Partyflock
 
­ Nederland

Dastic brengt nieuwe hit uit

gepubliceerd door , op
Dastic brengt nieuwe hit uit
31 oktober 2016
De Nederlandse DJ Dastic heeft de populaire sample van Mario's grote hit 'Let Me Love You' onder handen genomen om er een modern tintje van nu aan te geven. Gecombineerd met de geweldige stem van de jonge getalenteerde zanger Cade en de verleidelijke beats, is 'Let Me Love You' een voorbestemde hit.



De 20-jarige Damian Bast, beter bekend als Dastic, is opgegroeid in Nederland en heeft over de jaren heen een enorme interesse in muziek gecreëerd. Hij begon dan ook al op jonge leeftijd met het produceren van zijn eigen muziek. Dastic zijn eigen sound is ontstaan toen hij ontdekte dat hij muziek niet graag definieert in genres, maar liever de mooiste geluiden van elke genre combineert. Hij streeft ernaar om te blijven zoeken naar de beste sounds en deze te versterken met mooie zanglijnen en verse melodieën om zo iets moois te creëren.

Zijn eerste officiële solo single 'Go Home', uitgekomen op Spinnin' Records, behaalde meer dan 600.000 streams op Spotify, meer dan 430.000 views op YouTube en een enorme DJ-support van o.a. Tiësto, Oliver Heldens, Don Diablo, Dillon Francis en Dimitri Vegas & Like Mike.

Voor zijn nieuwe single 'Let Me Love You' werkte de jonge producer samen met Cade. Deze 19-jarige singer/songwriter en producer, geboren in Tampa, Florida, heeft al naast artiesten zoals G-Eazy, Steve Aoki en Jason Derulo opgetreden en heeft nummers geschreven voor artiesten waaronder Paul Oakenfold, Vicetone, Boehm en meer. Als Cade niet op het podium staat is hij aan het schrijven en produceren in zijn studio. Afgelopen zomer is zijn debuut EP op Spinnin' Records uitgekomen, genaamd "The Care EP".

De twee getalenteerde heren leveren een geweldige hit af met 'Let Me Love You' die zonder twijfel de hele wereld rond zal gaan.

3 opmerkingen

De Nederlandse DJ Dastic heeft de populaire sample van Mario's grote hit 'Let Me Love You' onder handen genomen


Het zal wel aan mij liggen, maar ik ken geen Dastic en de enige Mario's die ik ken zijn super Mario en Hardtex :nocheer:
Uitspraak van Bobje op woensdag 2 november 2016 om 16:36:
Het zal wel aan mij liggen, maar ik ken geen Dastic