere liefhebber van de hardere stijlen struinen over de holy grounds of Defqon.1.
Met nog één maand te gaan tot de datum van het nieuwe Heerlense "Knaltibal Festival" op zaterdag 23 juli 2022 in het Douvenrader Park (de oude voetbalvelden van Weltania) maken de organisatoren bekend dat het evenement uitverkocht zal raken met 7.500 bezoekers.
Het grootse afscheid van de twee happy hardcore helden vindt plaats op zaterdag 30 juli 2022 in de Ziggo Dome van 21.00-3.00 uur met gastoptredens van o.a. 2 Brothers on the 4th Floor, Dune, Nakatomi, Ruffneck én Wesley Sneijder"].
In Retraite Festival 2022 volledige line-up en bijna uitverkochtMet trots presenteren we de volledige line up van In Retraite 2022. Gedurende de dag en nacht vullen ruim 60 artiesten uit binnen- en buitenland meerdere podia. Daarnaast zullen op In Retraite ruim 25 Groningse/Friese artiesten te zien en te horen zijn. Deze DJ's zijn het neusje van de noordelijke zalm op het gebied van disco, deephouse, techhouse en techno die op feesten als Kopjek, Paradigm, Wildernis en Onder de Pannen hebben gedraaid.
Leef jij je normaliter helemaal uit op de vetste festivals en feesten en deel je deze ervaringen graag met je vrienden? En wil je daarnaast graag binnen de evenementen scene je communicatie skills een boost geven? Dan hebben wij voor jou dé ideale stageplek!
Leef jij je normaliter helemaal uit op de vetste festivals en feesten en deel je deze ervaringen graagmet je vrienden? En wil je daarnaast graag binnen de evenementen scene je sales skills een boost geven? Dan hebben wij voor jou dé ideale stageplek!
Paradise City hecht veel belang aan een strikt milieubeleid. Het elektronische muziekfestival wil bezoekers inspireren om duurzamer te leven door positieve veranderingen teweeg te brengen. Om het evenement van stroom te voorzien werkt de organisatie met een slim energieplan dat generatoren aanstuurt volgens een bepaald algoritme om het overschot aan energieverbruik te minimaliseren. Als gevolg daarvan is het energieverbruik per bezoeker de afgelopen jaren aanzienlijk gedaald. 86% van de energie op het terrein is hernieuwbaar. 76% daarvan is afkomstig van HVO-brandstof (gebruikt frituurvet, geproduceerd in Nederland), en 10% is afkomstig van zonne-energie.
Na een uitverkochte editie in 2021 zijn ook nu ook voor komende editie alle kaarten verkocht. De festival organisatie spreek van een waanzinnig geslaagde kaartverkoop: 'Van 10.000 bezoekers per dag naar 12.000 bezoekers per dag en bijna 2 weken van te voren stijf uitverkocht Dat hadden we van te voren wel gehoopt maar nooit gedacht', aldus Mark Boots van de organisatie. 'Dit laat wel zien dat Stereo Sunday 'hot' is en men graag een feestje bij ons komt bouwen. 'Vanuit het hele land weten danceliefhebbers Stereo Sunday te vinden, van Terschelling tot aan Middelburg, dat is toch geweldig'. Ook het aandeel internationale bezoekers groeit ieder jaar, zo komt een gedeelte van de bezoekers uit Duitsland, maar ook België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Engeland, Zwitserland en Litouwen zijn vertegenwoordigd.
Op 10 & 11 september bundelen alle Amsterdamse parels hun krachten voor de perfecte afsluiter van het Mokumse festivalseizoen. TIKTAK x Vunzige Deuntjes, Encore, FunX, Appelsap, Afrolosjes x Gowtu, Over The Moon, Fuego, Stewww, De Binnenstad, Hangover en Mayhem zullen als stagehosting partners met hun sprankelende line-ups de sterspelers zijn met de missie een afspiegeling te bieden van wat er speelt in het nachtleven.
