Partyflock
 
Nieuws 2020
­ Nederland
Donderdag 31 december om 17.00 uur start het online thuisfestival GOODBYE 2020. Gedurende 12 uur wordt via het platform goodbye2020.nl afscheid genomen van 2020. Het online festival duurt van 17.00 tot 05.00 uur en is gratis vanuit de huiskamer te bezoeken. GOODBYE 2020 is de mogelijkheid om veilig en verantwoord oud & nieuw te vieren, met een groot aantal bekende festivals en artiesten. In totaal wordt via 50 streams bijna 15000 minuten, oftewel 250 uur, muziek en entertainment aangeboden.
Martin Garrix heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten, en besloot naast zijn Garrix muziek ook tracks uit te gaan brengen onder een alias: Ytram. Net op tijd voor het einde van het jaar brengt hij zijn gloednieuwe Ytram track 'Alive' uit. Maar dat is niet het enige. Een aangepaste versie van het nummer dient ook als titelsong voor de nieuwe documentaire 'Whatever It Takes' van zijn goede vriend Max Verstappen.
Tot afgelopen zomer kende we Elias Mazian alleen als dj in de club en in de ochtend voor zijn Private Hearts sessies. Tot hij in juni iedereen verraste met zijn romantische Neder-synthpop-plaat Vrij van Dromen. En met succes, de dj en inmiddels zanger stond op menig podium die deze zomer de deuren kon openen en werd genomineerd voor de 3voor12 Award. In de nieuwe video van zijn track 'Niemand' kijken we terug en vooruit op stappen van de carrièrewending van Mazian.
Met elegante overtuiging landde Linde Schöne met haar EP's Liefde van de Vloer (2016) en Linde van Nimma (2017) in het Nederlandse muzieklandschap. Het leidde voor de Noah's Ark zangeres – die al haar materiaal zelf schrijft – al tot een Edison-nominatie, radiohit met 'Liefde van de Vloer', optredens bij o.a. Lowlands en DWDD en een rol als vast voorprogramma bij de Remi-tour van Ronnie Flex.
Het zomerse succesconcept Stadsoase De Zomertuin komt met een wintereditie! "We hebben zoveel mooie momenten met elkaar beleefd in de zomer en nu we dit gevoel kennen willen niets liever dan samen een magische winter beleven. We willen de mensen een lichtpuntje geven om naar uit te kijken, in deze toch wat vreemde tijd", aldus de organisatie. Wanneer de maatregelen het toelaten is daar: Stadsoase De Winterparade, de meest bijzondere winterse hangout van Eindhoven.
Ricardo Moreno brengt zijn fans in deze bizarre tijden een feestmomentje met zijn nieuwe track 'Party Starter'. De naam van het nummer is geen toeval, de DJ maakte de track namelijk omdat mensen zich het meest verheugen op datgeen wat ze het meest missen, en dat is Party! 'Party Starter' is een typisch lekkere, maar vooral krachtige en energieke sound door de diepe kicks. Het nummer is een waardige opvolger van Moreno's eerdere singles 'Party Don't Stop' en 'Clap Your Hands' met zijn jeugdheld DJ Vince. Voor de samenwerking met Vince ligt inmiddels ook een opvolger klaar, maar daarover later meer... 'Party Starter' komt uit via ROQ The House en is vanaf vandaag beschikbaar op alle online streamingplatformen.
Het kabinet gaat onder voorwaarden akkoord de doorontwikkeling en organisatie van pilot events van Fieldlab Evenementen, onder de noemer Back to Live. Belangrijke voorwaarde is dat het aantal besmettingen in Nederland verder afneemt en dat het risiconiveau daalt naar waakzaam dan wel zorgelijk.
FD Gazelle 2020
woensdag 4 november 2020
Wow! Partyflock behoort tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland! Wij zijn supertrots op onze medewerkers, alle organisaties waar we samen mee werken en natuurlijk op jullie, onze trouwe bezoekers!
