Partyflock
 
Nieuws · mei 2018
­ Nederland
Insomnia 'Techno All Night Long
donderdag 31 mei 2018
Techno liefhebbers opgelet! Insolate trad voorheen op onder de naam Miss Sunshine en staat al twintig jaar aan de top van de Kroatische techno scene.
Boogiedown Festival keert op 1 september terug naar Strijp-S in Eindhoven. Vers van de pers, de eerste live acts voor het tienjarig festivaljubileum: Joyner Lucas, Slum Village en Fashawn komen uit de VS over, en de eerste Nederlandse namen zijn ANBU, Pietju Bell, Day Fly en Gil & Megas.
MUST in het Kurhaus
woensdag 30 mei 2018
De 'Parel aan de Noordzee' oftewel het Grand Hotel Amr'th Kurhaus The Hague, stralend aan de kust van Scheveningen, is voor 1 nacht van 'ons' op zaterdag 29 september 2018.
Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, ChildsPlay, Kris Kross Amsterdam, Johnny 500, Outsiders en Trobi staan 19 augustus op Dancetour Tilburg. Dancetour Tilburg blijft gratis toegankelijk en vindt plaats in het Leijpark.
Martin Garrix zal dit jaar opnieuw terugkeren naar de RAI Amsterdam voor een All Ages en 18+ show tijdens Amsterdam Dance Event. De afgelopen twee jaar waren de shows lang voor aanvang uitverkocht en een ongekend succes.
Ter ere van het 20 jarige bestaan van het label zal er dit jaar met Menno de Jong's In Trance We Trust flink uitgepakt worden tijdens Amsterdam Dance Event, met de grootste Trance lineup die er ooit heeft gestaan tijdens het belangrijkste club festival ter wereld.
Met 30.000 bezoekers is Kamping Kitsch Club het grootste en gekste verkleedfeest van België. Na zeven succesvolle edities in het thuisland, gaan ze nu met een Worlt Toer van start. Te beginnen in Holland.
Daar waar alle grote Nederlandse eventorganisatoren kosten noch moeite sparen om gigantische locaties en de duurste DJ's op hun festivals te programmeren, kiest organisatie Click met het exclusieve event The Soundgarden voor een geheel nieuwe aanpak.
Al eerder werd duidelijk dat de dance-festivalmarkt onder druk stond. Daardoor verwachten we destijds een verdere prijsdaling en dat de toename van het aantal unieke bezoekers de ticketomzet niet zou compenseren. Nu blijkt dat het vijf voor twaalf is voor dancefestivals. Als ze de levensduur van de relatie met hun fans en klanten niet verlengen, hebben ze geen bestaansrecht op de langere termijn.
De liveset van Hardwell op het Ultra Music Festival in Miami in maart jl. werd al meer dan 2,7 miljoen keer bekeken op YouTube en kreeg lovende reacties van fans.
Dancetour Goes
vrijdag 25 mei 2018
Bizzey, Tony Junior, La Fuente, Ruthless, Johnny 500, Giocatori en DJ Riley staan 29 juli op Dancetour Goes. Dancetour Goes blijft gratis toegankelijk en vindt plaats op de Grote Markt.
Het DJ-duo Lucas & Steve brengt vandaag samen met de Amerikaanse zangeres Brandy de nieuwe zomerhit 'I Could Be Wrong' uit op het label van Spinnin' Records. Samenwerken met de Amerikaanse zangeres, bekend van de internationale hit uit 1998 'The Boy Is Mine' is een droomdebuut voor de jongens
Goed nieuws voor alle fans van house legendes Roog & Erick E (Housequake)! De uitverkochte paaseditie smaakte natuurlijk naar meer en er komt meer! Zaterdag 15 september komen ze nog één keer deze zomer naar het Bloemendaalse strand voor een exclusieve set van maar liefst 4 uur!
Op 9 juni aanstaande vindt komm schon Alter Das Festival plaats in de Tuinen van West. Het enige festival dat een leeftijdsgrens hanteert van 24 jaar en ouder heeft dit jaar weer een aantal extra aanvullingen op het underground deep house en technoprogramma.
