Partyflock
 
Nieuws · september 2005
­ Nederland
A Nightmare in Rotterdam - Line up
vrijdag 30 september 2005
Freddy Krueger heeft zijn messen alvast geslepen en roept alle hardcore headz op voor een nieuwe en angstaanjagende Nightmare op 17 december 2005 in de Ahoy te Rotterdam. A Nightmare in Rotterdam – The Legend Returns, gehouden op 28 februari 2004, werd een feest om nooit te vergeten.
Summer Vibes XClusive in Studio 62
donderdag 29 september 2005
Aanstaande vrijdag zal de organisatie Summer Vibes de zomer definitief af sluiten met een spetterende edite van Summer Vibes XClusive. XClusive word gezien als de grote broer van de Summer Vibes evenementen die met grote regelmaat georganiseerd worden in Danszing Odeklonje. Na twee eerder succesvolle XClusive edities, in het ondanks volledig gerenoveerde Studio 62 op Cape Holland in Den Helder, is het nu aan headliner Erick-E de beurt om de zaal te vullen met zomerse beats.
Voltt keert weer terug naar Paradiso
donderdag 29 september 2005
Na de knallende zomereditie van Voltt op de MS Stubnitz is het nu weer tijd om het vizier te richten op de aankomende editie waarin Voltt weer terugkeert naar thuisbasis Paradiso. Op zaterdag 22 oktober zal alles weer uit de kast gehaald worden om een fantastische avond neer te zetten.
Nieuwe edities van Sneakerz
donderdag 29 september 2005
De afgelopen maanden heeft Sneakerz een enorme opmars gemaakt met nieuwe Sneakerz edities in o.a. Bloemendaal en Scheveningen. Op zaterdag 8 oktober is het, zoals elke tweede zaterdag van de maand, tijd voor de elfde Amsterdamse editie van het inmiddels landelijke Sneakerz concept. Ook nieuwe steden worden in oktober voor de eerste maal bezocht door de Sneakerz crew. Zo zal op zondag 2 oktober de eerste Sneakerz editie plaatsvinden in Paard (Den Haag) en wordt op 21 oktober Club Noa (Leeuwarden) bezocht.
Crazyland
woensdag 28 september 2005
Aanstaande Zaterdag Crazyland; Het feest waarbij iedereen zichzelf kan zijn. A.s. Zaterdag 1 oktober; Wordt wederom een groot festijn. Een diversiteit aan “te gekke” optredens… Aan ieder detail aandacht gegeven. Een feest… een must om te beleven.
Nieuwe Drift seizoen geopend
woensdag 28 september 2005
Drift is heel stiekem een begrip aan het worden. Het virus verspreid zich langzaam, maar eenmaal geïnfecteerd houdt het hardnekkig stand. De formule werkt en het concept staat.
Eindelijk is het dan zo ver… het 1-jarig bestaan van de organisatie Classic Generation!!! Dit wordt gevierd met een geweldig oldschoolfeest, met de echte oude beats! (nee, geen hardstyle dus!) Tevens vieren ze hier de verjaardagen van Miss Lynsey (Classic Girl -> Miss Classic Generation Herself) en de dj’s Davo, Raveroy en Garong !!! Er wordt begonnen met Hiphouse, laten het doorvloeien naar de echte vette Oldschool/Classics, om vervolgens knallend te eindigen met Early Rave/Hardcore!! Kom dus allemaal naar Coyotes in Rotterdam want het dak gaat eraf!!!!
CluBBack - Bling Bling Style
woensdag 28 september 2005
Na veel telefoontjes en e-mailtjes aan party promotor Blingbling met de vraag "wanneer weer een feest in Waakzaamheid?" is het op 15 oktober eindelijk weer zover, in misschien wel de oudste Club van Nederland, het vertrouwde en meest gevarieerde Classic feest van Noord-Holland, CluBBack.
Wat een logische combinatie eigenlijk: dance en mode. Op de dansvloer is beter dan waar ook te zien wat de nieuwste trends zijn. The Matrixx tovert de club op zaterdag 8 oktober dan ook om tot modetempel tijdens Exxellent Fashion. Met een catwalk waarop merken als Dolce&Gabbana, Hugo, Marlies Dekkers, Mitika en Armani Jeans hun nieuwste outfits laten zien. Maar de muziek speelt ook een hoofdrol: met DJ’s Marcello, Ricky Rivaro, Jordy Lishious en Sidney Samson!
