Partyflock
 
Nieuws · augustus 2018
­ Nederland
Op zaterdag 27 oktober slaan WiSH Outdoor en Paaspop voor de derde maal de handen ineen voor Ace of Spades: the Secret Society.
Tevens bevestigd: Boemklatsch, Tinlicker plus hostings van NOX en van HYTE (met o.a. Chris Liebing, Marcel Dettmann en Robert Hood)
Q-dance live vanaf Q-BASE
vrijdag 31 augustus 2018
De vijftiende en laatste editie van Q-BASE vindt plaats op zaterdag 8 September. Q-BASE is een festival waarbij er 14 uur lang grenzeloos geraved wordt op een verlaten militaire basis in Weeze, Duitsland. Q-dance, het bedrijf achter Q-BASE, zal het evenement live uitzenden vanaf het festivalterrein via Q-dance.com.
Smeerboel
vrijdag 31 augustus 2018
Dit jaar tijdens Smeerboel Festival 2018 bundelen we de krachten samen met Nachtcollege, Intercell, Fluff Disco en Singlefeestje voor een creatief en muzikaal spektakel op 8 september. Met headliners als Agoria, Kobosil, N'TO (live), FJAAK (live), SNTS, Ansome b2b Ossian b2b Ayarcana (live)Reinier Zonneveld (live), Singlefeestje, Benny Rodrigues b2b Wouter Sen veel meer diverse hiphop/disco/techno/hitjes/house artiesten.
Met Melt Festival 2018 nog vers in het geheugen, zet de organisatie haar blik vanaf morgen weer op vooruit. Dan start namelijk de ticketverkoop voor Melt 2019.
Donderdag 30 augustus vond de allerlaatste Dancetour van dit seizoen plaats in Doetinchem.
Platen & CD Beurs
woensdag 29 augustus 2018
Voor alle platenverzamelaars, Dj's, popfanaten, en cd-liefhebbers wordt op zaterdag 22 september de Platen & CD Beurs in de RAI Amsterdam gehouden.
Brrlnoot
dinsdag 28 augustus 2018
Op vrijdag 7 september kunnen de echte vrijdagborrel liefhebbers eindelijk genieten van een exclusieve borrel in hartje centrum Utrecht.
Eind september luidt RADION haar vierde jaar in met een 22 uur durend evenement. Voor de verjaardag zijn DJs uitgenodigd die in het verleden vaak bij RADION te vinden waren.
Vandaag is de volledige line-up van AMF Amsterdam, het grootste evenement van het Amsterdam Dance Event (ADE), bekendgemaakt.
Frontman Jeffrey Sutorius van de populaire tranceformatie Dash Berlin zal vanaf oktober zijn optredens hervatten onder zijn eigen naam.
Met een machtige fabriekshal als kloppend hart en een imposant terrein met zeven podia trapt Herfstdrift op zaterdag 24 november haar 8e jaargang af.
Dit jaar tijdens ADE 2018 bundelen Dockyard Festival en Mystic Garden Festival hun krachten voor een weergaloos 12 uur durend 2-in-1 festival op 20 oktober. Met headliners als Sven Väth, Len Faki, Paco Osuna, Apollonia, Ben Sims, Blawan, Robert Hood, Dax J, Secret Cinema, Egbert (live), Matador (live), Luigi Madonna, Skream, Enrico Sangiuliano, Dave Clarke and The Advent & Industrialyzer en diverse underground artiesten.
Timetable en de laatste info
donderdag 23 augustus 2018
Zaterdagavond gaan we weer los op Sneakerz in de Stad in hartje Eindhoven! Het Stadhuisplein krijgt een dikke make-over, want alleen de meest sexy en dansbare beats zijn toegestaan.
Op zaterdag 1 september hop je in de Hofstad van de ene club naar de andere tijdens de allereerste editie van Clubhopping The Hague.
Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst schenkt elke editie weer volop aandacht aan muzikaal talent uit de stad en omgeving.