Vandaag brengt Typhoon met Lichthuis zijn persoonlijkste album tot op heden uit. Het album verschijnt zes jaar na het succesvolle Lobi Da Basi. Het waren zes bewogen jaren waarin Glenn de Randamie zichzelf na hard werken even verloor, maar ook weer terugvond. Over deze liefdevolle reis doet hij verslag op dit album, waarop hij voor het eerst ook zelf componeerde en zich naast het rappen ook steeds meer toelegt op zingen. Lichthuis telt 10 tracks, met featurings van Wende, Paskal Jakobsen, Freez, Roos Rebergen en Michelle David. Het album dat al lovende recensies heeft ontvangen is vanaf vandaag verkrijgbaar in de platenzaken, online en op alle streamingsdiensten.
Q-dance, organisator van de populairste dance-evenementen wereldwijd, maakt vandaag bekend dat zij op 28 november groots gaan uitpakken met een unieke digitale ervaring: 'Qlimax The Source', dat tienduizenden fans over de hele wereld thuis kunnen beleven. Qlimax, dat al twintig jaar bekend staat om de hoogwaardige kwaliteit van haar shows, belooft een audiovisueel hoogtepunt te gaan worden met de beste artiesten, speciaal geproduceerde muziek en state-of-the-art productietechnieken.
DJ/productietrio Kris Kross Amsterdam bewijst met hun nieuwe single 'Donderdag' wederom garant te staan voor een heerlijke meezinger, waarop dé gangmakers van de Nederlandse muziekindustrie te horen zijn: Emma Heesters en Bilal Wahib. Het nummer is een ode aan de donderdagavond, waarop de artiesten normaal gesproken altijd in hun favoriete stad te vinden waren. Nu staat deze avond vooral in het teken van chillen op de bank, waarvoor zij nu de ultieme soundtrack hebben geschreven met een toepasselijke 90's feelgood vibe. De videoclip van het nummer verschijnt op vrijdag 23 oktober.
Het Amsterdam Dance Event en Beatclub onthullen een speciale sessie van "The Evolution of Our Sounds", dat zal plaatsvinden als het slotevenement van ADE Pro. Het evenement wordt op vrijdag 23 Oktober om 21.00 uur uitgezonden via het ADE Online-platform, en is gratis en voor iedereen toegankelijk. Deze exclusieve blik in het artistieke en creatieve leven van artiesten die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de wereldwijde muziekscene, vindt plaats met niemand minder dan de legendarische producer Timbaland, DJ en productiegigant David Guetta, en de toonaangevende Nederlandse DJ en producer Martin Garrix. Het gesprek wordt gemodereerd door BBC Radio1 DJ Danny Howard.
Het Amsterdamse podium biedt óók dit jaar ruimte aan een kleurrijk palet van elektronische genres en disciplines tijdens Amsterdam Dance Event. Onder de noemer 'ADE Specials' wordt van woensdag 21 t/m zondag 25 oktober een aangepast en coronaproof-programma gepresenteerd, met audiovisuele (live)shows, dj-sets en producer workshops. Daarbij wordt in Melkweg Cinema in samenwerking met Africadelic een unieke selectie van nieuwe muziekdocumentaires en short films vertoond die de invloed van zwarte cultuur op elektronische muziek belichten. Hieronder de highlights en een overzicht van het volledige programma.
Vunzige Deuntjes en DJ WEF zijn geen onbekenden van elkaar. De kersverse, en tevens eerste vrouwelijke 'FunX Best DJ Of The Year', is regelmatig terug te vinden achter de draaitafels bij een vunzig feestje. De langdurige samenwerking krijgt nu een vervolg in de studio: WEF en Vunzige Deuntjes Soundsystem droppen vandaag de gezamenlijke track 'Obsessed', waarbij WEF achter de mic is gedoken en de vocalen verzorgt.
