Partyflock
 
­ Nederland

OH MY! Music Festival maakt volledige line-up bekend

gepubliceerd door , op
Oh My! Music Festival
23 maart 2018
Big Sean en Maleek Berry maken als headliners de line-up compleet voor de 1ste editie van OH MY! Music Festival. De volledige line-up is daarmee helemaal rond.

Dit jaar is op zaterdag 30 juni het Arenapark Amsterdam de locatie waar nationale en internationale artiesten de liefhebbers meenemen op een reis door de verschillende muziekstromingen binnen de urban scene. Met het festival wacht de bezoeker een dag vol muziek, entertainment, fashion, urban/soul food en meer.

Main stage
Waar eerder al grote artiesten bekend werden gemaakt als French Montana, Wiz Khalifa, Stefflon Don, Frenna en Boef, zullen Big Sean en Maleek Berry er nog een schepje bovenop doen. Samen zijn deze artiesten goed voor miljoenen views en streams op YouTube en Spotify en zullen de bezoekers veel bekende hits mee kunnen gaan zingen. Tussendoor zullen verschillende dj's het publiek laten genieten van alle bekende urban hits van nu.

Old School Stage
Terug naar de 90's en 00's met de lekkerste r&b en hip hop tracks, die de hele dag voorbij zullen komen. Naast de vele dJ's die het publiek zullen opzwepen, zijn er ook vier live acts toegevoegd. Met T-Pain, Mya, Bobby Valentino en Mario zullen hits als "Buy U A Drink", "Gettho Superstar", "Tell Me" en "Let Me Love You" luidkeels meegezongen worden.

Dutch Stage
Ook de beste urban hits uit Nederland mogen niet ontbreken en daarom is er een bomvol programma met talent van eigen bodem te vinden op de Dutch Stage. Jonna Fraser, 3robi, SBMG, Zefanio, Josylvio, Latifah en vele anderen zullen ervoor zorgen, dat deze stage voor het jonge publiek een niet te missen plek mag worden op het festival.

Favela stage, verrassingen en lekker eten en drinken
Naast de grote stages, heeft OH MY! Music Festival nog een kleine area, die de bezoeker onderdompelt in Latijns, Caribische sferen. Tal van verassingen, het lekkere eten met invloeden uit de soulful en urban keuken en loungeplekken waar een cocktail rustig opgedronken kan worden.

Tickets voor OH MY! Music Festival zijn beschikbaar vanaf € € 62,95 (€ 59,95 + € 3,00 service fee). De volledige line-up (per stage) is te vinden op de website van het festival: ohmymusic.eu. OH MY! Music Festival vindt dit jaar plaats op 30 juni. Locatie is Arenapark, Amsterdam.