Partyflock
 
­ Nederland

The First Moviestar

anoniem gepubliceerd op
The First Moviestar
29 maart 2004
FeestThe First · Moviestar
Datumzaterdag 3 april 2004
WinactieThe First actiegesloten
LocatieLexion
Het is de droom van veel acteurs en actrices in de dop. Een enkele reis Hollywood boeken met het voornemen het daar helemaal te gaan maken. Vaak trekken deze ‘avonturiers’ van alles uit de kast en doen zij zoveel mogelijk om maar een beetje op te vallen. Zo liep de beroemde acteur Sylvester Stallone ooit steevast in vrouwenkleding rond door de straten van Hollywood! Sommige namen eindigen dan ook op een ster in de beroemde ‘Walk of Fame’ en anderen worden slechts herinnert als de persoon die alles deed om op te vallen.

Op zaterdag 3 april zal de Lexion tijdens The First zijn geheel eigen Hollywood creëren in het thema van deze avond, namelijk ‘Moviestar’. Ook tijdens deze editie zal de Lexion er alles aan doen om het publiek het naar de zin te maken. Zo zullen rode lopers worden uitgerold, spotlights worden aangezet en zullen bezoekers als echte filmsterren worden ontvangen. Natuurlijk speelt iedereen de hoofdrol en is niemand een figurant. Spectaculaire shows en optredens zullen elkaar afwisselen en de avond zal de tendens van een heus Gala hebben. De oscars voor ‘de beste muziek’ zullen deze avond uiteraard worden uitgereikt aan de DJ’s. Zij zullen er van het begin tot het eind weer een waar feest van maken!

Evenals vorige keren zal er dit keer geen verplichte dresscode zijn, maar wie zich opvallend kleed of zich heeft uitgedost als een prominente filmster komt in aanmerking voor de oscar ‘beste kleding’. Dit houdt in: Een gratis VIP-tafel inclusief champagne op de volgende editie van The First. Dus doe allemaal zoveel mogelijk jullie best!

Voor een vlotte doorstroom adviseren wij de jassen zoveel mogelijk in de auto’s te laten.

15 opmerkingen

 
Wat een leuk thema :yes:
en zo eindigde het..

laatste aanpassing
Super feestje! (y)
Heb er weer zin in!!
Heb dr ook zin in...

Alleen niet als het echt maar tot 5 uur duurt zoals vermeld, vind ik wel erg kort :S
The first duurt tot 6 uur en de deuren gaan open om 21:00.
Super feestje!



idd! :yes:
Lekkurr.....Heb er weer een maand op gewacht eindelijk weer de first heb er zin in. Lexion en party vrienden tot zaterdag!!!
Hey Peele, ben je er ook weer bij!! Gezellig! Gaan we even een dansje maken ;)
The first duurt tot 6 uur en de deuren gaan open om 21:00.


Das t betere werk jah, ze hebben t inmiddels aangepast zag ik (Y)
Het is weer zover..... Partypeople dat wordt weer knallen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tot zaterdag!!
Ik ga toch liever naar Xtra Large (Xtra Erotic!!!)

Voor degende die wel gaan have fun.
Ik ga dus wel naar The First lekker knallen, lachen, dansen, huppelen, drinken, kletsen, etc. Kortom heb er zin an, tot zaterdag allemaal behalve Crazy Cutter, want zij zit in de XL!!!!
Hej supergirrl, Ik zie je morgen in de Lex !! X Peele