Partyflock
 
Nieuws · maart 2004
­ Nederland
Nightlive presents Ferry Corsten
woensdag 31 maart 2004
Ongetwijfeld een van de beste DJ's en Producer ter wereld, zal op 17 april zijn opwachting maken in de Nightlive.
Live Act's / Producers gezocht
woensdag 31 maart 2004
Voor de Oogst van Overijssel Dance zijn we op zoek naar Live Act's / Producers die een (semi)-live optreden van 20 minuten kunnen verzorgen. De oogst van Overijssel Dance is een provinciale voorronde van de Grote Prijs van Nederland.
Rotterdam Rocks
dinsdag 30 maart 2004
Rotterdam Rocks Zaterdag 3 april. With Hitmeister D vs Mr Wix, Joachim vs Seutek, Monica Electronica vs Josz LeBon. Lounge by Circle of Sole featuring Mind Eye en Innavision.
The First Moviestar
maandag 29 maart 2004
Het is de droom van veel acteurs en actrices in de dop. Een enkele reis Hollywood boeken met het voornemen het daar helemaal te gaan maken. Vaak trekken deze ‘avonturiers’ van alles uit de kast en doen zij zoveel mogelijk om maar een beetje op te vallen. Zo liep de beroemde acteur Sylvester Stallone ooit steevast in vrouwenkleding rond door de straten van Hollywood!
Secret Simba verlaat ons land
maandag 29 maart 2004
Voor de fans onder ons is het even schrikken, maar het eerste gedeelte van deze zomer zal DJ Secret-Simba niet in eigen land op de welbekende feesten te bewonderen zijn Secret Simba is gedurende een gedeelte van de periode mei-juni geboekt in de grootste club van Egypte in de mondaine badplaats Hurghada.
2 Fast 4 Trance vs 2Hard4U?
maandag 29 maart 2004
Het zal niemand ontgaan zijn dat All Dance Events zaterdag 8 mei haar eerste grote feest gaat geven in Zuidbroek, Groningen. 2 Fast 4 Trance vs 2Hard4U? zal dan een feit zijn, een samensmelting van twee succesvolle concepten van All Dance Events. Een primeur dus, een feest waar verschillende stijlen elkaar tegen zullen komen, maar allemaal wel een eigen karakter blijven behouden.
Masters of Hardcore credits
zaterdag 27 maart 2004
Art of Dance wil alle bezoekers bedanken voor wederom een supervette en compleet uitverkochte Masters of Hardcore party. We hebben heel veel positieve reacties gekregen op de productie van het evenement. Talloze complimenten over het wrede geluid en over het superdikke podium.
Op zaterdag 3 april aanstaande is de eerste editie van het nieuwe partyconcept Sneakerz in De Rechter in Eindhoven een feit. Volgens de organisatie van Sneakerz past De Rechter uitstekend bij het nieuwe concept vanwege haar geschiedenis en non-commerciele uitstraling. Sneakerz zal in eerste instantie eens per twee maanden plaatsvinden.
Op 30 april, Koninginnedag, zal in club Las Palmas te Rotterdam het fameuze Duitse Cocoon neerstrijken. Cocoon is het bolwerk van Sven Väth, pionier in de Duitse dance en onmiskenbaar een van de meest invloedrijke personen in de mondiale technoscene.
B2S Nieuws
vrijdag 26 maart 2004
Zondag 11 april zal de traditionele paaseditie van back2school gehouden worden in Tropicana te Rotterdam. Ook ditmaal zullen er diverse toppers aanwezig zijn. Toch kijkt iedereen uit naar de drie uur durende battle tussen Rob en Paul. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar maar zorg dat je er snel bij bent want back2school is meestal voortijdig uitverkocht.
Nauticradio
dinsdag 23 maart 2004
Nauticradio verzorgt al bijna 5 jaar lang underground dance uitzendingen op vrijwillige basis. We zijn begonnen als een piratenstation en in het verleden hebben we feesten georganiseerd om bepaalde kosten te kunnen dekken die noodzakelijk waren voor het maken van radio.
