Partyflock
 
Nieuws · februari 2017
­ Nederland
Hardwell en eMense hebben de handen ineen geslagen voor de lancering van een speciaal Hardwell-kanaal op Twitch.
Lang geleden was daar een donkere grijze dag ergens eind 1997 in Vlaardingen.
By the Creek brengt 'daar waar het leven beter' is op 8 juli 2017 naar Utrecht en heeft hiervoor grote namen als Speedy J, Broederliefde, Bicep, Eats Everything en Optimo uitgenodigd.
Dit is de line-up voor Evasion
dinsdag 28 februari 2017
Evasion keert terug naar Utrecht en pakt flink uit! Het RAW Hardstyle club concept haalt op 13 mei o.a. Rebelion, Phuture Noize, D-Sturb en RVAGE naar Club Stairway om het clubseizoen keihard af te sluiten!
Save the best for last! Op zaterdag 9 september sluit Nazomeren Festival voor de vijfde keer op rij het festival seizoen van Groningen af.
Na tien uitverkochte edities pakken we deze Koningsdag extra groot uit! Met drie dikke stages, de beste dj's, kleurrijk entertainment en de lekkerste beats zal Rotterdam en omgeving op zijn grondvesten trillen.
erely two weeks after delivering the anthem for DLDK Thailand 2017 ('Screaming And Dancing'), Sem Vox has released another massive tune.
To celebrate the success of their first European club tour, dynamic trio Better Lost Than Stupid have unveiled their debut release 'Dynamite'.
Martin Garrix maakt vandaag bekend dat hij zich als vriend van de kinderontwikkelingsorganisatie SOS Kinderdorpen in gaat zetten. Om de samenwerking af te trappen, bezocht hij een SOS kinderdorp in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad.
Megabase Outdoor
zaterdag 25 februari 2017
High Energy Events domineert in 2017 keihard het paasweekend met niet één, maar twéé gruwelijk dikke hardere stijlen evenementen.
Don Diablo heeft donderdagavond de SLAM! Award in de wacht gesleept voor Beste Nederlandse dj. Martin Garrix & Bebe Rexha maakten met In the name of love de Beste Nederlandse track van het afgelopen jaar.
Op donderdag 23 februari zijn de SLAM! Awards 2017 uitgereikt op radiozender SLAM! De awards zijn vakprijzen gekozen door de dance-industrie zelf. Labels, eventorganisatoren, muziekredacties, producers en dj's stemden de afgelopen weken massaal op hun nummer één in de verschillende categorieën.
Na de prachtige editie van vorig jaar komt Daydream festival dit jaar met een knaller van een line-up. Door het enorme succes van vorig jaar wordt het tweedaagse festival in Lommel naar een hoger niveau getild. Met meer dan 150 nationale en internationale artiesten, verdeeld over 9 stages, opent Daydream Festival op 7 en 8 april haar poorten naar de meest dromerige plek op aarde.
B.I.T.C.H is razend populair en is steeds sneller uitverkocht. Het feest dat in oktober plaatsvind, is nu al online uitverkocht. Er liggen nog maximaal een paar honderd kaarten bij de bekende fetish voorverkoop winkels. Deze winkels zijn verspreid door heel Nederland.
Met iets meer dan vier maanden te gaan voordat de gekte losbarst op het Zomerkriebels festivalterrein mogen wij met trots de eerste namen presenteren!
Na het grote succes van de zonovergoten eerste editie van Summerpark Festival ligt het voor de hand dat dit keihard moet worden overgedaan. En hoe! Summerpark Festival verhuist namelijk naar één van de mooiste festival locaties in Nederland: het Almere Strand.
Dj Dano , één van de grondleggers van de hardcore scene, lid van The Dreamteam en vier keer achter elkaar verkozen als beste hardcore DJ komt vrijdag 3 maart naar Poppodium Iduna om een allnighter te draaien.
Keep fucking that chicken
dinsdag 21 februari 2017
Ik zie jullie denken, dit is een 1 april joke. Hell no! Zo zijn wij niet.
De op het Westergasfabriekterrein gevestigde North Sea Jazz Club heeft faillissement aangevraagd.
Franky Rizardo
dinsdag 21 februari 2017
Dutch DJ and producer Franky Rizardo has released a two-track EP, Mantra on ABODE Records.
Trance-fans van over de hele wereld krijgen vandaag een voorproefje van A State Of Trance 800 Utrecht.
Er draaien maar liefst 150 artiesten van absoluut wereldniveau tijdens het nieuwe tweedaagse festival New Horizons. Hiermee is het de grootste dance line-up in Duitsland ooit.
20.000 bomen aanplanten in het regenwoud, dat is het doel van het oerwoudt. De Zware Jongens en Crossovers slaan op zaterdag 11 maart de handen in één met Stichting Monkey Business in de Westerunie te Amsterdam.
Outdoor festival gevoel
vrijdag 17 februari 2017
Unbound is een nieuwe speler in de dance- en eventindustrie. Een jong en ongebonden team, _alive and kicking_, met als doel de club scene naar een nieuw niveau te brengen.