Komende week staat SLAM! volledig in het teken van Housuh in de Pauzuh. Het lunchprogramma van SLAM!, dat normaliter alleen van maandag t/m donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur te horen is, wordt van 10 t/m 16 augustus tussen 06:00 en 00:00 uur uitgezonden. Housuh in de Pauzuh is een mix waarbij de playlist alle kanten op gaat. Van clubknallers uit de jaren '90 tot aan de lekkerste R&B uit de '00's met een goede afwisseling met hits van nu en de nodige guilty pleasures tussendoor. De Housuh in de Pauzuh special is direct het startschot om het programma zeven dagen in de week te brengen. Vanaf 14 augustus gaat de wijziging van de programmering in en horen SLAM!-luisteraars de lunchmix iedere dag tussen 12:00 en 13:00 uur.
Zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur organiseert Viruswaanzin een grote demonstratie op het Malieveld in Den Haag. De organisatie roept iedereen op een stem te laten horen voor de terugkeer naar een samenleving waarin menselijkheid, grondrechten en vrijheid voorop staan.
Tien jaar na het overlijden van Antonie Kamerling komt DJ/productie trio Kris Kross Amsterdam met een prachtige ode aan de nog altijd geliefde Nederlandse acteur/zanger. Hiervoor werkten zij samen met Lil Kleine en zangeres Yade Lauren om op stijlvolle wijze Kamerling's hit 'Toen Ik Je Zag' van nieuw elan te voorzien. Het resultaat, 'Mij Niet Eens Gezien', tilt de song naar een nieuw tijdperk waarin opnieuw wordt opgeroepen om liefde te laten spreken. Aanstaande maandag verschijnt de videoclip, waarin Kamerling's zoon Merlijn en actrice Abbey Hoes een mooie rol spelen.
Tien jaar vunzige deuntjes
maandag 13 juli 2020
In 2021 bestaat Vunzige Deuntjes 10 jaar en dat vieren we natuurlijk op z'n vunzigst! Wat begon als een feestje van vrienden in Bitterzoet groeide al gauw uit tot een van de bekendste clubconcepten van Nederland: Vunzige Deuntjes. In tien jaar tijd is Vunzige Deuntjes uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende concepten op het gebied van clubevenementen, festivals, creatieve online concepten en livestreams.
De Nederlandse festivalproducent The Good Guyz komt deze zomer met Laguna Beach Family Camp & Surf; een actieve familievakantie in eigen land. In samenwerking met ondernemers uit de activiteiten-, cultuur- en horecabranche is in Camperduin een pop-up surfdorp ontstaan waar van 3 juli t/m 23 augustus gezinnen met kinderen tot 16 jaar in eigen land op zomervakantie kunnen.
Met meer dan 40 uur aan live streams vol muziek, mode, interviews en visuals brengt de Antwerpse
nachttempel de festival ervaring in samenwerking met Deliveroo, Seppe Nobels, Coctails at Nine en
Absolut naar de mensen thuis.
De lobby voor de sector wordt op dit moment gevoerd onder de noemer 'Nachtbelang, save the rhythm of the night' , bestaande uit KHN en Horecabrains. Samen vertegenwoordigen zij alle clubs & nightlifebedrijven in Nederland en pleiten zij voor een vervroegde heropening van de uitgaansscène per 1 augustus.
In een tijd van quarantaine hebben de hardstyle artiesten niet stilgezeten. In juni zijn er een hoop releases uitgekomen en er staan nog releases in de planning deze maand.
Een spectaculaire tweedaagse digitale muziekfestivalervaring die de grootste namen ter wereld in elektronische dansmuziek en 's werelds beste technologieën op het gebied van 3D-design, videoproductie en special effects samenbrengt
Dimitri Vegas & Like Mike, het welbekende Belgische DJ/producer-duo, hebben onlangs alle zeilen bijgezet om hun fans met nieuw materiaal en door de lockdowncrisis te slepen. Eerder releaste het duo al 'Raver Dome' met Steve Aoki onder hun 3 Are Legends-alias (met Justin Prime en Sandro Silva) en gaven ze hun volgers een flinke dosis Tomorrowland-magie middels hun 'Garden Of Madness'-megamix, en nu komt daar een nieuwe klapper bij: 'Clap Your Hands', een samenwerking met Smash The House-stamgasten W&W en hitmachine Fedde Le Grand.