Rauw in Tivoli
dinsdag 27 september 2005
Op zaterdag 8 oktober is er weer een nieuwe editie van RAUW in Tivoli, Utrecht met deze keer: Siobhan Fahey, Justice en Joost van Bellen. Nederlands meest rokkende postelectropunkfunkacidrockclub RAUW maakt zich op voor een geweldig winterseizoen met een super programmering. Alle artiesten zijn geboekt tot en met het einde van het jaar en het beloofd een mooie stoere winter te worden.
Ex Porn Star, de feestorganisatie die eerder op posters premier Balkenende in zijn nakie afbeelde en sexgodinnen als Samantha Fox, Sabrina Salerno en La Cicciolina naar Nederland haalde, brengt weer deining op straat. Ditmaal is toevlucht gezocht tot regelrechte valsmunterij, en wel uit pure gulden-nostalgie.
Nog een kleine twee weken te gaan en het hardste Masters of Hardcore feest in de geschiedenis gaat los barsten! Zoals al in eerdere berichten gemeld werd zal het volume in Dortmund vol open gaan en zullen artiesten van alle mogelijk hardcore stijlen in de Westfalenhallen laten zien waar zij voor staan, van hardcore tot terror, van oldskool tot early rave, alles zal aan bod komen. Meer dan 35 artiesten zullen het podium betreden, maar een paar speciale optredens hebben we er even voor je uitgelicht:
Shadowblaster
zaterdag 24 september 2005
Op 30 september a.s. vind inmiddels alweer de 5e editie plaats van Shadowblaster in de Steeg in Leunen Venray. Waarschijnlijk zal dit de laatste keer zijn dat Shadowblaster plaats vind in de oude Steeg zoals we die kennen alvorens over te gaan naar de nieuwe Steeg, de Zenith genaamd, gelegen aan de A73 bij Venray.
G.nius Records presents
vrijdag 23 september 2005
G.nius Events is al een aantal jaren actief in de dancescene, met het organiseren van feesten. De organisatie bestaat uit Patrick Altink en Richard Kok. Zij kenden elkaar vanuit de Roxy, waar iedereen elkaar kende. Na de brand liepen veel ex-Roxy bezoekers met de ziel onder de arm. Dit wat oudere publiek hoefde niet zo nodig elke zaterdag uit, maar zocht wel naar een klasse feestje dat met enige regelmaat terugkeerde. Daarom zijn ze zelf aan de slag gegaan en G.nius Events begonnen.
Total Confusion in P60
vrijdag 23 september 2005
Het is de hoogste tijd om het party-publiek te geven wat ze willen,
namelijk de 4de editie van het zeer succesvolle Concept Total Confusion –
Future sounds of the past! Een concept wat zich grotendeels richt op
Oldschool en Early Rave met aan het einde een knipoog naar de Nieuwe
Hardcore. Op zaterdag 1 oktober zal Total Confusion terug keren met een zeer sterke line-up in de nummer 1 locatie van Amstelveen, P60!
Conversion - Cherrymoon
vrijdag 23 september 2005
Na enkele geslaagde feesten in “thuisbasis” de Hooizolder in Westkapelle vonden de leden van Confused Events het de hoogste tijd om de vleugels uit te slaan en een nieuw concept te lanceren in één van de mooiste locaties van de Benelux. Op vrijdag 14 oktober zal de eerste editie van Conversion plaatsvinden in discotheek Cherry Moon in het Belgische Lokeren!
Zaterdag 8 oktober staat de zaal op de Jan van Galenstraat weer te trillen op de opzwepende beats en rhythms van Spider en The Freak tijdens de vermaarde Back2Back editie van Xtra Large.
Maximal Power
vrijdag 23 september 2005
Zaterdag één Oktober aanstaande zal Café Maxim in Rotterdam, vanwege haar jubileumfeest haar deuren openen om Harddance binnen te laten. Het jubileumfeest dat om 15:00 begint, heeft vanaf 16:00 een heerlijke Harddance line up voor haar bezoekers in petto om Café Maxim's 'verjaardag' met een harde doch melodieuze knal te vieren.
