Partyflock
 
­ Nederland

B4 invites Bonzai

anoniem gepubliceerd op
Remember that good old Bonzaï Records? Dan prik je bij 17 november een punaise in de kalender, om B4 in Club Carpe DM niet te missen! B4 = Music like Before en daarvan gaat niemand minder dan Yves Deruyter een piekfijn staaltje tonen.

We mogen toch rustig zeggen dat Yves Deruyter in België tot de ongekroonde koningen van de class-X behoort. What about de vele toppers die hij op zijn naam heeft staan, zoals ‘Calling Earth’ en ‘The Rebel’? Die hielpen het befaamde Bonzai-label grondig mee op poten te zetten.

Met The King of Bonzai als headliner wordt B4 een avond die in je geheugen gegrift blijft! Hij neemt het summum van zijn eigen class-X mee, plus legendary sounds als ‘Push - The Anthem’, ‘Jones & Stephenson - The First Rebirth’. Dat wordt dus een set om ‘u’ tegen te zeggen. Wie afgelopen jaar bij het Nature One Festival in Duitsland is geweest, heeft alvast een mooi voorproefje gehad.

Om B4 een extra boost te geven halen we One2One in huis, resident van de vroegere ‘Limit’ in Hilvarenbeek. Zelfs de gevierde Tilburgse draaitafelwizard Davo, normaal toch vooral van de old school, stort zich 17 november in Carpe DM vol overgave op de Bonzai.

Je krijgt de class-X dus in verschillende smaken en die zul je nog lang blijven proeven, fully guaranteed! Natuurlijk kun je je keel doorlopend nathouden en je laten meeslepen door onze magic light FX, die het speciale sfeertje compleet maken. Het wordt back to the best memories tijdens B4...

Ook is het filmpje van de Grand Opening geplaatst hier op Partyflock, check deze link http://partyflock.nl/video/15 om het filmpje te bekijken!

Samengevat: B4 -> B there, class-X only, zaterdag 17 november, Club Carpe DM. Het startschot valt om 21:00 uur; de entree is 10 euro.

Check www.theclub2b.nl voor meer info.

11 opmerkingen

:9
Aaaaaaaaaaaaaaaaaanweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeziiiiiii­iiiiiiiiiiig!

Bonzai (l)

Carpe DM (Mijn lett­erlijke lijfspreuk!) kan ik er eindelijk eens een ­x gaan kijken.......
Ik ben hier ook bij denk ik!

*edit: Hier ben ik ook bij. Punt.
laatste aanpassing
puike muziek in een puike club!!
Nice :D

Kicke flyer ook :P