Muziek produceren Part 3
woensdag 20 mei 2020
In de voorgaande delen hebben we de basics en de verschillende processen van muziek produceren besproken. Heb je deze delen nog niet gezien? Lees dan hier deel 1 en hier deel 2. In dit gedeelte wil ik je vertellen over de gear die nodig is voor muziekproductie.
Het nieuwe DJ/Producer duo ADOSA brengt met hun laatste single 'Propaganda' een duidelijke boodschap. Deze track, waarvan de tekst werd geschreven door ADOSA zelf, gaat over dat er tegenwoordig veel fake nieuws de wereld in wordt gebracht en roept dan ook iedereen op dat je kritisch moet blijven. 'Propaganda' is de opvolger van 'Crash & Burn', het debuut van het duo op ROQ The House.
Wil je deze zomer toch nog het festival gevoel ervaren of genieten van unieke optredens van je favoriete artiesten? Wij geloven dat het kan: lekker comfy vanuit je wagen en dus social distance proof, want veiligheid is onze hoogste prioriteit.
Nu Koningsnacht en de bijbehorende feesten niet doorgaan, komen Domino's en SLAM! met een alternatief om de traditie in ere te houden: Koningsnacht Festival. O.a. Nicky Romero, DJ La Fuente en Mr. Belt & Wezol verzorgen komende zondag ieder een set die te volgen is via een livestream. Net zoals tijdens het SLAM! Quarantaine Festival, worden de kijkers tijdens Koningsnacht Festival getrakteerd op unieke beelden vanaf leegstaande plekken. Zo is DJ La Fuente opnieuw te zien vanuit het Philipsstadion en staan Mr. Belt & Wezol tussen de alpaca's. Vanaf 18:00 uur gaan de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Koningsnacht Festival is te volgen via SLAM!, het YouTube-kanaal SLAM Music en SLAM! TV. Om het feest helemaal compleet te maken verloot Domino's giftcards ter waarde van €20,-.
Radiozender Sublime presenteert in samenwerking met Ziggo aanstaande vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur het virtuele 'Move On Up Festival'. Met dit festival wil Sublime een bijdrage leveren aan nieuw perspectief, optimisme en vooruitgang. Het programma van het festival biedt een line-up aan nationale en internationale funk-, jazz- en soul-artiesten, gecombineerd met inspirerende verhalen, spoken word en heerlijke 'food for the soul', gebracht door chef-koks London Loy en Maik Galenkamp.
Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 april organiseert de Ziggo Dome het Ziggo Dome Concertweekend. In dit hele weekend worden de mooiste Ziggo Dome concerten uitgezonden op het Ziggo TV kanaal 13 onder de noemer Samen Thuis. Vanwege het coronavirus moeten muziekfans al enige weken hun favoriete liveconcerten missen. De Ziggo Dome wil deze fans en alle mensen die gehoor geven aan de oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven een muzikaal hart onder de riem steken met het integraal uitzenden van een groot aantal geweldige concerten.
In tijden van social distancing is het lastig voor mensen om contact te maken, terwijl juist die connectie hetgeen is waar iedereen nu zo naar verlangt. We zijn allemaal op zoek naar digitale manieren van verbinding, connectie en feest vieren. Elrow en Desperados weten daar wel raad mee en zijn samengekomen om de partyspirit over de hele wereld virtueel bij mensen thuis te brengen. Door middel van live stream DJ-sessies kunnen feestgangers over de hele wereld samen een feestje delen vanuit hun eigen huis.
Doordat alle festivals en evenementen tot 1 juni niet mogen doorgaan (i.v.m. COVID-19), kan Geheime Liefde op 9 en 10 mei helaas niet plaatsvinden. Gelukkig hebben we het allerfijnste feestje van 2020 kunnen verplaatsen naar later dit jaar.
