Partyflock
 
Nieuws · maart 2021
­ Nederland
Vanwege de aanhoudende onzekerheid omtrent de geldende coronamaatregelen in juli zal WOO HAH! festival 2021 niet doorgaan. Ticketkopers ontvangen op korte termijn de ticketgelden (incl. servicekosten) terug op hun rekening. Volgend jaar keert het toonaangevende festival terug met een nieuwe editie op 8, 9 en 10 juli 2022.
Essential Festival is back
woensdag 31 maart 2021
Essential family, met trots presenteren wij Essential Festival: Summer Reunion! Met heel veel liefde kondigen we deze mooie stip op de horizon aan! Het kabinet sprak onlangs de hoop uit dat de festivalzomer vanaf 1 juli weer van start kan gaan en voegt daad bij het woord door de komst van het garantiefonds. Hoewel er nog veel onzekerheden zijn starten wij met goede moed met de voorbeidingen voor één grote summer reunion!
Today (March 29) at 7:30pm CET Eelke Kleijn will be playing an exclusive live set atop the Mont-Saint-Michel in France. A concert with no on site audience, produced and broadcasted by Cercle in collaboration with the Departmental Council of Manche, Attitude Manche, the National Public Establishment of Mont-Saint-Michel and the Centre des Monuments Nationaux.
De organisatie van het Amsterdam Dance Event heeft vandaag aangekondigd aan een (deels) fysieke jubileumeditie te werken, meldt het ANP. Het evenement zou van 13 tot en met 17 oktober op verschillende locaties in Amsterdam plaats moeten vinden.
Concert at SEA schuift door naar 2022. Dat heeft de organisatie donderdag bekendgemaakt. Er blijven te veel onzekerheden om dit jaar een volwaardige editie van het festival te kunnen organiseren.
De Zwarte Cross ligt aan je voeten vanaf 9 april. Letterlijk, want vanaf die vrijdag zijn de eigen sneakers van het Achterhoekse festival te bestellen.
We're, once again, joining forces with some of the biggest names in the game for Amsterdam Dance Event 2021.

With 3 top-class shows divided over 2 amazing locations, ADE 2021 is shaping up to be something special!

Ticket sales start next Tuesday March 30th at 12:00 pm CEST. Pre-register for your favourite show via the links below.
's Werelds grootste hardcore merk Masters of Hardcore lanceert een nieuw radiostation op 24 maart 2021. Masters of Hardcore Radio is 24/7 te beluisteren voor je dagelijkse dosis hardcore met een divers programma gevuld met de nieuwste hardcore tracks, tracks van opkomende artiesten en natuurlijk meerdere genres. Daarnaast kan je sets horen van de grootste hardcore artiesten, wekelijkse specials en nog veel meer.
De overheid staat vanaf 1 juli grotendeels garant voor de gemaakte kosten als een concert, festival, sportwedstrijd of congres toch niet kan doorgaan als gevolg van coronabeperkingen. Daarvoor zet het demissionaire kabinet 385 miljoen euro opzij.
Na regen komt SOLAR! Er is weer licht aan het einde van de tunnel: tijd om te festivallen! Op vrijdag 2 april om 12:00 uur barst de verkoop voor Solar Weekend 2021 - dat plaatsvindt van 29 juli tot en met 1 augustus - los. Een groot deel van de kaarten verkocht Solar al in 2020, voor de resterende tickets start op vrijdag 19 maart een pre-registratie. Wie zich registreert, pakt voorrang en koopt één uur voor de officiële start van de kaartverkoop zijn festivalkaarten. De pre-registratie ticketverkoop start op 2 april om 11:00 uur! Ook betaalt de bezoeker niet de volle mep, maar slechts een aanbetaling van €10.
Voor veel mensen is de nacht hét moment waarop ze ontdekken, dansen, zichzelf kunnen ontplooien en nieuwe mensen ontmoeten. Het #SAVETHENIGHT initiatief van Jägermeister is een wereldwijd support-project dat de nachtcultuur in de breedste zin van het woord helpt in deze barre tijden. De video "Ode to Nightlife" die Jägermeister vandaag uitbrengt, herinnert iedereen eraan waarom de nacht de moeite waard is om in te investeren.
Lowlands heeft ondanks de grote onzekerheid rondom de coronacrisis dinsdag een groot aantal namen gepresenteerd voor de line-up van dit jaar. Daarop staan behalve veel Nederlandse acts ook een aantal grote internationale artiesten op.
Paaspop kondigt nieuwe acts aan
dinsdag 16 maart 2021
Hiphop; bluegrass-folk; Spaanse fiësta; occulte psychedelische rock-metal; live-DJ's; breekbare pop; stoner; yacht-rock en Britse rock-soul met woke-attitude. Ofwel: Paaspop voegt weer flink wat nieuwe acts toe aan de line-up van de eenmalige unieke september-editie op (vrijdag) 3, (zaterdag) 4 en (zondag) 5 september op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.
Clouseau, BLØF, The Dirty Daddies en Mental Theo zijn bevestigd voor Festival Strand, wat op 27 en 28 augustus 2021 zal plaatsvinden aan de Haarrijnse Plas in Utrecht. Een heel weekend lang genieten bezoekers van livemuziek en tropische verrassingen, zoals de Ibiza markt en de veelzijdige foodboulevard.
Routekaarten met maatwerk en uitzicht op veilige evenementen: Zo dragen de tests van Fieldlab Evenementen bij aan de evenementenindustrie.
31 maart 2021
WOO HAH! 2021 gaat niet door, gekochte tickets worden gerestitueerd
Essential Festival is back
Cercle invites Eelke Kleijn for a liveset from the mont-saint-michel abbey
30 maart 2021
Amsterdam Dance Event werkt aan jubileumeditie
Concert at SEA schuift door naar 2022
26 maart 2021
Zwarte Cross komt met kleurrijke eigen sneakers na festivalloos jaar door corona
Loveland reveals three top-class ADE shows
24 maart 2021
Masters of Hardcore presenteert nieuw radiostation
19 maart 2021
Evenementen kunnen georganiseerd worden, overheid staat garant
Ticketverkoop Solar 2021 barst los op vrijdag 2 april
18 maart 2021
Jägermeister benadrukt belang van de nacht met #SAVETHENIGHT initiatief
16 maart 2021
Organisatie Lowlands kondigt eerste namen line-up aan
Paaspop kondigt nieuwe acts aan
10 maart 2021
Clouseau & BLQF op festival strand
8 maart 2021
Zo dragen de testevenementen van Fieldlab bij aan de evenementenindustrie