Partyflock
 
­

Ticketverkoop Solar 2021 barst los op vrijdag 2 april

gepubliceerd door , op
flyer Solar Weekend
Na regen komt SOLAR! Er is weer licht aan het einde van de tunnel: tijd om te festivallen! Op vrijdag 2 april om 12:00 uur barst de verkoop voor Solar Weekend 2021 - dat plaatsvindt van 29 juli tot en met 1 augustus - los. Een groot deel van de kaarten verkocht Solar al in 2020, voor de resterende tickets start op vrijdag 19 maart een pre-registratie. Wie zich registreert, pakt voorrang en koopt één uur voor de officiële start van de kaartverkoop zijn festivalkaarten. De pre-registratie ticketverkoop start op 2 april om 11:00 uur! Ook betaalt de bezoeker niet de volle mep, maar slechts een aanbetaling van €10.

Vanaf vrijdag 19 maart 11:00 uur stipt, kunnen bezoekers zich registreren voor een ticket voor Solar 2021, om twee weken later - op vrijdag 2 april - als eerste een ticket te kopen voor het creatiefste festival van Nederland. Wie zich registreert pakt voorrang en koopt zijn tickets al om 11:00 uur in plaats van om 12:00 uur met de officiële start van de kaartverkoop.

In de verkoop gaan enkel de drie- en vierdaagse campingkaarten én weekendkaarten: zaterdag en zondag, exclusief camping. Met een groot deel van de tickets al verkocht in het jaar 2020, ligt er nog een kleine stapel voor de 2021-editie. De organisatie verwacht dat de tickets binnen no-time de deur uit zijn. De resterende Day Tickets gaan nog niet mee in de verkoop op vrijdag 2 april, maar volgen op dinsdag 6 april om 11:00 uur.

Niet de volle mep, maar een aanbetaling
Ook al ziet het ernaar uit dat een feestje deze zomer gegeven mag worden, houdt de organisatie toch een kleine slag om de arm. Daarom betaalt de bezoeker niet de volle mep, maar een aanbetaling van €10 (exclusief servicekosten). Zodra er écht groen licht is en die festivalzomer daadwerkelijk plaats gaat vinden, voldoet de bezoeker het resterende bedrag. Mochten er deze zomer onverhoopt geen festivals zijn, dan zijn de tickets van 2020 én de aanbetaalde tickets voor 2021 gewoon geldig voor Solar 2022.

Na een jaar zonder festivals, ziet de zomer van 2021 er een stuk zonniger uit. En hoe kun je dit beter vieren dan een vakantie in eigen land? Aan De Maasplassen van Roermond, op Solar. Met eindelijk weer een festivalzomer in het vooruitzicht, trekken we de dansschoenen uit de kast. Op naar Solar 2021.