Vanwege de uitbraak van het coronavirus heb ik getwijfeld aan de geplande lancering van mijn eigen label Heartfeldt Records. Deze bizarre tijd dwingt iedereen tot introspectie. Na lang nadenken heb ik besloten de launch door te zetten – in de hoop dat het positiviteit en inspiratie geeft in deze spannende tijd.
Vandaag wordt in Nederland #ikhoefmijngeldNIETterug geïntroduceerd. Hiermee kunnen tickethouders van afgelaste evenementen aan organisatoren laten weten dat zij hun geld niet terug hoeven, ondanks dat zij geen gebruik hebben kunnen maken van hun toegangsbewijs.
De jongste van de Roelvinkjes, de man die alleen maar uit spieren lijkt te bestaan, bewijst weer eens dat een powerbody niet vanzelf komt. In de nieuwe video van Oké Oké heeft ie het er namelijk maar druk mee in de gym. Hoewel, druk: de goed gevormde rondingen vliegen 'm om de oren. Als de vijf uur die hij elke dag in de gym doorbrengt er zo uitzien, vragen veel mensen zich waarschijnlijk af: waar kun je je inschrijven?
Atmoz Classics
vrijdag 13 maart 2020
Na een fenomenale uitverkochte mega-editie keert Atmoz terug naar Muziekgieterij op Paaszondag 12 april! Tijdens deze editie vegen we het stof van de oude vinylplaten en zetten we de klassieke draaitafels in de booth. Onze DJ's draaien alle vergeten en verborgen Atmoz-classics! Na 5 uitverkochte edities verwachten we ook deze editie uit te verkopen dus ben er snel bij.
Het tweede deel van de line-up voor Soenda Festival, zaterdag 23 mei 2020, is bekend! Nadat eerder o.a. Rebekah, Max Cooper, Attention Deficit Disorder (AnD & Dasha Rush), Ross From Friends (dj set) en N'TO (live) bekend waren gemaakt, is er met Nina Kraviz en Paula Temple verder uitgepakt voor de 12e editie van Soenda Festival. Verdeeld over maar liefst 6 stages valt er genoeg te genieten op zaterdag 23 mei in het groene, waterrijke hart van Utrecht.
If you're a trance and progressive fan then Croatia's biggest trance festival, Awake Croatia, is for you. Taking place 12-16 July this year, it will take over one beach and two superclubs (Kalypso Club and Noa Beach Club) across five days for a festival of epic proportions, promising great vibes and an even greater lineup across the breathtaking Zrće Beach on the island of Pag. If pool parties and boat parties on a tropical island with some of the electronic industry's biggest trance names sounds like your type of thing, then keep reading for all the details!
Paaspop stormt linea recta richting uitverkocht (maar liefst 85% van de tickets is reeds verkocht) en kondigt en passant ook weer 27 namen aan waaronder -jawohl- de legendarische Duitse schlagerzanger Heino, de Zweedse psychedelische bluesy rockers Blues Pills, beflijster MEROL en Tim Knol & Blue Grass Boogieman. Daarnaast komen vooral ook de liefhebbers van decibellenparadijs The Warehouse (voor house-, EDM- en hardstyle liefhebbers) aan hun trekken.
INVADERS Hosting op Outdoor Stereo 2020
donderdag 27 februari 2020
Met nog zes maanden te gaan is de hosting partner van de Hardstage bekend gemaakt, deze stage is na de mainstage de grootste van het festival en trekt een toegewijd publiek aan uit alle windhoeken van Nederland. De heren van Invaders, Daan en Jan Looman, hebben vorig jaar voor het eerst de kans gekregen om hun creativiteit los te laten op deze magische stage.
Armin van Buuren gaat op zaterdagmiddag 23 mei een vijfde show houden in Ziggo Dome, Amsterdam. Deze speciale editie wordt een All Ages matinee show onder de noemer 'This is Blah Blah Blah'. Het maakt deel uit van de eerder aangekondigde Ziggo Dome shows 'This is Me' die binnen recordtijd uitverkocht waren. 'This is Blah Blah Blah' is de allereerste all ages show die Armin van Buuren host en het programma is aangepast op de wensen van zijn jonge fans.