Lose yourself in glamour
donderdag 22 september 2005
Het Paard Van Troje te Den Haag kan op vrijdag 18 november wel eens een warme bedoeling worden, als Laidback Luke, Roog & Victor Coral acte de presence zullen geven op het populaire LOS.
The Matrixx gaat vrijdag 23 september eclectisch. Pardon? Yep, Eclectixx. De sound die latin, groovy house, pop en R&B in een wervelende en opzwepende mix laat horen. En om deze nieuwe avond goed te beginnen, pakt The Matrixx direct uit met DJ’s Real El Canario, Irwan (Partysquad), J-Flava en Matrixx resident Sidney Samson. Eclectixx belooft een zwoele, zeer dansbare nacht te worden en is het begin van een nieuw partygevoel in The Matrixx.
Hardcore Gladiators in Peppermill
dinsdag 20 september 2005
Tijdens deze party kan je alles verwachten wat je van een wreed feest kan verwachten; een wrede full color lasershow, extra geluidsets voor het
publiek en extra monitors voor de deejays. Een speciale merchandise stand met exclusieve Hardcore Gladiators merchandise. Speciale decoratie en duistere figuranten die de feestvreugde doen verhogen.
Freeze Festival 2005
maandag 19 september 2005
Zaterdag 24 September is het tijd voor het Freeze festival 2005. Het Freeze festival is een co-produktie van Stichting Friesland Pop en Stadsschouwburg de Harmonie. De Harmonie is ondermeer bekend van de door 5th events georganiseerde Emotionz feesten.
Fastlane vs. Arthouse in club Noa
zondag 18 september 2005
Zaterdag 24 september zal er een synergie plaatsvinden tussen twee concepten in club Noa, Fastlane vs Arthouse. Voor dezelfde prijs twee topavonden in het prachtige club Noa. Bijzonder aan deze avond is dat beide concepten worden gedragen door een van de enige twee Friese Twix-talentroom winnaars van ID-T, namelijk dj’s JOOP en Antiphus.
Augustus 2005 was de maand waarin Multigroove bekend maakte haar vijftienjarig bestaan op wel heel brute wijze te vieren. Verdeeld over 5 verschillende evenementen staat elke editie in het teken van een bepaalde periode met bijbehorende muziekstroming. 'Das Boot' op de Duiste M.S. Stubnitz verzorgde de binnen drie dagen uitverkochte kick-off van het jubileum. Nu, ruim een maand verder maken we ons op voor deel II.
Nosferatu’s Birthdayparty
vrijdag 16 september 2005
Vanavond gaat het gebeuren: de 2e editie van Nosferatu’s Birthday in de AStA te Den Haag. Vele bekenden dj's waaronder een mystery guest zullen ervoor zorgen dat Nosferatu deze verjaardag zich nog lang zal heugen. Ook jij bent uitgenodigd!
Dutchtechno komt je tegemoet
vrijdag 16 september 2005
Al weer bijna vijf jaar geleden zag Dutchtechno het levenslicht. Een tijd waarin techno underground was, je met een gulden kon betalen en uitgaansmoe nog niet in de Dikke van Dale stond. Tegenwoordig is portemonnee al leeg voordat je binnen bent.
Met de succesvolste outdoor editie van Illegal Vibes tot nu toe nog op het netvlies gebrand brengt F.O.D. je hierbij het laatste nieuws over de 16de indoor editie op zaterdag 17 september van the ultimate underground event, Illegal Vibes. Met het thema ‘Garden of Evil’ zal Forces of Dance het grondvest van het roemruchtige Oostpoort in Harlingen wederom doen trillen door een uiterst stevige invulling van de muziek en zul je je in een echte Garden of Evil wanen door de overweldigende styling waar F.O.D. om bekend staat.
O.w.a.p. 2005
donderdag 15 september 2005
Overlopend van meer dan gepaste trots presenteren het OHAF team, Meubel Stukken en Club Risk de jaarlijkse Original Warehouse Acid Party met een sterren line up van heb-ik-jou-daar! Het OWAP staat inmiddels bekend als het leukste, wildste en modernste retro feest van Nederland. In 2 zalen bieden we de beste muziek uit de begintijd van de dance en house beweging, van de begin jaren van Amsterdamse clubs als RoXY en de It, en de wilde feesten in de loodsen op verlaten haventerreinen.
