Partyflock
 
Nieuws 2018
­ Nederland
The Beginning terug in het Patronaat
vrijdag 14 december 2018
Na een zeer geslaagde editie in 2018 is The Beginning terug in het Patronaat. En The Beginning zou The Beginning niet zijn als het deze keer weer even helemaal anders gaat worden!
Armin van Buuren stijgt naar grote hoogtes tijdens ASOT 900 'Lifting You Higher' in de Jaarbeurs Utrecht
Het succesvolle dance concept Don't Let Daddy Know heeft Tiësto weten te strikken als headliner tijdens de jaarlijkse editie in Amsterdam.
Grootse clubavond in de dikste uitgaanslocatie van Rotterdam, de Maassilo. Op zaterdag 8 december komen grote namen uit de Nederlandse clubscène de Maashaven onveilig maken. Met Dj Jean, José, Santito, Mem en vele anderen achter de decks zal het tweede weekend van December ongetwijfeld de boeken in gaan als het warmste weekend van 2018.
Op 17 november lanceert The Suicide Club het
nieuwe concept TSC Invites. Bij TSC Invites staat iedere keer een grote artiest centraal. Dit keer: DJ Carista.
Overwinteren
donderdag 1 november 2018
Wanneer de winter nét te lang geduurd heeft, wanneer de zon het meest gemist wordt, de nachten het donkerst zijn, wanneer we het liefst willen buiten spelen, wanneer we willen overwinteren.
History of Hardcore 2018
dinsdag 30 oktober 2018
It's time for your wake-up call! It's time for a serious history lesson! Zaterdag 22 december neemt Outlaw Events je mee terug in de tijd met de dikste millenium-hardcore en early classics in een legendarische locatie die een belangrijke onderdeel is van de hardcore geschiedenis: Hemkade 48 aka Fun Factory, Mysteryworld & North Sea Venue.
Ronnie Flex en zijn band Deuxperience gaan dit voorjaar op tournee langs vijf grote zalen in Nederland: Oosterpoort, TivoliVredenburg, 013, Doornroosje en Parkstad Limburg. De kaartverkoop start zaterdag 27 oktober om 10:00 uur via de websites van de zalen.
Gisteravond gaf Hardwell zijn voorlopig laatste show in een uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam. Samen met het Metropole Orkest nam de dj met Symphony: The Global Revolution of Dance het publiek van jong tot oud mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek.
Vorige week kondigde Nederlands meest geboekte feestact Snollebollekes zijn eigen stadionshow in het GelreDome aan. De kaartverkoop ging afgelopen zaterdag van start, maar na anderhalf uur waren alle 30.000 beschikbare tickets verkocht.
We all love 80's 90's 00's presenteert haar Eindhovense New year's eve special op maandag 31 december 2018 in het Evoluon.
Girls Love DJs AIR Amsterdam
dinsdag 9 oktober 2018
Girls Love DJs is back! En hoe? Na het succes van de terugkeer in september is het tijd om het prestigieuze Amsterdam Dance Event klaar te stomen voor the real deal.
De Amerikaanse rapper Nelly komt voor een exclusief optreden naar Amsterdam. Op 21 november zal hij voor een spetterende show Q-Factory aandoen.
Radio 538 opent ook dit jaar weer de deuren van het 538DJ Hotel tijdens het Amsterdam Dance Event. Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 oktober is The Student Hotel Amsterdam City de thuisbasis van 538 en komen alle programma's tussen 06.00 en 00.00 uur live vanuit Amsterdam.
Dat B.T.C.H. een heel populair feest is , dat weet onderhand heel Nederland. Al 15 jaar timmert dit feest aan de weg en in die 15 jaar tijd is ieder feest op rij uitverkocht.
San Holo verrast met album1
donderdag 20 september 2018
Deze week verschijnt album1 van San Holo. Met het materiaal op zijn debuutalbum zoekt de artiest de diepte op die hij in traditionele EDM niet meer kan vinden.
Summerlake Festival
dinsdag 11 september 2018
De zomer van 2018 verdient een perfect slotakkoord! Komende zaterdag zwaaien wij de zon uit tijdens Summerlake Festival 2018!
Met nog ongeveer één week te gaan, zijn de voorbereidingen in volle gang!
Op zaterdag 1 september hop je in de Hofstad van de ene club naar de andere tijdens de allereerste editie van Clubhopping The Hague.
Op 22 september bezoekt Larry Heard Amsterdam voor een eenmalige lecture en show. De Red Bull Music Academy bestaat 20 jaar en dat moet extra goed gevierd worden.
De belastingadviseur die was aangeklaagd door de Nederlandse dj Headhunterz (Willem Rebergen) heeft volgens de rechter naar eer en geweten gehandeld.
Armada Music is tijdens de Promo Only Summer Sessions verkozen tot Best International Label.