Na de sluiting van Stalker, de Stemming, Monkey Bar, Storing en Ruis plus het stoppen van de dance events in de Lichtfabriek bleven er maar weinig plekken over om te dansen in Haarlem. Gelukkig komt hier vanaf aanstaande zaterdag verandering in met de opening van JUNE, op de oude plek van club Ruis in de Smedestraat in hartje Haarlem.
Zaterdag nacht verzamelden meer dan 35.000 Trance-liefhebbers in de Jaarbeurs Utrecht voor het uitverkochte evenement 'A State of Trance 950' en vrijdagnacht bezochten 5.000 fans de officiële ASOT950 pre-party in Amsterdam. Dit is een record aantal bezoekers, dat deze editie tot de best bezochte ooit maakt.
Crazy Wonderland was in 2019 meer dan een maand van te voren uitverkocht maar. dat record gaan we zeker verbreken op 25 juli omdat:
The Dutch record producer and owner of Protocol Recordings Nicky Romero is hosting this week's Tomorrowland Friendship Mix on One World Radio. Romero will be premiering 2 world exclusive unreleased tracks.
Onder de noemer Kickerz Kingsday organiseren Luxor Live en Future of Hardstyle op Koningsdag 2020 een gloednieuw, 11 uur durend, harddance festival in poppodium Luxor Live. Negen opeenvolgende jaren was dit podium voor hardere stijlen te vinden onder de John Frostbrug in Arnhem. Met Kickerz Kingsday zetten ze de harddance legende van Koningsdag Arnhem voort.
De line up van Mysteryland, op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus op het voormalig Floriadeterrein in de Haarlemmermeer, staat garant voor een afspiegeling van de huidige wereldwijde elektronisch muziek. Meer dan 300 artiesten komen naar de zeventien stages. Organisator ID&T is verheugd over de komst van onder anderen Armin van Buuren, die na drie jaar weer de afsluiter van het festival voor zijn rekening neemt. Daarnaast staan de namen van onder meer Carl Cox, DJ Snake, Lil' Kleine, Brennan Heart, Sam Feldt en vele anderen op het affiche.
Who is ready for summer 2020? We just couldn't wait for this year's Free your Mind Festival!
Loveland Festival heeft zojuist de line-up aangekondigd voor hun 25-jarig bestaan op 8 en 9 augustus 2020 in het Sloterpark, Amsterdam. Voor deze jubileumeditie trekt de organisatie alles uit de kast met een speciale 4-sterren hotel take-over vol exclusieve afterparty's, rooftop barbecues, brakke brunch en meer.
Unleashed New Year's Party
woensdag 8 januari 2020
Wow – wat een nacht. Op 3 januari was de Paradiso compleet uitverkocht – het Unleashed New Years event was een legendarische manier om het nieuwe jaar in stijl in te luiden! De fantastische samenwerkingen met Clinic en Mister B heeft geresulteerd in een onvergetelijke nacht met een brede variatie aan indrukwekkende shows, een sterke DJ line-up en prachtige dansers, verspreid over de gehele locatie. De open en respectvolle atmosfeer was duidelijk aanwezig bij de prachtige aanwezigen waar Unleashed bekend om staat. Een nacht waar men lang over na zal praten!
29 december 2020
Groots online thuisfestival als afscheid van 2020 Goodbye 2020
17 december 2020
Martin Garrix brengt nieuwe track 'Alive' uit onder alias Ytram
10 december 2020
Elias Mazian waant zich in de dromerige natuur op zijn installatie in het Hem
20 november 2020
Linde Schöne keert terug met genadeloos nieuw album 'Nog Heel Even'
18 november 2020
Een lichtpuntje om naar uit te kijken: Stadsoase De Winterparade!
