Partyflock
 
­ Nederland

Q-dance live vanaf Q-BASE

gepubliceerd door , op
Q-BASE
14 juni 2018
FeestQ-BASE · The Final Mission
Datumzaterdag 8 september 2018
LocatieAirport Weeze Site
Nederlands
Engels
De vijftiende en laatste editie van Q-BASE vindt plaats op zaterdag 8 September. Q-BASE is een festival waarbij er 14 uur lang grenzeloos geraved wordt op een verlaten militaire basis in Weeze, Duitsland. Q-dance, het bedrijf achter Q-BASE, zal het evenement live uitzenden vanaf het festivalterrein via Q-dance.com. Samen met host E-Life, kunnen hardstyle fans wereldwijd live sets van de Open Air en The Hangar stages van Q-BASE ervaren, afgewisseld met interviews en andere festival specials.

Q-dance Radio
Q-dance Radio zendt de gehele nacht live uit vanaf Q-BASE. De uitzending bevat de beste live sets van de Thunderdome, BKJN en The Evolution stages op Q-BASE.

Q-dance.com is een online platform dat zich focust op het live aspect van Q-dance evenementen. Op deze manier kan Q-dance de internationale hardstyle community bereiken en hen de evenementen laten ervaren.

Volg Q-dance live via Q-dance.com en met de Q-dance app.

Q-dance is als Nederlandse organisator van dance-evenementen wereldwijd marktleider binnen de hardere stijlen. Met grootschalige evenementen als Defqon.1 Weekend Festival, Q-BASE en Qlimax, die uitblinken op het gebied van artiesten, stage design, show en totaalbeleving, zet Q-dance al jarenlang de toon binnen de hardere stijlen. Voor meer info zie: q-dance.com.

2 opmerkingen

bij zijn is mee maken :rodeo:

mocht er iemand 1 kaartje over hebbem voor de normale prijs
dan hoor ik hét graag
Uitspraak van 81Pope op zaterdag 1 september 2018 om 00:53:
bij zijn is mee maken :rodeo:

mocht er iemand 1 kaartje over hebbem voor de normale prijs
dan hoor ik hét graag


Alleen nog voor de abnormale prijs 😅