Er zijn mindere namen te bedenken dan die van Sven Väth om de aftrap van een nieuwe clubavond te verrichten. Deze vindt plaats in het intieme Panama in Amsterdam. Op vrijdag 21 oktober is de grondlegger van het Cocoon bolwerk de eerste in een rij van internationaal aansprekende namen van artiesten die bij mikro passen vanwege hun eigentijdse brede sound. Een geluid dat zich niet in een hokje laat stoppen. mikro combineert de sfeer van een goede clubavond met de muzikale diepgang van electro en minimal, de strakke ritmepatronen van techno en de groovy baslijnen uit de house.
Partyraiser 2 uur lang op Poltergeist
donderdag 15 september 2005
Zaterdag 24 september zal de eerste editie van Poltergeist gehouden worden in de HappydayZZ in Culemborg. Na een lange tijd van voorbereiding begint het feest nu vorm te krijgen. In dit bericht worden de laatste feiten en de timetable voor dit nu al legendarische feest bekend gemaakt.
Thunderdome 2005
woensdag 14 september 2005
12 jaar geleden vond Thunderdome ’93 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het was de tweede grote Thunderdome en er kwamen 25.000 bezoekers op af. De Prins van Oranje Hal was tot de nok toe gevuld met allemaal stoere, vooroplopende jongeren die wel eens iets anders wilden. Vanaf dat feest heeft Thunderdome de hardcore wereld gedomineerd.
Dazzle gaat het duel aan
woensdag 14 september 2005
Kerkplein in Breda komt vanaf aanstaande vrijdag onder de naam Duels met een nieuw en regelmatig terugkerend concept op de vrijdagen. Duels staat voor de opzwepende combinatie tussen live muzikanten en dance, gevoed door DJ Dazzle.
EarthDance Amsterdam presenteert een muzikaal, visueel en theatraal programma met live optredens van internationaal gerenommeerde artiesten. Tijdens het hoogtepunt van de nacht wordt op alle EarthDance evenementen over de wereld de "Prayer for Peace" gelijktijdig ten gehore gebracht.
Rockit - Relic mix compilation tour
woensdag 14 september 2005
Op Free Your Mind 2005 zette hij een daverende set neer. En op Dance Valley was het al niet anders, waar hij op beide dagen geprogrammeerd stond, omdat ook UDC zag waar hij toe in staat is. Daarom heeft FCA-Music besloten om DJ Preach ook in de Winkel van Sinkel uit te nodigen. Op 24 September 2005 staat hij samen met Benny Rodrigues, Darko Esser en Robbie303 op deze nieuwe editie van Rockit, die in het teken staat van Preach’s nieuwe album: The Relic Mix Compilation by DJ Preach.
2Hard4U - 2 year anniversary
dinsdag 13 september 2005
Op zaterdag 17 september is het alweer zo ver, de tweede verjaardag van het hardcore, industriële- & terror- feest van het noorden: 2HARD4U. 2Hard4u is al vanaf de eerste editie, die toen in het voormalige vat ’69 in Leeuwarden werd gegeven, een begrip onder alle liefhebbers van de hardste stromingen in de dance-muziek.
Ondanks de wispelturige zomer waren de weergoden voor S.O.S. deze zomer wel heel gunstig gestemd. Ondanks de merendeels vooral natte en koude zomerdagen waren alle buitenevenementen waaronder Free Festival, S.O.S. On The Beach, en een unieke combi van S.O.S & Club Déjà Vu on The Beach gezegend met stralend weer. De beide beach edities op Vida Bonita in Kijkduin waren volgens de bezoekers toch wel de lekkerste en vetste beachparties van deze zomer.
The Legends
dinsdag 13 september 2005
Op Zaterdag 17 september zullen de dj’s The Darkraver, Pavo, Technoboy, Rob & MC Joe het Colosseum van HappydayZZ betreden en zich moeten bewijzen tegenover het gevreesde publiek en laten zien dat zij de echte ‘Legends’ zijn.