Na het succes van de eerste CD-Release van The Wall in September 2003 kan de Belgische discotheek binnenkort zijn 2e CD presenteren. "The Wall - Core Two" is een sterke dubbel-CD die perfect weergeeft wat er ieder weekend in de 3 area's van de club uit de boxen knalt.
Youtopia
maandag 22 maart 2004
Youtopia noemen we geen party of feest, Youtopia is een beleving. 18 uur de beste clubhouse DJ's van Nederland en ver daarbuiten op de dag die we normaal alleen kennen van koekhappen, ringsteken of fierljeppen, maar vanaf dit jaar komt daar verandering in!
The Sessions
maandag 22 maart 2004
Vrijdag 9 april, alweer de vierder editie van The Sessions van dit jaar, en wat voor één!! Het lijkt haast wel of de line ups iedere maand beter worden in De Kelder te Amersfoort, klein, intiem, underground en een partyvibe zoals je die niet vaak meer tegenkomt.
Sparkling Tunes
zondag 21 maart 2004
Op Sparkling Tunes worden de beste 80’s en 90’s hits in elkaar gemixed door dj’s Navello en Paul Hazendonk. Deze muzieknummers klinken bekend in de oren bij de bezoekers op deze avond. Dj Navello is een dj die zijn kunsten graag vertoond op het gebied van de 80’s en 90’s classics. Paul Hazendonk zal op deze avond zijn kwaliteiten laten zien op het gebied van de dance classics van die tijd.
Panama viert haar drie jarig bestaan van donderdag 25 t/m zondag 28 maart. Tijdens dit groots opgezette feest is er voor een ieder wat wils. De kick-off op donderdag – net als voorgaande jaren is aan de New Cool Collective Big Band.
XCess
vrijdag 19 maart 2004
Sven Väth, heeft geen introductie nodig. Zijn populariteit kent op dit moment geen grenzen. Deze techno god, behoort al sinds het begin van de dance tot de top van de wereld. Sinds 1982 al actief in de Duitse dance scene, gaf hij clubs als de Dorian Gray en de Omen een cult status.
Zaterdag 22 mei zullen vervlogen tijden herleven. De Hemkade Zaandam ontvangt éénmaal per jaar de Elementenstraat reunion. Wat vorig jaar uitgeroepen werd tot het beste Multigroove evenement van 2003 zal ook dit jaar opnieuw geschiedenis gaan schrijven.
In 2003 opende Q-dance hun strandpaviljoen aan het Bloemendaalse strand. ‘Dance at the beach’ was de formule die vorig jaar voor veel gespreksstof zorgde bij publiek, media en de gemeente.
Soul4Music - Release party
woensdag 17 maart 2004
Nog enkele weken en dan wordt het compilatiealbum “Release” van Gino Windster uitgebracht (door Soul 4 Music). Nou mensen, de cd swingt van begin tot eind!
Uitgaansgelegenheid Parkzicht is met onmiddellijke ingang door B&W van de gemeente Rotterdam gesloten. Parkzicht is rond de jaarwisseling overgenomen door club Eye. De locatie werd naast het restaurant ook gebruikt voor het organiseren van dance-feesten.
10 april is het dan zover, de 2e editie van Eternal Darkness! Dit keer zal het plaats gaan vinden in de CityHall in Utrecht, dit is een underground lokatie wat perfect past bij de opzet van het feest. Op dit feest staan de hardere stylen van de housewereld centraal.
Retro Mania in Las Palmas
zaterdag 13 maart 2004
De dansschoenen kunnen uit het vet! Club Las Palmas Rotterdam trekt op vrijdag 26 maart de ‘gouwe ouwe klassiekers’ weer uit de platenkoffer. Het is tijd voor alweer de vijfde editie Retro Mania. Het maandelijks terugkerende houseclassicsfeestje dat bij het vaste publiek op zichzelf al een behoorlijke klassieker begint te worden.
