Partyflock
 
Nieuws · november 2016
­ Nederland
Rotterdam Rave is op 4 maart 2017 terug met hun enige Indoor editie van dat jaar in de Maassilo. Met deze editie zal het 5 jarig bestaan van Rotterdam Rave worden gevierd samen met artiesten als Joris Voorn, Dave Clarke, Alan Fitzpatrick en AnD.
Na de succesvolle eerste editie van Afrolijk bij Pllek, strijken we zaterdag 17 december voor de eerste keer neer in De Melkweg Amsterdam. De avond begint in de Cinema met de exclusieve Nederlandse première van Afripedia, een docuserie over de nieuwe generatie Afrikaanse creatieve talenten die alle vooroordelen en stereotypen over Afrika van zich af werpen.
Na 21 jaar heeft Extrema Network besloten om Aquabest te verlaten en te verhuizen naar Vakantiepark De Bergen in Wanroij. Een prachtige locatie met bossen, water en volop kampeermogelijkheden. Want, ja, Extrema Outdoor wordt dus meerdaags. In het weekend van 7, 8 en 9 juli 2017 gaan ze beginnen. Naar eigen zeggen 'kleinschalig, intiem en mét dag- en nachtprogrammering'.
Het wereldwijde dance-concept 'Don't Let Daddy Know' (DLDK) viert het aankomend jaar zijn vijfjarige jubileum, met op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017 twee concerten in Ziggo Dome Amsterdam. Speciaal voor dit jubileum komt the godfather of dance music Tiësto exclusief naar onze hoofdstad.
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden.
Paradiso presenteert op 14 januari een nieuw Drum&Bass concept. Onder de noemer 'Curated By' wordt een beroemde dj/producer gevraagd zijn favoriete line-up te selecteren. De eer is aan Nymfo om de eerste editie vorm te geven.
Na een waanzinnig ADE tellen we de dagen langzaam af naar een sparkling NYE! Deze keer is Hed Kandi terug bij een volledig getransformeerd Arena: een zeer unieke en speciale locatie die garant staat voor een onvergetelijke avond. Hed Kandi neemt je mee naar 2017 met een spectaculaire line-up met onder andere ROOG, Ferreck Dawn en Mike Mago.
Lees hier alles wat je moet weten over 10 Years Dirty Workz voor een onvergetelijk, Belgisch avondje knallen in de Lotto Arena, Antwerpen!
De Nürburgring in Duitsland krijgt op 25 en 26 augustus 2017 een nieuw bestemmingsplan. Dat weekend is het racecircuit het toneel van New Horizons, een tweedaags festival met ruim 150 DJ's uit de absolute wereldtop. De eerste namen zijn internationale topartiesten Tiësto, Chris Liebing, Don Diablo, DVBBS, Lost Frequencies, Pan-Pot, Sander van Doorn en Sunnery James & Ryan Marciano. De bezoeker kan zich een weekend lang onderdompelen in een ongekend creatieve en futuristische wereld waarin diverse muziekstijlen de revue passeren op zeven stages. Het is het eerste meerdaagse event in Duitsland van dance-organisator ALDA.
Toffler NYE zaterdag 31 december
donderdag 24 november 2016
Na wederom een geslaagd jaar voor Toffler met een hoop hoogtepunten en een geslaagd 5-jarig jublieum is het tijd om 2016 goed feestend af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden tijdens Toffler NYE! Met onze vertrouwde Rotterdamse artiesten Benny Rodrigues, Michel de Hey, Joey Daniel en Sandeep gaan wij knallend het nieuwe jaar in!
Zojuist heeft Pleinvrees het volledige programma voor de Tour bekend gemaakt. Gedurende februari 2017 zal deze – jaarlijks terugkerende – Tour, 7 poppodia in verschillende steden bezoeken.
Voor de 2e keer land DJ Rob met zijn Oldschool Gangsters in het Brabantse Uden. Met een scala aan oldschool en early rave klappers zal deze avond een 'trip down memorylane' worden. De dj's nemen je mee terug in de tijd, terug naar de beginjaren van de house.
Nick & Simon hebben vandaag voor de allereerste keer in hun glansrijke carrière een elektronische plaat uitgebracht. 'Won't Back Away' is een bijzondere samenwerking met de Zweedse dj en producer John Dahlbäck en is uitgebracht bij de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music.
4 juli 1992. Een eenvoudig podium, de zaal aangekleed met een paar gekleurde lampen en stroboscopen. Dat was heel normaal in de begintijd. Vier DJ's in de line-up. Maar een ongekende sfeer! Het feest 'Dance to Eden' was een grandioos succes en markeerde de geboorte van de gelijknamige organisatie.