Round Bass
maandag 12 september 2005
Aanstaande zaterdag 17 september is het weer hardhouse/hardtrance avond in Leiden. Want dan organiseert RBO voor de vierde keer Round Bass. De populariteit van Round Bass bewijst dat de hardhouse scène in Nederland behoefte heeft aan nieuwe namen. Tot nu toe werden er alleen maar talentvolle, (relatief) onbekende dj’s geboekt en de feesten werden goed bezocht. Alle redenen om voorlopig op deze voet door te gaan. En dat doet RBO dus ook…
HardPleasure - The Second Edition
maandag 12 september 2005
Op 7 mei van dit jaar werd een kersvers concept in de hardere house scene gelanceerd. Met het oog vooral gericht op plezier kwam Hard Pleasure als een lang verwachte frisse wind de De Waakzaamheid binnenwaaien. Zoveel organisaties zijn tegenwoordig vergeten waar het allemaal om draait. Hard Pleasure wist de vier essentiële ingrediënten voor een geslaagd feest bij elkaar te brengen: kwaliteit in muziek en geluid, een geschikte locatie en misschien wel het belangrijkste; een goede sfeer.
Obsession
zondag 11 september 2005
Vrijdag 23 september a.s. gaat het gebeuren. Op die dag wordt de beroemdste Club van Culemborg en omstreken welke tevens grote landelijke bekendheid heeft, omgetoverd in een waar Gay & Bi-minded party place. Obsession, een party voor Openminded party people, is bedoeld om de party people uit de Gay & Bi-scene een aanvulling te geven op hun uitgaansmogelijkheden, maar dan net weer een tikkeltje anders. Een party welk een gemengd publiek zal trekken en dus ook een aantal Openminded hetero’s. De nadruk ligt echter op Gay & Bi-minded.
Tilt - Amsterdam Dance Event Special
vrijdag 9 september 2005
Eind oktober zijn drukke dagen in de Amsterdamse uitgaanswereld. Drie dagen lang staat de stad in het teken van het Amsterdam Dance Event. Als onderdeel daarvan presenteert Kinetic Artist Management op vrijdag 28 oktober in de Kingdom Venue het techno-event ‘Tilt’. Een daverend techno feest met maar liefst vijf internationale dj’s uit Engeland en Spanje. En dat zijn niet de minsten in technoland!
1 oktober is het zover dan bestaat eye on the future 10 jaar. Dit gaat gevierd worden in de lichtfabriek te haarlem. Voor deze speciale gelegenheid is ben sims uitgenodigd.
Twelve - Zodiak Commune
donderdag 8 september 2005
De Eindhovense acid organisatie Zodiak Commune is inmiddels al 12 jaar actief en dat moet gevierd worden; Op zaterdag 22 oktober organiseert Zodiak Commune “Zodiak Commune” in de (nieuwe) Effenaar in Eindhoven. organization=Zodiak Commune] ontstond in 1993. Andere feesten in die tijd brachten alleen club, mellow en hardcore. Zodiak Commune wilde juist de acid en techno van weleer terugbrengen, maar vooral de eenheid en sfeer. Het werd een rijzende ster in Nederland en België.
F*ckers
donderdag 8 september 2005
Een Indian summer, oftewel een heerlijke nazomer. Zoals u misschien niet is ontgaan brengen wij Zoetermeer de negende september a.s. in een extase van genot, plezier en intimiteit. Wij brengen u nogmaals het lekkerste in eclectic, urban, funk, electro, house, club, groove en zeer relaxte r&b. Waan u opnieuw in het zonovergoten Kreta, het nimmer slapende Ibiza of het zeer kindvriendelijke Salou of Malgrat. Een stapje verder kan geen kwaad. Kleed uzelf creatief.
Soppen at the Carwash
woensdag 7 september 2005
Erotiek is in, zo niet dé trend in partyland. Twee tot drie keer per jaar organiseert Lexion het erotisch getinte dance event genaamd ‘Orgasm’. De komende editie vindt zaterdag 17 september plaats van 23.00 tot 11.00 uur ‘s ochtends, in Lexion te Westzaan.
Headliner presents Sniper
dinsdag 6 september 2005
Sniper is het nieuwste concept van dance organisatie Frequence, dat maandelijkse zal worden gepresenteerd in de Tilburgse discotheek The Blitz. Er is door Frequence lang gezocht naar een nieuwe locatie voor een nieuwe maandelijkse clubavond die aan de hooggestelde eisen zou kunnen voldoen. Met The Blitz denkt Frequence deze juiste locatie gevonden te hebben in een stad die toe is aan een maandelijks terugkerend evenement. De kick-off voor Sniper op vrijdag 7 oktober 2005, zal door niemand minder dan Deepack, Showtek, Bass-D en SP gegeven worden.