De laatst lading zaad aan artiesten is toegevoegd aan de line up van SMÈRRIG zomerweekdender festival 2022
Paul Elstak is klaar voor de strijd met zijn nieuwe single 'Attack' met de Psycho Boys Club. De wereldberoemde DJ werkte eerder met het producersduo samen op de track 'Bull Kick', een ervaring die zo goed beviel dat ze opnieuw de studio zijn ingedoken. Het resultaat is een ultieme combinatie van moderne Hardcore en de oldskool Gabber style. Voor Paul Elstak volgt de release op zijn knock-out singles 'Rave, Rinse,Repeat', 'Call Home' en 'Crazy Mega Cool' met de Russian Village Boys, die allemaal miljoenen keren gestreamd werden. Psycho Boys Club is momenteel niet te missen nadat ze onder het label van Deadmau5 de track 'Rolling Thunder' uitbrachten. 'Attack' komt uit via Paul Elstak's label I Love Beatz en zal ongetwijfeld opnieuw uit je speakers gaan knallen. Stream hem nu op alle platformen.
Crazy Wonderland komt er aan
donderdag 16 juni 2022
Over een kleine 4 weken is het dan eindelijk zover en mag ons lang verwachte Crazy Wonderland festival eindelijk plaats gaan vinden. En wel op de sprookjesachtige locatie Fort Vechten in Bunnik, met zijn verborgen bunkers en oude barakken is dit de ultieme locatie voor ons sprookjes avontuur.
Na het succesvolle debuut tijdens haar vorige editie keert het ADE Arts & Culture programma terug met een reeks artistieke cross-over projecten tijdens Amsterdam Dance Event 2022. De eerste bevestigde samenwerkingen zijn onder andere Tamara Shogaolu's transformatie van de Westerkerk naar een oase van rust voor de vermoeide raver, een reis door licht en geluid met kunstenaar Nick Verstand in Theater Carré en residenties voor artiesten bij Villa Buitenlust en NXT Museum.
Als er één festival in de goed gevulde Nederlandse festivalkalender is die er dit jaar qua sfeer, (waanzinnig) programma en decoratie uitspringt, is het wel de aankomende editie van het spraakmakende muzikale cross-over weekend festival WiSH Outdoor 'A Weekend Adventure Awaits' dat op vrijdag 1 juli, zaterdag 2 juli en zondag 3 juli plaatsvindt op het volledig nieuw ontworpen festivalterrein in Beek en Donk. Met nog zo'n 2,5 week te gaan tot WiSH 2022 laat de organisatie weten dat de line-up nu écht compleet is met de toevoeging van nóg meer acts, waaronder het programma van Smèrrig en van de Tipsy Pub (zie verder onderaan).
Op zaterdag 10 en zondag 11 september keert Dream Village Festival terug naar Lage Aard, Breda, met een indrukwekkende line-up. Een verscheidenheid aan hardstyle artiesten, zoals Aftershock, B-front, D-Sturb, Vertile maken hun opwachting op het indoor mainstage: Dark Visions. Deze stage staat recht tegenover het outdoor mainstage: Sweet Dreams. Zoek je donkstere nachtmerries op en stap in een andere dimensie bij het betreden van Dark Visions op Dream Village.
25 Years of RAM part II
dinsdag 14 juni 2022
Na twee jaar wachten is RAM terug met zijn vervolg op de mega succesvolle editie in een uitverkocht Paradiso Amsterdam. Na meerdere malen te zijn opgeschoven was het best wel even zoeken naar een nieuwe datum en locatie. Een venue die voldoende kwaliteit in huis heeft om de eerste editie van 25 Years of RAM op zijn minst te kunnen evenaren. Die locatie is gevonden in IJland in Amsterdam. De datum is ook bekend en staat op vrijdag 22 juli.
Pal Mundo Festival kondigt indrukwekkende fase 1 line-up aan met Maluma als tweede groter headliner. Naast Maluma verwelkomt Pal Mundo ook J Balvin, Anitta en Prince Royce maar ook Nederlandse sensaties Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde.
It's been thirty years since Olav Basoski took the house realm by storm under his Sil alias, and his 1992 original 'Blue Oyster' still holds its own on modern dance floors. So to reignite the flame of the timeless classic, the Dutch DJ and producer took it upon himself to create a fresh, percussion-driven take and drafted in Richy Ahmed to provide an equally iconic remix, resulting in two peak-time anthems that are ready to rumble.
Het dj- en producers duo Lucas & Steve is terug met nieuwe muziek. Na een succesvolle eerdere samenwerking met Dubvision kan een volgende track niet uitblijven. Vandaag releasen zij - op het label van Spinnin' Records - het nummer: 'Feel My Love'. Met deze 'catchy' feel-good track weten ze iedereen in een zomerse stemming te brengen. Een track om even helemaal los te gaan op een festival.