Op zaterdagmiddag 3 december tussen 13.00 en 16.00 loopt Sinterklaas rond op locatie en beloont de vroege bezoekers van het festival. Er worden honderden prijzen uitgedeeld; van een gesigneerde plaat van Benny Rodrigues tot waardebonnen voor Groos, Kakhiel, Stroop Rotterdam, Sajoer of Destino.
Crazy Sexy Cool Carnaval
zaterdag 19 november 2016
Heb jij er stiekem altijd al van gedroomd om leeuwentemmer in het circus te zijn? Superheld, sprookjesfiguur, stewardess of kapitein? Of zou je in een volgend leven liever een kittig katje willen zijn?
B.I.T.C.H was weer een superfeest afgelopen oktober. B.I.T.C.H is zo'n populair event dat nu al bijna alle kaarten verkocht zijn voor de editie van 4 februari. Er zijn nog wat kaarten te koop in de fysieke winkels.
One presents
donderdag 17 november 2016
Na uitverkochte edities met o.a. Chris Brown en Omarion brengt dj Irwan, de man die door collega deejays "beste deejay van Nederland" wordt genoemd, zijn concept 'one' op zaterdag 26 november naar Hengelo. De afgelopen maanden heeft Irwan voor heel wat supersterren gedraaid, waaronder Rihanna, Big Sean, Rick Ross en Jeremih én was hij de Europese club tour dj voor C Breezy.
Hardshock Festival
woensdag 16 november 2016
[language =nl]Voor iedereen die het nog niet wist, zaterdag 15 april 2017 (paasweekend) staat het hardste én meest originele hardcore festival weer op de agenda; Hardshock Festival! Met Almere Strand als nieuwe thuisbasis is dit voor de échte hardcore liefhebber een niet-te-missen festival!
De minister van Cultuur van Italië wil een verbod op secondary ticketing. De minister heeft een wetswijziging ingediend waardoor doorverkoop van kaarten illegaal wordt en bestraft kan worden met een geldbedrag tussen 30.000 en 150.000 euro.
ST8MENT presents Synth & Beat
woensdag 16 november 2016
Zie ginds komt een nieuwe snoeiharde editie van ST8MENT! Na twee eerdere uitverkochte Synth & Beat edities keert ST8MENT op 3 december 2016 terug in de Effenaar in Eindhoven. Op dit heerlijke avondje zal de goedheiligman van 22:00 tot 04:00 strooien met de lekkerste en hardste tracks van dit moment.
Daniel Sanchez is een druk man. De Amsterdamse dj draait niet alleen in clubs en festivals over de hele wereld, maar ook is hij een begenadigd producer, die vaak nachtenlang in de weer is in zijn eigen studio. Daarnaast geeft hij ook al jaren zijn eigen feesten en runt hij op dit moment maar liefst 5 internationale platenlabels, waarvan Bla Bla de bekendste is.
Rumag Rich homie quan
dinsdag 15 november 2016
Als je NIET van de lekkerste muziek, in één van de dikste clubs van
Rotterdam, met één van de hotste rappers uit Amerika houdt, moet je vrijdag 25 november zeker NIET naar CLUB BLU komen!
Hardwell presenteert nieuw fotoboek
dinsdag 15 november 2016
Ambitie wordt vaak de sleutel tot succes genoemd, maar je komt nergens zonder doorzettingsvermogen. Hardwell heeft dankzij zijn doorzettingsvermogen zijn grootste dromen waargemaakt.
Atmozfears - GATE
maandag 14 november 2016
Vanaf 2017 combineert Atmozfears al zijn optredens, die voor het oog niets met elkaar te maken hebben, in een vorm die symbolisch is geworden voor zijn recente leven; de delta –de driehoek.
Soxante neuf 050
maandag 14 november 2016
Na een bomvolle 14 year anniversary editie, is het vrijdag 25 november alweer tijd voor de keiharde opvolger van Soxante neuf 050! Ondanks dat Soxante neuf in tal van nationale en internationale steden zit, blijft Groningen gewoon speciaal!
Le Guess Who? is een internationaal toonaangevend festival voor experiment, avontuur en muzikale grensverlegging. Afgelopen weekend, van 10 t/m 13 november vierde het festival haar tienjarig jubileum in de gehele binnenstad van Utrecht, met meer dan 100 optredens in muziekpodia, kerken, theaters en galerieën.
Een rechter in Delaware heeft het reorganisatieplan van SFX goedgekeurd. Met dit plan moet SFX eindelijk uit de staat van faillissement komen waarin het al maanden verkeerd.
Op 24 februari 2017 keert Aventura terug in de Maassilo voor een tweede editie, welke dit keer in het teken zal staan van carnaval. Het is niet meer nodig naar het zuiden te reizen, dit keer halen de organisaties Let's Go en Give Soul het feest van over de rivieren naar Rotterdam.
