Partyflock
 
­ Nederland

A.S.S.
Hollandse helden editie

gepubliceerd door , op
A.S.S.
13 november 2007
A.S.S. staat bij velen inmiddels bekend als het meest kwalitatieve dance feest van Zoetermeer. In twee zalen wordt het beste van de huidige elektronische muziek gepresenteerd. Ook de editie van zaterdag 17 november is er weer eentje om van te smullen, van 23 tot 05 dansen tot je erbij neervalt op techno, minimal, electro en alles wat er tussen zit.

In de grote zaal kan je heerlijk met de voetjes van de vloer met funky techno en minimal platen van Benny Rodrigues, Darko Esser en 2000 and One. De zaal zal worden opgewarmd door Jacques Chips, die in juni hoge ogen gooide in het Podiumcafé. Het Podiumcafé zal worden omgebouwd tot Manual Music Area. Met dj's Paul Hazendonk, Qbical en Tundra (back2back2back).

De grote zaal van de Boerderij staat in het teken van stevige techno met bekende dj’s en live acts, een waar lichtspektakel, hard en zuiver geluid en mooie aankleding. De kleine zaal gaat wat meer de diepte in en staat open voor het experiment. Technoklanken worden hier afgewisseld met electro en minimal. Met name in de regio bekende dj’s maken hier acte de présence. De afgelopen twee jaar is deze opzet erg bevallen.

De line-up van de komende twee edities is inmiddels al grotendeels bekend geworden. Met gepaste trots kan de organisatie aankondigen dat zaterdag 19 januari Sven Wittekind, Marco Remus en Alex Kvitta op het podium zullen verschijnen. Vrijdag 7 maart is niemand minder dan DJ Rush gestrikt voor een exclusieve 3 uur durende show. Ook Oliver Kucera en Carlos Rios zullen tijdens dit feest te zien zijn met een live set.

6 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Wreed.......... (Y) Dit lijkt me wel eens een keer tof om mee te maken
A.S.S. in februari geloof ik das een om mee te maken.......

Remus ?? toch?
die lineups van ass zijn niet meer wat ze geweest zijn vind ik
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2421, 3052}
Uitspraak van Lennart! op woensdag 14 november 2007 om 10:36:
die lineups van ass zijn niet meer wat ze geweest zijn vind ik

Marco Remus, Sven Wittekind en Rush komen....en dat vind je niet meer wat het is geweest? :S