Festivalgangers kunnen komende zomer toch zorgeloos kamperen op en bij de festivalterreinen. CampSolutions neemt per heden de inboedel, accommodaties en mogelijke Europese projecten over van de failliete vennootschap G3 Presents.
Stel je bent DJ of je speelt in een band, maar je wordt nog niet vaak genoeg geboekt. Nu kan je daar wat aan doen. Dankzij de Amsterdamse start-up zaaltjeboeken.nl kan elke aspirant artiest zichzelf in een toffe venue boeken.
French Montana, Big Sean, Wiz Khalifa, Young Thug en Maleek Berry maken zaterdag 30 juni hun opwachting tijdens de eerste editie van het OH MY! Music Festival, de opvolger van Vestival.
Metz on Friday
woensdag 23 mei 2018
Metz was al een aantal dagen 'the talk of the town'. Een nieuwe locatie, iets bijzonders, iets gaafs. maar wat? De spanningsboog werd gespannen en de locatie mag dan nu eindelijk de wereld in geslingerd worden.
Op eerste Pinksterdag was het traditiegetrouw weer tijd voor Dancetour Breda.
Voor zijn vierde editie trekt WE ARE ELECTRIC Weekender alles uit de kast. De line-up van het internationale elektronisch cross-over festival is dit jaar met zo'n 112 optredens uit binnen-en buitenland groter en diverser dan ooit. Met de toevoeging van onder meer 19 nieuwe namen voor hiphop en bass stage Ride is de muzikale programmering voor 2018 compleet.
Op vrijdag 15 juni zijn in Entrée presents Isis & Mozes en Lövestad te gast. In een double bill presenteren zij ieder een eigen programma in de Kleine Zaal, waar voor de gelegenheid alle stoelen uit zijn verwijderd.
Voor de single Flavourism ft. Seven Davis Jr. brengt Detroit Swindle vandaag een videoclip uit, het is zelfs de allereerste videoclip voor het Amsterdamse DJ duo.
Fans die een kaartje hebben gekocht voor het inmiddels afgelaste concert van Broederliefde in het stadion van Sparta, moeten zelf zorgen dat ze een vervangend kaartje krijgen voor de show in Ahoy.
Hypercolour & Friends
donderdag 17 mei 2018
Het Londense label Hypercolour specialiseert zich al meer dan tien jaar in house techno, breaks, rave en aanverwante stijlen. De indrukwekkende discografie die ze hebben opgebouwd omvat werk van artiesten zoals Luke Vibert, DMX Krew, Maya Jane Coles, Huxley en vele anderen.
Origin is Back
donderdag 17 mei 2018
Zaterdag 26 mei is het tijd voor een nieuwe editie van Origin in poppodium Duycker te Hoofddorp.
Tentenbouwer G3 failliet
woensdag 16 mei 2018
Slecht nieuws voor de tienduizenden festivalgangers aan het begin van het festivalseizoen. G3 Presents, dat de tijdelijke accommodatie bij tientallen festivals verzorgt, is failliet.
Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst vindt dit jaar op 15 en 16 september plaats in het Valkenberg park in Breda, maar trapt op zaterdag 23 juni het festivalseizoen al af met de Breda Barst Kick-Off.
Richie Hawtin is op 1 september de headliner op de Ampere-stage.
Festival presenteert nieuwe indeling, complete line-up, nieuwe campagne en samenwerkingen met Patta, SMIB en Parra
Na het succes van vorig jaar (het #WeArmada-team haalde maar liefst €225.000 op voor Alpe d'HuZes) zal Armada Music dit jaar opnieuw haar bijdrage leveren in de strijd tegen kanker.
De wereldberoemde DJ/producer Martin Garrix heeft vandaag zijn eigen wassenbeeld onthuld in Madame Tussauds Amsterdam.
Op 4 augustus creëert de organisatie van Crazy Sexy Cool weer een festival wereld waar je stoutste dromen werkelijkheid worden. Naast uitbundige decoratie en hoogstaand entertainment zie je er ook meer dan 50 artiesten verdeeld over 5 podia.