Lief Festival danst nog diep in het muzikale geheugen rond, maar doet het festivalhart alweer verlangen naar de zomer van 2017! Op 2 september 2017 leiden de paden van het Utrechtse Strijkviertel je langs het onbekende, het onverwachte, het intrigerende…...Laat jij je verwonderen op Lief Festival?
Op zaterdag 13 mei 2017 geeft Armin van Buuren zijn grootste soloshow ooit in zijn thuisland Nederland. Het is de eerste keer dat een DJ een eigen soloshow geeft in de Johan Cruijff ArenA.
Pablo Discobar is jarig! En dat vieren ze met een clubavond zoals we van ze gewend zijn. Maar wel op een nieuwe locatie! Vanaf 25 november is Cloud Nine in TivoliVredenburg het thuis van deze unieke Utrechtse disco avond.
District25 presents Steffi & Dexter
donderdag 10 november 2016
Haagse stappers zouden graag meer dance in de stad zien. Poppodium Paard van Troje en de Haagse dance-organisator District25 slaan daarom de handen ineen. Op Tweede Kerstdag presenteren zij in het Paard van Troje een avond vol muzikale hoogtepunten binnen de elektronische muziek, waaronder Steffi en Dexter uit de Ostgut Ton family.
De eerste editie van Unknown Festival vindt plaats op 26 december. Organisator ALDA heeft zich hiervoor laten inspireren door de klok-arena zoals te zien in filmreeks 'the Hunger Games'. Het klok-podium staat rondom het publiek, waardoor je als bezoeker middenin de beleving staat.
Hardstyle Top 100 - Best of 2016
Het meest complete Hardstyle jaaroverzicht is er weer: 'Hardstyle Top 100 - Best Of 2016'. De 100 hardste tracks van 2016 met 'style' gemixt op twee gruwelijke CD's, dat is meer dan 2 uur lang keihard genieten!
Oud topman AEG Live wordt CEO SFX
woensdag 9 november 2016
SFX Entertainment gaat drastisch reorganiseren en zal worden wordt geleid door Randy Phillips. Dat staat in gerechtsdocumenten die zijn ingediend door het bedrijf.
SFX Entertainment verkeert momenteel nog steeds in staat van faillissement. Het bedrijf wil een doorstart maken, en het bestuur gaat deze week in een hoorzitting de reorganisatieplannen presenteren aan de rechter.
Vandaag maakt de Nederlandse DJ en producer Oliver Heldens de gehele
line-up bekend voor zijn show op zaterdag 3 december in de Heineken Music Hall. Mike Mago, Moksi, Mr. Belt & Wezol, Throttle en Zonderling zijn toegevoegd aan het affiche voor de all-nighter in Amsterdam.
Special touch uitverkocht
vrijdag 4 november 2016
Goed nieuws voor de oude muzieksound waar de fans van o.a. Tiesto zo naar terug verlangen. Was jij er toen bij? HMH, Gelredome, het secret concert op Schiphol, Paradiso, bij Innercity, Dancevalley, de Asta in Den Haag of de Matrix etc.
Broederliefde is de winnaar van MTV EMA voor Best Dutch Act 2016. Dit maakt MTV, onderdeel van Viacom International Media Networks, zojuist bekend. Broederliefde ontving hun award woensdagavond 2 november tijdens de MTV Music Week Official Opening Party in Annabel Rotterdam.
Parookaville is allesbehalve een normaal dancefestival. Het is een show concept zonder precedent dat plaatsvindt in Duitsland. Tijdens het succesvolle debuut in 2015 kwamen 25,000 gasten voor de eerste keer samen op voormalig militair vliegveld Weeze in Duitsland.
Reverze "Interconnected"
donderdag 3 november 2016
Op zaterdag 11 maart 2017 presenteert Bass Events de 12de editie van Reverze, wat naar jaarlijkse traditie plaats vindt in het Sportpaleis & Lotto Arena te Antwerpen.
Op vrijdag 11 november waan je jezelf weer terug in tijd van de Gameboy, Super Soakers, Tamagotchi, de Power Rangers, en natuurlijk de Nike Air Max. Oftewel, tijd voor Return of the 90's in Poppodium Iduna!
Dastic brengt nieuwe hit uit
woensdag 2 november 2016
De Nederlandse DJ Dastic heeft de populaire sample van Mario's grote hit 'Let Me Love You' onder handen genomen om er een modern tintje van nu aan te geven. Gecombineerd met de geweldige stem van de jonge getalenteerde zanger Cade en de verleidelijke beats, is 'Let Me Love You' een voorbestemde hit.
