Partyflock
 
­ Nederland

Armin van Buuren host all ages ziggo dome-show

gepubliceerd door , op
FeestThis Is Blah Blah Blah · Armin van Buuren
Datumzaterdag 4 juni 2022
LocatieZiggo Dome Site
Armin van Buuren gaat op zaterdagmiddag 23 mei een vijfde show houden in Ziggo Dome, Amsterdam. Deze speciale editie wordt een All Ages matinee show onder de noemer 'This is Blah Blah Blah'. Het maakt deel uit van de eerder aangekondigde Ziggo Dome shows 'This is Me' die binnen recordtijd uitverkocht waren. 'This is Blah Blah Blah' is de allereerste all ages show die Armin van Buuren host en het programma is aangepast op de wensen van zijn jonge fans.
De kaartverkoop voor 'This is Blah Blah Blah' start zaterdag 29 februari om 12 uur. Voor Early access tot tickets kan men kan zich voor woensdag 26 februari 23.59 uur inschrijven via: thisisme.arminvanbuuren.com/subscribe.
Armin van Buuren: "Tijdens mijn meest recente tour realiseerde ik dat mijn kinderen nog nooit de kans hebben gehad om een live optreden van mij te zien. Ik wil graag mijn liefde voor Electronic music en Trance Music niet alleen met mijn eigen kinderen delen, maar alle jonge fans de kans geven om een show bij te wonen en de energie te voelen die bij een show van dit formaat loskomt. Ik hoop dat het een inspiratie is voor hen om datgene te vinden waar ze zelf energie van krijgen en daardoor gelukkig te worden".

This is Blah Blah Blah
'This is Blah Blah Blah' is speciaal voor de jongere Armin van Buuren fans die nog geen 18 jaar zijn en daarom niet naar een reguliere show kunnen komen. Deze twee uur durende matinee show start om 14 uur (deuren open vanaf 12:30 uur) en is voor een publiek van alle leeftijden toegankelijk. Kinderen onder 12 jaar moeten worden begeleid door een persoon van 16 jaar en ouder. De organisatie adviseert ouders met kinderen onder de 8 jaar om een zitplaats ticket op de 1e ring te kopen.
'This is Blah Blah Blah' is een beknopte versie van de 'This is Me'-shows en bevat alle big room bangers en radiohits van Armin van Buuren.

Kaarten voor de vier 'This Is Me'-shows op 20, 21, 22 en 23 mei in Ziggo Dome waren binnen recordtijd uitverkocht.

Armin van Buuren is één van de grootste internationale dj's en producers van de wereld op gebied van elektronische muziek. Hij is maar liefst vijf maal uitgeroepen tot de beste dj ter wereld en heeft gedurende zijn carrière diverse prestigieuze prijzen en onderscheidingen mogen ontvangen. In 2017 verkocht hij twee keer de Johan Cruijff ArenA uit met 'The Best of Armin Only'. Daarnaast heeft hij meer dan 100 'Armin Only' shows gegeven op vijf continenten en in 68 landen. Afgelopen zomer deed hij weer alle grote festivals aan, waaronder Tomorrowland, Ultra Music Festival, Untold, Pinkpop en Creamfields. In 2019 scoorde hij een nummer 1 hit met Marco Borsato en Davina Michelle met 'Hoe Het Danst' en lanceerde hij in oktober zijn nieuwe album 'Balance' waarmee hij binnen 5 dagen goud behaalde. Op 15 februari 2020 vond wederom een uitverkochte editie van 'A State of Trance' plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, dit event is gebaseerd op zijn wekelijkse radioshow die uitgezonden wordt in meer dan 84 landen en meer dan 40 miljoen luisteraars per week heeft.