Weekendtip
woensdag 25 juli 2018
Guilty Pleasure Festival wordt ook dit jaar weer één grote Hitzone.
Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli vond de tiende editie van Breda Live plaats. Over het hele weekend wisten 29.000 feestgangers het Chasséveld te vinden.
Na eerdere succesvolle uitverkochte edities keert "The Summer of Love"terug naar festivalterrein Thuishaven. Op zaterdag 21 juli vindt de zomereditie plaats.
Techno heads kunnen vrijdag 15 juni hun hart ophalen! Twee zeer gerespecteerde veteranen die beiden al meer dan twintig jaar van grote invloed zijn op de ontwikkeling van de techno zullen hun opwachting maken in Sugarfactory.
Vandaag brengt Jebroer met het vrolijke nummer 'Malu' een ode aan zijn schoonzus. Malu heeft het syndroom van Down maar geniet met haar positieve blik zelfs van de kleinste dingen in het leven.
Insomnia 'Techno All Night Long
donderdag 31 mei 2018
Techno liefhebbers opgelet! Insolate trad voorheen op onder de naam Miss Sunshine en staat al twintig jaar aan de top van de Kroatische techno scene.
'Vrijheid betekent voor mij de mogelijkheid om dingen op je eigen manier te doen. En om te kunnen zijn wie je bent."
Afgelopen week heeft ticketprovider Eventix een nieuwe feature toegevoegd aan haar service: de 'custom shop'. Organisatoren van evenementen kunnen vanaf nu hun eigen design aanleveren bij Eventix, waarna vervolgens de vormgeving vertaald wordt naar een shop die volledig in de beleving van het evenement is.
Na het enorme streamsucces van zijn vorige releases – waaronder 'Crazy' met het Nederlandse duo Zonderling – heeft Lost Frequencies vandaag wederom een klapper uitgebracht, net op tijd voor zijn driedubbele show op Kingsland Festival. Voor 'Melody' werkte de Belgische superster samen met niemand minder dan de Britse singer-songwriter James Blunt, die maar liefst vijf maal een Grammy-nominatie mocht ontvangen, waaronder drie voor zijn megahit 'You're Beautiful'.
Panama Amsterdam maakt zich klaar voor Koningsnacht en haalt hét Ibiza fenomeen Glitterbox naar Nederland.
Stedentrippen enkel geschikt in het voor- en najaar? Zeker niet! Als je in de zomer gaat, ben je niet alleen verzekerd van goed weer (oké, voor 95% dan), maar ook van een uitgebreid aanbod aan muziekfestivals waar je je citytrip mee kunt combineren. Hierbij drie steden die je juist in de zomer wilt bezoeken.
Een paradijselijk dorp in het zand met live podium van festivalformaat óp het strand waar je de zon ziet ondergaan.
Big Sean en Maleek Berry maken als headliners de line-up compleet voor de 1ste editie van OH MY! Music Festival. De volledige line-up is daarmee helemaal rond.
Landelijke campagne roept jongeren op gehoorbescherming te dragen op festivals
Zojuist werd op radiostation SLAM! bekend gemaakt dat de SLAM! Award in de categorie 'Best Producer' is gewonnen door Noisia.
Flawless XXL beach edition
dinsdag 6 maart 2018
Zondag 25 maart is het weer tijd voor Flawless XXL beach edition op het strand van Bloemendaal!
21 april haal jij je Nike's uit de kast om de vijfde editie van Evasion extra hard los te gaan! Na vier succesvolle edities in Utrecht verhuist het concept naar Podium De Vorstin in Hilversum.
Zaterdag 5 mei Feest
dinsdag 27 februari 2018
Het Groene Hart Festival is terug op zaterdag 5 mei met een spetterende Bevrijdingseditie aan de Cattenbroekerplas te Woerden.
Lucas & Steve en Janieck brengen vandaag de nieuwe track 'You Don't Have To Like It' uit op het label van Spinnin' Records.
Vunzige Deuntjes vol. 01 is uit
woensdag 7 februari 2018
Vunzige Deuntjes start haar eigen muzieklabel! Via dit platform gaan we muziek uitbrengen van de tofste en vunzigste artiesten van het moment. Leuk?
Het Groene Hart Festival is terug op zaterdag 5 mei met een spetterende Bevrijdingseditie aan de Cattenbroekerplas te Woerden.
Na de A'dam Toren heeft ondernemer Duncan Stutterheim ook de zeventien gebouwen van de Westergasfabriek overgenomen.
Moby is weer helemaal terug. Het dance icoon geldt als één van de absolute grondleggers van de hedendaagse dance en techno en laat met zijn nieuwe album Everything Was Beautiful, and Nothing Hurthoren relevanter te zijn dan ooit.
Vandaag gaat de track 'Leven Na De Dood' van Jebroer en Dr Phunk in release.