Rawfare Suikerunie
woensdag 2 november 2016
Verweerd beton, verroest staal, een grote industriële hal met een ultiem underground gevoel waar je de nekharen van overeind gaan staan. Voor Rawfare is er geen betere locatie dan het Zeefgebouw gelegen op het enorme Suikerunieterrein te Groningen.
Crazyland Dark Circus is helemaal uitverkocht. De bezoekers maken zich op voor een heerlijke avond met alles erop en eraan. Op niets wordt bespaard. En terwijl iedereen al gezonde spanning heeft voor zaterdag heeft de organisatie de early bird al weer aangezet voor de volgende Crazyland. Crazyland Moulin Rouge op 4 maart 2017.
Chemistry · Timeless Altitude
dinsdag 1 november 2016
CHemistry is een van de grootste, bekende dance-merken van Nederland. Met name vanaf helft jaren negentig tot halverwege jaren 00 toonaangevend in het Amsterdamse party-leven en grondlegger van het moderne clubben.
STRAF_WERK maakt zich op voor haar grootste indoor editie tot nu toe. Op 3 december reist de organisatie af naar Eindhoven voor een spectaculaire avond in het Klokgebouw. Echter houdt STRAF_WERK het niet bij één evenement dit weekend, op vrijdag 2 december is als eerste Amsterdam aan de beurt.
Studio76 draait al enige jaren onder de rook van Roosendaal en Breda als evenementen locatie. De voormalige Zalinaz werd omgedoopt tot een aantal multifunctionele ruimtes met een industrieel tintje. De locatie gaat in 2017 voor de eerste keer 'techno' programmeren en heeft de organisaties Blow & Toko Techno die op zaterdag 4 februari een samenwerking aangaan.
30 november 2016
Rotterdam Rave viert vijfjarig bestaan
29 november 2016
Afro film- en partyavond voor het eerst in De Melkweg
28 november 2016
Extrema Outdoor gaat verhuizen en wordt meerdaags
Tiësto exclusief in Nederland voor jubileumconcerten 'Don't Let Daddy Know
26 november 2016
De leukste feesten in december met een Dresscode
Paradiso wordt voor één nacht de huiskamer van Nymfo
25 november 2016
Hed Kandi telt af naar sparkling NYE 2016
10 Years Dirty Workz · All You Need To Know
Alda neemt met nieuw festival Nürburgring over
24 november 2016
Toffler NYE zaterdag 31 december
Volledige programma van Pleinvrees on Tour 2017 bekend!
Op zaterdag 3 december komt Oldschool Gangsters naar Uden
23 november 2016
Nick & Simon maken uitstapje naar dance met hulp van John Dahlbäck
22 november 2016
Line-up release Dance 2 Eden 25th Anniversary
19 november 2016
De allergrootste Sinterklaas actie ooit tijdens Blijdorp Winter Festival
Crazy Sexy Cool Carnaval
18 november 2016
Allerlaatste kaarten voor B.I.T.C.H februari in de verkoop
17 november 2016
One presents
16 november 2016
Hardshock Festival
Wetsvoorstel in Italië ingediend voor verbod op secondary ticketing
ST8MENT presents Synth & Beat
Daniel Sanchez viert 20-jarig jubileum tijdens WTTF Indoor
15 november 2016
Rumag Rich homie quan
Hardwell presenteert nieuw fotoboek
14 november 2016
Atmozfears - GATE
Soxante neuf 050
Le Guess Who? Festival 2016 internationaler dan ooit
12 november 2016
Rechter keurt reorganisatieplannen SFX goed
11 november 2016
Vier carnaval in Rotterdam met Aventura
Volgende week start voorverkoop Lief Festival 2017
10 november 2016
Armin van Buuren viert 20-jarige carrière in Amsterdam Arena
Pablo discobar presents Rahaan & Red Greg
District25 presents Steffi & Dexter
9 november 2016
Unknown Festival bouwt 'Hunger Games arena' vol feest
Cloud 9 Music presenteert nieuwe Hardstyle albums
Oud topman AEG Live wordt CEO SFX
Oliver Heldens & Friends line- up compleet
4 november 2016
Special touch uitverkocht
3 november 2016
Broederliefde wint MTV EMA voor Best Dutch Act
Duitsland's grootste dance festival kondigt eerste headliners aan
Reverze "Interconnected"
Return of the 90's met legendarische DJ's
2 november 2016
Dastic brengt nieuwe hit uit
Rawfare Suikerunie
Crazyland aanstaande zaterdag uitverkocht
1 november 2016
Chemistry · Timeless Altitude
STRAF_WERK maakt zich op voor haar grootste indoor editie tot nu toe
Eerste grote techno event in Studio 76 in Etten-Leur is een feit