35 years of Buzz Fuzz
vrijdag 12 maart 2004
Het is 1987 wanneer hij samen met kleuterschoolmaatje Champ-E-On achter de draaitafels duikt in discotheek de Zorba in Amsterdam. In 1991 op een houseparty in de Jan van Galenhal beland waar op dat moment The Prophet staat te draaien.
Platte Zaal voorlopig dicht
donderdag 11 maart 2004
Maastrichts jongste evenementenzaal Platte Zaal aan de Griend is voorlopig dicht. Huurder Heineken heeft dinsdag met toestemming van de rechter per onmiddellijk gebroken met exploitant R. Vrijhoeven, die volgens een woordvoerder van de brouwerij een 'aanzienlijke huurachterstand' heeft opgebouwd. Vrijhoeven bevestigt die lezing.
Derrick May op Speakerplay
donderdag 11 maart 2004
Na de afgelopen uiterst succesvolle editie met Richie Hawtin is het nu de beurt aan een andere grootmeester binnen de dancescene, Derrick May. Deze uit Detroit afkomstige DJ behoort samen met Juan Atkins, Kevin Saunderson, Carl Craig en Jeff Mills tot de absolute pioniers die de house & techno gemaakt hebben tot wat het nu is.
Planet V.I.P. bestaat 2 jaar!
donderdag 11 maart 2004
Dinsdag 8 maart 2004 vierde Planet V.I.P. haar tweede verjaardag. Na twee jaar V.I.P. in onze hoofdstad mogen we ons gelukkig prijzen dat we nog vele herinneringen mogen koesteren met onze trouw(st)e bezoekers. Ooit begonnen in de Kelder van het Vat’69, vandaag de dag maandelijks op vrijdag in Darby and Joan’s.
2 Fast 4 Trance vs 2Hard4U?
woensdag 10 maart 2004
Zaterdag 8 mei staat 2fast4trance vs 2hard4u? op de planning en de voorbereidingen zijn in volle gang! Dus even een kleine update...
Scantraxx presentz Hardheadz
woensdag 10 maart 2004
Scantraxx Recordz, is het toonaangevende label van hardstyle Nederland van dit moment. Het label lanceert zijn eerste evenement om de artiesten van Scantraxx Recordz label is goed te promoten.
Producer & Hellfish
dinsdag 9 maart 2004
Producer & Hellfish staan voornamelijk bekend om hun keiharde producties op o.a. Deathchant en Rebelscum Records en staan met deze producties regelmatig op toonaangevende cd compilaties als Masters of Hardcore, Darkcore en Thunderdome.
Koninginnedag 2004 presenteert Multigroove in samenwerking met MegaHertz in het openluchttheater De Goffert het QueenSize Festival. De eerste namen van de line-up waren reeds bekend; nu ook de volledige programmering.
Zoals elke woensdagavond vanaf 22.00 uur, brengt Mike FM 2 uur lang de beste platen op het gebied van dance. En iedere week met een andere (top)DJ. Woensdag 10 maart aanstaande staat DJ Quinten de Rozario achter de draaitafels. De man die groove, funk en house samensmelt tot een fantastische set, keer op keer.
Het Festival dat het Festivalseizoen van 2004 inluidt, wordt gehouden op zaterdag 29 mei op de "Stadblokken" in Arnhem en duurt van 12.00 uur tot 00.00 uur. De Stadsblokken liggen tussen de Nelson Mandelabrug en de John Frostbrug, aan de Rijn en recht tegenover het centrum.
Humotions
zondag 7 maart 2004
Voor iedereen die op zoek is naar iets nieuws in het uitgaansleven biedt Humotions een unieke ervaring. Liefhebbers van theater, dans, videokunst, dancemuziek of uitgaan in het algemeen kunnen op 20 maart in Arnhem hun hart ophalen.