Het Britse house label Defected komt terug naar Amsterdam voor het jaarlijkse ADE event! Defected is al sinds 2004 een vaste waarde op het Amsterdam Dance Event en komt dit jaar voor het eerste met een spectaculaire dag show op een nieuwe grotere locatie!
Na een waanzinnige editie op het epische Tomorrowland, bereidt Age Of Love zich voor op een nieuwe XXL editie in Kunstencentrum Vooruit, Gent.
Op 27 oktober barst het feest, of beter gezegd de hel, weer los in het Zuiderpark. Bloeddorstige zombies, voodoo heksen en horror clowns stappen uit de schaduw om zich eenmalig weer onder de levenden te begeven tijdens Crazy Sexy Cool Halloween.
FestyLand presenteert vele namen
maandag 20 augustus 2018
Vrijdag 12- en zaterdag 13 oktober wordt traditiegetrouw het festivalseizoen vakkundig afgesloten tijdens FestyLand op recreatiepark Hemelrijk in Volkel-Uden!
Zondag 19 augustus vond de tiende editie van Dancetour Tilburg plaats. Met Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, ChildsPlay, Outsiders, JOHNNY 500, Giocatori en Trobi werd het Leijpark in Tilburg op z'n kop gezet.
Lekkende vaten in een maïsveld, een uitgebrand bestelbusje vol chemicaliën en stapels jerrycans, achtergelaten in het bos.

Dit is een opsomming van recente nieuwsberichten die één ding gemeen hebben: ze gaan allemaal over gedumpt drugsafval. Vorig jaar waren er in Nederland 206 drugsdumpingen en volgens de politie gaat dit dubieuze record er dit jaar aan.
Het dj-duo Lucas & Steve host tijdens het Amsterdam Dance Event, het grootste dance-evenement van Nederland, een feest voor jongeren onder de 18 jaar in het 538DJ Hotel.
Op 22 september bezoekt Larry Heard Amsterdam voor een eenmalige lecture en show. De Red Bull Music Academy bestaat 20 jaar en dat moet extra goed gevierd worden.
Vandaag gaat de track 'Vleugels' van Rät N FrikK in release. Het producersduo werkt op dit nummer samen met niemand minder dan Jebroer, waarvoor zij eerder al 'Me Gabber', 'Marathon' en 'Als We Gaan' produceerden.
De Eerselse Stichting Paperclip maakt zich in 2018 op voor haar tweede lustrum. De parel onder de Kempische festivals viert op 25 augustus haar jubileum op de plek waar het tien jaar geleden allemaal begon: het Mortelveld in Eersel. Voor deze editie wordt uiteraard flink uitgepakt: een geweldig creatief thema, een line-up met enkele unieke acts en (inter)nationale artiesten en de inmiddels welbekende rariteiten van het festival!
Naast de reeds aangekondigde evenementen in het Centraal Station met Joris Voorn en Charlotte de Witte heeft het Amsterdamse Audio Obscura Stephan Bodzin uitgenodigd voor een uniek evenement tijdens Amsterdam Dance Event 2018.
De artiesten van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste hiphop, R&B, future beats, house en techno, zijn bekend.
Jeugsentiment ten top
woensdag 15 augustus 2018
Aanstaande zaterdag keert Het Land van Ooit Festival weer terug. Hét Amsterdamse 90's / 00's Festival waar alle Nostalgie naar boven komt en waar je weer voor één dag kind mag zijn!
De Nederlandse festivalorganisatie bewijst weer zijn relevantie op het gebied van muziek, kunst & duurzaamheid. De expansie gaat door.
Politieagenten in Zeeland en West-Brabant zijn de werkdruk en het gebrek aan capaciteit helemaal zat.
Morgen
dinsdag 14 augustus 2018
Morgen komt nog één keer terug deze zomer en de datum kan massaal in de agenda worden geschreven: op zaterdag 15 september opnieuw een zonnige en zomerse editie aan de Zevenhuizerplas.
