Partyflock
 
­ Nederland

Hardwell releast vandaag Ultra music festival intro

gepubliceerd door , op
Hardwell releast vandaag Ultra music festival intro
25 mei 2018
ArtiestHardwell Site
De liveset van Hardwell op het Ultra Music Festival in Miami in maart jl. werd al meer dan 2,7 miljoen keer bekeken op YouTube en kreeg lovende reacties van fans. Zoals elk jaar presenteerde Hardwell op het festival zijn nieuwe intro waarmee hij tot en met maart 2019 zijn shows begint. Ditmaal een unieke samenwerking met het Metropole Orkest met als resultaat de track Conquerors die vandaag officieel is uitgebracht via Revealed Recordings.

Robbert van de Corput (Hardwell): "Toen ik in oktober afgelopen jaar in de Abbey Road Studio was, lieten ze mij de muziek van het Metropole Orkest horen. Ik was ontzettend onder de indruk van de emotie in de muziek en wist gelijk dat ik hier iets mee wilde doen. We hebben direct contact gezocht met het Metropole Orkest en de rest geschiedde. Een mooie start van een samenwerking die wat mij betreft niet hiermee eindigt."

Conquerors begint met de orchestrale klanken van het Metropole Orkest en gaat daarna over in de herkenbare sound van Hardwell. De track verschijnt vandaag in drie delen; een full version versie, een Part One met enkel het orchestrale stuk van het Metropole Orkest en een Part Two met de Hardwell track.

Link naar de track

Hardwell
Robbert van de Corput, beter bekend als Hardwell, vestigde al op jonge leeftijd zijn naam binnen de dance en is inmiddels een wereldwijde legacy. Hij behaalde maar liefst twee jaar op rij de eerste plaats in de DJ Mag Top 100. Een flink repertoire aan dance hits zoals "Spaceman", "Dare You", "Young Again", "Follow Me", "Creatures of the Night" en samenwerkingen met artiesten als Craig David, Jay Sean en Jason Derulo zijn slechts grepen uit de carrière van deze pionier van de dance. Naast de constante stroom van hits die de Nederlandse DJ naar buiten brengt is hij jaarlijks op 's werelds grootste festivalpodia te vinden – van Ultra Music Festival Miami, Creamfields, EDC Las Vegas, UMF Europe en Tomorrowland tot Lollapalooza South America.

Metropole Orkest
Het internationaal erkende Metropole Orkest biedt sinds 1945 een breed muzikaal spectrum variërend van jazz, pop tot funk. Ze spelen allesbehalve klassiek en rekenen zich met hun muzikale diversiteit tot één van de grootste orkesten ter wereld. Het orkest is niet onbekend met de combinatie van hun eigen live instrumenten samen met elektronisch geproduceerde muziek. Zo hebben ze in het verleden al eerder het podium gedeeld met DJ Jameszoo, Henrik Schwarz & DJ Kypski.