Partyflock
 
­ Nederland

Planet V.I.P.

gepubliceerd door , op
Planet V.I.P.
20 november 2003
FeestPlanet V.I.P. · Phat's 20th Birthdayparty
Datumvrijdag 28 november 2003
WinactiePlanet V.I.P. actiegesloten
LocatieDarby & Joan's
Na een aantal weken afwezigheid zijn we inmiddels bijgekomen van de meet en greet met dj superheld: The Darkraver! Volgend jaar uiteraard weer een meet en greet maar ook de officiële noord nederlandse dj kampioenschappen op Planet V.I.P. De planning van het voorjaar van 2004 komt er dus snel aan maar omdat jullie zolang hebben moeten wachten krijgen jullie uiteraard eerst nog iets van ons terug.

In dit geval een cadeautje van onze resident en tevens mede-organisator Phat Wax, want hij viert vrijdag 28 november zijn verjaardag. Als dank voor alle trouwe bezoeken aan Planet V.I.P. heeft hij 20 gezellige bevriende artiesten voor jullie uitgenodigd!! Bij het samenstellen van de line up heeft hij zich zowel aan het Planet V.I.P. (multistijl) als aan het Pounding Sessions (Techno) concept gehouden, de concepten waar The V.I.P. bekend om staat. Dit zal zorgen voor een combinatie van progressive, techno, hardtrance, hardstyle, newstyle, oldschool, early rave, oldschool en (industrial) hardcore.

Mega Battle!
Iedereen zal zich afvragen hoe zoveel dj’s op één avond passen. Het antwoord op die vraag is simpel.

Deze avond wordt gevuld met 8 battles en 2 solo optredens. Ieder uur zullen per muziekstijl twee dj’s ( of 1 dj en een dj-team ) om en om draaien. Wellicht één van de mafste, spectaculairste en gezelligste battles die je ooit hebt gezien onder begeleiding van MC’s Wahyudi en Da Mouth of Madness!

Entertainment

Aan entertainment hebben we het één en ander voor jullie in petto. Wat we precies gaan doen zul je pas op de avond zelf zien, want ook Phat Wax weet van niks! Sowieso zenden we de opnames van The Darkraver van 3 oktober uit. Wie weet ben jij deze keer wel gefilmd!

Line Up

Als dank voor alle deejays die voor Phat Wax komen optreden een korte biografie van elke dj:

Bobby V
Resident van Multigroove en housetempel The Bridge in Meppen net over de Duitse Grens, Bobby V is de rijzende ster uit het Oosten! Deze man heeft een hoog charisma en heeft het vermogen het publiek ultiem te bespelen. Daarnaast levert hij ook nog eens goede producties af.

Sneaky-D
Noem je oldschool? Dan is op dit moment Sneak-D en DOTF radio toch wel waar het op dit moment om draait. Sneaky-D heeft zeker de harten van menig oldschool liefhebber gestolen op de vorige editie van Planet VIP. Tijd voor de tweede ronde, en als het aan ons ligt zullen er nog vele rondes volgen.

Da Pauli
Geen introductie nodig in Leeuwarden, en zeker niet na zijn optreden op Qlubtempo en het aankomende Multigroove New Years edition. De jump-en newstyle specialist van het Noorden en hopelijk ooit nog van Nederland. Deze man was er al vanaf het begin van The V.I.P. bij.

Marlin
Je kunt Marlin beschouwen als een stukje historie wat betreft dance in het noorden. Ten eerste vanwege het tal van evenementen waar deze man heeft gestaan zoals o.a. Thunderdome on Tour en zijn live optredens met The Hitsquad. Maar ook als pionier op het gebied van feesten organiseren in het Noorden zoals Above & Beyond en Emotionz, en in de ‘hardcoretijd’ de Night of Madness.

Rabies & Alian
De oldschool en early rave mannen uit het stenen tijdperk zullen zorgen voor carnaval op de dansvloer zoals jullie gewend zijn van ze als Planet VIP resident. Ook bekend van het legendarische Above & Beyond. Oude tijden herleven weer alsof het gisteren was.

Slavko (C-Town dj team)
Dat het Oosten niet vastgeroest zit is wel duidelijk. De 3 mannen van C-Town zijn ongekend populair. Ze draaien, produceren en organiseren feesten zoals Hardtraxx en Bass Crushers. Speciaal voor jullie de hardstyler van het C-Town dj team Slavko, ook regelmatig solo in The Bridge te zien!

Nemo
Deze jonge getalenteerde dj uit de All Dance stal heeft al veel bereikt. Zo heeft hij o.a. op DefQon1 en Hardventure mogen draaien. Echt knap! Een rasentertainer die we de komende tijd in de gaten gaan houden en ook de 28e natuurlijk!

