Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe edities van Sneakerz

anoniem gepubliceerd op
Nieuwe edities van Sneakerz
8 september 2005
De afgelopen maanden heeft Sneakerz een enorme opmars gemaakt met nieuwe Sneakerz edities in o.a. Bloemendaal en Scheveningen. Op zaterdag 8 oktober is het, zoals elke tweede zaterdag van de maand, tijd voor de elfde Amsterdamse editie van het inmiddels landelijke Sneakerz concept. Ook nieuwe steden worden in oktober voor de eerste maal bezocht door de Sneakerz crew. Zo zal op zondag 2 oktober de eerste Sneakerz editie plaatsvinden in Paard (Den Haag) en wordt op 21 oktober Club Noa (Leeuwarden) bezocht.

Dat de Sneakerz activiteiten van het afgelopen jaar niet onopgemerkt zijngebleven blijkt wel uit het feit dat Sneakerz maar liefst in twee categorieen (beste party / beste flyer/website promotie) is genomineerd voor de Release Dance Awards waarvan op 26 oktober de winnaars bekend zullen worden gemaakt. Ook de Sneakerz residents Don Diablo, Billy the Klit en Erick E zijn genomineerd in diverse categorieen!


2 Oktober: Sneakerz in Paard
Aanstaande zondag is het zover! Na Amsterdam, Eindhoven en een drukke en succesvolle zomer op de stranden van Bloemendaal en Scheveningen zal de Sneakerz posse Den Haag op onnavolgbare wijze gaan rocken! Zondagavond 2 oktober strijkt het urban/house event neer in het Paard op de Prinsegracht. Uiteraard worden de zaken grondig aangepakt met een top line-up, sublieme decoratie, vette visuals en toepasselijk entertainment.

De line-up in de Main Hall van het Paard is er werkelijk eentje om je vingers bij af te likken. Behalve Sneakerz frontman Erick E staan ook Gregor Salto en Benny Rodrigues op het affiche. Gregor Salto kan met zijn unieke latino sound dit jaar wel eens voor “Doorbraak Van Het Jaar” in aanmerking komen. Zelden rees een ster zo snel. Met zijn floorfillers Can’t Stop Playing Music” en “Looking Good” en zijn draaibeurten op alle grote festivals en feesten heeft Gregor een onuitwisbare stempel achter gelaten.

Zeer speciaal wordt het optreden van Benny Rodrigues. Hij zal ditmaal zijn platenkoffers met het stevigere werk thuislaten. Op de flyer staat achter zijn naam dan ook vermeld “house set”. Benny is zelf al weken enthousiast over dit nadere optreden waarop hij zal laten zien dan hij ook een meester is in het draaien van “echte” house.

De avond zal worden afgesloten door mede-organisator Erick E. Wat moeten we nog zeggen over deze man? Al dik tien jaar aan de top met hoge kwaliteits sets!!!! Samen met MC Gee zal hij de laatste twee uurtjes van Sneakerz tot een fantastisch einde brengen. Zijn recente knaller “Boogie Down” zal zeker voorbij komen.

Hagenees en jong Sneakerz talent van het eerste uur Billy the Klit zal samen met Don Diablo en aangevuld met de duizelingwekkende visuals van VJ Superficial voor een uitbundige sfeer gaan zorgen in de Studio, het kleine intieme zaaltje van het Paard. Geen zin in de house beats in de grote zaal? Dan voel je je zeker thuis bij de “urban eclectic mayhem” van Billy en Don! Leuk detail; Don Diablo ontving begin dit jaar een Gouden Kabouter als zijnde de knapste dj van Nederland. Iets waar Billy the Klit nogal jaloers over schijnt te zijn.

Behalve muziek en good looking dj’s heeft Sneakerz natuurlijk nog veel meer te bieden. De immens populaire hairstylers van Parucci zijn, zoals op elke Sneakerz, natuurlijk weer aanwezig. De rijen voor een gratis haircut zijn altijd enorm. Naast deze stylers zal Sneakerz ook ruimschoots aandacht besteden aan urbanstyled decoratie en entertainment. We houden het nog even als verrassing maar beware!!!!!

