Partyflock
 
­ Nederland
Element Enzyme Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Enzyme Records is niet algemeen zichtbaar!

Some Hardcore you just can’t resist

gepubliceerd door , op
Zaterdag 17 november staat alweer de derde editie van Hardcore Resistance op het programma in de P3 in Purmerend. Het grootste hardcorefeest van Waterland weet ook deze editie jullie weer een topselectie van nationale én internationale DJ’s te presenteren, gecombineerd met het beste talent uit de regio. De line up is inmiddels al een tijdje bekend, maar speciaal voor zij die hem gemist hebben nog even een herhaling.

De grote zaal van de P3 zal worden opgeluisterd door een van de meest befaamde acts uit Italië: Noize Suppressor! Noize Suppressor zal een DJ-set draaien zoals alleen hij kan: vette kicks en scheurende juno’s zullen de zaal laten trillen en beven!
Endymion behoeft geen verdere introductie. Als een van de grondleggers van Enzyme Records weten zij als geen ander hoe het dak eraf moet! De jongens van Endymion zullen het publiek trakteren op een mix van darkcore en partyhits.
Een andere artiest van Enzyme Records die zijn opwachting zal maken is Weapon X. Na zijn debuut op A Nightmare Outdoor is Hardcore Resistance een van zijn eerste optredens. Zijn identiteit is lange tijd verhuld in geheimzinnigheid, maar nu wordt het tijd dat iedereen kennis maakt met Weapon X!
Als een van de beste producers uit de regio, mag Catscan wederom niet ontbreken op Hardcore Resistance! Want Catscan weet elke keer weer te verrassen met de meest waanzinnige oude en nieuwe klappers.
Wie natuurlijk ook niet mogen ontbreken op Hardcore Resistance is de Purmerendse held E-Mash. E-Mash is de Hardcore Resistance resident. Zonder hem zou het feest niet mogelijk zijn. Verwacht van hem de ultieme mix van industrial hardcore, breakbeats en partyhits! Helaas heeft Headache (die wel op de flyer staat aangekondigd) afgezegd wegens verplichtingen. Hij wordt vervangen door Shockwave, die ook geheid de vloetjes van de vloer laat gaan! Uiteraard zal het MC werk zoals altijd weer verzorgd worden door niemand anders dan Pluck D

In de Chill and Drill area vind je, net als bij de vorige Hardcore Resistance, de DJ’s Quid-Pro-Quo, War is inevitable en The Deal. Dit drietal wordt aangevuld door de Purmerenders Odessa en Viosphere! In de Chill and Drill area komen de volgende stijlen aan bod: Oldschool, Early en Industrial Hardcore, Drum & Bass, Breakcore en Terror.

Hardcore Resistance zal duren van 22:00 ’s avonds tot 05:00 de volgende morgen. Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.p3purmerend.nl voor € 10,- en aan de deur voor € 12,-.

Laat het gabbergevoel weer leven, kom in je aussie/cavello/maxies en laat kisten vooral thuis! Tot zaterdag 17 november!

18 opmerkingen

 
War Is Inevitable

:respect: :respect: :respect:
 
Ik denk dat ik wel even een kijkje ga nemen. Ziet er allemaal goed uit! (y)
Artiest {SHOWLIST artist 58819, 23746}
Had er graag bij willen zijn!
Weet zeker dat het weer los gaat zaterdag!!! veel plezier mensen...:bier:
 
Eerste keer p3.
Gaat wel vet worden hoop ik.
Laat het gabbergevoel weer leven, kom in je aussie/cavello/maxies en laat kisten vooral thuis

:respect:
 
Echt wel zin in!
laatste aanpassing
Uitspraak van Harrar APC op maandag 12 november 2007 om 18:28:
Laat het gabbergevoel weer leven, kom in je aussie/cavello/maxies en laat kisten vooral thuis

idd :respect: laat zaterdag maar komen!! ik heb er zin in :D
Uitspraak van verwijderd op maandag 12 november 2007 om 18:44:
Echt wel zin in!

:yes:
Uitspraak van Harrar APC op maandag 12 november 2007 om 18:28:
Laat het gabbergevoel weer leven, kom in je aussie/cavello/maxies en laat kisten vooral thuis

:respect:
Ik ben er wel in me aus, heb me aus ALTIJD aan B)
 
succes jongens ( p.s voor de p-d crew ) en mensen wie r naar toe gaan veel plezier word een denderende editie
Uitspraak van The Irritainer op dinsdag 13 november 2007 om 17:17:
in optie

In OPTIE?! Ik weet het wel ZEKER!!! (althans geld voor mij dan...;))
 
Quid Pro Quo en War Is Inevitable zou ik voor gaan .. rest vind ik weinig bijzonders:P