16 november 2020
Ricardo Moreno brengt fans feestmomentje met Party Starter
13 november 2020
Back to Live voor zakelijke markt sport en entertainment: Kabinet onder voorwaarden akkoord met Pilot Events
4 november 2020
FD Gazelle 2020
30 oktober 2020
Typhoon brengt langverwacht album Lichthuis uit
27 oktober 2020
Q-dance innoveert met nieuw online concept
22 oktober 2020
Kris Kross Amsterdam strikt Emma Heesters en Bilal Wahib voor nieuwe single
19 oktober 2020
Timbaland, David Guetta en Martin Garrix in gesprek op ADE Online
8 oktober 2020
Melkweg open voor coronaproof editie van ADE
2 oktober 2020
Vunzige Deuntjes en 'Best DJ Of The Year' WEF releasen gezamenlijke track 'Obsessed'
7 augustus 2020
SLAM! komt met Housuh in de Pauzuh week
29 juli 2020
Zaterdag grote demonstratie Malieveld Dag van de Democratie
24 juli 2020
Kris Kross Amsterdam, Lil Kleine en Yade Lauren slaan handen ineen op 'Mij Niet Eens Gezien'
13 juli 2020
Tien jaar vunzige deuntjes
7 juli 2020
Festivalproducent The Good Guyz lanceert Laguna Beach Glamping
2 juli 2020
Ampere brengt Ampere Open Air naar de huiskamer met "Ampere ON Air the free digital festival"
1 juli 2020
#Savethenight: Heropen de clubs & nightlifebedrijven per 1 augustus!
25 juni 2020
Nieuwe hardstyle releases Juni 2020
5 juni 2020
Tomorrowland lanceert virtuele weekender Tomorrowland Around The World
29 mei 2020
Dimitri Vegas & Like Mike, W&W en Fedde Le Grand slaan handen ineen voor nieuwe klapper
20 mei 2020
Muziek produceren Part 3
15 mei 2020
ADOSA roept fans alert te zijn op fake news met 'Propaganda'
6 mei 2020
Beat Park: dé "in your car" festival experience
23 april 2020
Domino's en SLAM! bezorgen Koningsnacht Festival
21 april 2020
Sublime presenteert Move On Up Festival
15 april 2020
De Ziggo Dome brengt de mooiste concerten naar de Nederlandse woonkamers
9 april 2020
Desperados en Elrow brengen het feestje via livestream DJ Sessies thuis bij festival- en muziekliefhebbers over de hele wereld
25 maart 2020
Geheime Liefde op 9 en 10 mei 2020 gaat niet door. Gelukkig is er een nieuwe datum
19 maart 2020
Sam Feldt deelt Heartfeldt vibes in tijd van eenheid
#ikhoefmijngeldNIETterug als teken van solidariteit met evenementenbranche
13 maart 2020
Donny Roelvink dropt zijn nieuwe clip en laat heel wat billen schudden!
Atmoz Classics
11 maart 2020
Soenda maakt festival line up compleet!
6 maart 2020
Awake Festival set to be Croatia's biggest Trance festival
27 februari 2020
Weer 27 nieuwe namen voor Paaspop o.a. legende Heino, Tim Knol, Blues Pills & Merol
INVADERS Hosting op Outdoor Stereo 2020
25 februari 2020
Armin van Buuren host all ages ziggo dome-show
Haarlem's nachtleven krijgt boost met opening van JUNE zaterdag 29 februari
17 februari 2020
Uitverkocht evenement 'A State of Trance 950' met host Armin van Buuren groot succes
11 februari 2020
Met deze nieuwe info verwachten wij dat het festival Crazy Wonderland op 25 juli snel uitverkoopt
6 februari 2020
Nicky Romero is premiering 2 world exclusive tracks on One World Radio tonight
4 februari 2020
Harddance feest tijdens Koningsdag Arnhem verplaatst van John Frostbrug naar Luxor Live
Armin van Buuren na drie jaar terug als afsluiter op Mysteryland
We will return to Scheveningen Beach for Easter!
30 januari 2020
Loveland festival onthult indrukwekkende line-up voor 25-jarig jubileum
8 januari 2020
Unleashed New Year's Party