Na een moeilijke periode kan The Boy Next Door weer het doen wat hij het liefste doet: van optreden naar optreden leven op alle festivals deze zomer. Om dit te vieren brengt de DJ vandaag zijn single 'Niet Helemaal Lekker (Bennie)' uit, samen met niemand minder dan Mr. Polska en MocroManiac. De mannen kennen elkaar al een tijdje uit de scène en staan samen gegarandeerd voor een keiharde beuker. 'Niet Helemaal Lekker (Bennie)' komt uit via Kill Your Darlings en is vanaf vandaag beschikbaar op alle online streamingplatforms.
Na drie jaar stilte eindelijk weer een echte festivalzomer: we hebben er zin in, maar zien ook problemen opdoemen. Wat te denken van de forse prijsstijgingen voor tickets en munten? Die roepen fundamentele vragen op over de toegankelijkheid van het festival als cultureel fenomeen.
Vandaag verschijnt de nieuwe single van het GRAMMY- genomineerde elektronische duo ODESZA 'Wide Awake', die in samenwerking gemaakt is met de Canadese artiest Charlie Houston. De track fungeert als teaser voor hun langverwachte vierde album 'The Last Goodbye' (22 juli via Foreign Family Collective/Ninja Tune, pre-order).
Huntenpop
woensdag 8 juni 2022
Huntenpop is een jaarlijks terugkerend tweedaags muziekfestival op het DRU Park in Ulft. Dit jaar wordt het Achterhoekse muziekfestival dan eindelijk voor de 31e keer georganiseerd, op 12 & 13 augustus. Of je nu houdt van snoeiharde rock, fijne popliedjes of feestmuziek: op Huntenpop vind je het, verspreid over vijf podia.
20 jaar City of Dance festival
woensdag 8 juni 2022
Op 15, 16, 17 juli 2022 viert City of Dance festival het 20ste jubileum op het festivalterrein Oude Veerseweg in Middelburg. Met 200 artiesten verdeeld over 7 stages zal de festivalbezoeker zal zich wanen in een compleet verzorgde minivakantie in het altijd zonnige Zeeland.
Afgelopen weekend gaf Armin van Buuren vijf shows in de Ziggo Dome voor meer dan 60.000 bezoekers. De 45-jarige dj maakte indruk met een on-Nederlandse productie, bestaande uit een 21-koppig orkest, didgeridoo speler Nola Zulu en gastoptredens van o.a. Davina Michelle, Sam Martin, Maia Wright en Wrabel.
Blijdorp Festival en Operator Radio slaan de handen ineen voor een block party vol muziek, drinks en food. Het event vindt plaats op zaterdag 25 juni in de Biergarten van 16:00u tot 01:00u, de entree is gratis en het event is toegankelijk voor jong en oud.
Een combinatie van bruisend water, de smaak van limoen én tequila. Met het nieuwe drankje: Desperados Alcoholic Sparkling Water stapt Desperados in de wereld van hard seltzer. Deze Desperados seltzer is door de frisse smaak jouw feest- en festivalbuddy en bevat weinig toegevoegde suikers.
Een enorme teleurstelling: Brass 'n Woods festival 2022 gaat niet door. Het bestuur van Stichting Muziekwoud heeft dit besluit moeten nemen vanwege de tegenvallende kaartverkoop in deze fase, zeer waarschijnlijk het gevolg van de drukke agenda's die de post-corona samenleving kenmerkt.
Op de openingsavond, vrijdag 3 juni en in de nacht van 24 juni rekt Lofi de grenzen op van wat Holland Festival kan zijn met twee clubnachten op het snijvlak van clubcultuur en podiumkunst. Op het programma staan onder meer Helena Hauff, Pink Oculus, Philou Louzolo, Gabber Modus Operandi en Parrish Smith.
Harmony of hardcore
vrijdag 3 juni 2022
Harmony of Hardcore is een van de grotere hardcore events in Nederland en na 2 jaar stil te hebben gezeten, mogen de tienduizenden bezoekers weer genieten van verschillende soorten stromingen binnen de hardcore scene. En dat is nog niet alles, dit jaar is vieren we namelijk het 15 (!) jarig bestaan van Harmony Of Hardcore met de grootste line up ooit.
Hola LatinVillage Family
donderdag 2 juni 2022
After two long years LatinVillage Festival is finally back on the 20th and 21st of August this year in Spaarnwoude park! And to celebrate, our family at Roxx Bike is providing us with the hookup. You know we want the family to look good every time they hit the streets, so we've decided to give away a special edition LatinVillage x Roxx RX1 E-Bike worth €1799,-!