MAIN.STAGE invites SBMG
maandag 7 mei 2018
Op zaterdag 26 mei komt een nieuwe mainstage editie naar de AIR Amsterdam met niemand minder dan SBMG.
Nieuwe Nederlandse shows
maandag 7 mei 2018
Vanochtend kondigde MY BABY nieuwe Nederlandse shows voor dit najaar aan. Na een succesvol ambassadeurschap van de vrijheid keert MY BABY in oktober terug naar de poppodia van Nederland.
Met een dikke winterhit in de vorm van 'Coño' op zak, keert Nederlands dance producer Puri nu terug met een gloednieuwe collab.
Het Duitse duo Âme brengt op 1 juni hun langverwachte debuutalbum Dream House uit op Innervisions, het eigen label van Âme.
Maandelijks zoeken Partyflock en dresscode.nl de leukste feestjes uit met een dresscode. We zijn aanbeland in de maand mei, en de eerste festivals kondigen zich langzaamaan weer aan. De hoogste tijd om je winterkleren weer terug de kast in te stoppen. Bekijk hieronder vijf (lente)feestjes, en de dresscodes die ze van jou verlangen.
Volgende grootheid op Loud
maandag 7 mei 2018
Zaterdag 9 juni zit je bij P60 weer goed voor een flink portie hardcore, frenchcore en terror met een nieuwe editie van Loud!. Na een mokerharde avond met Partyraiser komt nu de volgende grootheid naar Amstelveen: Dr. Peacock!
Koekwaus Festival
maandag 7 mei 2018
Muziek waarvan je benen niet stil kunnen blijven staan, alcoholische dranken en een foute outfit, dit zijn de sleutelwoorden voor het gloednieuwe Koekwaus festival. Vrijdag 1 juni vindt dit nieuwe avond-festival plaats in Neerpelt.
Masquerade is dit jaar terug met hun 8ste editie van Masquerade Classix, en steviger dan ooit daar voor. Waarbij de nadruk tijdens vorige edities voornamelijk lag op retro en house classics, slaan ze dit jaar een andere weg in.
Afgelopen week heeft ticketprovider Eventix een nieuwe feature toegevoegd aan haar service: de 'custom shop'. Organisatoren van evenementen kunnen vanaf nu hun eigen design aanleveren bij Eventix, waarna vervolgens de vormgeving vertaald wordt naar een shop die volledig in de beleving van het evenement is.
Dit jaar presenteert Poppodium Iduna voor de 8e keer een nieuwe editie van het gratis toegankelijke dancefestival Dencity. Op zondag 10 juni zal Iduna's achtertuin, het Thalenpark, van 16.00 tot 23.00 uur worden omgetoverd tot een waar dance-walhalla: een fraaie opmaat naar een zwoele zomer!
Op deze zonnige 5 mei trok Bevrijdingsfestival Drenthe het recordaantal van 40.000 bezoekers. De combinatie van een fantastische line up, de aanwezige NGO's op het Plein van de Vrijheid, het nieuwe jongerenprogramma op Welcome to the Playground @Baggelbeach en het prachtige weer aan de Baggelhuizerplas zorgden voor een geweldige sfeer.
Zon, zee, stand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat dit de ingrediënten van Temptation Island zijn, dat is wel duidelijk. Op 25 mei zijn dit ook de ingrediënten die ervoor moeten gaan zorgen dat AIR Amsterdam voor één keer verandert in een tropische Hitjesgolf. Temptation AIRland is geboren!
Het eerste technofestival van Overijssel wordt dit jaar nog in Enschede gerealiseerd. Op de Vliegbasis Twenthe wordt op 11 augustus Onder De Radar georganiseerd door Basic Grooves.
Miss Montreal, Lucas Hamming, The Posies, Bass-D en Michelle Davis & The Gospel Sessions. De eerste 'namedropping' van Zomerpop bevestigt direct de kracht van dit festival: een boeiende mix van muziekstijlen. Vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september smelt alles weer samen tot één groot feest in Hoogwoud.
