Partyflock
 
­ Nederland

25 Years of RAM part II

gepubliceerd door , op
Essence of Trance 25 Years of RAM
8 juni 2022
Na twee jaar wachten is RAM terug met zijn vervolg op de mega succesvolle editie in een uitverkocht Paradiso Amsterdam. Na meerdere malen te zijn opgeschoven was het best wel even zoeken naar een nieuwe datum en locatie. Een venue die voldoende kwaliteit in huis heeft om de eerste editie van 25 Years of RAM op zijn minst te kunnen evenaren. Die locatie is gevonden in IJland in Amsterdam. De datum is ook bekend en staat op vrijdag 22 juli.

Zoals bij de eerste editie brengt RAM opnieuw een solo act van liefst 6 uur, waarin hij niet de commerciële, maar juist de meest fijngevoelige snaar zal willen raken. Een andere platenkeuze uit de hoge hoed toveren met de mooiste, gevoeligste en meest emotionele tracks waar RAM zijn 'Essence of Trance' in vindt. Dat maakt deze show anders dan andere.



25 Years of RAM
Dat de Paradiso nog bij velen in het geheugen ligt zegt heel veel. Ook RAM beleeft naar eigen zeggen nog vaak mooie herinneringen aan die avond: "Het klinkt misschien gek, want ik heb best wat optredens achter mijn naam staan, ook voor uitverkochte dansvloeren met een grotere crowd, maar deze staat voor mij toch echt bovenaan. De emoties die ik daar heb gevoeld, zeggen precies wat ik in gedachte had toen ik mijn 25 Years of RAM aankondigde. Ik kijk er dan ook reikhalzend naar uit om iedereen weer een mega vette show voor te schotelen. Een reis door de muziek die mij het meest geraakt heeft in de kwart eeuw waarin ik als dj actief ben. Dit zullen jullie nooit meer horen dus mis het niet !!

Live Acts
Vorig jaar lanceerde RAM zijn samenwerking met zangeres Susana; Tales of Life. Susana is erbij op 22 juli en dus kun je weer genieten van prachtige covers, bootlegs en nieuwe (nog niet eerder live vertoonde) tracks. The Power of Love is zo'n cover die een hele dansvloer stil krijgt…. en ja dat betekent wat in Nederland. Een andere primeur komt in de persoon van zangeres Cari. Het wordt de eerste keer dat zij live met RAM op het podium staat. Je kunt Cari kennen van de vocalen in Soulfood en… 'Breaking News', er komt een waanzinnig mooie nieuwe track aan in samenwerking met RAM & Asteroid, welke op 22 juli uiteraard in het repertoire zal zitten...

Tickets
Wil je hier ook graag bij zijn? Scoor dan snel je tickets via deze link. Essence of Trance hoopt jou te mogen verwelkomen op de Boiler Room achtige dansvloer in IJland Amsterdam. Je kunt dus rondom de dj-booth dansen. Een intieme setting, waarbij de [artist=144126 name="dj 1"]{Artiest met ID 144126 bestaat niet!} met het publiek is.