Poppodium Ekko donderdag weer open
maandag 15 januari 2018
Afgelopen vrijdag brak er, na kortsluiting, brand uit bij Ekko. Het Utrechtse podium verwacht aanstaande donderdag de deuren weer te kunnen openen.
Het wereldwijde concept Don't Let Daddy Know komt op 2 en 3 maart terug naar Amsterdam met de Zweedse dj-legendes Axwell & Ingrosso, Nicky Romero, NERVO, Timmy Trumpet, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox en de zojuist aangekondigde speciale gast Steve Angello!
Xplosion 8
donderdag 4 januari 2018
Jazeker, we gaan weer knallen: de 8e editie van het Helmondse hardstyle evenement Xplosion. Voor deze editie, wat zaterdag 13 januari plaats vind in De Cacaofabriek, staan o.a. Rebelion, Deetox, Stereotuners en Break Zero op het programma!
De Microclub
dinsdag 2 januari 2018
Na meerdere succesvolle edities in 2017 keert De Microclub op vrijdag 12 januari terug in BASIS. Vanaf 20.00 wordt er begonnen met dansen!
14 december 2018
The Beginning terug in het Patronaat
30 november 2018
A State of Trance 900 presenteert fenomenale line-up
29 november 2018
Exclusief nederlands optreden Tiësto bij Don't let daddy know 2019
27 november 2018
Zaterdag 8 december Kings of Clubbing in de Maassilo
13 november 2018
DJ Carista en The Suicide Club staan allebei voor inclusiviteit en diversiteit
1 november 2018
Overwinteren
30 oktober 2018
History of Hardcore 2018
26 oktober 2018
Ronnie Flex & Deuxperience kondigen voorjaarstournee 2019 aan
19 oktober 2018
Hardwell voor voorlopig laatste keer los in een uitverkocht Ziggo Dome
18 oktober 2018
Extra show voor Snollebollekes in het GelreDome
12 oktober 2018
WE ALL LOVE 80's 90's 00's NYE in het Evoluon met te gekke vuurwerkshow
9 oktober 2018
Girls Love DJs AIR Amsterdam
8 oktober 2018
Nelly voor exclusieve show naar Amsterdam
2 oktober 2018
Wereldberoemde dj's checken in bij 538DJ Hotel
1 oktober 2018
B.T.C.H. kaarten voor 15 jarig bestaan gaan aanstaande woensdag 12 uur in de verkoop
20 september 2018
San Holo verrast met album1
11 september 2018
Summerlake Festival
10 september 2018
Laatste info Sunsetterz Grand Closing Summer season
23 augustus 2018
Gratis naar meer dan twintig clubs op één avond tijdens Clubhopping The Hague
17 augustus 2018
Chicago-house legende Larry Heard naar Amsterdam voor show en lecture
15 augustus 2018
Dj Headhunterz verliest zaak tegen 'sjoemelfiscalist'
2 augustus 2018
Armada Music gekozen tot Best International Label
25 juli 2018
Weekendtip
9 juli 2018
Feestelijke tiende editie van Breda Live
27 juni 2018
Classics uit de beginperiode van dance tijdens "The Summer of love" op Thuishaven
8 juni 2018
Thrills w/ Inigo Kennedy, Pär Grindvik, Rebelle
1 juni 2018
Jebroer brengt met nieuwe single ode aan schoonzus Malu
31 mei 2018
Insomnia 'Techno All Night Long
24 mei 2018
Break The Silence Disco op Festival Mundial 2018
7 mei 2018
Ticketprovider Eventix lanceert nieuwe 'custom shop'.
30 april 2018
Lost Frequencies en James Blunt slaan handen ineen voor nieuwe single: 'Melody'
13 april 2018
Panama omarmt Ibiza's Glitterbox tijdens Koningsnacht 2018
12 april 2018
De beste citytrips voor in de zomer
3 april 2018
Een festival tussenbeachclub Indigo & Whoosah in
23 maart 2018
OH MY! Music Festival maakt volledige line-up bekend
8 maart 2018
Jupiler en Alpine Hearing Protection bundelen krachten
6 maart 2018
Noisia wint Slam! award best producer
Flawless XXL beach edition
5 maart 2018
Evasion haalt raw hardstyle naar Hilversum
27 februari 2018
Zaterdag 5 mei Feest
23 februari 2018
Lucas & Steve droppen nieuwe track met singer-songwriter Janieck
7 februari 2018
Vunzige Deuntjes vol. 01 is uit
2 februari 2018
Een nieuwe spetterende Bevrijdingseditie
25 januari 2018
Duncan Stutterheim neemt Westergasfabriek over
Dance icoon Moby brengt nieuw album uit
22 januari 2018
Jebroer gelooft in leven na de dood
15 januari 2018
Poppodium Ekko donderdag weer open
Don't Let Daddy Know voegt Steve Angello toe aan de line-up!
4 januari 2018
Xplosion 8
2 januari 2018
De Microclub