Partyflock
 
­ Nederland

F*ckers!

anoniem gepubliceerd op
F*ckers!
5 november 2007
Op Zaterdag 8 December zal F*CKERS! wederom terugkeren naar Rotterdam. Daar waar de laatste editie op 27 oktober nog geheel in het teken stond van freaky taferelen, gaan we nu terug in de tijd; want vroeger was alles beter, toch!? Zaterdag 8 December zal Outland worden omgetoverd in hét Retro paleis van Rotterdam. Nieuwe wijn in oude zakken dus; That’s the way F*CKERS likes it!

F*CKERS! gaat vanavond all the way, in Retro style wel te verstaan. Verwacht grote afro’s, dolle mina’s, provo’s, grote discobollen, ACDC groupies, foute schoudervullingen, love, peace & happiness en natuurlijk een erg dikke line up! Het entertainment zal wederom garant staan voor de meest bekende retro typetjes in een geflipt jasje.

De man die alles aan elkaar kan mixen, en de zaal tot ongekende temperaturen doen laten stijgen. Hij mixt ze door elkaar, onder elkaar, boven elkaar & bovenal aan elkaar; niemand minder dan Rotterdams beaticoon Benny Rodrigues zal een prime time set verzorgen en jouw uithoudingsvermogen daarmee zwaar op de proef stellen!

Ook Lucien Foort zal vanavond de speakers weer laten testen. Als iemand Rotterdam in de house scene represent is hij het wel. Ook bevriend dj én producer van o.a de hit Booty Pass & FrodoLeroy Styles zal zijn platen laten spinnen in de druk bezette dj booth van Outland. Laat je meenemen door zijn wereld van producties waarin losgaan echt de enigste optie is.

F*CKERS! resident Marc Benjamin zal natuurlijk ook weer van de partij zijn. Met zijn recente F*CKERS! mix compilatie op Dance-tunes.com laat hij destemeer zijn loyaliteit aan F*CKERS! zien. De avond zal worden afgesloten door de nieuwkomer van het jaar; Skitzofrenix.

De complete line up op een rij:

“Retro” Main:
Benny Rodrigues
Lucien Foort
Leroy Styles
Marc Benjamin
Skitzofrenix
Hosted by: MC Spyder

“Provo” Under:
Bobby Burns
Leon Benesty
Prunk Le Funk
Jody San
R3HAB
Hardwell
Hosted by : MC 3V3

De kelder zal het domein zijn van de Provo’s, die met hun eigenwijze sound iedere dansvloer in extase brengen. Natuurlijk mag Mr. Where the F*ck you from- Bobby Burns niet ontbreken in deze area. Door de titel van zijn plaat was F*CKERS! meteen verkocht. Multi talenten Jody San & Leon Benesty zullen hun typische sound ook weer in volle glorie ten gehore brengen…We’re loving it!

Zijn vele producties en recente hit met Chuckie leggen hem nog steeds geen windeieren…Eclectic koning Hardwell zal zijn debuut maken samen met R3HAB die ook voor het eerst de dj booth siert tijdens F*CKERS!
Aan debutant Prunk Le Funk de taak om deze area op te warmen met zijn ongeëvenaarde real House sound.

Breng een positieve attitude mee, trek je meest funky en hippe outfit aan en geniet van de originele F*CKERS! sfeer in Outland Rotterdam. Deze winter staat arrogantie op zijn kop, en geniet jij van de heetste muziek-nonstop!

Kaartverkoop
Kaarten voor F*CKERS! kosten 15 Euro(Ex. Fee) in de voorverkoop en zijn te verkrijgen bij alle bekende voorverkoopadressen van Ticketbox en de Free Record Shops. Wil je de tickets liever online of telefonisch bestellen? Dat kan door naar TicketOnline.nl te surfen of te bellen met 0900 300 6000 (45c/m).

De verwachting is dat F*CKERS! opnieuw zal uitverkopen. Koop dus gauw een ticket in de voorverkoop en reserveer zo jouw spot op de dansvloer. De voorverkoop is begonnen!

6 opmerkingen

De verwachting is dat F*CKERS! opnieuw zal uitverkopen

:vaag:
gezellie :)
dikke line ip weer:respect: Aanwezig wederom!! :cheer:
weeer aanwezig!!