Partyflock
 
­ Nederland
Element Flamingo Recordings is niet algemeen zichtbaar!

Sneakerz in 't Paard van Troje

gepubliceerd door , op
Sneakerz in 't Paard van Troje
7 november 2007
In december is het dubbel feest voor alle Sneakerz fans! Met maar liefst twee feesten knalt de populairste zondagavond van Den Haag en omstreken het jaar uit… Op zondag 30 december kan je genieten van een ongekend heftige line-up bestaande uit heel veel Sneakerz all stars zoals o.a. Erick E, Lucien Foort, Baggi Begovic, Funkerman en natuurlijk Shagspeare.

Maar eerst wordt er in het Paard nog een reguliere editie gehouden dit ook zeer zeker de moeite waard is. Zondag 2 december is de datum waarop Gregor Salto, Funkerman, Roy El Kei, Shagspeare, Rockid en MC Lady Bee weer voor een avondje heftig feesten zullen zorgen.

De avond zal geopend worden door de uit Zwolle afkomstige Roy El Kei. Dit jonge aanstormende talent trok eind vorig jaar de aandacht van Sneakerz organisatie tijdens zijn set op Absolutely Stereo in Off_Corso alwaar hij de jaarlijkse dj contest wist te winnen. Ook stond hij zomaar ineens op Flockers in het GelreDome en Villa Achterwerk in Off_Corso. Inmiddels wist hij ook nog te imponeren op Sneakerz in Panama. Ook op het productievlak is hij actief, zijn allereerste track zal niet lang meer op zich laten wachten. Met recht een aanstormend talent dus!

We kennen hem natuurlijk allemaal van de smashing zomerhit van 2006 ‘Can’t stop playing’, maar Gregor Salto was er al veel vroeger bij: op zijn veertiende produceerde hij er al op los met behulp van zijn vaders Commodore Amiga. Inmiddels worden zijn tracks door artiesten als Bob Sinclar en Roger Sanchez gedraaid. Zijn voorliefde voor soul-, latin-, afro- en jazzinvloeden is terug te horen in al zijn werk, dat hij uitbrengt op zijn eigen label G-REX.

Funkerman begon zijn carrière als hiphop en r&b dj. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in een platenzaak en als A&R manager voor een paar platenlabels, kwam hij veel te weten over de muziek industrie. Met zijn geweldige gevoel voor goede muziek en zijn down-to-earth persoonlijkheid, probeert hij nu als dj het verschil te maken. Tegenwoordig is hij positief verslaafd aan het maken van top tracks en runt samen met ondermeer Fedde le Grand een eigen platen label, Flamingo Recordings.

Lady Bee is nu ongeveer vier jaar bezig en ze doet het GOED. Met haar krachtige stem is ze op het moment één van de most-wanted mc's van Nederland. Ze mag dan ook met recht de meest prettig gestoorde MC van Nederland worden genoemd. Overal waar deze spontane verschijning opduikt, hyped ze het publiek tot ongekende hoogtes. Dansen, schreeuwen, springen, niets is te gek. Ook jij laat je meeslepen, wacht maar...

Wat moet er nog gezegd worden over het kleine zaaltje van het Paard? Weinig! Elke maand een gigantisch feest onder leiding van William Shagspeare. Als gast ontvangt hij ditmaal Rotterdammer Rockid, bekend om zijn onnavolgbare mix- en scratching skills.

De entreekaarten zijn in de voorverkoop te halen bij de dagkassa van het Paard, Rhythm Import op de Torenstaat in Den Haag en via www.beep.nl Meer info over Sneakerz kan je vinden op www.Sneakerz.nl