Wat was het een waanzinnige avond tijdens de vorige AmsterdammeetsRotterdammeetshousemusic! Na een fantatische set van Marysol nam Marcello het over en draaide als nooit te voren. Tot over sluitingstijd bleef de club bomvol met een uitzinnig publiek.
EasyRiders is de jongste wekelijkse clubavond van Chemistry, iedere donderdag in Club More. Het is een urban eclectic avond waar een zeer breed en multicultureel publiek op af komt.
Zaterdag 13 maart begint een nieuwe serie van feesten in Solution in Hillegom met een apart concept. Op verschillende avonden in de toekomst willen we nieuwe opkomende DJ's de kans geven om in een leuke zaal met een geweldig geluid en lichtsysteem, dat inmiddels helemaal nieuw is, te komen draaien.
Panama viert haar drie jarig bestaan van donderdag 25 t/m zondag 28 maart. Tijdens dit groots opgezette feest is er voor een ieder wat wils. De kick-off op donderdag – net als voorgaande jaren is aan de New Cool Collective Big Band. Natuurlijk gaan zij het publiek verrassen met een zeer bijzondere gast.
Flatline Hardcore Invasion
donderdag 4 maart 2004
Flatline Hardcore starte twee jaar geleden zijn feesten in de ringo veenklooster en quatrebras in noord bergum. Ondanks dat deze feesten (nog steeds) een groot succes zijn, blijven er een boel mensen thuis omdat de lokaties nogal afgelegen liggen....
Kort nieuws B2S
donderdag 4 maart 2004
We willen iedereen nog bedanken voor de vele complimenten die we gehad hebben na de tweede editie van Hard Bass in het SilverDome. Het zal bij de nieuwe editie in het najaar een uitdaging worden om deze editie te verbeteren. Om nog even na te genieten kun je de foto's bekijken op onze site.
Sense
woensdag 3 maart 2004
Er wordt een vernieuwende, grensverleggende, intense belevenis van muziek gecreëerd. Dansinstituut ‘The New Artist Institute’ werkt samen met dove jongeren en vertaalt de muziek naar een expressieve dans. Muziekgebarentolken zetten muziek om in gebaar.
Everybody Presenteert Deep Dish
woensdag 3 maart 2004
Na de bijzonder geslaagde Everybody van 14 februari, vindt op zaterdag 20 maart in het Paard van Troje te Den Haag de volgende editie van Everybody plaats. Naast initiatiefnemers en DJ’s Sander Kleinenberg en Stef Vrolijk zijn er speciale gasten geprogrammeerd: het Amerikaanse duo Deep Dish.
De classic DJ's deze avond hebben hun sporen reeds verdiend, in de Delirium en op vele feesten in Haarlem e.o. Major Tom is bijvoorbeeld vaak te vinden op verschillende hockeyfeesten en thee dansants van b.v. HBS en Alliance. Dadave draait ook al een hele lange tijd mee in de partyscene.
Sven van Hees
woensdag 3 maart 2004
Sven van Hees is zeker geen onbekende in Nederland. Over de hele wereld brengt hij met zijn mix van jazz en funk alle clubbers tot een hoogtepunt. Hij heeft loungen echt tot een begrip gemaakt. Naast zijn dj sets is Sven ook een succesvol producer.
Hardcore Emotions
woensdag 3 maart 2004
Wegens omstandigheden ziet de organisatie 'K-ENT' (Hardcore Emotions) zich genoodzaakt om op de eerstvolgende editie van 'Hardcore Emotions' (26-03-2004) in Club-X, een dj toe te voegen aan de rijkelijke line-up.
Panama - Playing Card Deck
dinsdag 2 maart 2004
Op 12 maart presenteert Panama een bijzonder kaartspel ter ere van alle mensen die Panama de laatste drie jaar hebben gesteund. Dit zijn investeerders, kunstenaars en artiesten. Tevens is het het begin van de fondsenwervingsactie voor 2 goede doelen. De werving zal eindigen tijdens het 3 jarig bestaan in het laatste weekend van maart.