Rauwdouwen
dinsdag 14 augustus 2018
Zaterdag 13 oktober zal de eerste zijn dat Club Rodenburg overdag open gaat voor een RAW evenement, een primeur dus!
Met een line-up van formaat in combinatie met ontzettend dik geluid en een vette lichtshow hoopt Rauwdouwen jou op je wenken te bedienen.
Metz on the beach Closing our summer
dinsdag 14 augustus 2018
Aan al het mooie komt een einde, maar laat deze zomer alsjeblieft nog even wat langer duren... gelukkig is dit ook het geval, want volgens alle weerprofeten blijft het ook in de maand augsutus heerlijk aangenaam en prima te doen.
Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober host komm schon Alter twee nachten tijdens ADE in de Singel Studios in Amsterdam. Omdat het event vorig jaar zes weken voor aanvang was uitverkocht, besloot de organisatie (ksA i.s.m. Chasing the Hihat) dat het tijd werd om het concept de groeiruimte te geven die het nodig heeft.
Na een succesvol eerste jaar keert De Microclub weer terug naar de plek waar het allemaal begon: club BASIS in Utrecht.
Afrojack heeft zijn jubileumconcert volgende maand in Rotterdam Ahoy afgezegd.
Vandaag gaat de zomerse track 'Ellie' van Regi feat. Jake Reese in release. De hit komt overgewaaid uit België, waar de track op #1 stond in de Ultra Top België, in Itunes en op Spotify.
ADE Live 2018
donderdag 9 augustus 2018
Voor het derde jaar op rij krijgt livemuziek een serieuze plek binnen Amsterdam Dance Event. Paradiso, Melkweg en Sugarfactory bundelen opnieuw de krachten tijdens ADE LIVE: een tweedaags festival waar bezoekers en professionals de nieuwste elektronische live acts ontdekken en de gevestigde namen eren.
In de tijd toen veel mensen dachten dat hardcore dood was, kwam daar in 2005 opeens een nieuwe stroming in de scene.
Festival presenteert nieuwe indeling, complete line-up, nieuwe campagne en samenwerkingen met Patta, SMIB en Parra
Boogiedown viert op 1 september haar tienjarig festivaljubileum in poppodium Effenaar te Eindhoven. De Amerikaanse rapgroep ONYX vervangt hoofdact Joyner Lucas, die vanwege medische redenen zijn gehele Europese tour heeft moeten cancelen. Overige grote namen die optreden zijn o.a. Slum Village en Fashawn uit de VS, en de Nederlandse artiesten Fresku & MocroManiac, Donnie, ANBU, Ares en Pietju Bell.
In 1988 spraken radio-dj's in Nederland nog over 'de terreur van het niets', drie decennia later geniet Nederlandse dancemuziek wereldwijd aanzien.
De letterlijk kleurrijke rapper 6ix9ine heeft honderden miljoenen plays en streams op YouTube, Spotify en Soundcloud en is daarmee zonder twijfel één van de allergrootste hiphopsterren van dit moment.
De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' wordt al geplant.
Fetish Heart, een organisatie waarbij kopstukken van de Amsterdamse fetish scene, waaronder bars, establishmenten en event planners, zijn samengekomen om dat te doen wat Justin Timberlake niet in staat was om goed uit te voeren, en dat is om "kinky back" naar de straten van Amsterdam te brengen.
Fett Burger & Double Dancer
donderdag 2 augustus 2018
Dames en heren, hij is terug! De uit Noorwegen afkomstige Sex Tags Mania mede-oprichter DJ Fett Burger is gehuld in een wolk van mysterie.
Armada Music is tijdens de Promo Only Summer Sessions verkozen tot Best International Label.
Het Deep & Tech House concept van Eindhoven, Ensuite, bestaat 5 jaar en dat wordt op zondag 12 augustus aanstaande van 14:00 tot 23:00 gevierd op het tijdelijke stadsstrand "Playa D'Evo Luon", gelegen aan de achterzijde van het markante Evoluon in Eindhoven.
