Partyflock
 
Nieuws · november 2003
­ Nederland
Planet VIP gaat on tour! Na ruim een jaar is Planet VIP uitgegroeid tot het populairste vrijdagavond event van Friesland.
5 jaar Caves of Joy
woensdag 26 november 2003
Caves of Joy is een feest dat ooit het licht zag als reactie op de vloedgolf van commerciële feesten waar Limburg en Brabant mee overspoeld werden.
Line-up Technoboy’s Birthday Party
woensdag 26 november 2003
27 december is het zover, Technoboy viert z'n verjaardag in z'n favoriete party-land. Uiteraard viert hij dit feest in de Hemkade, de plaats waar hij op Qlubtempo zijn eerste plaat in Nederland heeft neergelegd.
Een eerder gemaakte belofte van de organisatie Twisted mindz wordt komend weekend nagekomen. Met de hulp van onder andere Dj’s Marco V en Benjamin Bates wordt vrijdag 28 November een event gehouden ten behoeve van de kankerbestrijding.
Underground Classics
dinsdag 25 november 2003
Dit zal weer een fijne feestavond worden met als thema : ‘underground’. Dit houdt in dat voornamelijk de minder commerciële, onbekendere plaatjes gedraaid gaan worden.
Timetable partyxtreme
dinsdag 25 november 2003
Met nog 4 dagen te gaan maken we het timetable bekend voor dit feest. De avond zal beginnen met oldschool hardcore en zal eindigen met terror.
Het Duitse DJ duo Cosmic Gate zal in The Matrixx draaien tijdens de New Years Party.
Ghosttown 2004 verplaatst
maandag 24 november 2003
Vanwege een sportevenement in de Vechtsebanen is Ghosttown 2004 verplaatst naar 24 april. Net als vorige keer zullen er 2 area's zijn. In area 1 wordt oldschool en early hardcore gedraaid, en in area 2 alleen oldschool.
Nog een hele dikke maand te gaan en dan is het weer tijd voor een te gek hard oud en nieuw feest op onze reeds bekende plek Huize Maas aan de Vismarkt in Groningen.
Headliner #9
maandag 24 november 2003
De reacties op Headliner #8 waren ongekend goed, het was lang geleden dat Eindhoven zo gefeest had. De kroonluchters van de o zo mooie DansSalon begaven het dan ook bijna onder het gestamp van de menigte.
Na een zeer geslaagde en uitzinnige editie van de vernieuwde Loveboat 2.0 zal op zaterdag 22 november aanstaande de voorverkoop starten voor de 2e Loveboat editie op 6 december aanstaande: Loveboat 2.0 presents “Headbangers Ball”
DJ Cursus in Azotod
donderdag 20 november 2003
Wie denkt dat een DJ alleen maar plaatjes draait, zit er goed naast. De DJ van tegenwoordig doet meer; DJ’s zijn zelf artiesten geworden.
Deze zaterdag is het dan tijd voor de 2de editie van Slaves to the Rave! Het wordt dus een avond/nacht met de beste hardcore uit de periode ’93 – ’97.
Zo richting het einde van het jaar pakt Las Palmas nog even twee zaterdagen achteréén flink uit met een tweetal internationale supersterren.
Dance Valley Barcelona presents: NYE
donderdag 20 november 2003
Het einde van dit jaar zal Dance Valley een mega evenement gaan neerzetten in Barcelona. Het evenement heet NYE en is het allereerste grote Dance Event ooit wat in Barcelona tijdens nieuwjaarsnacht gehouden wordt.
In de week voor de officiële Ex Porn Star party in Kingdom hebben EasyRiders en De Broertjes de handen ineen geslagen voor de Official pre-Fun, pre-Pare, pre-Cum party!
Planet V.I.P.
dinsdag 18 november 2003
Na een aantal weken afwezigheid zijn we inmiddels bijgekomen van de meet en greet met dj superheld: Darkraver!
Na een maandenlange strijd van Open Inschrijvingen, provinciale Popprijzen en Regio Finales, biedt het Finaleweekend van 5, 6 en 7 december dan eindelijk de ontknoping: de winnaars van de Grote Prijs van Nederland 2003!
Sabotage
dinsdag 18 november 2003
Zaterdag de 29e november kunnen de liefhebbers van techno weer lekker uit hun naad gaan op de 2e editie van Sabotage. Deze zal dit keer gehouden worden in de Tunnel te Boskoop.
1Management is trots u te melden dat Don Diablo uitgekozen is tot beroemdste Drent van Nederland!