Sinds de heropening van het Paard in 2004 mag de club zich verheugen op een grote belangstelling. Niet lang na de opening werd gelijk de belangrijkste clubprijs in de wacht gesleept; de Nachttempel Award voor Beste Club. Geen geringe prestatie, echter toch vrij logisch. De inrichting, het fantastische geluid en de grensverleggende programmering maken het Paard van Troje een hypermoderne topclub waar je wekelijks kan genieten van het beste op muzikaal gebied. Een locatie Sneakerz waardig!


8 Oktober: Sneakerz in Panama
Op zaterdag 8 oktober is het, zoals elke tweede zaterdag van de maand, tijd voor de elfde Amsterdamse editie van het inmiddels landelijke Sneakerz concept. Vanaf 22.00 uur een muzikaal zeer gevarieerde avond in maar liefst drie verschillende zalen.

1: Het theater
In het theater zal de Amsterdammer Cleon Macnack zijn Sneakerz debuut maken en de warm up verzorgen. Cleon staat bekend om zijn lekkere warme groovy house en zal zeker niet misstaan op deze Sneakerz editie.
Sneakerz organisator Fedde le Grand neemt het middenstuk van de avond voor zijn rekening. Fedde le Grand, die bekend staat om zijn bijna onmenselijke mixing skills en feilloze platenkeuze, heeft de afgelopen jaren enorme ontwikkeling doorgemaakt als producer. Zijn releases op het Flamingo label (Electronic EP) , Work en Extrema records hebben het zonder enige uitzondering erg goed gedaan en worden gedraaid door de toonaangevende house-deejays uit binnen- en buitenland. Zijn nieuste productie Miss You, belooft een internationale klapper te worden gezien de reacties van de gelukkigen die een promo hebben toegestuurd gekregen. Het is nog maar een kwestie van tijd totdat Fedde le Grand wordt opgenomen in het internationale circuit van top-deejays in de internationale house scene!
Uiteraard wordt de afluiting in de hoofdzaal verzorgd door de nestor van de Nederlandse house industry, Erick E. Ook Erick heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten en een reeks sucesvolle tracks afgeleverd zoals o.a. Midnight Magic, Back to Work, Make you Smile, Ya don't stop en zijn nieuwste klappers Es Vedra en Boogie Down.
De vocale slagroom op het Sneakerz toetje is zoals altijd in de vertrouwde handen van MC Gee, die met zijn flowende raps en hete stem garant staat voor heel wat handjes in de lucht.

2: De Studio
In de studio heeft Sneakerz het Rotterdamse trio Kraak & Smaak uitgenodigd voor een zeer exclusieve vier uur durende dj set. Oscar de Jong, Mark Kneppers en Wim Plug vormen het internationaal zeer succesvolle Kraak & Smaak. De "funked-up" breaks zullen absoluut aanslaan bij het Sneakerz publiek. Kraak & Smaak boeten het afgelopen jaar internationaal succes met hun EP Money in the Bag, die groot werd opgepakt door o.a. Pete Tong, Lottie en Laurent Garnier. Inmiddels is ook het eerste album uit, Boogie Angst genaamd.

3: Het restaurant
Het nieuwste Sneakerz talent (en protege van de inmiddels zeer populaire Billy the Klit) Sander den Ouden, die draait onder het pseudoniem Shagspeare zorgt in het restaurant van Panama ongetwijfeld weer voor een lekker ontspannen sfeer met zijn lekkere mix van Urban & House (Classics).

Al met al, genoeg redenen om op zaterdag 8 oktober af te reizen naar Panama te Amsterdam.

Meer info over Sneakerz kan je vinden op www.sneakerz.nl

13 opmerkingen

mmm. ziet er zeker relax uit :jaja:
zkr chill
 
nee niks voor mij
Artiest Razer
gelukkig wel een zinvolle reactie (y)

Voor diegene die wel geen ... good luck
Artiest {SHOWLIST artist 82360, 122339, 26703}
EN SIDNEY SAMSON DAN ????
2 okt :yes:

Don Diablo *kwijl* Gregor Salto :yes:

Roargh!
cool, straks ook in club noa in lwd!
 
Beste feeesten in NL :jaja:
 
Very nice :jaja:

Maar helaas, kan er niet bij zijn :(
Zeker van de party morgen! EE en BR behind the decks. Not so original, but who gives a f*ck! :-)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 41497, 51180}
Echt balen dat ik er niet bij kan zijn... Cleon Macknack is vet... het is alleen dat mijn eigen vaste club haar 10 jarig bestaan viert. :(