Jaws
Oude hardcore is toch wel waar deze dj het best in is. Dat hebben we de vorige keer gemerkt toen hij met alle gemak de set van Darkraver overnam. Deze stille man zorgt ervoor dat het publiek niet stil blijft staan. Een flinke portie Early Hardcore.

Domenique
Als ex-resident van Sans Souci zeer geliefd bij menig man en vooral vrouw. Domenique zal dan ook zorgen voor een flinke portie hardtrance en techhouse om de Sans Souci begintijd weer te laten herleven. Ook hij was er vanaf het begin van The V.I.P. bij!

Estaw
Wie zich de set van Estaw vs. Phat Wax kan herinneren en goed heeft opgelet weet wat deze man in zijn mars heeft. De heerlijke combinatie van house en techno in een zeer goede opbouw. Niet voor niets heeft dit duo samen in de IT Club in Mallorca deze zomer flink de beest uitgehangen, zorg dus dat je op tijd bent en dit lid van Awsum dj team niet mist. Tegenwoordig beter bekend als Youngstaw.

Hance
Hance is de andere helft van Awsum dj team. Het dj team bestaande uit Estaw en
Hance. Hance is bekend als ex-resident van de Frisky Fridays avonden in discotheek de Muis in Heerenveen en is nu resident in de Heaven. Hance rijmt op dance, en dansen zal het publiek zeker.

Uudzuu
Uudzuu is veruit de hardste Techno dj van de provincie en wellicht daar buiten ook. Een optreden op Statement had hij dan ook zeer verdient. Daarnaast sloot hij af op Pounding Sessions met o.a. Damian Keane en Verdine Bel. Dankzij Uudzuu weten velen wat echte Schranz Techno is! Uberhard!

Ree
Deze techno dj heeft zich eerder bewezen op 2Fast 4Trance en zal deze avond doorgaan waar hij op 2Fast 4Trance is geëindigd. Heerlijke techno van hoog kaliber dus. Binnenkort ook te bewonderen in de technozaal op The Kick Off!

Trunkz
Deze resident is al vanaf het begin bij Planet VIP betrokken. Hij draait hardstyle veruit op zijn hardst! Ook de producties van Da Wezza zijn een must. Binnenkort staat Trunkz ook op Heaven Industries.

Hanz
Net als Trunkz is dit ook een die hard Planet VIP dj van het begin. XV draait pure techno en is een ontzettende kenner. Beter bekend als XtraVaganzi.

Jay Underground
Jay Underground is een jonge dj die nog maar net komt kijken, maar wel de moeite is om te komen bekijken. Hij stond eerder als opener in The Dance Factory in Berlikum met house en progressive.

Een perfecte opwarmer voor de avond.

MC Da Mouth of Madness
Wie ook geen introductie nodig heeft is MC Mouth of Madness, want er is geen groot feest in de historie waar hij niet heeft gestaan. Van Thunderdome tot Ravers Religion, hij heeft ze allemaal gehad. Daarnaast is hij ook bekend geworden door het presenteren van het toentertijd best bekeken TMF programma ‘Hakkuh’

MC Wah Yudi
En natuurlijk onze huis-host ! Hoe kunnen we hem vergeten: Wahyudi.

Een zeer verdienstelijk mc met een eigen stijl, vrolijk, opgewekt….. en klaar om feest te maken!

Dat heeft hij wel laten blijken op Planet VIP meets The Darkraver en o.a. in TDF tijdens de laatste Xclusive avond.

Phat Wax zelf is op vrijdag 28 november jarig. Kom dus voor 00:00 uur! De timetable wordt volgende week bekend gemaakt.

Algemene Informatie:
Datum: Vrijdag 28 november
Plaats: Darby and Joan’s [www.darbyandjoans.nl]
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Tijd: 22:00 / 06:30 uur
Entree: € 5,00 voorverkoop bij VET JEANS Leeuwarden
€ 7,50 deurverkoop (tot 03:00 uur entree!)
Extra’s: Elke 50e bezoeker gratis fles champagne!
OV info: 06:09 uur eerste trein terug richting Harlingen
06:20 uur eerste trein terug richting Sneek
06:36 uur eerste trein terug richting Zwolle
06:07 uur eerste trein terug richting Groningen
Website:
www.the-vip.nl
www.phatwax.nl
www.rabies-alian.tk

47 opmerkingen

 
hehe eindelijk ken ik hier dan es heen :) is bea weer terug, gek met mien liefie (L) bea :D
heb er zin in :D :bounce:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Dat gaat weer gezellig worden net als de vorige keer... misschien wordt deze nog wel gezelliger...