Inmiddels ligt de nieuwste CD van Sander Kleinenberg, ‘Everybody, it’s a Renaissance’, alweer een paar weken in de winkel.
Expansion
zondag 16 november 2003
Op zaterdag 13 december bundelen twee party-organisaties hun krachten: Elements of Bass & Heart Vibes presenteren Expansion.
Technoboy’s Birthday Party
vrijdag 14 november 2003
Aangezien Technoboy Nederland als zijn 2e thuis ziet heeft hij besloten om deze dag hier te vieren met zijn fans en vrienden en zal het een onvergetelijke nacht worden.
Zino Restyled
vrijdag 14 november 2003
Discotheek zino is momenteel met een restyling bezig en heel het interieur wordt onder handen genomen.
Sessions
vrijdag 14 november 2003
Laidback Luke's nieuwste residentie is Nighttown. Om de twee maanden rockt hij samen met zijn beste maatjes in de grote zaal.
GlobalKitchen
vrijdag 14 november 2003
Vorige week zaterdag hebben Kerri Chandler, Ron Caroll en natuurlijk Roog velen een onvergetelijke nacht bezorgd in de Winkel van Sinkel tijdens de Southern Comfort Zone.
X-Beats - Nieuwe start
vrijdag 14 november 2003
X-Beats gaat een nieuwe start maken, niet alleen een nieuwe naam. Ook een nieuwe site en een nieuw domein. Ze gaan door met de radio die ze voorheen al hadden. Ditmaal zonder een gesponsorde server.
Nieuwe dance-show op The Box
vrijdag 14 november 2003
Dancetrippin brengt vanaf a.s. vrijdag wekelijks om 21:30 en 00:30 uur het programma The Players op The Box.
Outblast’s Birthday Party Info!!
donderdag 13 november 2003
Vrijdag is het dan eindelijk zover, Outblast viert zijn verjaardag de hardcore way!
Extrema sterk vernieuwend met LIVE!
donderdag 13 november 2003
Zaterdag 15 november organiseert Extrema een Showcase/Try-out in het Haagse Paard; een mix van DJ's, VJ's, dance-bands en live-artiesten.
HOP - House Of Progress
donderdag 13 november 2003
House Of Progress streeft erna om de donderdag avond weer een groot feest te maken, en met de warme atmosfeer van SOL, en de resident DJ's zal dit zeker gebeuren!
Amsterdamaged vs Properbeats
donderdag 13 november 2003
Op 14 november vindt in de AMP-Studio's te Amsterdam een evenement plaats dat door geen enkele Drum & Bass of techno liefhebber gemist mag worden.
X-Qlusive DJ Luna
donderdag 13 november 2003
Voor de vijfde editie van het succesvolle Q-dance concept X-Qlusive, is het aan DJ Luna om de muzikale invulling te geven.
Pure Hard Stylez Weekend
woensdag 12 november 2003
9 januari 2004 zal op het waddeneiland Texel het feest Pure Hard Stylez plaats vinden.
Na een geweldige eerste “on tour” tijdens de Kick Off in Friesland, gaat D.O.T.F. op 22 november haar tweede “on tour” presenteren.
Transistor
dinsdag 11 november 2003
Een van de creatiefste en innoverende DJ's aller tijden begroeten we altijd graag in 013. Jawel, Jeff Mills.
Hard Bass
dinsdag 11 november 2003
De afgelopen editie van Hard Bass was een enorm succes. Het feest was ruim vooraf uitverkocht en de reacties achteraf waren overweldigend. SilverDome staat als locatie met stip op de kaart.
Time-Table E-FECT - The Side Effect
dinsdag 11 november 2003
Aankomende zaterdag, 15 november, zal het om 18.45u weer zover zijn en zal de Luttermolen voor de 2e keer zijn deuren openen om de dreunende sounds van E-Fect naar buiten te laten komen.
Enzyme Mag-E-Zyne 03
maandag 10 november 2003
In september lanceerde Enzyme records een nieuw online magazine: Enzyme Mag-E-Zyne. De derde editie van dit inmiddels razend populaire magazine staat vanaf nu online.
Nieuws van Underground for Ever
donderdag 6 november 2003
De geruchten die de laatste tijd de ronde deden dat Underground for ever geen maandelijkse hardcore feesten meer in de Waakzaamheid in Koog a/d Zaan gaat geven, zijn waar.
