Partyflock
 

Sappig! voelt zich thuis in Arnhem

gepubliceerd door , op
Sappig! voelt zich thuis in Arnhem
16 oktober 2007
Sappig! begint zich na twee edities al aardig thuis te voelen in Arnhem. Het hele Sappig-team en The The Level voelen dat ze bouwen aan een goede en constante avond die maandelijks voor een uitverkochte editie aan de Korenmarkt zal zorgen. Ook de gast-dj´s die naast de residents Sunnery James en Joey Daniel op Sappig draaien door het hele land, dragen deze editie een warm hart toe. Voor de november editie zullen niemand minder dan Don Diablo en Lucien Foort Sappig! een bezoek brengen aan Sappig in het oosten.

Don Diablo is als dj DE nationale ladykiller, maar ook een uiterst getalenteerde producer. Hij stelde op zijn vijftiende zijn eerste album samen en prompt kwam dat album bij een platenmaatschappij terecht. Tot zijn 21e maakte hij ongeveer 20 platen! Rond 2000 breekt Diablo ook door in de UK. Hij treedt op in de grootste clubs van Groot-Brittannië en heeft gedraaid voor organisaties als Godskitchen, Gatecrasher, Creamfields, Ministry of Sound en Turnmills. In Nederland heeft hij opgetreden op onder andere Dance Valley, Extrema Outdoor en Innercity. Onder het platenlabel van ID&T / Universal Music brengt Don Diablo in 2004 zijn debuutalbum 2 Faced uit. In 2006 produceert Diablo met de Britse hiphop-artiest Shystie de single ‘I Need To Know’. Deze single wordt ook gebruikt voor de promotie van de Hollywoodfilm Snakes On A Plane. Ook maakt Diablo met de Amerikaanse producer Jason Nevins een remix van 'Who Knew', een single van zangeres Pink.

Lucien Foort is al 16 jaar wereldwijd een van de ambassadeurs van Rotterdam. Van Australië tot Peru, van Ibiza tot Japan! De nieuwe generatie uitgaanspubliek kent hem van de topconcepten waar hij wekelijks draait. De nieuwe generatie dj´s kent hem van een heel andere kant! Zij stonden op jonge leeftijd voor de dj-booth met open mond te kijken en te luisteren naar de kunsten van Meneer Lucien Foort! Dat hij nog steeds aan de top staat na al die jaren zegt genoeg. Wie hem doordeweeks ook wilt horen, moet zijn radio zetten op 3FM.

Joey Daniel en Sunnery James zijn de landelijke residents van Sappig! die landelijk geboekt worden als headliner voor alle topconcepten door het land en in het buitenland. Daarnaast hebben zij ook hun opwachting gemaakt op diverse festivals deze zomer zoals: Rockit, Dancevalley, Mysteryland en Sensation. Samen met Don Diablo en Lucien Foort dus een overvloed van kwaliteit in The The Level op zaterdag 3 november!

5 opmerkingen

 
superfeestje
die lui draaien elke week in Arnhem
laatste aanpassing
 
Hoe duur is de entree?
entree is 15 aan de deur en is van een tientje in de voorverkoop..... Nee sunnery draait elke maand als resident op sappig en tja arnhem is verwend qua dj's.. Maar das niet erg... :P Don kan hier niet vaak genoeg draaien