Partyflock
 
­ Nederland

klinch: Electronation met Abe Duque -live-

gepubliceerd door , op
Al sinds de jaren tachtig produceert Carlos Abraham Duque Alcivar uit New York electronische muziek onder verschillende namen: o.a. Fantastico, Kirlian, Super Secret Symphony, Facil en Abe Duque. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor zijn eigen Abe Duque Records, en is hij de spil in het ‘Rancho Relaxo Allstars’ collectief. Naast zijn residency in Limelight, NYC, is Abe vooral veel in het buitenland te vinden. Zijn livesets brengen techno in de ruimste zin van het woord. Soms warm en diep, soms hard en doordrenkt in acid. Afgelopen zomer stond hij op uitnodiging van techno-godfather Dave Clarke op het Lowlands Festival in Biddinghuizen.

Support voor Abe is er van Wouter de Moor, en Electronation residents Groove Addicts en Terry Toner. Wouter de Moor is één van de opkomende namen van de Nederlandse technoscene. Zijn kenmerkende, funky sound laat hij regelmatige horen in Club Poema RAW en op R3korder, waar hij resident is. Op dit moment brengt de voormalig winnaar van de TWSTd DJ Contest veel tijd door in de studio.

Electronation huis-DJ’s Groove Addicts zijn ook van de partij. Deze samenwerking tussen Jarno Cabeza en Dennis Bianci is in 2004 tot stand gekomen, en staat vooral bekend om DJ sets met een eclectische mix van minimal, (tech) house, breaks, electro en techno. Ze zijn bekend van hun feesten in Studio 80 met Nuno dos Santos, en hebben sinds kort een residency in het Belgische Café d’Anvers.
Terry Toner, Electronation resident van het eerste uur, maakt de line-up compleet. Hij blinkt steevast uit op de Electronation feesten in binnen- en buitenland, en tijdens residencies op Molotov en Woodstock. Met een overvolle draai-agenda en grote fanschare kan men Terry Toner absoluut beschouwen als één van de grote talenten van de hedendaagse dance-scene.

Check voor meer info:
www.electronation.nl
www.klinch.hyves.nl
www.myspace.com/klinchmelkweg

In de agenda:
21-12 Klinch met Jeff Samuel / Ark LIVE / Estroe / VJ Zanne

3 opmerkingen

Werkzaam bij TWSTd
Gaat een mooie avond te worden. Ben benieuwd naar Abe.
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 51895, 49404}
fuck de melkweg
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Struikgewas
Netjes weer!