Nightlive presents Harder!
donderdag 6 november 2003
De naam van dj Gizmo is onlosmakelijk verbonden met het stormachtige succes van de hardcore- en gabberhouse in de jaren negentig. Hij stond veelvuldig op Rave the City en was het Haagse gezicht van het immens populaire Dreamteam.
Vorige week zondag werd de mooie Nederlandse Denise Mulder wereldkampioen paaldansen in Amerika. Deze kersverserse wereldkampioene zal op zaterdagavond 15 november diverse paaldansshows geven tijdens de Erotixx danceparty in danceclub The Matrixx.
Na een geslaagde eerste editie van Club Bizarre in october is het vrijdag 12 december weer eens tijd voor wat hardstyles in Haarlem!
BASzLINE in Den Haag
woensdag 5 november 2003
Op 13 december 2003 organiseert 2 Go Events in Celebration Studio’s in Den Haag de in middels 4e editie van BASzLINE.
Deaz D’s Birthday Party!
woensdag 5 november 2003
Op vrijdag 28 november aanstaande wordt Deaz D weer een jaartje ouder…En dat is een goede reden voor een feestje!
FOR Promotersfeest
woensdag 5 november 2003
Zoals beloofd zouden wij vandaag de laatste talent bekend maken die een set gaat draaien op het FOR Promotersfeest aanstaande Zaterdag in de Waakzaamheid te Koog aan de Zaan.
The Beginning
woensdag 5 november 2003
Na het succes van een half jaar geleden gaan DJ's JP, Michel Becks, Alexander Koning en Hucke way back naar de periode 1989 tot 1993.
Sylvester Rave "the final night"
dinsdag 4 november 2003
Met het 3-jarig bestaan van megaclub "the Bridge" net achter de rug, staat jullie alweer het volgende te wachten.
Heroes of Techno
maandag 3 november 2003
Heroes of Techno gaat de binnen en buitenlandse technohelden op het podium van P60 zetten. Iedere buitenlandse artiest wordt ondersteund door een binnenlandse artiest.
Op dit feest komen de beste platen voorbij uit de periode '93 - '97 en zullen de dj's de tijden van de Energiehal doen herleven.
27 november 2003
Planet VIP on Tour presents Heaven Industries
26 november 2003
5 jaar Caves of Joy
Line-up Technoboy’s Birthday Party
25 november 2003
DJ’s zetten zich in voor de kankerbestrijding
Underground Classics
Timetable partyxtreme
24 november 2003
Cosmic Gate in the Matrixx tijdens New Years Party
Ghosttown 2004 verplaatst
Serenity vs Lords of Terror met oud en nieuw in Huize Maas te Groningen
Headliner #9
21 november 2003
Loveboat 2.0 Headbangers Ball voorverkoop van start
20 november 2003
DJ Cursus in Azotod
Time-table Slaves to the Rave – Early Hardcore ’93 – ‘97
Harry Romero en David Guetta @ Club Las Palmas
Dance Valley Barcelona presents: NYE
19 november 2003
Ex Porn Star’s pre-tease en pre-please feestje bij EasyRiders
18 november 2003
Planet V.I.P.
Grote prijs van Nederland bereikt hoogtepunt tijdens finale 2003
Sabotage
17 november 2003
Don Diablo, beroemdste Drent van Nederland
Sasha en Sander Kleinenberg na 2 jaar weer samen op Everybody!
16 november 2003
Expansion
14 november 2003
Technoboy’s Birthday Party
Zino Restyled
Sessions
GlobalKitchen
X-Beats - Nieuwe start
Nieuwe dance-show op The Box
13 november 2003
Outblast’s Birthday Party Info!!
Extrema sterk vernieuwend met LIVE!
HOP - House Of Progress
Amsterdamaged vs Properbeats
X-Qlusive DJ Luna
12 november 2003
Pure Hard Stylez Weekend
Defenders of the Faith gaat verder on tour!
11 november 2003
Transistor
Hard Bass
Time-Table E-FECT - The Side Effect
10 november 2003
Enzyme Mag-E-Zyne 03
6 november 2003
Nieuws van Underground for Ever
Nightlive presents Harder!
5 november 2003
Wereldkampioen paaldansen in The Matrixx
Club Bizarre part II: From Hardstyle to Oldskool and Hardcore
BASzLINE in Den Haag
Deaz D’s Birthday Party!
FOR Promotersfeest
The Beginning
4 november 2003
Sylvester Rave "the final night"
3 november 2003
Heroes of Techno
2 november 2003
Slaves to the Rave - Early Hardcore '93 - '97