Zoals ieder jaar komt het Amerikaanse zakenblad Forbes met een lijst van best verdienende dj's van de wereld. Onze eigen Tiësto (48) staat op plek drie, met een geschat inkomen van 33 miljoen dollar.
31 augustus 2018
The Ace of Spades presenteert spectaculaire line-up voor nieuwe editie
Legendarische Deadmau5 op 5e editie van We Are Electric Eindhoven
Q-dance live vanaf Q-BASE
Smeerboel
Zaterdag 1 september start verkoop Melt 2019
Knallende afsluiter Dancetour seizoen
29 augustus 2018
Platen & CD Beurs
28 augustus 2018
Brrlnoot
27 augustus 2018
RADION viert vierde verjaardag met al haar vrienden
AMF maakt complete line-up vol met internationale top dj's bekend
24 augustus 2018
Jeffrey Sutorius, frontman van Dash Berlin gaat door onder eigen naam
Industriële speeltuin Herfstdrift maakt line-up bekend
Dockyard Festival en Mystic Garden Festival bundelen dit jaar hun krachten voor een 2-in-1 festival tijdens ADE
23 augustus 2018
Timetable en de laatste info
Gratis naar meer dan twintig clubs op één avond tijdens Clubhopping The Hague
22 augustus 2018
Nieuw podium op Breda Barst biedt ruimte aan lokaal talent
Defected reist met o.a. Claptone, Amine Edge & DANCE & Low Steppa af naar ADE 2018
21 augustus 2018
Nederlandse house pionier en legende Marcello (club IT, Chemistry) voor de eerste keer op Age of Love
20 augustus 2018
Het grootste outdoor halloween festival van Nederland is terug
FestyLand presenteert vele namen
12.500 bezoekers op Dancetour Tilburg
18 augustus 2018
De duistere wereld achter exportproduct xtc
17 augustus 2018
Lucas & Steve hosten ADE deest voor jongeren onder de 18 jaar
Chicago-house legende Larry Heard naar Amsterdam voor show en lecture
Rät N FrikK releasen track 'Vleugels' met Jebroer
Paperclip festival viert tienjarig bestaan
15 augustus 2018
Audio Obscura haalt Stephan Bodzin naar het scheepvaartmuseum voor exclusive live set tijdens ADE
Yung Nnelg, Ray Fuego, Chris Stussy en meer op het Suikerbeat podium van Breda Barst
Jeugsentiment ten top
DGTL breidt uit naar Madrid na een vierde succesvolle editie in Barcelona
Politie voert actie: drie dagen lang geen agenten bij Decibel Outdoor
14 augustus 2018
Morgen
Rauwdouwen
Metz on the beach Closing our summer
Eerste Komm Schon Alter ADE Weekender voor 24+ op een unieke nog nooit eerder gebruikte locatie
13 augustus 2018
Nieuw seizoen 'microclubben' begint op vrijdag 7 september in Utrecht
10 augustus 2018
Afrojack zegt jubileumconcert in Ahoy af
Belgische #1 hit 'Ellie' nu ook te beluisteren in Nederland
9 augustus 2018
ADE Live 2018
Resonate onthult line-up voor allereerste editie
8 augustus 2018
Vernieuwd Appelsap blijft van en voor de culture
7 augustus 2018
Amerikaanse rapgroep ONYX toegevoegd aan line-up hiphopfestival Boogiedown
VPRO en Mary Go Wild presenteren driedelige documentaire 30 jaar Dutch Dance
6 augustus 2018
Hiphop superster 6ix9ine exclusief naar 013 in september
3 augustus 2018
Zaterdag 27 oktober, locatie houden we nog even geheim: uniek indoor dagfestival in Rotterdam
Uniek openlucht event Beursplein tijdens Pride Amsterdam
2 augustus 2018
Fett Burger & Double Dancer
Armada Music gekozen tot Best International Label
Ensuite viert 5 jarig bestaand met Matthias Tanzmann
1 augustus 2018
Forbes gokt weer wat dj's verdienen...