Na het succesvol en uitverkochte vijfjarige bestaan van Showtime pakken ze weer door en Showtime zou Showtime niet zijn als ze dit niet groter doen dan ooit te voren met als gevolg: een Showtimegroup weekend in The BOX Amsterdam!
Sensation zal dit jaar, op 8 juli, voor de allerlaatste keer plaatsvinden. De Johan Cruijff ArenA zal wederom in de grootste nachtclub van de wereld veranderen. Maar ditmaal dus voor de allerlaatste keer. Dit geldt overigens alleen voor de Nederlandse editie. De buitenlandse evenementen zullen gewoon plaats blijven vinden.
Multigroove Tribe
woensdag 15 februari 2017
Voor de één is het een diep gekoesterde herinnering, bij de ander zit het na bijna drie decennia nog altijd in het bloed.
By the Creek keert na het geweldige succes van afgelopen jaar op 8 juli 2017 terug naar haar favoriete spot aan het water: Recreatieterrein Middelwaard, vlakbij Utrecht.
De eerste namen zijn bekend: o.a. Lil wayne, Dave, 67, Siohban Bell, Kempi, Fresku, Yung Nnelg, en Jarreau Vandal komen naar Appelsap Fresh Music Festival.
Armada Music en Alpine Hearing Protection hebben de handen ineengeslagen. Hun samenwerking moet niet alleen muziekliefhebbers bewustmaken van de gevolgen van te hard geluid, maar ook hun oren actief beschermen door middel van nieuwe oordoppen.
Techno-organisatie Chateau strijkt op 1 april neer in de Ferro Dome, te Rotterdam. De gemeente Rotterdam heeft de organisatie een 'wildcard' gegeven om de Ferro Dome bij wijze van pilot te exploiteren voor een groot feest met enkele duizenden bezoekers.
Special Touch
zaterdag 11 februari 2017
Goed nieuws voor de fans van de oude sound of zo naar terug verlangen. Wie herinnert zich dat niet?
Absolutely Kingsnight
donderdag 9 februari 2017
Die oranje leeuw, die in ieder van ons schuilt, mag tijdens Absolutely Kingsnight weer brullen als vanouds!
The world famous Kappa FuturFestival is to return for sizzling sixth edition on July 8th and 9th, right in the heart of Turin, Italy.
De gemeente Amsterdam heeft vijf grote organisaties een vergunning verstrekt om op 27 april 2017 aan de randen van de stad hun evenement te organiseren. De kaartverkoop start donderdag om 12.00 uur.
Het Amsterdam Dance Event is met 375.000 bezoekers het best bezochte entreeheffende evenement van vorig jaar. Dat staat in het door onderzoeksbureau Respons samengestelde rapport TOP100 Evenementen Monitor.
The Crave Festival heeft vandaag het volledige programma onthult. Op zaterdag 3 juni strijkt het festival voor het eerst neer in het Zuiderpark in Den Haag.
Niemand minder dan Borgore is de hoofdact van de allereerste 'Armada Invites' van 2017. De Israëlische dj, producer en labeleigenaar maakt vanavond zijn opwachting in Armada Musics eigen Club!
Het was gister een bijzondere dag voor dj-duo Lucas & Steve. Het tweetal werd door Frank Dane naar de studio van Radio 538 gelokt.
De line-up voor Toffler Festival 2017 is bekend! Internationale artiesten als Joseph Capriati, Pan-Pot en Jamie Jones bestrijken dit jaar het affiche, maar ook vertrouwde gezichten als Benny Rodrigues en Michel de Hey zijn er weer bij. De derde editie van Toffler Festival zal plaatsvinden in het inmiddels vertrouwde Roel Langerakpark in Rotterdam.
De voorverkoop is gestart van een van de meest leuke en veelzijdige festivals van Nederland: Pleasure Island Crazy Wonderland festival! In een dag waren alle 500 super super early bird tickets al uitverkocht.
Watch ultra europe 2016 aftermovie
dinsdag 7 februari 2017
Shot in 4K by the esteemed Charly Friedrichs and his Final Kid team, the official aftermovie takes viewers on a mesmerizing 11-minute journey through the weeklong, five-event 'Destination ULTRA' experience, vividly displaying Croatia's incredible landscape and natural beauty.
15 Years of NRG in Event Center Dordrecht! In deze nieuwe, mooie en grote locatie in Dordrecht gaat het jubileum op grootse wijze gevierd worden!
Het vijfdaagse non-stop muziekfestival aan het azuurblauwe Balatonmeer bevestigt de komst van 17 nieuwe artiesten. Onder de namen zijn Tiësto, Jason Derulo, Netsky live, Afrojack, D.O.D. en Jamie Jones. Liefhebbers van elektronische en hiphop muziek zijn aan het juiste adres bij het grote strandfeest, dat van 5-9 juli plaatsvindt in de Hongaarse badplaats Zamárdi.