Op 10 & 11 september bundelen alle Amsterdamse parels hun krachten voor de perfecte afsluiter van het Mokumse festivalseizoen. TIKTAK x Vunzige Deuntjes, Encore, FunX, Appelsap, Afrolosjes x Gowtu, Over The Moon, Fuego, Stewww, De Binnenstad, Hangover en Mayhem (by Supperclub) zullen als stagehosting partners met hun sprankelende line-ups de sterspelers zijn met de missie een afspiegeling te bieden van wat er speelt in het nachtleven.
De vijf beste festivalapps
woensdag 1 juni 2022
Het festivalseizoen is weer in volle gang bezig. De hoogste tijd om de beste festivalapps eens op een rijtje te zetten! Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op pad kunt gaan. Apps kunnen je festivalbezoek een stuk makkelijker en comfortabeler maken. Daarom vind je hieronder de vijf beste festivalapps.
Satori & The Band Of Space zullen op woensdag 19 oktober met een show in Paradiso ADE aftrappen. Voor Satori, die recent zijn vijfde album 'Dreamin' Colours' uitbracht, is het voor het eerst in twee jaar dat hij met zijn Band From Space weer in Nederland optreedt. Speciaal voor ADE wordt de komende maanden een volledig nieuwe show ontwikkeld.
30 juni 2022
OH MY! Festival brengt grootste namen in hiphop, rap en afrobeats samen in Rotterdamse Kuip
Crazy Wonderland is al bijna
29 juni 2022
Have a nice day festival
'Our House' museum opent opnieuw de deuren en lanceert 1980 NFTs
28 juni 2022
Spot de Blijdorp Festival Check en val met je neus in de prijzen
27 juni 2022
Festival in de grootste achtertuin van Nederland geeft ook bezoekers een podium
24 juni 2022
DEFQON.1 2022 Album
Zomercarnaval in Heerlen met "Knaltibal Festival" bijna uitverkocht
23 juni 2022
Charly Lownoise & Mental Theo maken line-up en nieuwe datum bekend van 'The Final Show'
In Retraite Festival 2022 volledige line-up en bijna uitverkocht
Stagiair Klantenservice & Communicatie Appic – HBO of MBO4
Stagiair Accountmanager Appic – MBO / HBO
22 juni 2022
Extra inspanningen voor het milieu op Paradise City 2022
21 juni 2022
Stereo Sunday 2022 is volledig uitverkocht
Parels van de Stad Festival maakt line-up bekend
SMÈRRIG Zomerweekender Festival
17 juni 2022
Paul Elstak brengt nieuwe track uit met Psycho Boys Club
16 juni 2022
Crazy Wonderland komt er aan
Amsterdam Dance Event bevestigt eerste projecten, audiovisuele shows en programma's voor ADE Arts & Culture 2022
Line-up WiSH Outdoor 2022 compleet met toevoeging van meer dan 70 nieuwe namen
Dream Village festival grootser dan ooit
14 juni 2022
25 Years of RAM part II
Latin sensatie Maluma na gecancelde world tour toch in Nederland te zien op aangekondigde line-up Pal Mundo Festival 2022
10 juni 2022
90's Rave Anthem "Blue Oyster" gets double makeover from Olav Basoski & Richy Ahmed
Lucas & Steve droppen festival knaller met Dubvision en Joe Taylor
The Boy Next Door brengt festival banger uit met Mr. Polska en MocroManiac
Dreigen de festivals in crisistijden een hobby voor de happy few te worden?
9 juni 2022
ODESZA komt met nieuwe single Wide Awake
8 juni 2022
Huntenpop
20 jaar City of Dance festival
7 juni 2022
Armin van Buuren kijkt terug op spectaculaire concertreeks voor ruim 60.000 fans in Ziggo Dome
Blijdorp Festival en Operator Radio vieren de langste dag van het jaar met een feest in de Biergarten Rotterdam
Maak ruimte in je ijskast voor de nieuwe hard seltzer
3 juni 2022
Eerste editie Brass 'n Woods festival afgelast
Lofi en Holland Festival brengen podiumkunst en nachtcultuur samen in het Westelijk Havengebied
Harmony of hardcore
2 juni 2022
Hola LatinVillage Family
Voor Amsterdam, door Amsterdam en dé plek waar Amsterdam samenkomt.
1 juni 2022
De vijf beste festivalapps
Satori trapt ADE af met The Band From Space in Paradiso