Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz in 't Paard van Troje

gepubliceerd door , op
Sneakerz in 't Paard van Troje
12 oktober 2007
Nadat het tweejarig bestaan begin oktober op uitbundige en zeer gezellige wijze werd gevierd knalt Sneakerz op zondag 4 november vol het winterseizoen in met een super line-up! In de Main Hall staat onder begeleiding van MC Gee namelijk een rijtje absolute top dj’s voor je klaar: Till West & DJ Delicious, Erick E, Baggi Begovic.

Nadat Baggi Begovic de avond heeft geopend zijn het twee Duitse toppers die voor de tweede maal dit jaar het Paard uit haar dak zal laten gaan: Till West & DJ Delicious. Till West is de artiestennaam van Till Andermahr, een Duitse DJ en producer. Toen hij 16 was, zette hij zijn eerste stappen in de muziekscene, maar 3 jaar later ging hij de mode in en hij zette een bedrijf op dat samenwerkt met diverse grote modemerken. De muziek bleef echter in zijn hoofd zitten en samen met Arndt Meyer-Wegner (DJ Delicious) en Stefan "Bossi" Bossems (o.a. Cosmic Gate) richtte West het platenlabel Phunkwerk op. In 2006 scoorde zij op dit label een wereldwijde clubhit met “Same Man”. Een plaat die elke Sneakerz fan zeker zal kennen!

Deze Haagse novembereditie zal afgesloten worden door Sneakerz frontman Erick E. Deze absolute topper is al dik tien jaar een successtory; behalve zijn vele gigs door heel het land is Nederlands beste house dj natuurlijk resident op zijn eigen Sneakerz en Housequake feesten en sinds kort ook nog eens op zijn allernieuwste avond Addicted.

MC Gee is de host van de main hall en zal met zijn opzwepende vocalen de zaal keer op keer naar een hoogtepunt brengen. In zeer korte tijd heeft Gee Nederland veroverd met zijn kenmerkende stemgeluid. Nog niet eens zo heel lang geleden kwam hij als grote onbekende naar ons landje. Inmiddels staat hij op grote podia zoals Mysteryland en Dance Valley en op bijna elke Sneakerz en Housequake editie.

De Studio, de kleine zaal van het Paard, is uiteraard het domein van de eclectic koning van Sneakerz: Shagspeare. Als gast ontvangt hij ditmaal één van rising stars binnen de Nederlands urban eclectic scène: DJ FLAVA. Uiteraard is ook Sneaker koningin MC Lady Bee aanwezig om de boel goed op te hypen.

Lady Bee is nu ongeveer vier jaar bezig en ze doet het GOED. Met haar krachtige stem is ze op het moment één van de most-wanted mc's van Nederland. Ze mag dan ook met recht de meest prettig gestoorde MC van Nederland worden genoemd. Overal waar deze spontane verschijning opduikt, hyped ze het publiek tot ongekende hoogtes. Dansen, schreeuwen, springen, niets is te gek. Ook jij laat je meeslepen, wacht maar...

De entreekaarten zijn in de voorverkoop te halen bij de dagkassa van het Paard, Rhythm Import op de Torenstaat in Den Haag en via www.beep.nl Meer info over Sneakerz kan je vinden op www.Sneakerz.nl

5 opmerkingen

Gaat het weer net zo'n gezellige knaller worden als begin oktober? :bounce:
Uitspraak van Damn op zaterdag 13 oktober 2007 om 13:42:
Gaat het weer net zo'n gezellige knaller worden als begin oktober?

toen het zo rustig was???? :nocheer:
Waarom zo negatief? Het was inderdaad geen volle bak, maar om 1100 bezoekers rustig te noemen... Slecht geslapen? ;-)
Uitspraak van SoeperMaus op zaterdag 13 oktober 2007 om 18:24:
toen het zo rustig was????

waarom is het als ik er niet ben wel een keer relaxed :rot:
kan er echt niet tegen als het zo overdreven druk is (N)