Amsterdam we komen weer
vrijdag 3 februari 2017
Amsterdam we komen weer! Het langst lopende latinconcept van Nederland komt weer naar AIR Amsterdam en de datum die je mag vrijhouden is zaterdag 18 februari 2017!
Nazomeren Festival
vrijdag 3 februari 2017
Op zaterdag 9 september sluit Nazomeren Festival voor de vijfde keer op rij het festival seizoen van Groningen. We rekenen op net zo'n geweldige en zonovergoten editie als in 2016.
Op 6 mei 2017, zal DGTL in de grootste stad in het zuidelijk halfrond neerdalen. Na vier festivals in Amsterdam, en twee in Barcelona, was 'Sampa' de ideale keuze voor onze volgende avontuur.
Vandaag is een speciale dag voor Armin van Buuren. De wereldberoemde dj en producer, die kort geleden zijn nieuwe single 'I Need You' uitbracht, opent namelijk vanavond een radiostudio in het hoofdkwartier van platenlabel Armada Music te Amsterdam.
Invista Solutions BV, de Nederlandse ontwikkelaar van 'cashless' betaalsystemen voor evenementenlocaties en festivals, heeft een zogenoemde seed-investering opgehaald bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en de oprichters van het bedrijf.
In Etten-Leur staat voor de eerste keer een nieuw techno evenement geprogrammeerd in de Studio76: Chicks on Techno
28 februari 2017
E-Sports-samenwerking tussen Hardwell en eMense
Crazyland viert twintigjarig bestaan 4 november met thema 'Al Capone 's Squad'
Broederliefde, Speedy J en Bicep op By the Creek 2017
Dit is de line-up voor Evasion
Nazomeren Festival 2017 maakt complete line-up bekend
27 februari 2017
Afrojack komt naar s'oranje kindsday festival 2017
Sem Vox drops anthem for Don't let daddy know
26 februari 2017
Better Lost Than Stupid unveil debut track 'Dynamite'
Martin Garrix zet zich in voor SOS Kinderdorpen
25 februari 2017
Megabase Outdoor
24 februari 2017
Don Diablo en Martin Garrix winnen SLAM! Awards
Don Diablo, Showtek, Lucas & Steve en Martin Garrix vallen in de prijzen tijdens SLAM! Awards
Daydream Festival presenteert line-up met o.a. Nicky Romero, Nervo & Showtek
22 februari 2017
Laatste kaarten oktober-editie B.I.T.C.H alleen nog in de winkel verkrijgbaar
Zomerkriebels presenteert eerste namen
Summerpark Festival verhuist naar het Almere Strand en maakt line-up bekend
21 februari 2017
Legendarische dj Dano draait allnighter in Iduna
Keep fucking that chicken
North Sea Jazz Club vraagt faillissement aan bij rechtbank
Franky Rizardo
17 februari 2017
Armada invites nodigt a state of trance artiesten uit voor legendarische open-dek pre-party
Grootste dance line-up in duitsland ooit bij festival New Horizons
Feesten voor 20.000 nieuwe bomen in het regenwoud
Outdoor festival gevoel
16 februari 2017
Een heel weekend Showtime met oa Bryson Tiller & Maître Gims
15 februari 2017
Sensation voor de allerlaatste keer in Nederland
Multigroove Tribe
By the Creek keert op 8 juli terug naar Utrecht
14 februari 2017
De eerste namen zijn bekend voor Appelsap festival
13 februari 2017
Armada music en Alpine hearing protection lanceren nieuwe oordoppen in strijd tegen gehoorschade
12 februari 2017
Chateau Techno naar Ferro Dome Rotterdam
11 februari 2017
Special Touch
9 februari 2017
Absolutely Kingsnight
Carl Cox, Sven Vath, Tale Of Us, Jamie Jones, Sasha & Digweed to headline Kappa FuturFestival
8 februari 2017
Vijf organisaties hebben vergunning om in Amsterdam Koningsdag te vieren
Amsterdam Dance Event grootste publieksevenement van 2016
The Crave Festival onthult volledige programma
Borgore host eerste Armada invites in 2017
Lucas & Steve vallen flink in de prijzen
7 februari 2017
Line-up derde Toffler Festival bekend
De voorverkoop van Pleasure island is begonnen
Watch ultra europe 2016 aftermovie
6 februari 2017
Zaterdag 11 februari viert NRG Events zijn 15 jarig jubileum tijdens Houseclassics XXL
4 februari 2017
Jason Derulo, Tiësto, Afrojack en meer naar Balaton Sound
3 februari 2017
Amsterdam we komen weer
Nazomeren Festival
2 februari 2017
DGTL voegt São Paulo toe aan haar festival- familie
Armin van Buuren opent radiostudio in Amsterdam
Invista haalt investering op voor 'cashless' festivalbetaalsysteem
1 februari 2017
Miss Djax & Fraulein Z draaien zaterdag 4 februari op nieuwe techno locatie bij Breda