Het is zover, de officiele website van D-jay Alias is gelanceerd! Doordat deze techno-DJ het steeds drukker krijgt kon een nieuwe website niet uitblijven. Op de site is algemene info, nieuwe releases, een guestbook, binnenkort downloadbare mixsetjes en nog veel meer te vinden.
Het uit Berlijn afkomstige label Kanzleramt viert dit jaar haar 10-jarig bestaan! Voor deze gelegenheid zullen zij op 6 maart de Off_Corso in beweging brengen met een live optreden van niemand minder dan Alexander Kowalski.
Hierbij valt te denken aan een aanpak die zeer lijkt op de veilinghallen Groningen en de parties van Cyberzone vroeger. Als eerste zullen we terug komen met de hardhouse/hardstyle op 26 mrt. a.s. in Club Cybertribe XXL. Te denken aan de sfeer van weleer hebben we de volgende DJ`s weten te boeken:
Op zaterdag 6 maart organiseert Clockwise Events het evenement Hardcore Generator - Start the Engine in de Celebration Studios te Den Haag. Met een capaciteit van meer dan 1700 personen en een knallend geluidssysteem verspreid over 3 area’s zullen de Celebration Studios te Den Haag op haar grondvesten gaan trillen.
31 maart 2004
Nightlive presents Ferry Corsten
Live Act's / Producers gezocht
30 maart 2004
Rotterdam Rocks
29 maart 2004
The First Moviestar
Secret Simba verlaat ons land
2 Fast 4 Trance vs 2Hard4U?
27 maart 2004
Masters of Hardcore credits
Sneakerz - Een nieuw en creatief platform voor jong talent
Cocoon bezoekt Nederland op Koninginnedag
26 maart 2004
B2S Nieuws
23 maart 2004
Nauticradio
22 maart 2004
The Wall - Releaseparty CD Core 2
Youtopia
The Sessions
21 maart 2004
Sparkling Tunes
Panama* Nightclub bestaat 3 jaar
19 maart 2004
XCess
Legends presented by Multigroove
18 maart 2004
Q-beach 2004 - Grooven op het strand van Bloemendaal
17 maart 2004
Soul4Music - Release party
Parkzicht met onmiddellijke ingang gesloten
15 maart 2004
Eternal Darkness - The obscure revolution of the terrorfreakz
13 maart 2004
Retro Mania in Las Palmas
12 maart 2004
35 years of Buzz Fuzz
11 maart 2004
Platte Zaal voorlopig dicht
Derrick May op Speakerplay
Planet V.I.P. bestaat 2 jaar!
10 maart 2004
2 Fast 4 Trance vs 2Hard4U?
Scantraxx presentz Hardheadz
9 maart 2004
Producer & Hellfish
Line-up Multigroove - QueenSize Festival
8 maart 2004
DJ Quinten de Rozario draait bij Mike FM
Free Your Mind Festival begint vorm te krijgen
7 maart 2004
Humotions
6 maart 2004
Las Palmas – AmsterdammeetsRotterdammeetshousemusic
5 maart 2004
EasyRiders…the new breed in clubbing
Hardcore Talent Night - Phase One
Panama* Nightclub bestaat 3 jaar
4 maart 2004
Flatline Hardcore Invasion
Kort nieuws B2S
3 maart 2004
Sense
Everybody Presenteert Deep Dish
Haarlem Fridays presents Retronics
Sven van Hees
Hardcore Emotions
2 maart 2004
Panama - Playing Card Deck
1 maart 2004
Nieuwe website D-jay Alias online!
Sound Architecture presents Kanzleramt 10/100 Tour
Cybertribe gaat 't harder aanpakken
Gizmo & Darkraver halen je op in een limousine