Vier stages, een silent disco en een rave area vertegenwoordigen het leukste dance festival van Zuid-Limburg, namelijk Groove Garden Festival! Dit festival vindt plaats op 26 en 27 mei 2018 op het voormalig CIOS-terrein aan de Sportcentrumlaan in Sittard. Bezoekers gaan dit jaar "into the woods" en mogen genieten van veel muziekgenres.
Neverland Festival maakt nieuwe headliner Above & Beyond bekend! Deze Engelse formatie behoort tot de absolute top van de internationale trance-scene en bekleed de 27e plaats in de lijst van populairste DJ's ter wereld.
De afgelopen paar maanden heeft de Zwolse 'Hardstyle Pianist', Jisk Lieftink, niet stil gezeten. Hij werkte aan zijn aankomende debuut EP en speelde een speciaal optreden tijdens Hard Bass in een uitverkocht Gelredome.
31 mei 2018
Insomnia 'Techno All Night Long
Joyner Lucas, Slum Village, ANBU en meer eerste namen voor Boogiedown Festival
30 mei 2018
MUST in het Kurhaus
Lil Kleine, Bizzey en Jebroer hoofdacts op Dancetour Tilburg
Martin Garrix voor derde jaar terug in de RAI tijdens ADE
In Trance We Trust ADE Festival 2018
29 mei 2018
Belgisch Aller-Aller- Gekste verkleedfestival komt naar Nederland
The Soundgarden brengt nieuwe magie voor festivalgangers
28 mei 2018
Ticketomzet dancefestivals daalde in 2017
25 mei 2018
Hardwell releast vandaag Ultra music festival intro
Dancetour Goes
Lucas & Steve releasen track met Amerikaanse zangeres Brandy
Beachclub Fuel presents Roog & Erick E
24 mei 2018
Speeddaten op 24+ festival komm schon Alter
23 mei 2018
Festivalgangers kunnen toch kamperen
Zaaltjeboeken.nl laat DJ's en bands zelf venue's boeken
Wiz Khalifa en Big Sean naar nieuw festival in Amsterdam
Metz on Friday
22 mei 2018
Volle bak bij Dancetour Breda
18 mei 2018
Programma We Are Electric Weekender 2018 compleet
Isis & Mozes en Lövestad in Het Concertgebouw
Detroit Swindle brengt mierzoete videoclip uit bij single Flavourism
Bezoekers concert Broederliefde moeten zelf vervangend kaartje regelen
17 mei 2018
Hypercolour & Friends
Origin is Back
16 mei 2018
Tentenbouwer G3 failliet
15 mei 2018
Lokaal talent maakt kans op podiumplek Breda Barst 2018 tijdens kick-off in Mezz
11 mei 2018
Laundry day presents Richie Hawtin dj headliner Ampere stage
9 mei 2018
Vernieuwd Appelsap blijft van en voor de culture
Armada Music zet zich in voor de strijd tegen kanker
8 mei 2018
Martin Garrix onthult wassenbeeld in Madame Tussauds
Crazy Sexy Cool Festival maakt de complete line-up bekend
7 mei 2018
MAIN.STAGE invites SBMG
Nieuwe Nederlandse shows
Puri on the beat met kilate tesla en KaliBwoy
Âme brengt op 1 juni het langverwachte debuutalbum dream house uit
De leukste feestjes met een dresscode in mei
Volgende grootheid op Loud
Koekwaus Festival
Masquerade Classix slaan met hun 8ste editie een hardere weg in
Ticketprovider Eventix lanceert nieuwe 'custom shop'.
Poppodium Iduna presents Dencity 2018!
Recordaantal bezoekers op zonnig Bevrijdingsfestival Drenthe
Temptation AIRland is een feit!
5 mei 2018
Eerste technofestival van Overijssel is straks op Vliegbasis Twenthe
3 mei 2018
Zomerpop haalt Miss Montreal en vele anderen naar Hoogwoud.
2 mei 2018
Groove Garden Festival: Line up compleet
Above & Beyond komt naar Neverland Festival
1 mei 2018
Hardstyle pianist combineert klassiek & dance in debuut-ep en tour