Partyflock
 
­ Nederland

Armin van Buuren

gepubliceerd door , op
Armin van Buuren
31 oktober 2007
Op zaterdag 15 december is Armin van Buuren weer op eigen bodem te bewonderen. Deze avond zal ‘The The Sand’ in Amsterdam geheel in het teken staan van een 4 uur durende set van de 31-jarige Leidenaar.

Op 25 oktober is Armin in London door het Britse DJ Magazine verkozen tot populairste DJ van 2007. Dance liefhebbers uit 220 landen hebben een record aantal stemmen (345.000) uitgebracht voor de jaarlijkse invloedrijke DJ Magazine Top 100.

Van Buuren is dus niet voor niets erg druk geweest de afgelopen periode. De gehele zomer stond hij iedere dinsdag in de Amnesia op Ibiza en heeft hij naast zijn wereldtournee en vele optredens in clubs en festivals ook twee compilatie albums, “A State Of Trance” en “Universal Religion Chapter 3” uitgebracht. Tevens verscheen dit jaar de DVD, gelijknamig aan het evenement “Armin Only 2006”, met daarop de negen uur durende set van Armin.
Na dus een zomer lang de gehele wereld te zijn rond gevlogen is het voor hem nu weer eens tijd om iets op eigen bodem neer te zetten. Hiervoor is op 15 december van dit jaar voor ‘The The Sand’ gekozen en dit zal niet alleen voor Armin zijn debuut hier worden.

Ook Blake Jarrell zal hier voor het eerst zijn gezicht laten zien. Blake is net als Armin dit jaar druk geweest in de studio’s wat resulteerde in zijn eerste compilatie ‘dancefloor sessions’. Na een eerdere gig deze zomer op Nederlandse bodem tijdens armada@thebeach, bleek de eigenzinnige sound van de man uit Chicago bij het grote publiek aan te slaan. Nu een half jaar later zal het dus aan hem zijn om te bewijzen dat dit succes niet eenmalig is geweest en staat hij samen met Armin van Buuren voor zo’n 2500 man in The Sand. Maar ook ElSandro zal deze avond van de partij zijn.

The The Sand is een trendy, veelzijdige studio in een sfeervolle ambiance. De grote zaal van deze club is echt lekker groot. Op de begane grond is er ook een loungebar aanwezig en op de eerste verdieping is er een prachtig balkon. The The Sand is met haar omvang een top locatie om weer eens lekker een grote spectaculaire productie neer te zetten. De combinatie van artiesten is vernieuwend en zal de bezoeker een diversiteit aan sounds brengen maar de enige echte aanjager van het geheel is natuurlijk Armin van Buuren!

22 opmerkingen

 
Tickets al in de pocket, heb er zin in :)
Yeahhh, kaartjes al vanaf dag 1 van de vvk binnen :P
Kan niet wachten!

Maar eerst nog ff fabulous in de brabanthallen 1 december.

Maar wat precies wordt hier bedoelt met debuut?
Uitspraak van Dantastic op donderdag 1 november 2007 om 01:06:
Maar wat precies wordt hier bedoelt met debuut?

Eerste keer in the Sand.
Artiest Dek-R
tickets hangen aan het prikbord hoor...!!!
laatste aanpassing
Kaartjes op de tafel hiero :)
 
Ik word zo moe van die ElSandro. Blake Jarrell is wel vet. :)
 
dik feesje
zeker aanwezig, kaartjes in the pocket :cheer:
tickets al lang in de pocket
tickets zijn onderweg!!!!! joehoe :bounce:
 
tickets zijn binnen en ik kan niet wachten :)
JOEHOE!!!!!! Tickets zijn binnen!!!! Zo zin in :cheer:
:cheer:
heb er ook erg veel zin in:D:bounce:
Zin in!!!! Eerst nog tiesto en dan knallen bij armin!! Kaartjes in de pocket.

:d
Kaartjes zijn allang binnen en we hebben er zin in:cheer:
Zin in.....!!!!! :cheer: :cheer:
worden er nog mensen toegevoegd aan de line up??:D
Uitspraak van Hardermach op vrijdag 2 november 2007 om 18:40:
worden er nog mensen toegevoegd aan de line up??

ElSandro en Blake Jarrell.
waar o waar haal ik kaartjes?
ticketbox kan je ook kaartjes halen :)