Er is er een jarig en hoe! Vrijdag vindt The Darkraver Birthday Bash plaats in The Matrixx en de line up brengt iets heel speciaals!
Zondag 18 september gaat Unique geschiedenis schrijven met een nieuw concept: Erotic Sundayzz! Niet zomaar een feest, nee dit is het summum voor jou zondagje uit! Een volbloed en heet evenement om je te verleiden tot meer. Van trance tot harddance vullen we de om haar zondagen bekend staande club Happy Dayzz.
Awakenings weer in de Gashouder
vrijdag 2 september 2005
Spaarnwoude is weer schoon en aangeharkt, de zomer wandelt naar zijn einde; tijd voor Awakenings om haar vertrouwde Gashouder op te zoeken en in oktober een technoweekend met ongekende line-up voor te schotelen. Cristian Varela, Gayle San, Fumiya Tanaka, Umek, Oscar Mulero en andere grootheden zullen de technoton weer testen op betonrot.
Ghosttown update
donderdag 1 september 2005
Aanstaande zaterdag zal de Homeboxx in Nieuwegein het toneel zijn van Ghosttown, het eerste grote indoor hardcore evenement sinds het begin van de zomer. Iedere hardcoreliefhebber zal zich kunnen vinden in minstens één van de drie zalen. Zo kunnen fans van early rave terecht in de Ghosttown area met bijvoorbeeld Digital Boy live op het podium. Als je van nieuwe hardcore houdt kun je terecht in de Generations of Hardcore area met o.a. Vince en Tommyknocker. Voor bezoekers met een VIP ticket is er 't gezellige oldskoolfeest met onder meer Waxweazle en Dr Rude. Het opbouwen van Ghosttown is inmiddels in volle gang, en er worden steeds meer vragen aan de organisatie gesteld. Omdat de Homeboxx een nieuwe lokatie voor de hardcorescene is wordt je hieronder zo goed mogelijk geïnformeerd over onder andere de bereikbaarheid.
30 september 2005
A Nightmare in Rotterdam - Line up
29 september 2005
Summer Vibes XClusive in Studio 62
Voltt keert weer terug naar Paradiso
Nieuwe edities van Sneakerz
28 september 2005
Crazyland
Nieuwe Drift seizoen geopend
Classic Generation presents - Bigger, Better and Older
CluBBack - Bling Bling Style
27 september 2005
Mode en dance - Exxellent Fashion op de catwalk
Rauw in Tivoli
26 september 2005
Ex Porn Star - It's all about the Money
Spectaculaire optredens tijdens Masters of Hardcore
24 september 2005
Shadowblaster
23 september 2005
G.nius Records presents
Total Confusion in P60
Conversion - Cherrymoon
Xtra Large Back2Back Special - Eerste 100 mensen gratis
Maximal Power
22 september 2005
Lose yourself in glamour
20 september 2005
Eclectixx - Het nieuwe trendy feest in The Matrixx
Hardcore Gladiators in Peppermill
19 september 2005
Freeze Festival 2005
18 september 2005
Fastlane vs. Arthouse in club Noa
16 september 2005
House of God - 15 years of Multigroove - Second Edition
Nosferatu’s Birthdayparty
Dutchtechno komt je tegemoet
15 september 2005
Illegal Vibes - Garden of Evil met o.a. Sasha F
O.w.a.p. 2005
Sven Väth guest-DJ op eerste editie mikro
Partyraiser 2 uur lang op Poltergeist
14 september 2005
Thunderdome 2005
Dazzle gaat het duel aan
EarthDance - Het grootste simultane techno evenement
Rockit - Relic mix compilation tour
13 september 2005
2Hard4U - 2 year anniversary
Sound of Sunday weer terug in de Hemkade
The Legends
12 september 2005
Round Bass
HardPleasure - The Second Edition
11 september 2005
Obsession
9 september 2005
Tilt - Amsterdam Dance Event Special
8 september 2005
10 jarig eye on the future viert feest in de lichtfabriek
Twelve - Zodiak Commune
F*ckers
7 september 2005
Soppen at the Carwash
6 september 2005
Headliner presents Sniper
Sex, drank, mooie vrouwen en héél veel stevige muziek
4 september 2005
Unique presents - Erotic Sundayzz Grand Opening
2 september 2005
Awakenings weer in de Gashouder
1 september 2005
Ghosttown update