Feestje holadiee !
Wordt lache!

Mag ik dan de drummer zijn Rabies? ;p

Waarom denkt iedereen in Friesland trouwens altijd dat ik stil ben? ;-)
laatste aanpassing
Moet misschien nu toch maar eens gaan kijken...!!!
Lieve Pat & Yudi!
Het ziet er weer geweldig uit! (Y)
Ik hoop dat ik kan komen, ik ga mijn best doen! :yes:

(K)
Zin!

En PF is er om foto's te maken ;)
tja anders moet ik weer de champagne alleen op drinken!! dus L-inda-Mix :) :cocktail:
Nou Yudi, volgens mij hebben genoeg mensen je de vorige keer geholpen met het opdrinken! ;p
 
Ik ruik een battle tussen de poster boven mij ... en Sneaky-D :P
 
defendor?
Xtreeem SMOOR !!! word weer lachuh !!!
hop hop hop.... :bounce:
gaan we weer los..


laatste aanpassing
heb nog wel wat munten op te maken..dus denk dat k wel ff kom kykuhn >>>>>>
 
Artiest Trunkz
 
(Y) Feest :D WOrdt vast weer heel gezellig :D
Werkzaam bij Opzngronings
Artiest {SHOWLIST artist 6373, 3230}
Damn,ik kan duz not :( Raincheck dan maar...be there soon enough! GreetZ & Have fun!
 
ik ben er bij :D
 
Aanwezig.....
Word weer super gezzelig top feest!
Btw. Die Flyer van Vip in Heerenveen ziet er niet verkeerd uit...mooi dinkje :P
 
heej rabies... moet ik je tas dragen deze avond??
Shit moet battlen met een bandje met zoveel drummers ?????
 
ik val al af marlin, speel viool deze avond!
laatste aanpassing
Dan blijven er dus nog 2 over. Dan weet ik al wie dat zijn. Vraag me af wie welk instrument bespeelt.
 
Oeh moet ik bij zijn maar lief vrage aan de baas of ik vrij ken krijgen :P

of gewoon all night long :P
Dan blijven er dus nog 2 over. Dan weet ik al wie dat zijn. Vraag me af wie welk instrument bespeelt.




The Super DJ House-Band !
laatste aanpassing
Marlin, Rabies & Alian ft. de Jostiband



 
Artiest Slavko
we`re gonna party:bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce::bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce::bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce::bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce::bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce::bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce::bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce::bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce::bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce::bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce::bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce::bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce::bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce::bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce::bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce::bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce::bounce::bounce­::bounce::bounce::bo­unce:
laatste aanpassing
 
Wat een slap geouwehoer allemaal,hahaha.
We zijn er weer.........

Suck my balls...............­....
Gezellig toch? :smoke:
Idd (B) en word lekker goedkoop heb nog 18 muntjes :p
ik "denk" dat ik der wel bij ben.. wil natuurlijk wel ff zien hoe leip ik op die film sta ;)

maaruh ben nog steeds wel benieuwd wie nou die talentroom heb gewonne.. *hint hint*
Volgens mij weet ik wie er die talentroom heeft gewonnen...
 
ik weet het ook :jaja:
Daar komt vandaag of morgen nog een bericht over Leon :)

Verder heel erg fijn om te lezen dat jullie er allemaal zo'n zin in hebben om er net als ik een gruwelijke verjaardag van te maken :D

Bovendien zijn deze twee websites nu ook geupdate en online:

www.the-vip.nl
www.phatwax.nl

Ik zal er binnenkort een demo opzetten.
laatste aanpassing
ik denk dat ik het niet wil weten... :s
laatste aanpassing
Werkzaam bij Deliciouz Events
Artiest {SHOWLIST artist 17860, 49085}
Dit wordt dus weer een vet feest:respect::D(Y)
Zal t wel een leuk feessie worden....? ;-)
Ongetwijfeld Joska ;) We moeten allemaal MC Wahyudi bedanken voor alles wat hij voor die avond heeft geregeld en in de aanloop er naar toe!! Ongekende prestatie van een supercollega en vriend!! :respect:
 
:/
WHOEE..

patrick's birthday partij :P whaha
en die van Bea ook :D
dus word cker (Y) !!
na een paar maanden afwezig te zijn...zal meerbeek oek weer van de partij zijn!!!
of je het nou leuk vind of niet!!!!!!!!:P:D
Yudi, alvast bedankt! ;-)
wie wil ballonnen blazen? :)
laatste aanpassing