Partyflock
 
­ Nederland

Afrojack komt naar s'oranje kindsday festival 2017

gepubliceerd door , op
Na tien uitverkochte edities pakken we deze Koningsdag extra groot uit! Met drie dikke stages, de beste dj's, kleurrijk entertainment en de lekkerste beats zal Rotterdam en omgeving op zijn grondvesten trillen.

We zijn trots op het feit dat niemand minder dan Afrojack de grote headliner is in zijn geliefde thuisbasis Rotterdam. Hij zal ondersteund worden door onder andere Quintino, Benny Rodrigues, Gregor Salto en aanstormend talent Ravitez.

Maar we hebben meer! Urban, hiphop, classics, r&b en latin... Met veel internationaal succes voor nationale urban artiesten kan een Eclectic stage dus eigenlijk niet ontbreken in 2017. Wat hebben we voor jou in petto? Je kan de heupen laten bewegen op de lekkerste live-acts van dit moment, wat te denken van Jairzinho, Gio, Equalz en Angelo King? Deze live optredens zullen heerlijk gemixt worden door oa. Irwan, Superior, Don James, Wessel S en Suspect!

Krijg jij al zin in 1 van de meest speciale dagen van het jaar? We kunnen het ons voorstellen! Wacht niet te lang met beslissen en join S'Oranje tijdens deze knallende Kings Day. De ticketverkoop is inmiddels begonnen en kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via soranjefestival.nl.